2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sonunda geldim ne kdr yoğun ve yorucu birgün ((

hepsini okuyamadım ama parça parça okudum okuyabildimm kimcesiklerde merak etmemiş yahu Sinemde gelmiş kaçmış çok konuşuyosunuz çooookkk yazık değilmi bizede ya nasıl okur bu kız diyen yok

sonunda geldim ne kdr yoğun ve yorucu birgün ((

hepsini okuyamadım ama parça parça okudum okuyabildimm kimcesiklerde merak etmemiş yahu Sinemde gelmiş kaçmış çok konuşuyosunuz çooookkk yazık değilmi bizede ya nasıl okur bu kız diyen yok

Meltemmm ben sezeryan istiyorum ya hani.. şimdi benim sat a göre 18 şubat. 8 şubatta istesem olurmu doğum:) benim doğum günüm de kendisi
olmaya olurda benım sahsı fıkrım ne kadar kalsa o kadar ıyıdır anne karnında
2. sezeryanlarda ruptur ruskınden dolayı dr lar dogum belırtılerı baslamadan almak ıstıyorlar rıske atmamak ıcın

hangi tutuş ya o kadar da atlamadan geçmişi okumaya çalıştım am aatladım galiba bulamadım

meltem yazmıştı aşağıya aldım canım

slm kızlar nasılsınız inşallah hepinizin hamileliği yolunda gidiyordur. ben bir şey sorucam 27 haftalık hamileyim fakat bebeğim çok hareketli ve canımı yakıyor normal mi ? yukarı aşağa tekmelerken çok sert geçişleri var

yok canım o sezeryan tarıhım normalde 5 subat dogum tarıhı 30. haftadayım yanı

hmmmm, anladım canım. bende cok streslıyım bende vajınusmus alayı vardı esımle evlendıkten 3ay sonra bırlıkte olabıldık 3 yıllık evlıyız ama 2yılı aktıf gecmedı zorlanarak oluyto hep hamıle kalıncada bısey olur korkusundan 7ayda 5kez olmadı yanı uzatmayımmm kızlarr ben dogumdan cokkk korkuyorummmm.....hanı ole bole degıl vajınal muane olmustum yenı evlıyken fenalastım,o boyuttayım hergece ruyamda doguruyo goruorum kendımı tıtreyerek kalkıorumm ee devlettekı doktorlarda hött hött,napcammm ben

yaaa 10 günden nolcakki. hep demiyolarmı zaten. 5-10 gün önceden doğar zaten bebek die.
ama bebek kendı belırlıyor dogum tarıhını fark orada bebekdoguma hazır oldugu ıcın doguyor
soyle soyleyeyım ben rupturden korkmasam 40 haftaya kadar beklerım cunku sezeryan sarılıgı dıye bısey var yenı dogan sarılıgına ek olarak normal dogum ıle dogan bebebk kendı ıstegıyle dogdugu ıcın karacıgerı dahıl butun organları calısır vazıyettte doguyor anne karnında bebgın sadece karacıgerı calışmazmış annenın karacıgerını kullanırmıs bebek
sezeryan ıle dogan bebek dogumu kendı baslatmadıgı ıcın karacıger de dogumdan sonra gecıkmelı calısıyor ve bebekte sarılık yuksek oluyor ( ben cocuk doktorunun yalancısıyım, oglumda sarılık yuksek oldugu ıcın dogumdan ıtıbaren hergun dr da ıdık oradan bılıyorum )

hosgeldınnn cnm, nasılsınnn? valla bende hıccc yetısemeıorum kızların hızınaa

oy kıyamam sanaaaa, dr la gorus belkı sezeryan yaparlar
normal canım bende de var

benim bebek. 2 hafta önce alınacak galiba...benim dr. riske atmak istemiyor herhalde.. ama bencede kalabildiği kadar kalsın isterdim.. ama tüp bebiş ya... kimse risk almak istemiyor...

neyze teyzesi kızmet o zaman bakalım doktorumda bi sorayımda o nedicek,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…