2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende duymuştum bunu annesinin elini tutmayan çok yaramaz çocuğu olanlar kullanıyomuş. ama görüntü kötü yaaa...

Senin değerlerin o zaman çk yüksek değil demek ki. Hakkaten çok zor zorluktan öte sıkıcı sürekli ölç bak stres yaratıyor günde 6 kere ölçüyorum 3 kerede insülin iğnesi delik deşik oldum en kötüsü de herşeyi kısmama kesmeme rağmen şu lanet olası 1. saatte 140ın aşağısını göremiyorum:))
Bana göre çok yüksek değil ama her iki doktorumda yüksek diyorlar onlar öyle diyorsa bir bildikleri vardır heralde:))) En yüksek değerim 160 170 1. saatte
En son 21. haftada kontrolde bebekle ilgili bir sıkıntı yoktu kilosu boyu felan gayet iyi idi, suyumun fazla olduğunu söylediği için şekerden süphelendik.Yeniden bu hafta sonu gideceğim sanırım, bakalım ne diyecek,benden başkada insülin kullanan yok heralde topikte...

ben kısınca 140 altı oluyornapcaz dayancaz bebişler için:26:burzu arkadaşımızda insilun kullanıyor ama o şeker hastasıydı sanırım
gittiğinde olumlu geçer inş. guzel haberler alırsın

ben kısınca 140 altı oluyornapcaz dayancaz bebişler için:26:burzu arkadaşımızda insilun kullanıyor ama o şeker hastasıydı sanırım
gittiğinde olumlu geçer inş. guzel haberler alırsın

İnşallah ya valla allahtan az kaldı ya başından beri yaşansaydı bu durum :))
(polyannacılık oynamak iyidir arada, polyannna ormanda tecavüze uğramış çok şükür elbiselerim yırtılmadı demiş:))

canım ne güzel annelere yakınsın hiö korkma dr önemli doğumda içine en çok sinen hastaneye git derim ben buaarda ben urfada doğurcam ben napayım bunalıma girmem lazım:)ama yaradan ne derse o diorum ve korkmamaya çalışıorumm

doktor siniyor hastane sinmiyor servislerde 10 kişi yatıyor öle odalarRabbim yardımcımız olsun

cnımmm ağdaya mı gideceksin bende randevu aldım haftaya ilk defa gidecm sen bizimle paylaş deneyimlerini acıdı mı zıpladın mıı falann:)

çok tatlı güle güle kullansın bebişin

aminnnnn...

valla benin dr um hiç sallamıyo kiloyu sormuyo bile, ben gidince kendim tartılıp bakıyorum:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…