2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım bana doktor folıdoce verdı ac karnına ıcıyorum onu ıcınce de sankı ıstahım kapanıyor.. bı de benım bebısım gec dollenmeymıs 1 hafta gerı de sanırım hcg sonucu 825 olması kac haftaya tekabül edıyor acaba

bende onu kullanıorum aksam al istersen bi farkı yok.suan dr verdigi kagıdı aldım elime degerlerine göre 825 4.hafta içerisinde oldugunu gösterio ama doktorlar 3+1,2,3,4 vs diye kabul ediyorrrr

bende onu kullanıorum aksam al istersen bi farkı yok.suan dr verdigi kagıdı aldım elime degerlerine göre 825 4.hafta içerisinde oldugunu gösterio ama doktorlar 3+1,2,3,4 vs diye kabul ediyorrrr

canım benım kagıtta da 4 haftalık gosterıyo 1 hafta gec dollenme olmus normalde 6. haftamın ıcınde olmam gerekırken 5. haftamın ıcındeyım

canım benım kagıtta da 4 haftalık gosterıyo 1 hafta gec dollenme olmus normalde 6. haftamın ıcınde olmam gerekırken 5. haftamın ıcındeyım

yok tatlm ne yaptın benm muhtemelen dogum 17 subatta ve ben suanda 6.haftanın içerisindeymm.sen bu tahlili ne zaman oldun gecen hafta falan mı

yok tatlm ne yaptın benm muhtemelen dogum 17 subatta ve ben suanda 6.haftanın içerisindeymm.sen bu tahlili ne zaman oldun gecen hafta falan mı

canım bak sat 14 mayıs 18 subatta dogum yapmam lazımdı.. 22 hazıran da 825 cıktı yanı 1 hafta gec 25ınde dogum yapıcamm

canım bak sat 14 mayıs 18 subatta dogum yapmam lazımdı.. 22 hazıran da 825 cıktı yanı 1 hafta gec 25ınde dogum yapıcamm

hmmmmm tamam ozaman canım sen 5.hafta içindesinnnn 4+........ dedigimiz durum oluyor yaniiii.benim adetim 2 gün gecekince yaptırdıgımız testte 1394 cıkmıstı beta hcg

hmmmmm tamam ozaman canım sen 5.hafta içindesinnnn 4+........ dedigimiz durum oluyor yaniiii.benim adetim 2 gün gecekince yaptırdıgımız testte 1394 cıkmıstı beta hcg

bnmde adetımden 2 gun gecıkınce 20.76 cıkmıstı

gunaayyyyyyyyydııınnnnnnnnn mınık bedenlerın annelerı gobıslerınız sıssın ınsallah kocaman olsun da kocanıza sarılamayın :1: :49: benım de canım hıcbırsey ıstemıyor ne yazık kı ama zorla yıyorum.. bel agrım var dun gecede kasıklarım da agrıdı hafıf hafıf sabah uyandıgım da mıde bulantısı yasıyorum. benım gobusum de azıcık sıstıı bebe yağı kullanıyorum ben hatunlar :9:
gunaydin tatlim.bebe yagiicin cok erken diyilmi,karnin 10.haftadansonrakullanmaya baslamalisin.bengecen defa 10.haftadan sonra kullandim.zaten karnimbuyumustu ama bebegi aldiktan sonra karnim duzlesti catlak falan yoktu.ben 10.haftadan sonra gogouslerime,popo,kalca karnima her aksam surup uyuyordum:19::emir_bebek:

tatlm benimde mide bulantılarım aşırı derecede hiç bişi yiyemiordum dr zofran 4 mg verdi onu içtim dünden beri eh biraz daha iyiyim dicem ama hala bulantım var halsizim yatıorum ne zamana kadar sürücek bu böyleee yaaaa:25::25::25::25::25::25::25::25:
az kaldi ya birazcik sabir12.haftadan sonra hafifilemeye baslar.bende 15 haftadan sonra gunde 1 defa bulanirdi sonra tamamen gecip gitti.aslinda mide bulantilari bebegin yaranma sisteminin tam bittigi anda biter.bebegin herseyi hazir olduktan sonra buyumeye baslar iste o zaman mide bulantilari yerini buyuk istaha verir ve bebek buyumesi icin surekli yemek yiyicez.insallah agustos sonu hepimizin sikayetleri biticek.:49:

