- 28 Mayıs 2009
- 432
- 0
- 116
- 41
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.541
hadı yaaaaaa tuhhhh kaydet bı yere hesap kesınlınce ızle muhtesem yapmıslar
tamam canım öyle yapayım ay başında izlerim
ay çok duygulandım ezel beni mahvettin yaşadıklarım geldi aklıma sizinle doğum hikayemi paylaşmıştım şimdi de hamile olduğumu öğrendiğim ve öncesine paylaşmak istedim eşim çalıştığım işyerimdeki arkadaşımın arkadaşıydı eşimi ilk gördüğüm an aşık olmuştum bi ay sonrada eşimden teklif geldi 1 ay birbirimizi tanıdık sonra evlenmeye karar verdik isteme söz nişan derken 02 07 2006 evlendik ve şuana kadar bana hiç keske dedirtmedi ilk 1,5 yıl çocuk düşünmedik sonra bi çocuğumuz olsun istedik ama olmadı ne eşim bu durumu kafasına takıyor du nede ben ailelerimiz de birşey demiyordu ama doktora gitmem gerektiğini biliyordum ve doktora gittim polikislik olduğunu öğrendim ve ilaç tedavisi uygulamaya başlandı ama bi sonuç alamadım sonra ara ara doktora gittim hep aynı şeyler önce adet olmam için ilaç kullanıyordum adet olunca farklı bi ilaç sonra yumurtalıklarım büyüsün diye bekliyordum 3 sene filan bu uygulama yapıldı benim yumurtalıklarım 2 defa büyütüle bildi çatlatma iğnesi vuruldum ama gene olmadı ama biliyordum herşeyde bi hayır vardır hiç isyan etmedim en son gittiğim hastanedeki doktorum ilaçlara cevap vermediğimi yumurtalıklarımı büyütmek için insülin gibi bi iğne vurulmam gerektiğini söyledi bu iğne de 800 tl idi ve benim ne kadar kullanacağım belli değildi sigortadan almam için de ya zeynep kamil yada süleymaniye hastanesin de tedavi olmam lazım dı ben de süleymaniye ye gitmeye karar verdim buara da annem de bana arısütü almış garibim duymuş biyerden tatı nekadar iğrenç olsa da onu kırmamak için yedim ve o ay kendiliğimden adet oldum ve tedavi olan lar bilir adet dönemin de bakıyor doktorlar neyse adet olunca 29 06 2010 süleymani ye hastanesine gittim kan aldılar muane ettiler rapor hazırladılar aşama aşama ilk önce ilaç olmazsa aşılama gene olmazsa tüp bebek için sonra bana gün verdiler ekimin 4 eşinle beraber gel dediler neyse yaz tatili filan girdi araya tatile gittik sonra ramazan oruç bayram derken zaman geçti bu arada ben gene hiç adet olmadım zaten de olmuyordum daha önceleri sürekli test yapardım ilaç kullanacağım zaman hamile olup olmadığımı anlamak için geçen zaman içinde ağustos gibi bi test yapmıştım ama birşey çıkmadı bi gün işyerim de otururken bi arkadaşım geldi konuşurken göğüslerin ağrıyor dedim hiç böyle olmazdı bişey mi var acaba korkuyorum filan dedim oda bana kız hamile olmayasın dedi bende yok be test yaptım çıkmadı dedim ama içime bi şüphe doğdu o gün cumartesiydi eczaneden test aldım ben işyerim de tekim ve testleri burda yapıyordum o gün yapmadım 19 eylül 2010 pazar günü eşimin ailesi kahvaltıya çağırdı oraya gittik anam ne görsem canım istiyor bi yedim bi yedim görmeniz lazım dı sonra eve geldik ben temizlik yapmaya başladım eşim de dışarı çıktı evi kaldırdım başladım temizliğe bi ara gözüm çata ma takıldı ağzı açık tı ve test gözüküyordu aman çıkmaz ama bi yapayım dedim banyoya gittim testi yaptım anında o iki çizgi çıktı o an hayat durdu ne yapacağımı bilmiyordum evin içinde ruh gibi dolaşmaya başladım abimin eşi olan ayşemi aradım biz onunla kardeş gibiyiz ona söyledim hiç konuşmadan hıçkıra hıçkıra ağlama başladı ben öyle bi duygu içine girmiştim ki ağlamasına bile anlam veremedim birden bire geldime geldim bi yandan gülüyor biyandan ağlıyordum ellerim dudaklarım titriyordu eşimi aradım eve gelmesini söyledim oda hayır canım bi sorun mu var dedi hep hayalimde hamile olduğum gün bebek eşyası alıp eşime hediye ediceğim diyordum ama dayanamadım telefonda söyledim hiç birşey demedi teli kapatmasıyla eve gelmesi bi oldu elimde test kapıyı açtım birbirimize sarıldık ve ağlamaya başladık eşim sonra annemi aradı anneme bize gelmesini söyledi annem de işim var filan diyordu birden sinem hamile dedi annem de hemen geli verdi sonra hastane yoluna düştük biz eşimle hastaneye girdik annem kaynanama haber vermeye gitti biz hepimiz aynı mah oturuyoruz onlara da hastane geldi ve doktor beni içeri aldı eşim ben dayanamayacağım dedi girmedi annem le girdik içeriye durumum dan bahsettim beni yatırdı ve ultrasonla bakmaya başladı bak bu bebeğinin kesesi dedi içinde hareket eden şey bebeğin dedi o anlar benim için zaman durmuştu gözüm ekran da hala yaşadıklarıma inanamıyordum doktor bi nefesini tut dedi ve odanın için de küt küt sesler yankılanmaya başladı ne olduğunu anlamadım doktorum gülerek bak buda bebeğin kalp atışları dedi hayatım da duyduğum en güzel ses di kendimi tutamadım gözüm den yaş akmaya başladı annem eşimi içeri çağırdı oda duymuştu meleğimizin kalp atışlarını yavrum içimde 8 haftasını doldurmuştu doktorum ne şanslısın öğrendiğin gün kalp atışını bile duydun dedi doğuma kadar rüya gibi geçti ve 28 04 2012 meleğim dünyaya geldi doğumdan sonra eşim ikinci bi çocuğumuz daha olsun dedi belki olur belki olmaz doğumdan sonra hiç korunmadık kızım 7 aylıkken kendiliğimden adet oldum sonra gene olmadım 8 mart 2012 da doktora gittim ilaç la gene adet oldum bi daha da olmadım zaten korunmuyor duk ama olmaz diye düşünüyordum kasıklarım ağrımaya başlamıştı hadi bi test yapayım dedim 17 07 2012 test yaptım ve 2. kez hamile olduğumu öğrendim hemen doktora gittim paşam 10 haftalık olmuştu yavrularım beni hiç üzmüyorlar bende hamile olduğumu anlamıyorum benim hikayem böyle
ne diyeceğimi bilemiyorum yaa kader kısmet Allahın takdiri ne kadar şanslısın ve şanslıyız ki burdayız bebeklerimizi konuşuyoruz