- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.021
dün gece attığım linkteki resmi biri merak etmişti ahan da koyuyorum
Eki Görüntüle 558554 ilginç dimi
amaaaaan allah düşman başına vermesin nasıl bi icat bu böyle yaa ben bizim köpekleri gezdiriyom böyle 3 tane olunca başa çıkamıyorum diye
bence de valla çocuk havlamaya da başlar
ben İstanbuldayım sen nerdesin ki:26:özelden yazıyorum
şekere gelince şekerim yersem çıkıyor 3 haftalık diyet çizelgemde yuksek olanları işaretledi doktorum başarabileceğimi söledi böle devam et dikkat et insilunluk bir şey yok dedi ben endokrin bölümüne gittim şeker için...bugun kadın doğ. daki kontrolumde de şeker kontrol altında olduğu belli oldu çünki bebişin ölçüleri haftasına uygunmuş doktor çok guzel dedi...sana da Rabbim yardım etsin çok zor valla..
Senin değerlerin o zaman çk yüksek değil demek ki. Hakkaten çok zor zorluktan öte sıkıcı sürekli ölç bak stres yaratıyor günde 6 kere ölçüyorum 3 kerede insülin iğnesi delik deşik oldum en kötüsü de herşeyi kısmama kesmeme rağmen şu lanet olası 1. saatte 140ın aşağısını göremiyorum:))
Bana göre çok yüksek değil ama her iki doktorumda yüksek diyorlar onlar öyle diyorsa bir bildikleri vardır heralde:))) En yüksek değerim 160 170 1. saatte
En son 21. haftada kontrolde bebekle ilgili bir sıkıntı yoktu kilosu boyu felan gayet iyi idi, suyumun fazla olduğunu söylediği için şekerden süphelendik.Yeniden bu hafta sonu gideceğim sanırım, bakalım ne diyecek,benden başkada insülin kullanan yok heralde topikte...
bende duymuştum bunu annesinin elini tutmayan çok yaramaz çocuğu olanlar kullanıyomuş. ama görüntü kötü yaaa...
ben kısınca 140 altı oluyornapcaz dayancaz bebişler için:26:burzu arkadaşımızda insilun kullanıyor ama o şeker hastasıydı sanırım
gittiğinde olumlu geçer inş. guzel haberler alırsın
İnşallah ya valla allahtan az kaldı ya başından beri yaşansaydı bu durum :))
(polyannacılık oynamak iyidir arada, polyannna ormanda tecavüze uğramış çok şükür elbiselerim yırtılmadı demiş:))
beni kararsız bırakan annemin tarafında mı doğumu yapayım işin içinden bir türlü çıkamıyorumannemlerin ordada cepte olan bir hastane ve doktor var tum sulale orda doğum yaptı orda olursa annemde kalcaz aralıkta gidip doğumdan sonra şubatta döncez buyuk ihtimaal ama burdan herşeyi yuklenim gitmek ölümm sonuçta kendi evim direk buraya gelirsem daha iyi adapte olurum die düşünüorum:26:ama annemde olursam kardeşlerimde var yardım ederler annem felan offff doluya koyuyuyorum dolmuyor boğa koyuyorum dolmuyorrrrrrrrrrrrrrrrr çıldırcammm yaaaa bugun doktoruma da söledik bu düşüncemizi kadın dior doğumu yap burda git annene oooff offff
he bu arada sen sonıuna kadar burda kal baktın herkes gidio marta kay :))))
canım ne güzel annelere yakınsın hiö korkma dr önemli doğumda içine en çok sinen hastaneye git derim ben buaarda ben urfada doğurcam ben napayım bunalıma girmem lazım:)ama yaradan ne derse o diorum ve korkmamaya çalışıorumm
İnşallah ya valla allahtan az kaldı ya başından beri yaşansaydı bu durum :))
(polyannacılık oynamak iyidir arada, polyannna ormanda tecavüze uğramış çok şükür elbiselerim yırtılmadı demiş:))
iyi akşamlar kızlarrr...gününüz iyi geçmiştir inşallahhh :))) ben gezdim vede çookkk yoruldummm..şuan sırtım belim ve küreklerim olmak üzere komle ağrıyorlar, artık saatlerce yürümeyede gelemiyorum(( yarında kuaför e gideceğim malumm cuma günüde kontrolüm var..yarın inş canım yanmaz ilk defa gideceğim çünküüü deneyimi olan bana gaz versin acımaz diye
çok tatlı güle güle kullansın bebişinherkese merhaba yeni bir alışveriş sitesi buldum sadece bebek, çocuk ve hamile kıyafetleri satıyor güzel şeyler var
bakmanızı tavsiye ederim.ben bugün bir ürün aldım çok hoşuma gitti
Minimoy Davet
Eki Görüntüle 558603 Eki Görüntüle 558604
aminnnnn...günaydın dünyanın en şanslı hatunları ve minik mucizeleri bu gün hava biraz sıkıntılı sanırım o yüzden bende duygusala bağladım sabahtan beri şükredip rabbime yalvarıyorum ne güzel bi duyguymuş anne olmak tekmelerle uyuyup kıpırtılarla uyanmak rabbim kucaklayıp koylayacağımız günleri de göstersin hepimize inşallah
valla benin dr um hiç sallamıyo kiloyu sormuyo bile, ben gidince kendim tartılıp bakıyorum:))yaawww napimm canımızz cektıı sağolsunda kocamm hade kalkk yapta yıyelım bısı olmaz hade bılmenee tesfık ettı bende koca borcama yaptım kalan olursa yıcektım boyleçözumbuldum kendıme:)ıkı gun once kontrolum vardı 2.5 kılo almısım doktor ağzıyla değil baska yerıyle sasırdı resmenn bı görsennn ayyy nasııı olurr nasııalırsınbu kdr kılo salak yaa dıyetısyene geldım sanki.görenler gayet nomalsındıyo bızım dr manken yapacakbeniii gıcccıııık
bu cümleye bittiğim andır
Daha fenası varda yazmayayım dedim yanlış anlaşılır diye onu yazsam daha bir biterdin heralde hahahaha:)))
bak şimdi merak ettim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?