- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.381
neler aldın ben ahala arabayı ve koltugu belıyorummmay evet sarımsağında öyle bir etkisi var tabi doğru aklıma gelmedi hiç,
internetten aldığım şeyler kargoya verilmiş, bi pakette dün geldi çok tatlılar içleri boşken bile sevdim onları
ben genelde dusuk tansıyonlu oldugum ıcın hemen etkılıyoray hergun sarımsak yutmak tansiyonumu düşürmesinnnn
ben genelde dusuk tansıyonlu oldugum ıcın hemen etkılıyor
canım benim tansiyonum hep normal bana bi etkisi olmuyor ama, öyle bi uyarıda yazmıyordu, eğer tansiyon problemin varsa yapma aman sonra üzülürüm..ay hergun sarımsak yutmak tansiyonumu düşürmesinnnn
ben daha yeni başladığım için :26:neler aldın ben ahala arabayı ve koltugu belıyorummm
evet hallettım gıbı ama benım gozum hala kıyafetlerde ne alsam dıye bakıyorum ama fren yapıyorum kendımecanım benim tansiyonum hep normal bana bi etkisi olmuyor ama, öyle bi uyarıda yazmıyordu, eğer tansiyon problemin varsa yapma aman sonra üzülürüm..ben daha yeni başladığım için :26:
kedife tulum bi kaç tane, sonra şu içine giydiği badilerden aldım 5-6 tane, bi tane hastane çıkışı aldım, şimdilik bu kadar
dün gelen paketteki badiler çok minik geldi gözüme, hiç tecrübem olmadığından anlayamadım giyemeyecek gibi ama artık yapacak bişey yok doğunca anlıcaz
daha gelir canım inş vakit var, her şeyi hallettin sayılır zaten maşallah ben daha yeni başlıyorum
canım benim tansiyonum hep normal bana bi etkisi olmuyor ama, öyle bi uyarıda yazmıyordu, eğer tansiyon problemin varsa yapma aman sonra üzülürüm..ben daha yeni başladığım için :26:
kedife tulum bi kaç tane, sonra şu içine giydiği badilerden aldım 5-6 tane, bi tane hastane çıkışı aldım, şimdilik bu kadar
dün gelen paketteki badiler çok minik geldi gözüme, hiç tecrübem olmadığından anlayamadım giyemeyecek gibi ama artık yapacak bişey yok doğunca anlıcaz
daha gelir canım inş vakit var, her şeyi hallettin sayılır zaten maşallah ben daha yeni başlıyorum
o zaman şu zıbınlardan da almak lazım, ya çok kıyafet almamak lazım bence zaten hemencecik büyüyüverecekler yazık olur, yeteri kadar aldıysan sitelere girme hiç uzak dur oralardanevet hallettım gıbı ama benım gozum hala kıyafetlerde ne alsam dıye bakıyorum ama fren yapıyorum kendımekuuck bodylerı gobegı dusunce gıydır hemen zaren hergun full degısıyor ustlerı elıne yapısır ıyı olur
ay benim daha bi kaç tane eşyam vartamam canım dikkat ederim...
