2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hadı yaaaaaa tuhhhh kaydet bı yere hesap kesınlınce ızle muhtesem yapmıslar

tamam canım öyle yapayım ay başında izlerim

ne diyeceğimi bilemiyorum yaa kader kısmet Allahın takdiri ne kadar şanslısın ve şanslıyız ki burdayız bebeklerimizi konuşuyoruz

cok cok guzell okurken gecen sene geldı aklıma ılk bebegımı kaybedısım snra bunu ogrendgm anlar sonra stresle gecen bı yaz ne cabuk untmusum ogunlerı dedım kendı kendıme ....ama boylede olmuyooo paylasıp druynz duygulandrynz bızı hormonlarım zaten tepelerde aglatmayın bızı

çok duygulandımmm bende de var polikistik, biz de biraz uğraştık olmuyo diye dra gittiğimde öğrendim bende:)), senin ilk bebişde küçükmüş Allah kolaylık versin valla..

bu doğum hikayelerini okudukça hemen doğurmak istedim. ne güzel bir duyguymuş annelik. ilk kez yaşayan biri olarak bunları okudukça duygulanıyorum ve aynı şeyleri ben de yaşamak istiyorum.

bu doğum hikayelerini okudukça hemen doğurmak istedim. ne güzel bir duyguymuş annelik. ilk kez yaşayan biri olarak bunları okudukça duygulanıyorum ve aynı şeyleri ben de yaşamak istiyorum.

aynen bende dogurup hemen taa en basından ayrntılı ayrıntılı yazmak ıstyrum 9 ay boyunca yasadıklarımı

meltem dayanamadım izledim zaten 2 gün kalmış bişey yapmayıveririm bende
bayıldım videoya ne kadar güzel yapmışlar yaa uğraşmışlar helal olsun

meltem dayanamadım izledim zaten 2 gün kalmış bişey yapmayıveririm bende
bayıldım videoya ne kadar güzel yapmışlar yaa uğraşmışlar helal olsun
yaaa kotayı cok yıyecegını sanmıyorum canım zaten yaa kısa bı video
nası ama muhtesem hazırlamıslar

ezelll , sinemmm , meltemmmm öldürücem üçünüzü de ağlattınız beni sonunda hüngür hüngürrrrr

Rabbim kimseye aratmasın

tamam canım öyle yapayım ay başında izlerim

ne diyeceğimi bilemiyorum yaa kader kısmet Allahın takdiri ne kadar şanslısın ve şanslıyız ki burdayız bebeklerimizi konuşuyoruz
evet çok sanslıyız allahım isteyen herkeze nasip etsin aminnn

valla bende buğün horman patlaması yaşıyorum sizlerle paylaşmak istedim

çok duygulandımmm bende de var polikistik, biz de biraz uğraştık olmuyo diye dra gittiğimde öğrendim bende:)), senin ilk bebişde küçükmüş Allah kolaylık versin valla..
ne güzel sen hiç uraşmamışsın evet ikisine küçük olacak zor olacak ama güzel şeyler bunlar ikiz gibi büyüyecekler

ay kaynanam da soyler kuzenı dolven oksuruk surubu ıle uyuturmus ıkız bebekelrını:)

yaaa kotayı cok yıyecegını sanmıyorum canım zaten yaa kısa bı video
nası ama muhtesem hazırlamıslar

video olunca temkinli yaklaşıyorum sözde sonra boşver dedim açtım baktım

yalnız diğer paylaştığın da çok fenaymış Allah başımıza vermesin ne diyelim

kızlarrrrr ızledınız mı???

izledimm beenn güzelmişş, bende heray foto çekiniyim diyodum göbişimin ne kadar büyüdüğünü görmek için ama unuttmm giti vallaa.. bu arada hatunun 7 aylık göbişi benim kadar varmış benimki büyük diil yani herkes çok büyük duruyo diyoda..

video olunca temkinli yaklaşıyorum sözde sonra boşver dedim açtım baktım

yalnız diğer paylaştığın da çok fenaymış Allah başımıza vermesin ne diyelim
yazık kıza kucuk bebegı var beynı sulanmıs heralde bebege bakmaktan yerlerı karıstırmıs:)

ben su an 9 aylıgım goren yarın dogurcam sanıyoooo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…