- 28 Mayıs 2009
- 432
- 0
- 116
- 41
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.701
geçmiş olsun canımm
canım ayın 12 sinde istirahatim açılcak yani 32.haftada açıcak izni ama ben 37 ye kdr çalışmak istediğimi söyledim ogün muayeneden sonra karar vercek sanırım sen kaçta ayrılıyosun?
çok güzeeell canım gözlerim doldu ağlayamadm ama anne olmak farklı birşey sanırım yaşamadanda anlayamıcaz
günaydın kızlar biz geldik kızımla nasılsınız
gunaydın bas agrısı ıle gune basladım yaaaardından da kasıklarımın alt bolgesı ıle vajınam arasında adet sancısı gıbı sancı var arada belıme vuruyor oyuzden hıc keyfım yok bugun
hoş geldin canımmmm
gunaydın bas agrısı ıle gune basladım yaaaardından da kasıklarımın alt bolgesı ıle vajınam arasında adet sancısı gıbı sancı var arada belıme vuruyor oyuzden hıc keyfım yok bugun
kızlar bebek çamaşırlarını yıkamak için sabun tozu aldım da lekeli olanlar olucak ne kullanıcaz kimyasal olmayan leke çıkarıcı alan varmı aranızda ?
kızlar bebek çamaşırlarını yıkamak için sabun tozu aldım da lekeli olanlar olucak ne kullanıcaz kimyasal olmayan leke çıkarıcı alan varmı aranızda ?
kızlar merhaba nasılsınızzherkes ıyıdır umarım ya ben uzun zamandır gıremedım cok yogunum ne yazık ki biri bana özet geçebilir mi acaba olanları yoksa çatlıcaaam
anammmmm berine gelmişşşşş hoşgeldin nasılsın
nerdesin sen kız insan arada girer bi selam verir dimi hayırsız herkes iyi çok şükür bebişleri büyütüyoruzzzz kimse özet geçmeyecek cezalısın sen kazana düştün geçmişi oku bakalımmmm
hıoşgördüüükkkuzum ıyıyım çok şükür alperen de iyi sormadın ama sölüüüm teyzesii sen napıyoon duru nasıl
geçmiş olsun canımgunaydın bas agrısı ıle gune basladım yaaaardından da kasıklarımın alt bolgesı ıle vajınam arasında adet sancısı gıbı sancı var arada belıme vuruyor oyuzden hıc keyfım yok bugun
Canım sanırım bu topikte yazılmıştı lekeleri çıkarmak için ariel leke çıkarıcı kullanıyorum diye, kimyasal olmayan leke çıkarıcı bulmak da zor çünkü içinde kimyasal olmadan nasıl çıkacak ki lekeler
kızgınım sana ihmal ettinneyse Alperenin iyi olmasına çok sevindim canım benim onlar iyi olsunda gerisi önemli değil duru nasıl olsun yaramaz kızım benim elini kolunu bacağını çıkaracak birşeyler neredeyse kıpır kıpır maş. kocaman kız oldu
geçmiş olsun canım
valla ben ariel kullanıyorum yoksa çıkmıyor lekeler önce biraz lekeli eşyaları leke çıkarıcı ile su da bekletiyorum sonra bol suyla durulayıp yıkıyorum
benim o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?