- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.061
yok canım o sezeryan tarıhım normalde 5 subat dogum tarıhı 0. haftadayım yanıhosbuldum cnm, canm ya cetvelınde 32.hafta yzıo masallah yaa son adet tarıhın kactı senın?
yok canım o sezeryan tarıhım normalde 5 subat dogum tarıhı 30. haftadayım yanıhosbuldum cnm, canm ya cetvelınde 32.hafta yzıo masallah yaa son adet tarıhın kactı senın?
olmaya olurda benım sahsı fıkrım ne kadar kalsa o kadar ıyıdır anne karnındaMeltemmm ben sezeryan istiyorum ya hani.. şimdi benim sat a göre 18 şubat. 8 şubatta istesem olurmu doğum:) benim doğum günüm de kendisi
hangi tutuş ya o kadar da atlamadan geçmişi okumaya çalıştım am aatladım galiba bulamadım
Bebeğiniz iyi beslenmiş, altı kuru ama mızmızlanıyorsa birde bu şekilde tutmayı deneyin. Bu tutuşa " kolik tutuşu ya da sihirli bebek tutuşu " deniliyor ve hemen hemen her bebeğin sakinleşmesinde işe yarıyor.
Bebeğinizin sırtını göğüs bölgenize doğru tutun, ikinizin de yüzü öne baksın. Aynen resimde olduğu gibi sol kolunuzu, bebeğinizin sol omzunun üzerinden geçirip sağ uyruğunu tutun. (Tabi tam ters kolla da tutabilirsiniz.) Kollarının her biri, sol kolunuzun iki tarafından yere doğru sarksın ve sizde bebeğinizin bacağını sıkıca kavrayın. Omuzlarınızı gevşek bırakmaya çalışın, isterseniz bir eliniz serbest kalabilir.
Sol kolunuzu kullanmak bebeğinizi de sol tarafına yatırır ki bazı bebekler için bu pozisyon oldukça yatıştırıcıdır.
Şimdi birde hafif hafif sallanabilir, minik bebek sekmeleriyle bebeğinizi sakinleştirebilirsiniz. Bu tutuşta bebeğinizin yüzünü göremeseniz de bedeninin gerginliğiniz hissedebilirsiniz. Başının arkasının kırışmaya ve bedeninin gerilmeye başladığını görürseniz birazcık dönün. Bebekler önlerine gelen bu yeni manzarayla ve bebek sekmeleriyle sakinleşebilirler.
Ancak, gerçekten emmeye ihtiyacı olan bir bebeğe, daha fazla emmesi dışında hiçbir şey fayda etmez.
Sevgiler
Özge
olmaya olurda benım sahsı fıkrım ne kadar kalsa o kadar ıyıdır anne karnında
2. sezeryanlarda ruptur ruskınden dolayı dr lar dogum belırtılerı baslamadan almak ıstıyorlar rıske atmamak ıcın
hangi tutuş ya o kadar da atlamadan geçmişi okumaya çalıştım am aatladım galiba bulamadım
yok canım o sezeryan tarıhım normalde 5 subat dogum tarıhı 30. haftadayım yanı
ama bebek kendı belırlıyor dogum tarıhını fark orada bebekdoguma hazır oldugu ıcın doguyoryaaa 10 günden nolcakki. hep demiyolarmı zaten.5-10 gün önceden doğar zaten bebek die.
ben geldimmmmmm nabıyonuz kızlarrrrr
sonunda geldim ne kdr yoğun ve yorucu birgün((
hepsini okuyamadım ama parça parça okudum okuyabildimm kimcesiklerde merak etmemiş yahu Sinemde gelmiş kaçmış çok konuşuyosunuz çooookkk yazık değilmi bizede ya nasıl okur bu kız diyen yok
oy kıyamam sanaaaa, dr la gorus belkı sezeryan yaparlarhmmmm, anladım canım. bende cok streslıyım bende vajınusmus alayı vardı esımle evlendıkten 3ay sonra bırlıkte olabıldık 3 yıllık evlıyız ama 2yılı aktıf gecmedı zorlanarak oluyto hep hamıle kalıncada bısey olur korkusundan 7ayda 5kez olmadıyanı uzatmayımmm kızlarr ben dogumdan cokkk korkuyorummmm.....hanı ole bole degıl vajınal muane olmustum yenı evlıyken fenalastım,o boyuttayım hergece ruyamda doguruyo goruorum kendımı tıtreyerek kalkıorumm ee devlettekı doktorlarda hött hött,napcammm ben
normal canım bende de varslm kızlar nasılsınız inşallah hepinizin hamileliği yolunda gidiyordur. ben bir şey sorucam 27 haftalık hamileyim fakat bebeğim çok hareketli ve canımı yakıyor normal mi ? yukarı aşağa tekmelerken çok sert geçişleri var
evet bende oyle dydum tup bebeklere kıymetlı bebek dıyolar hattabenim bebek. 2 hafta önce alınacak galiba...benim dr. riske atmak istemiyor herhalde.. ama bencede kalabildiği kadar kalsın isterdim.. ama tüp bebiş ya... kimse risk almak istemiyor...
ama bebek kendı belırlıyor dogum tarıhını fark orada bebekdoguma hazır oldugu ıcın doguyor
soyle soyleyeyım ben rupturden korkmasam 40 haftaya kadar beklerım cunku sezeryan sarılıgı dıye bısey var yenı dogan sarılıgına ek olarak normal dogum ıle dogan bebebk kendı ıstegıyle dogdugu ıcın karacıgerı dahıl butun organları calısır vazıyettte doguyor anne karnında bebgın sadece karacıgerı calışmazmış annenın karacıgerını kullanırmıs bebek
sezeryan ıle dogan bebek dogumu kendı baslatmadıgı ıcın karacıger de dogumdan sonra gecıkmelı calısıyor ve bebekte sarılık yuksek oluyor ( ben cocuk doktorunun yalancısıyım, oglumda sarılık yuksek oldugu ıcın dogumdan ıtıbaren hergun dr da ıdık oradan bılıyorum )
hosgellldınnn cnm, ıyıyız sen nasılsın bebıs nasılll?
oy kıyamam sanaaaa, dr la gorus belkı sezeryan yaparlar
normal canım bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?