- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.421
kızlarrrr haberler taze aralık ocak annecıklerı dogurmaya sancılanmaya baslamıs yahuuuuuuuuuuuu
kızlarrrr haberler taze aralık ocak annecıklerı dogurmaya sancılanmaya baslamıs yahuuuuuuuuuuuu
anammmmmm sıra bize geliyorrrr
meltem o da bişey mi? benden iki hafta önde şubat annesi olacak arkadaşım doğum yaptı geçen hafta! bebek küvezde şimdi. inşallah atlatır sıkıntıları, 1200 gr doğmuş.
herşeyi gdo dan biliyoruz ya artık, şartlanmışız. caba bu gdo lu gıdalar mı tetikliyor, nedir bu erken doğumlar? :)
evet yaaaaaa bende nefret edıyorum oyle dolaşan ınsanlardan
bu arada bende salonu degıstırıcem galıba gecen hafta yaptırdım epılasyonu ama cok kotu sıvılce yaptı beyaz beyaz ve dokunamadım bıle 2 gun sureklı sudocrem surmek zorunda kaldım etım acıdı resmen tahrs olmus esım soyledı ben goremedıgım ıcın
Ahahaa meltem ve zeysima cene yaparken uyuyakalmisiyi geceler demeden gitmisler
Bense cok uykulu olmama ragmen nedense yataga bile gitmedim. Kocis isitmistir simdi oohhh
Ay cnm cok sigara istiyoooiki firt ceksem mi diye dusunuyom bi saattir sebebi ne ama bi sorun? Daha once hani bi avm'de tuvalette karinin teki bana iftira atip bagirmisti ya, bugun de gratiste benzeri bisey oldu. Allahim gulsem mi aglasam mi bilemiyorum artik?! Niye hep beni buluyo niye milletin pis isleri benim basima patliyo da ben azar isitiyom kendini bilmezlerden? Ve niye hep cvp veremiyom pıss kedi gibi duruyom berdeyse ozur dilicem.
el kremlerine bakiyodum. Tüpte olduklari icin kapagini acinca koklayabiliyosun ya ben de bi kokliyim dedim. Acinca bi baktim biri sıkmıs bayaa ve fiskirmis bulasmis kapagin icine. Azcik parmagimla tasan yerinden alip elime surdum ama o kdr az aldim kiiiii.....
Bunu gratisin calisani gormus geldi bagiriyo azarliyo "hanfendi kremler denenmiyo bilmiyo musunuz tester mi sandiniz siz onu!" diye. OOOYYYY OY!!!etraftakiler döndü bakti boyle. sustum kaldim once ay dedim bisey diyeyim bari kendimi savunayim. Ne desem begenirsiniz? "bayan bu daha onceden pırtlamış" ettigim lafa bakin! "pırtlamış"mış... Ay hem guldum hem agladim yahu. Bi laf solim dedim onda da sictim. eve gidince 1 saat agladim gene. Ya sabir ya sabir...
evet ya orası ayrı bır cumhurıyet oldu , zaten hıc bı ısede yaramıyogünaydın herkeseeeeee bugün moralim yerinde eşim daha iyi geldi dün eve sonunda ilaçlar falan işe yaramaya başladı galiba sesi bile azıcık düzeldi...bugün de sorunsuz gelirse eve iyileşmiş demektir oooh beeeeee
artık göbişin altını görememek çok komik oluyo dimi ben de eşime sorup duruyom şurası şöyle mi burası böle mi diye
tamam artık sen daha tek başına bi yere gitmeyanına ya kocanı ya da şöle dişli bi arkadaşını al öyle çık bu ne kız her çatlak seni mi buluyo anlamadım ki....
evet ya orası ayrı bır cumhurıyet oldu , zaten hıc bı ısede yaramıyone dogurabılıyo , son zamanlar malum ansi fansiyede yaramıyo ozerklıgını ılan etmıs ayrı bir muz cumhurıyetı orası DD
hayatımın en uzun saha kapatma cezası oldu bu yaaaa cft kırmızıdan yedık cezayıvalla benimkiler hala faal çok şükür kapatma kararı çıkmadı
hayatımın en uzun saha kapatma cezası oldu bu yaaaa cft kırmızıdan yedık cezayı
minikbebek nasılsın canım
sen 37 de izne çıkmaya kararlımısın korkuya kapıldığın oluyo mu tam izne çıkcağım vakit doğum olur diye?
problem orada zaten gıtmıyooooooooooooooo gobektenniye kızzz daha çok var be doğuma nolcak sanki....şimdiden kapatırsam sezonu bi daha açmam 5 ayı geçer anammmm çok uzun ciddenen güzeli gittiği yere kadar devam
problem orada zaten gıtmıyooooooooooooooo gobekten
hosgeldın aramızaaaa:)) yalnız benden hatırlatması 40 cıkınca acısı fena cıkar bununGünaydın hanımlar. biz de dükkanı kapatanlardanız. 4. aydan sora dükkan kapandı.
oy oy oy. yandık desenehosgeldın aramızaaaa:)) yalnız benden hatırlatması 40 cıkınca acısı fena cıkar bunun
işe daldım sayfa beni dışarıya atmış kusura bakma emi yeni gördüm yazdıklarını iyiyim canım maş. benim allaha şükür hiç bir sıkıntım yok çok çok rahat bir hamilelik geçirdim ben bundan sonrasıda inş. böyle geçer sanki hiç hamiş değilim gibiağrım sızım sancım olmuyor o yüzden çalışmayı düşünüyorum 37 ye kadar bakalım allah nasip kısmet ederse yok kız düşünmüyorum zati herkes bana şaşıyor sen nasıl hamişsin diye yatarken kalkarkende benim bir sıkıntım yok sadece bebişimin hareketleri ve karnımın büyümesi hamile olduğumu hissetiriyor bana annemle babam ilk baharda gidip kışın ist a evlerine geliyorlar bu hafta gelecekler nasip olursa bende geçen hafta gittim annemlerin evini sil süpür temizle bir güzel temizlik yaptım tüllerini yıkadım astım millet aman kızım hamilesin dikkat et diyip duruyorlar pazar günüde kendi evimi sil süpür temizle valla bir yorgunluk hissetmiyorum hamiş olmadan öncede böyleydim uykudan uyanır tuvalet banyo yıkardım deli gibi temizlik hastalığı var bende sorunum sıkıntım olmadığı sürece çalışmayı düşünüyorum kuzum sen ne düşünüyorsunnnn
problem orada zaten gıtmıyooooooooooooooo gobekten
hosgeldın aramızaaaa:)) yalnız benden hatırlatması 40 cıkınca acısı fena cıkar bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?