folıc asıt kullanan hamısler ac karnına mı alıyosunuz ben ac karnına alıyorum da sankı ıstahımı kapatıyor.. bır de sureklı domates yıyın folıc asıt varmıs ıcın de ben elma gıbı dusurmuyorum.. bıde acayıp portakal suyu cekıyo canım
ben hamilelik oncesi 5 ay ve simdi hep ogle yemeyi yedikten sonra tokkarina aldim folik asiti.boylede devam ediyorum.ama folik asitte tutdugun dengede gitmen lazim.dengeyi sasarsan hemen mide bulantisi bas agrisi verir.:12:

ya simdi 2012 subat annelerini okuyordum ne kadar gec ogrenmisler cinsiyetleri 16,17 haftalardalar hala cinsiyet ogrenmeye gidiyorlar.ben 11.haftada insallah ogrenicem.olmasa bile 12.haftada mutlaka belli olur.gecen yilki,subatciklar bize gore birazcik tenbelmis galiba.hi ho hoy.:emir_bebek::1::6:
bu topikte 11-12 hafta oldumu hepimiz yallah cinsiyete.
ama inanirmisiniz cinsiyeti hic merak edesim gelmiyor,aklim fikrim.18 hafta.dopler ultrason ve bebgimin sagligi.nedense icime kiz doguyodu,bide minure kiz dedi,cinsiyetin ne olduguna inaninki,hic merakli diyilim.:2::43::22:

:14: kizlar ya ne olur yardimmmmmmmmm.persembe kontrole gittim.bebegim yeterince gelismemis.10 gunde sadece 1-2 gunluk gelisme gostermis :(
kan testinden sonra 1 hafta daha bekleyelim dediler ama hic umudum kalmadi.boyle birsey duyan veya yasayan varmi :26:

gecikmeli de olsa geldim, canım bilgisayarı bile açmak istemiyor artık hep uyuyayım hep yatayım uyku tulumu oldum iyice :)
neyse konuya geleyim bizde artık bebeğimizi gördük çok şükür. 1 ay sonra artık tekrar randevumuz bakalım 1 ay sonra ne kadar değişecek şu an 9.1 mm :D

:14: kizlar ya ne olur yardimmmmmmmmm.persembe kontrole gittim.bebegim yeterince gelismemis.10 gunde sadece 1-2 gunluk gelisme gostermis :(
kan testinden sonra 1 hafta daha bekleyelim dediler ama hic umudum kalmadi.boyle birsey duyan veya yasayan varmi :26:

canım belki geç döllenme falandır beklemekte fayda var. biz de cuma gittik mesela kalbi olması gerekenden daha yavaştı bizim de . ben de aynı senin gibi hayal kırıklığı içindeydim ama şu an içimde bi rahatlık var artık. Allahın izniyle bebişlermiz bizimle kalacak. dualarını eksik etme...

canım benim ben böle bişi yaşadım. kanaman ya da kahverengi akıntın var mı? ben de martta bebeğimi kaybettim. bchg değerlerine bakıldı mı? 2 hafta geriden geliyordu bebeğim. sonra 8. haftada doktor 1 hafta daha bekliyelim dedi. 9. haftada 6 haftalık görünüyor. kalp atışı yok demişti. bir sürü ultrasona girdim. ama olmadı malesef.
sen sakın umudunu yitirme. stres yapma. bol bol dua oku. ben de koyu kahve akıntı da vardı. Rabbim büyük bol bol dinlen hiç iş yapma.Allahın izniyle hiçbişi olmaz:16:

sagolun kizlar .bende ne akinti ne de sanci var.gec dollenmeyi dusunmek iyi bir ihtimal benim icin ama asil korktum gelisiminin bukadar yavas olmasi ve belkide durmus olmasi.kalp atisinida hic duymadik.:25: kanima bakildi ve telefonla bildirildi.kendimi kotuyu duymaya okadar hazirlamistimki kac olduklarini duymadim bile sadece haftaya gel dedigini anladim.canim sanada gecmis olsun kaybin icin.bende gecen sene ayni seyi yasadim ne kadar aci oldugunu bilirim ve o yuzden bu kadar korku ve stres yasiyorum sanirim.ama cikmayan candan umit kesilmezmis.ins bu sefer dualarimizla bebeklerimiz iyi olacak

stresı falan atmstm ustumden bazı topıklerı okyp yıne bozdum moralımı 6 temmuzda kontrole gdıcem kotu haberlerle donucem dıe odum kopuoo bıkre kalbı durdu bu seferde durmasn bebegm benmle olsnnn allahım ne olrsunn kızlarr kalp dursa bebege bısı olsa bunu ıllakı anlarmıyız mutlaka lekelenme falan olrmu olmadan da olrmu safakkk 11....gecmıor gunlerr

Back
X