benimde bir kaç eksiğim kaldı eşim yalnız bir yere yollamıyor kendisiyle denk getirip gitmek istediğimde söyleniooyarın için guya onla tahtakaleye gitcektim baktım söylenio gitmicem yarın dedim sen git dedim onu götürecek die gözlemek.beklemek sinir ediyor beni buyuk alışverişi yapmışız ya daha ne eksiği var bu bebeğin diyor anlamıyor ki
o zaman şu zıbınlardan da almak lazım, ya çok kıyafet almamak lazım bence zaten hemencecik büyüyüverecekler yazık olur, yeteri kadar aldıysan sitelere girme hiç uzak dur oralardanay benim daha bi kaç tane eşyam var başka bişey yok, aman eksik bitmez ki erkekler anlamaz canım sakin sakin yavaşça söyle önce özendir bebeğimiz giyecek çok güzel ay ne tatlı gibi sonra al, daha doğunca görecekler her gün çıkan eksikleri
dun farkettım kı hıc tulum almamısım 1 kac tane kadıfe tulum alıp kapatıcam olayı söz:))) zaten alırsamda aralık sonu alırım bu ara cok goze batıyorum buyuk oglusa da cok alısverıs yaptım azıcık kaynasın tulumlar arada demı:)o zaman şu zıbınlardan da almak lazım, ya çok kıyafet almamak lazım bence zaten hemencecik büyüyüverecekler yazık olur, yeteri kadar aldıysan sitelere girme hiç uzak dur oralardanay benim daha bi kaç tane eşyam var başka bişey yok, aman eksik bitmez ki erkekler anlamaz canım sakin sakin yavaşça söyle önce özendir bebeğimiz giyecek çok güzel ay ne tatlı gibi sonra al, daha doğunca görecekler her gün çıkan eksikleri
benimkide çok yer ya öyle desemçok hevesli olunca bizim neyimiz olmuş kuçukken deyiveriyor
tulum işe yarar gibi geldi bana sıcacık giysin kadifelerin içindedun farkettım kı hıc tulum almamısım 1 kac tane kadıfe tulum alıp kapatıcam olayı söz:))) zaten alırsamda aralık sonu alırım bu ara cok goze batıyorum buyuk oglusa da cok alısverıs yaptım azıcık kaynasın tulumlar arada demı:)
bızde gecenlerde salıhe bornoz alma konusunda aynı seyden tartıstık her sene bornoz almaktan bıktı bıraz haklı ok , yenı bornoz almamız lazım dedım yaaaaaa dedı annemde aynı boyle benı bornozsuz yıkamzdıbenimkide çok yer ya öyle desemçok hevesli olunca bizim neyimiz olmuş kuçukken deyiveriyor
valla kımse yenı dogan ıcın getırmıyor tecrube ıle sabıttırhaksız da sayılmaz aslındatulum işe yarar gibi geldi bana sıcacık giysin kadifelerin içinde
evet biraz bekle sonra yine çaktırmadan devam et tulumlar için
ben birazda bundan bekledim sanırım farketmeden ne kadar erken başlarsan o kadar çok alıyosunen iyisi son ana bırakıp mecbur olduklarını almak,
ay daha bir sürü hediye gelecek onları da tahmin edemiyorum ki ben ne gelir ne gelmez :44:
bızde gecenlerde salıhe bornoz alma konusunda aynı seyden tartıstık her sene bornoz almaktan bıktı bıraz haklı ok , yenı bornoz almamız lazım dedım yaaaaaa dedı annemde aynı boyle benı bornozsuz yıkamzdıdedı nasıl sınır oldum o zaman dedım senın standartlarında buyutelım cocugu hıc bısey almayalım , ondan sonra sustu
valla kımse yenı dogan ıcın getırmıyor tecrube ıle sabıttırhaksız da sayılmaz aslındatulum işe yarar gibi geldi bana sıcacık giysin kadifelerin içinde
evet biraz bekle sonra yine çaktırmadan devam et tulumlar için
ben birazda bundan bekledim sanırım farketmeden ne kadar erken başlarsan o kadar çok alıyosunen iyisi son ana bırakıp mecbur olduklarını almak,
ay daha bir sürü hediye gelecek onları da tahmin edemiyorum ki ben ne gelir ne gelmez :44:
bızde gecenlerde salıhe bornoz alma konusunda aynı seyden tartıstık her sene bornoz almaktan bıktı bıraz haklı ok , yenı bornoz almamız lazım dedım yaaaaaa dedı annemde aynı boyle benı bornozsuz yıkamzdıdedı nasıl sınır oldum o zaman dedım senın standartlarında buyutelım cocugu hıc bısey almayalım , ondan sonra sustu
hadi yaa ay ben hiç bişey bilmiyorum, anneme telefonda sordum onu bilemeyiz sen getirmeyecekler gibi düşünüp al istediklerinden dedivalla kımse yenı dogan ıcın getırmıyor tecrube ıle sabıttırgenelde 6 aylık oluyor kıyafetler sız yenı dogan stogunuzu saglam yapın kıs kıyamet alısverıse cıkmak zorunda kalmayın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?