- 28 Mayıs 2009
- 432
- 0
- 116
- 41
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.721
günaydın kızlar biz geldik kızımla nasılsınız
gunaydın bas agrısı ıle gune basladım yaaaardından da kasıklarımın alt bolgesı ıle vajınam arasında adet sancısı gıbı sancı var arada belıme vuruyor oyuzden hıc keyfım yok bugun
yazıcıdan üç boyutlu fetüs çıkıyor
Doğmamış bebeklerinin ultrason fotoğraflarını göstermekten gurur duyan ebeveynler, yakında bunu yaparken daha da heyecanlanacak.
Güncelleme:29 Kasım 2012 09:45
Doğmamış bebeklerinin ultrason fotoğraflarını göstermekten gurur duyan ebeveynler, yakında bunu yaparken daha da heyecanlanacak. Bir Japon firması ceninin üç boyutlu modelini basan bir yazıcı geliştirdi.
Doğmamış bebeklerinin ultrason fotoğraflarını göstermekten gurur duyan ebeveynler, yakında bunu yaparken daha da heyecanlanacak. Bir Japon firması ceninin üç boyutlu modelini basan bir yazıcı geliştirdi.
Japon firması Fasotec'in geliştirdiği yazıcı, ultrason ve MR görüntülerinin üç boyutlu modelini kopyalayarak basabiliyor.
Reklam
Alet, hamile bir kadının ultrason görüntüleri sayesinde amsiyotik sıvının içinde yüzen beyaz bir ceninin çıktısını veriyor.
Kadınların bu dönemlerindeki duygularını ve deneyimlerini unutmak istemediklerini belirten firma yetkilisi Tomohiro Kinoshita, bu nedenle özellikle hamile kadınlardan büyük ilgi gördüklerini söyledi.
Elde edilen üç boyutlu modelin 9 santimetre büyüklüğünde olduğunu belirten yetkililer, ayrıca telefonlara süs olarak takılabilen mini versiyonlarının çıktılarını almanın da mümkün olduğunu kaydetti.
Japon kadınları arasında bunu aksesuar olarak kullanmanın hayli popüler olduğu belirtiliyor.
Yetkililer, bebeğin özelliklerinin iyice belirginleşmesinin ardından hamileliğin son üç ayında üç boyutlu çıktıları almanın mümkün olduğunu kaydetti.
Ancak bunun bedeli hayli yüksek. Japon piyasasında 3 boyutlu cenin çıktısı almak 100 bin yen, yani yaklaşık 937 euro civarında.
Tatlım bunu bana doktorum söylemişti ama çıkacak diye anlatmıştı meğer çıkmış :)) 2000 tl civarı fiyatı var be yuh :))
geçmiş olsun dikkat et dinlen bugün bol boll
kız meltem aman doğurayım falan deme birde valla canım senin günün baya azaldı çok ayakta falan kalıyorsan da ağrıyordur
hoşbulduk sinemciğimmmm
meltemciğimmm yat uzan canım benim dikkat et kendine iş falan yapma sakın üşüttünmü acaba kız
sabun tozu almadım almayacağım dalinin sıvı deterjanınla yıkayacağım canım
Geçmiş olsun kuzum, yat dinlen bişey yapma. Birazdan rüzgar tepikler seni anne kendine gel diye :)
geçmiş olsun canım
valla ben ariel kullanıyorum yoksa çıkmıyor lekeler önce biraz lekeli eşyaları leke çıkarıcı ile su da bekletiyorum sonra bol suyla durulayıp yıkıyorum
benim o benim
sağolun kızlar ılk once bas agrım ıcın cay ıctım sımdı de oğlusu okula gonderıp uzanırım pcmıde alırım yanıma oh mısssssss, bıraz gezındıkce kasık agrım da azaldı sankıhoşgeldiniz
geçmiş olsun meltem yat dinlen bugün
hadi hayırlısı olsun bakalım ozaman :)))sağol canım
ben de ayın 10 nunda doktora gıdıcem soylucem 37 ye kadar calısmak ıstedıgımı bakalım o da karar verecek benımkı de bellı degıl
hoşgeldinnn minişim bebeğim :)günaydın kızlar biz geldik kızımla nasılsınız
geçmiş olsunn yat dinlen bugün biraz bugünde biz araştırmacı gazeteci oluruz senin yerinegunaydın bas agrısı ıle gune basladım yaaaardından da kasıklarımın alt bolgesı ıle vajınam arasında adet sancısı gıbı sancı var arada belıme vuruyor oyuzden hıc keyfım yok bugun
kızlar merhaba nasılsınızzherkes ıyıdır umarım ya ben uzun zamandır gıremedım cok yogunum ne yazık ki biri bana özet geçebilir mi acaba olanları yoksa çatlıcaaam
hayatta okumamgözlerime yazık özledim zaten sizi hasret gidermek varkeen neden zamanımı geçmişi okuyaraktan harcayımm.. nasıl olsa sen bana özet geçersin dimi caaaanıımm arkidişiiim
bence de yuh çocuk benim asıl bana para vermeleri lazım
sağolun kızlar ılk once bas agrım ıcın cay ıctım sımdı de oğlusu okula gonderıp uzanırım pcmıde alırım yanıma oh mısssssss, bıraz gezındıkce kasık agrım da azaldı sankı
ya bırde ben gece sacma sapan pozısyonlarda uyuyorum soluma yatmaya calışıyorum ama sagda uyanıyorum gobegımın altına aldıgım yastıgın uzerıne abanmısım gorende tecavuz edıyorum yastıga sanacako da yetmezmıs gıbı ayaklarım hep karnıma cekık cenın pozısyonunda oluyorum yazık ruzgarda 2 buklum kalıyor sabaha kadar acısınıda sbaah sabah yol sul elektrık olarak cıkardı kanımca
hadi hayırlısı olsun bakalım ozaman :)))
hoşgeldinnn minişim bebeğim :)
geçmiş olsunn yat dinlen bugün biraz bugünde biz araştırmacı gazeteci oluruz senin yerine))
fıstığım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn nasıl geçti yolculuk? dün görüşmedik tabi ben unuttum(
numaracı benden alıyodun havadisleri ara arada olsa
kız nerdesın sen cezalısın sımdı bın sayfa gecmıs yap bakalım:)
lennnng eskıden de calısıyordun ama buraya da gırıyordun bı kayboldun gıttın pır kayboldunanaaam hiç sorma valla meltem çok karanlık işler çeviriyoom
yakalandımmyolculuk iyi değildi valla trafikte 2 saatim geçtii zar zor girdim evime
tuğba5286 tubilimm msj yazdım sanada Ezelede ohh be üstümden yük kalkdı sana yazamıyodum bile ne güzelmiş rahat olmak
lennnng eskıden de calısıyordun ama buraya da gırıyordun bı kayboldun gıttın pır kayboldun
lennnng eskıden de calısıyordun ama buraya da gırıyordun bı kayboldun gıttın pır kayboldun
yolladın mı en sonun da hadi gözün aydın
evetttt bız safak yıyoruz senın oğlan napıyo?girmiyorum ama haberinizi alıyorumm50 günün kalmış kız maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?