2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlarrrr haberler taze aralık ocak annecıklerı dogurmaya sancılanmaya baslamıs yahuuuuuuuuuuuu

meltem o da bişey mi? benden iki hafta önde şubat annesi olacak arkadaşım doğum yaptı geçen hafta! bebek küvezde şimdi. inşallah atlatır sıkıntıları, 1200 gr doğmuş.
herşeyi gdo dan biliyoruz ya artık, şartlanmışız. caba bu gdo lu gıdalar mı tetikliyor, nedir bu erken doğumlar? :)

Allah yardımcıları olsun inşallah tez vakitte bebekleriyle evlerine dönerler

minikbebek nasılsın canım
sen 37 de izne çıkmaya kararlımısın korkuya kapıldığın oluyo mu tam izne çıkcağım vakit doğum olur diye?

günaydın herkeseeeeee bugün moralim yerinde eşim daha iyi geldi dün eve sonunda ilaçlar falan işe yaramaya başladı galiba sesi bile azıcık düzeldi...bugün de sorunsuz gelirse eve iyileşmiş demektir oooh beeeeee

artık göbişin altını görememek çok komik oluyo dimi ben de eşime sorup duruyom şurası şöyle mi burası böle mi diye

tamam artık sen daha tek başına bi yere gitme yanına ya kocanı ya da şöle dişli bi arkadaşını al öyle çık bu ne kız her çatlak seni mi buluyo anlamadım ki....

evet ya orası ayrı bır cumhurıyet oldu , zaten hıc bı ısede yaramıyo ne dogurabılıyo , son zamanlar malum ansi fansiyede yaramıyo ozerklıgını ılan etmıs ayrı bir muz cumhurıyetı orasıDD

minikbebek nasılsın canım
sen 37 de izne çıkmaya kararlımısın korkuya kapıldığın oluyo mu tam izne çıkcağım vakit doğum olur diye?

işe daldım sayfa beni dışarıya atmış kusura bakma emi yeni gördüm yazdıklarını iyiyim canım maş. benim allaha şükür hiç bir sıkıntım yok çok çok rahat bir hamilelik geçirdim ben bundan sonrasıda inş. böyle geçer sanki hiç hamiş değilim gibi ağrım sızım sancım olmuyor o yüzden çalışmayı düşünüyorum 37 ye kadar bakalım allah nasip kısmet ederse yok kız düşünmüyorum zati herkes bana şaşıyor sen nasıl hamişsin diye yatarken kalkarkende benim bir sıkıntım yok sadece bebişimin hareketleri ve karnımın büyümesi hamile olduğumu hissetiriyor bana annemle babam ilk baharda gidip kışın ist a evlerine geliyorlar bu hafta gelecekler nasip olursa bende geçen hafta gittim annemlerin evini sil süpür temizle bir güzel temizlik yaptım tüllerini yıkadım astım millet aman kızım hamilesin dikkat et diyip duruyorlar pazar günüde kendi evimi sil süpür temizle valla bir yorgunluk hissetmiyorum hamiş olmadan öncede böyleydim uykudan uyanır tuvalet banyo yıkardım deli gibi temizlik hastalığı var bende sorunum sıkıntım olmadığı sürece çalışmayı düşünüyorum kuzum sen ne düşünüyorsunnnn

yok canım ne kusuru böyle şeyler yazma bi daha mahcup oluyorum benim de hamileliğim rahat Allah tan şu anda tek sıkıntım dizlerim çok şükür başka sıkıntım yok he bi de boğazımı durduramıyorum :) sonra da rahatsız oluyorum zaten işim de rahat o yönden de bi derdim yok benim korktuğum ya 37 de doğum olursa diye sanırım kendi kendime evham yapıyorum az önce meltem yazmış ya aralık annelerini ben de bi bakayım dedım kız suyum geldı yazmıs altta hamılelık takvımı 37 yı gosterıyo daha da korktum valla :) inşallah böyle bısey olmaz vakıtlıce dogar kuzular

hosgeldın aramızaaaa:)) yalnız benden hatırlatması 40 cıkınca acısı fena cıkar bunun

bizde durum tersi ben istiyorum benimki yanaşmıyo tehlıkelıymıs mazallah bısey olurmus sonra basına eksırmısım o sorumlulugu alamazmıs mıs mıs mıs uzar gıder boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…