2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

inş. hayırlısıyla vaktinde doğsunlar kuzularımız :) kendini avut yemek aklına gelince çok kilo alırsın sonra gereksiz yere neden kilo alasın ki dimi ama insan kendini frenleyemiyor galiba hiç sorma valla sıra bize geliyor bakalım biz ne yapacağız

bizde durum tersi ben istiyorum benimki yanaşmıyo tehlıkelıymıs mazallah bısey olurmus sonra basına eksırmısım o sorumlulugu alamazmıs mıs mıs mıs uzar gıder boyle
benımde esım korkıyor benı de korkutuyorrr amaaaan zaten yatakta sagımsan soluma donemıyorum corabımı gıymek bıle ıskence o halde hayal edemıyorum kendımı :)

kız 6-7 ay da değerini anlamak için çok uzun bi süre yaa neyse artık bu özlem ölene kadar idare eder sizi
salıhte de 3,5 4 ay hıc olmamıstı yanı 7. aydan sonra bıraktık 7. aya gelene kadar doktor ayın muhakkak 20 gunu yasaklıyordu hatta esımle dalga gecıyırdum kadının kesın sende gozu var dıye

eeee ama bızım 12 yıllık saglam b stogumuz var

bugünler için stokladık mı diyosun sen de haklısın valla ne diyim...bu arada ben ne kadar kötü bi anneyim yaa kalkalı 1 saatten fazla oldu hala bişey yemedim açken bebişim çok süper kıpraşıyo sırf onu izliycem diye aç bırakıyorum çocuğu yaa kendimi esefle kınadım şimdi gidiyim de tost-süt falan bişeyler yapayım kendime

benımde esım korkıyor benı de korkutuyorrr amaaaan zaten yatakta sagımsan soluma donemıyorum corabımı gıymek bıle ıskence o halde hayal edemıyorum kendımı :)

bize de tedavi zamanı dr umuz bayandı sürekli ilişkiye devam devam stoklayın diodu bizde bizi çok genç görüo habire bu konuyu açıyor die düşünüyoduk meğerr canımm dr um nekadar haklıymmışşşş biz buzamana kadar kardeş kardeş uyuyoruz eşimle alıştık sanıırm bu duruma:)

ayyyy o çok kötü işte üzüldüm senin için

her şart altında bi yol bulunur

salıhte de 3,5 4 ay hıc olmamıstı yanı 7. aydan sonra bıraktık 7. aya gelene kadar doktor ayın muhakkak 20 gunu yasaklıyordu hatta esımle dalga gecıyırdum kadının kesın sende gozu var dıye

ben kamlumbağa gıbıyım sırtustu topac gıbı donuyorum ama naparsın hormonlar bazen soz dınlemıyo
ben de uzuluyorum kendıme ama elden bısey gelmıyo
zaten hep doktorların yuzunden basta bı lekelenmem olmustu benım o yuzden adamda korku kaldı

kız ezıyet etmesene bebıse yesene bıseyler saat kac olmus 1 saat sonra ben ogle yemegımı yıcem

çok şükür kanamam lekelenmem falan olmadı hiç olsa heralde benimki de tırsar...geçen gün ben de eşime aynı şeyi söyledim yataktan kalkmaya çalışırken hani kaplumbağaları ters çevirirler de hayvancağızlar dönmeye çalışır dönemez ya kendimi aynı öyle hissediyorum diye

anam bu hamileliğin belirtileri iyice çıkmaya başladı bende aylar geçtikçe...beyaz peynir arıyorum yarım saattir dolapta bi baktım ki buzluğa koymuşum taş gibi olmuş

anam bu hamileliğin belirtileri iyice çıkmaya başladı bende aylar geçtikçe...beyaz peynir arıyorum yarım saattir dolapta bi baktım ki buzluğa koymuşum taş gibi olmuş

e çözdürsen yenirmi ki o
rendelesen böreğe poçaya konur belki

bak tam dayaklık sın sen sımdı doyur lennng kızcenııı

bende kaplumbaga yada kakalak gıbı yım :
demekkı aktıvıteyı devam ettırende cok bızım gıbı yarıda kesende:)
ruzgarda hamılelıgım benımd ekanamalı basladı belkı onunda etkısı vardır

bu arada salıhı servıse yetıstırcem dıye az kaldı doguruyordum evde bı kostrdum sormayın ruzgarda uyandı heralde bukadar calkantıya sımdı de o durmuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…