- 18 Şubat 2011
- 247
- 14
- 98
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.041
bende ağdaya gitmeye karar verdim hatta randevualdım haftaya, kendim denedim ama olmadı ayna mayna fayda etmedi:) göremedim koca göbekten, utanıyorum bi yandan yaa bi arkadaşım çamaşırı tamamen çıkartmıyolar demişti doğru muben hep kendim yaptım ağdamı da şu son zamanda senin dediğin gibi ulaşamadım mecbur jilet e dadandım :))) insan kendini biliyor canını yakmıyor ama başkasının yapması nasıl olur bende yarın görecem :)) sende başla canım boşuna uğraşma hep hep..aynen doğumdada dikişler olur falan rahat edersin barii.. 20 tl bişey zaten hiç jiletle falan uğraşmaya deymez..sende düşün yada yarın ben deneyim kazanıyım anlatırım sana
delü:))))))merhabalar kızlar
bugun kontrolumuz vardı yeni geldikÇok şükür bebişin gelişimi iyiymiş şeker kontrol altına alınınca haftasına göre uyumlu çıktı değerleri kilosu felan
yalnız benim bebiş makattan geliyormuş28 haftadan sonrada değişme beklemeyiz buyuk ihtimal makatta kalcak yön değiştirmicekmiş bu yuzden zorunlu sezeryan olacakmışım artı yaşımdan dolayıda 35 yaş üstü olduğum içinde normal doğuma zorlama yokmuş artık kaslar sertleştiği için sorun oluyormuş zorlamanın bir anlamı yok tehlikeli dedi doktorum
bende satennnnnnn sezeryan istiyordum iyi olduyalnız doktorum devlet hastanesinde ve bırakmak istemiyor beni özele yollamıyor konuşmaları o yönde idi bizde eşimşe karar vercez bakalım nerde olsun doğum diye:26:
görsellik olsun şıkır şıkırlık olsun tabiki özel hastane isterim ama doktoruma ve kadrosuna guveniorum devlet hastanesi sonuçta herşey görsellik değil diorum tanıdıkları devlete doğumda getittirmicembeni evde ziyaret etsinler
gıtme ben dogursamda gırerım merak etme:)))bana hava hoş diyosun yaniya biri bişey diyo diğer doktor başka bişey diyo ya ona kızıyorum sanki çok değişken bilgiler vaaaaay 30+3 müsün sen şimdi...yok yaa ben umudumu kestim hepiniz doğurup gideceksiniz beni burda unutcaksınız ben kendim kendime doğurcam mart annelerine kayayım bari ben
hahahaah yalan soyluyolarrrrrrrrrrrrrrrr!!! az once geldım daha yok oleeee bısıııbende ağdaya gitmeye karar verdim hatta randevualdım haftaya, kendim denedim ama olmadı ayna mayna fayda etmedi:) göremedim koca göbekten, utanıyorum bi yandan yaa bi arkadaşım çamaşırı tamamen çıkartmıyolar demişti doğru mu
bende ağdaya gitmeye karar verdim hatta randevualdım haftaya, kendim denedim ama olmadı ayna mayna fayda etmedi:) göremedim koca göbekten, utanıyorum bi yandan yaa bi arkadaşım çamaşırı tamamen çıkartmıyolar demişti doğru mu
ben geldımmm, nasılsınız kızlarr?
ben geldımmm, nasılsınız kızlarr?
bu var yaa sihir gibi bi tutuş bu kadar mı fark eder çocukta cidden eltimin oğlunda uyguluyoruz sanki çocuğa morfin veriyoruz anasını satayım
Merhaba hoşgeldinn:)
hşgeldin canım nasılsın?
38+0 dan sonra 39+0 dan onceşimdi 2. sezaryanda kaçta doğum yapılıyo acaba
38lerdeyse benim doğum da şubatın hemen başında olur
29. hafta yazıyo cetvelimde de yuppiiiiiiii
çok şükür bugünlerimize kızlar yaa
hos geldnben geldımmm, nasılsınız kızlarr?
yok canım ya agdasız olmz cunku amelıyat sonrasında butun gun dr bana vagınal muayene yaptı rahımın toparlamasına ve kanamama baktı sureklıkızlar az uzancam erken kalktım bugun yorgunluk çöktü geliirm sonra
sezeryanda altı ağda yapmaya gerek yok bencehem doktorlarımdaki aytuğ doktorda söledi bizimm turkiyedeki bayanlar nedense ağdayla kısaltıolar yurt dışındakiler jiletleymiş ağda daha sakıncalı mikrop kapma açısından dedi gözenekler açıldığı için aman bize lafff geçmezzz kim nasıl yaparsa yapsınn
şimdi 2. sezaryanda kaçta doğum yapılıyo acaba
38lerdeyse benim doğum da şubatın hemen başında olur
29. hafta yazıyo cetvelimde de yuppiiiiiiii
çok şükür bugünlerimize kızlar yaa
38+0 dan sonra 39+0 dan once
hos geldn
yok canım ya agdasız olmz cunku amelıyat sonrasında butun gun dr bana vagınal muayene yaptı rahımın toparlamasına ve kanamama baktı sureklı
hangi tutuş ya o kadar da atlamadan geçmişi okumaya çalıştım am aatladım galiba bulamadım
yok canım o sezeryan tarıhım normalde 5 subat dogum tarıhı 0. haftadayım yanıhosbuldum cnm, canm ya cetvelınde 32.hafta yzıo masallah yaa son adet tarıhın kactı senın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?