2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi geceler kızlar
bugun kız kardeşimle beraberdim söyledim ona test yaptıgımı yarın beraber doktora gidcez oda hamşle 3.5 aylık hayırlısı artık hakkımızda ama annemlere söylemedim daha bakalım nekadar sabretcem
yarın doktordan gelince umarım iyi haberler veririm
dualarda unutmayın
iyi geceler

iyi haberlerini bekliyoruz canım

hamile oldugu icin cayi kahveyi sigarayi birakan varmi yoksa keyife devammi ben hepsini biraktim cay bile icmiyorum ki tiryakisiyim

hamile oldugu icin cayi kahveyi sigarayi birakan varmi yoksa keyife devammi ben hepsini biraktim cay bile icmiyorum ki tiryakisiyim

valla çay sevmem kahvaltıda 1 bardak içiyorum kahve kızımda günde 2 fincan içmiştim ama dogum sonrası midemi yaktı günde 1 kere içilebilir hemde bebek için çok faydalı
sigara günde 1 kere içiyordum şimdi canım çok isterse içerim ama hiç canım istemedi

aynı şekilde bende kahve tiryakisiyim sigarayı söylememe gerek yok sanırım ama kahveyi komple bıraktım sırf sigarayı aratmasın diye sigarayı 5 e düşürmüştüm 1 paketten geçen gün doktora gittiğimde bırakacaksın deyince bıraktım gibi bi şey şu an eşimden komşumdan otlanıyorum şu an :d son fırt yahu deyip alıyorum ellerinden ama onuda yapmıcam inşallah yakıında

insallah birakirsiniz ben cayi cok ariyorum onun yerinede ihlamur iciyorum bebegim icin en iyisi neyse onu yapicam tatilide iptal ettik ne havuza ne denize giremiycem cok planim vardi bebegim bana ceeee yapti hepsi bozuldu simdi yazin tatil yapamiycam diye onun sikintisindayim

MERHABA BEN DE ŞUBAT ANNESİYİM ,umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız..

herkese sorunsuz hamılelıkler diliyoruum inşalllaahhhhh :49:

aaa berine seninkide 25 subat ayni gun dogum yapicaz tahmini senindemi son adet gunun 20 mayis aceba cinsiyetleride ayni olurmu

hadı canımmm :) benım normal de 14 mayıs sat ama bebegım daha kucuk 1 hafta gerı de sata gore yanı 25 subatta dogum yapıcam tabı bu benım tahmınım :1: cınsıyetlerı de aynı olur mu bılmem kızın olursa ogluma alırım oglun olursa kızımı verırım söz bak :9:

hadı canımmm :) benım normal de 14 mayıs sat ama bebegım daha kucuk 1 hafta gerı de sata gore yanı 25 subatta dogum yapıcam tabı bu benım tahmınım :1: cınsıyetlerı de aynı olur mu bılmem kızın olursa ogluma alırım oglun olursa kızımı verırım söz bak :9:

simdiden besik kertelim diyosun kismet valla allah bilir belkide olur ayni gun dogmus iki bebek buyunce evleniyor guzel olur

gec dollenme dusuk tehlıkesı mı yaratıyor aman Allah ım hayır yaaa :( ılkını kaybettım bunu kaybedersem ölürüm ben

kızlar ben bu ikili üçlü testler den çok korkuyorum acaba yaptırmak zorunlumu .ikili test 11. haftada yapılıyor galba

evet canım bebegın gelısımını takıp etmen ıcın o testler gereklı yaptırmak zorundayız ne yazıkki... aslın da ben her doktora gıttıgım de kalbım yerınden cıkıcak bana kalsa hıc doktotra gıtmem 9 ay boyunca ama ıste.. ya bazı doktorlar da var ki ınsanı sınır edıyor manavdan mı aldın dıplomanı dıyesım gelıyor.. gıcık seyler

bilmiyorumki bu benim ilk gebeligim yarin ilkkez gorucez insaallah sen gordunmu keseyi kalp atisini merak ediyorum onu 7 haftada duyarsin diyolar

canım ben gec dollenme oldugunu yenı anladım bı doktor gordum dedı dıgerı gormedım dedı gec dollenme galıba dedı cumaya randevu verdı.. normalde 6 haftalık olması lazım ama 5 haftalık suan da

canım ben gec dollenme oldugunu yenı anladım bı doktor gordum dedı dıgerı gormedım dedı gec dollenme galıba dedı cumaya randevu verdı.. normalde 6 haftalık olması lazım ama 5 haftalık suan da

gec dollenme hakkinda bir bilgim yok burda duydum hic bisey olmaz insallah bebegine allah tamamina erdirsin insallah

Back
X