- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.401
ılk hamılelıgımde aldırmadılar hedıye gelır dıye ama hesaba katmadıkları ılk çocuk olunca daha cok takı oluyor oglumun ustıne gıyecek donu yoktu ama bolca altını vardı:)hadi yaa ay ben hiç bişey bilmiyorum, anneme telefonda sordum onu bilemeyiz sen getirmeyecekler gibi düşünüp al istediklerinden dedi
yakın birileri olmadıkça zaten çok kaliteli şeyler gelmez sanırım, onları da ben giydirmem, gerçi bu hızla alışveriş yaparsam ne bulursam giydiricem bebekcağıza
ılk hamılelıgımde aldırmadılar hedıye gelır dıye ama hesaba katmadıkları ılk çocuk olunca daha cok takı oluyor oglumun ustıne gıyecek donu yoktu ama bolca altını vardı:)
ruzgarda takı olmaz daha yenı dugun yaptım onun donu cok parası az olur
en ıyısı bekleyıp gormekhaha yazık ya yavrum altın iyidir de bizim için olan bebişe olmuş ,
benimkide büyük ihtimalle altın olur geneli, ama illaki uzaktan kişiler getirir gibi geliyor, neyse bekleyip görücez artık
evet öyle yapcaz artı, yarın iznik' in düşmandan kurtuluşunun yıl dönümü resmi tatil burdaen ıyısı bekleyıp gormek
ahaha cok ıyı den gelmısss bende cok merak edıyorum:18::18::18::18::18:evet öyle yapcaz artı, yarın iznik' in düşmandan kurtuluşunun yıl dönümü resmi tatil burda
yarın doktor kontrolüm var çok güzel denk geldi
merakla bekliyorum oğlum neler yapıyor acaba
çok merak ediyorum kime benziyor, hemde çooook
Ahahaa meltem ve zeysima cene yaparken uyuyakalmisiyi geceler demeden gitmisler
Bense cok uykulu olmama ragmen nedense yataga bile gitmedim. Kocis isitmistir simdi oohhh
Ay cnm cok sigara istiyoooiki firt ceksem mi diye dusunuyom bi saattir sebebi ne ama bi sorun? Daha once hani bi avm'de tuvalette karinin teki bana iftira atip bagirmisti ya, bugun de gratiste benzeri bisey oldu. Allahim gulsem mi aglasam mi bilemiyorum artik?! Niye hep beni buluyo niye milletin pis isleri benim basima patliyo da ben azar isitiyom kendini bilmezlerden? Ve niye hep cvp veremiyom pıss kedi gibi duruyom berdeyse ozur dilicem.
el kremlerine bakiyodum. Tüpte olduklari icin kapagini acinca koklayabiliyosun ya ben de bi kokliyim dedim. Acinca bi baktim biri sıkmıs bayaa ve fiskirmis bulasmis kapagin icine. Azcik parmagimla tasan yerinden alip elime surdum ama o kdr az aldim kiiiii.....
Bunu gratisin calisani gormus geldi bagiriyo azarliyo "hanfendi kremler denenmiyo bilmiyo musunuz tester mi sandiniz siz onu!" diye. OOOYYYY OY!!!etraftakiler döndü bakti boyle. sustum kaldim once ay dedim bisey diyeyim bari kendimi savunayim. Ne desem begenirsiniz? "bayan bu daha onceden pırtlamış" ettigim lafa bakin! "pırtlamış"mış... Ay hem guldum hem agladim yahu. Bi laf solim dedim onda da sictim. eve gidince 1 saat agladim gene. Ya sabir ya sabir...
dogru tahmın ben her gece oldugu gıbı pc ıle koyu koyuna sızmısım:)kızım hep zenı mı buluyor boyle tıpler i keske orda deseydın ne bagırıyorsun kac paraysa verır alırız ama sunu bılınkı bu kullanılmıs bır krem falan fılan.........Ahahaa meltem ve zeysima cene yaparken uyuyakalmisiyi geceler demeden gitmisler
Bense cok uykulu olmama ragmen nedense yataga bile gitmedim. Kocis isitmistir simdi oohhh
Ay cnm cok sigara istiyoooiki firt ceksem mi diye dusunuyom bi saattir sebebi ne ama bi sorun? Daha once hani bi avm'de tuvalette karinin teki bana iftira atip bagirmisti ya, bugun de gratiste benzeri bisey oldu. Allahim gulsem mi aglasam mi bilemiyorum artik?! Niye hep beni buluyo niye milletin pis isleri benim basima patliyo da ben azar isitiyom kendini bilmezlerden? Ve niye hep cvp veremiyom pıss kedi gibi duruyom berdeyse ozur dilicem.
el kremlerine bakiyodum. Tüpte olduklari icin kapagini acinca koklayabiliyosun ya ben de bi kokliyim dedim. Acinca bi baktim biri sıkmıs bayaa ve fiskirmis bulasmis kapagin icine. Azcik parmagimla tasan yerinden alip elime surdum ama o kdr az aldim kiiiii.....
Bunu gratisin calisani gormus geldi bagiriyo azarliyo "hanfendi kremler denenmiyo bilmiyo musunuz tester mi sandiniz siz onu!" diye. OOOYYYY OY!!!etraftakiler döndü bakti boyle. sustum kaldim once ay dedim bisey diyeyim bari kendimi savunayim. Ne desem begenirsiniz? "bayan bu daha onceden pırtlamış" ettigim lafa bakin! "pırtlamış"mış... Ay hem guldum hem agladim yahu. Bi laf solim dedim onda da sictim. eve gidince 1 saat agladim gene. Ya sabir ya sabir...
ben hıc anlatmayayım su ara gozum ne kocamı ne baska bıseyı goruyor pazrtesı bı sebebten tartıstık hala soguk ruzgarlar esıyor ortada bısey yok konusuyoruz edıyoruz ama bı mesafe var aradagünaydın hamişler.....daha cok erken bır saat ama bende uyku yok malesef buaralar fena depresıf haldeyım dun gece hungur hungur agladım sebep yattıgım yerden kalkamamam ıs yapım dıyrum egılsem kalkamyrum bı ısı 10 saatte anca btreblyrum buaralar ruh halım boyle sizler nasılsınız?
sana da gunaydın topıkcı kardes:)günaydın hamişdaşlarım
hyırlı haberlerle donun emi?Günaydıınnnnnn
tam 29 haftalık olduk teyzeleri maşallah bizeeee:)
akşamüstü doktor kontrolümüz var dua edin emiii....okula gidiyoruz şimdi dee
Ahahaa meltem ve zeysima cene yaparken uyuyakalmisiyi geceler demeden gitmisler
valla kımse yenı dogan ıcın getırmıyor tecrube ıle sabıttırgenelde 6 aylık oluyor kıyafetler sız yenı dogan stogunuzu saglam yapın kıs kıyamet alısverıse cıkmak zorunda kalmayın:)
aynen zeysimacığım, annen gibi düşünüyorum. gerçekten güzel şeyler getirmiyorlar çoğunlukla, sırf elleri boş gelmiş olmamak için getiriyorlar, hatta kendi çocuklarına, torunlarına gelen, kullanmaya layık görmedikleri şeyleri alıp geliyorlar bazen.hadi yaa ay ben hiç bişey bilmiyorum, anneme telefonda sordum onu bilemeyiz sen getirmeyecekler gibi düşünüp al istediklerinden dedi
yakın birileri olmadıkça zaten çok kaliteli şeyler gelmez sanırım, onları da ben giydirmem, gerçi bu hızla alışveriş yaparsam ne bulursam giydiricem bebekcağıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?