2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ay hergun sarımsak yutmak tansiyonumu düşürmesinnnn
canım benim tansiyonum hep normal bana bi etkisi olmuyor ama, öyle bi uyarıda yazmıyordu, eğer tansiyon problemin varsa yapma aman sonra üzülürüm..
neler aldın ben ahala arabayı ve koltugu belıyorummm
ben daha yeni başladığım için :26:
kedife tulum bi kaç tane, sonra şu içine giydiği badilerden aldım 5-6 tane, bi tane hastane çıkışı aldım, şimdilik bu kadar
dün gelen paketteki badiler çok minik geldi gözüme, hiç tecrübem olmadığından anlayamadım giyemeyecek gibi ama artık yapacak bişey yok doğunca anlıcaz
daha gelir canım inş vakit var, her şeyi hallettin sayılır zaten maşallah ben daha yeni başlıyorum

evet hallettım gıbı ama benım gozum hala kıyafetlerde ne alsam dıye bakıyorum ama fren yapıyorum kendıme kuuck bodylerı gobegı dusunce gıydır hemen zaren hergun full degısıyor ustlerı elıne yapısır ıyı olur

tamam canım dikkat ederim...

benimde bir kaç eksiğim kaldı eşim yalnız bir yere yollamıyor kendisiyle denk getirip gitmek istediğimde söyleniooyarın için guya onla tahtakaleye gitcektim baktım söylenio gitmicem yarın dedimsen git dedimonu götürecek die gözlemek.beklemek sinir ediyor benibuyuk alışverişi yapmışız ya daha ne eksiği var bu bebeğin diyoranlamıyor ki

o zaman şu zıbınlardan da almak lazım, ya çok kıyafet almamak lazım bence zaten hemencecik büyüyüverecekler yazık olur, yeteri kadar aldıysan sitelere girme hiç uzak dur oralardan ay benim daha bi kaç tane eşyam var başka bişey yok, aman eksik bitmez ki erkekler anlamaz canım sakin sakin yavaşça söyle önce özendir bebeğimiz giyecek çok güzel ay ne tatlı gibi sonra al, daha doğunca görecekler her gün çıkan eksikleri

benimkide çok yer ya öyle desemçok hevesli olunca bizim neyimiz olmuş kuçukken deyiveriyor

dun farkettım kı hıc tulum almamısım 1 kac tane kadıfe tulum alıp kapatıcam olayı söz:))) zaten alırsamda aralık sonu alırım bu ara cok goze batıyorum buyuk oglusa da cok alısverıs yaptım azıcık kaynasın tulumlar arada demı:)

benimkide çok yer ya öyle desemçok hevesli olunca bizim neyimiz olmuş kuçukken deyiveriyor
haksız da sayılmaz aslında tulum işe yarar gibi geldi bana sıcacık giysin kadifelerin içinde
evet biraz bekle sonra yine çaktırmadan devam et tulumlar için
ben birazda bundan bekledim sanırım farketmeden ne kadar erken başlarsan o kadar çok alıyosun en iyisi son ana bırakıp mecbur olduklarını almak,
ay daha bir sürü hediye gelecek onları da tahmin edemiyorum ki ben ne gelir ne gelmez :44:

bızde gecenlerde salıhe bornoz alma konusunda aynı seyden tartıstık her sene bornoz almaktan bıktı bıraz haklı ok , yenı bornoz almamız lazım dedım yaaaaaa dedı annemde aynı boyle benı bornozsuz yıkamzdı dedı nasıl sınır oldum o zaman dedım senın standartlarında buyutelım cocugu hıc bısey almayalım , ondan sonra sustu

valla kımse yenı dogan ıcın getırmıyor tecrube ıle sabıttır genelde 6 aylık oluyor kıyafetler sız yenı dogan stogunuzu saglam yapın kıs kıyamet alısverıse cıkmak zorunda kalmayın:)

bilmiorum napcazzşimdilik pusudayım

valla kımse yenı dogan ıcın getırmıyor tecrube ıle sabıttır genelde 6 aylık oluyor kıyafetler sız yenı dogan stogunuzu saglam yapın kıs kıyamet alısverıse cıkmak zorunda kalmayın:)

ahanda sapıttı yıne ben bu takılma ve mesaj tekrarını cozdum 1 kac kısı aynı anda yazınca kendınce sıraya alıyor beynı sulanıyor ve ardarda yayınlıyor:)

hadi yaa ay ben hiç bişey bilmiyorum, anneme telefonda sordum onu bilemeyiz sen getirmeyecekler gibi düşünüp al istediklerinden dedi
yakın birileri olmadıkça zaten çok kaliteli şeyler gelmez sanırım, onları da ben giydirmem, gerçi bu hızla alışveriş yaparsam ne bulursam giydiricem bebekcağıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…