2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tünaydınlarr hikayeler çok duygulandırdı beni inş bizde kolay doğum yaparız..bu arada şeker testimdede sorun çıkmadı çok şükür artık test kalmadı değilmi? rutin kontroller sadece..?

selam kızlaaar bugün doktora gidicem çok heyecanlıyım bebeşimi görücem o zaman alabildiğimiz kadar alıcaz artık yapacak bişey yok,
şş gelen hediyeleri bizde başkalarına götürürüz o zaman şaka bi yana
ayıp etmiş tanıdığınızda yahu, insanlarda bi tuhaf, ne değeri var o hediyenin yaaaa bayılıyorum normal doğum hikayelerinee, bende böyle anlatmak istiyorum Allahım inş normal olur benimkide amin.
meltem yaa ağladım resmen, çok güzel, keşke herkes böyle güzel doğum hikayeleri anlatsa abartısız doğallığıyla, türk filimlerindeki bağıran yırtınan doğuran kadın profilini unutsa herkes, ay normal doğum deyince hep o filmdeki sahneler gelirdi aklıma manyak gibi bağıran hatunlar, okudukça siliniyor yavaş yavaş :)

tünaydınlarr hikayeler çok duygulandırdı beni inş bizde kolay doğum yaparız..bu arada şeker testimdede sorun çıkmadı çok şükür artık test kalmadı değilmi? rutin kontroller sadece..?
kalmadı sanırım başka test fln :)
belki kan değerleri için tahlil fln isteyebilirler diye düşünüyorum

hadi gözün aydın...valla benim bildiğim ve bana yapılan başka bişey yok artık doğurmayı bekliycez

ne güzel yaa benim daha 2 hafta var gitmeme özledim bebişimi ayy benim de aklıma hep o kadınlar geliyo yaa ölenler falan oolurdu ya türk filmlerinde

kalmadı sanırım başka test fln :)
belki kan değerleri için tahlil fln isteyebilirler diye düşünüyorum

o kadar çok tahliil insanı strese sokuyor çünkü ama tabiki sağlıkla dünyalara gelmeleri için bunlar gerekli daha doktor randevuma 15 gün var..doktora gitmekten nefret ederdim şimdi zaman geçsede gitsem oğlumu görsem doktora yine bir sürü soru sorasım geliyor:) çıkıyorum randevudan aklıma hep sonra geliyor

Kizlar cok duygulandirdiniz beni ( ay Allahimm insallah hepimiz Bu guzel duygulari boyle guzel hikayelerle yasariz Aminnnnnnnnn sagsaglim gelsin meleklerimiz aminn Ben igce pimpirikli oldumm (

ya sorma klasik Türk mantığı işte ver acitasyonu ağlat izleyiciyi tamam süper iş... şimdi çekilen filmler bile öyle adam akıllı senaryosu olan bi sinema filmi bile çekilmiyor anca dram..
bunu yaparken bizi de tabi doğum korkusuyla büyütmüş oluyorlar, daha regl olmanın ne demek olduğunu bilmeden doğuran kadınları izledik düşünsene nasıl bi travma aslında..
benim kardeşim ben 10 yaşındayken doğdu, annem doktora giderken, gece gitmişlerdi, bizi uyandırmamıştı bile korkmayalım diye, sonra sabah 7 de kardeşiniz doğdu diye babam aradı ve annem hiç kötü bişey anlatmadı doğumdan sonra, yakın çevremden hiç duymadım kötü doğum hikayesi inş bizimkide öyle olur korkanları ikna ederiz kendi doğumumuzu anlatarak

duygulandım heyecanlandım allahım bızede boyle ıcten anlatacagımız gunlerı gstersın ınsallah...

bende aynı senin gibiyim, herşeyi çıktıktan sonra hatırlıyorum, bi de içerdeyken heyecandan hep yanlış şeyler söylüyorum, sat 12 mayıs diyeceğime 12 haziran demişim geçen sefer nerden çıktıysa artık, bide kaç senelik evli olduğumu yanlış söylemişim tabi bunları çıktıktan sonra hatırladım baya güldüm kendime genelde çok dikkatliyimdir her konuda
valla ben o testlerin çoğunu yaptırmadım, sadece müdahele edilebilir olanları yaptırdım şeker gibi, içim rahat o yüzden stres yapmadım hiç :)

bıgun delırcem ama bakalım ne zaman esımın anneannesını grdum az once carsda bebegın kılosu arttımı dıe srdu haftaya kontrol bakalım dedım ahh ahhh dedı hep ultrsona soktunuz bakalım nolcak bu cocuga hep zarar aldı dıyıp soylendı yok anneanne ayda bır gdyruz dıyrum hc gtmıcekmısım ozaman kıloyu nasıl ogrencem elımle karnımı tartcak halım yok heralde

ne güzel hikaye bu
zaten ağlamaya hazır bekliyorum oldu mu şimdi

:) oda güzelmiş ...valla bende aynı adımı sorsalar unuttucak durumda oluyorum o anda aklıma bebeğim acaba kaç kilo oldu acaba erken doğum riski var mı diye geçirip duruyorum ..daha çok varmış gibi geçiyor 2 hafta önce alcak beni doğuma ona göre hafta hafta sayıyorum bakalım hayırlısı artık..şubat gell artıkk..:)

onların zamanında ultrason mu vardı
hep sağlam çocuk doğurmuşlardır hem
sen etrafa takılma tuğba.her ağzını açan birşey söylüyor moral bozuyor anca
bebişin iyi olsun sende ultrasonda gör için rahat etsin

ööööf bırak şu cahilleri yaaa .

evet annane öyle bende istemiyorum ama mecbur yapıyolar fln deseydin hoşuna giderdi, yaşlı onlar, he deyip geçeceksin takma kafana :):) :) evet gelsin şubat görelim bebişlerimizi çok merak ediyorum nasıl bi tatlılık olacak diye şimdiden karnımı sıkıp sevesim geliyor

ööööf bırak şu cahilleri yaaa .
ya bır degıl ıkı degıl her gordugumde hep aynı sey ben aynı acıklamayı yapmaktan bıktım o aynı seylerı solemekten bıkmadı arkadas doktor kac sene okumus ustune uzmanlık yapms tecrube kazanms ultrasona zararlı olsa sokarmı ama yok uzmanlıkta bızmkıler bır numara

he de geç tuğba. ne kendini ne bebeğini üz bu yüzden.
ses dalgasının neyi zararlı
ahh bilmediklerinden herşeyi kötüye yoruyorlar

ben öpmeye kıyamam galiba
sağlıkla sıhhatle bi doğsunlar da
kızlar siz iç zıbın aldınız mı?
kaç tane almak gerekir ki :44:

valla benim annem beni çok zor doğurmuş ters doğum olmuş o zamana kadar anlayamamışlar,nöbetçi doktor hastanede yokmuş doğumun sonuna yetişmiş eve gitmiş uyuyomuş,hastanede sular kesikmiş sonuç olarak annem de ben de az daha diğer tarafı boyluyomuşuz direkten dönmüşüz...doğumdan sonra çok uzun zaman oturamamış kadıncağız iç dikişler dış dikişler vs...ama o bile artık herşeyi ultrasondan anlıyolar bişey olursa müdahale ederler diyerek 8 sene sonra bi normal doğum daha yapıp kardeşimi çok kolay bi şekilde dünyaya getirecek cesareti kendinde bulduysa ben de bulurum

amaaaan yaşlılar hep öyle benimkiler de aynısını söylüyo he diycen geçcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…