2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Tatlım bunu bana doktorum söylemişti ama çıkacak diye anlatmıştı meğer çıkmış :)) 2000 tl civarı fiyatı var be yuh :))

geçmiş olsun dikkat et dinlen bugün bol boll

kız meltem aman doğurayım falan deme birde valla canım senin günün baya azaldı çok ayakta falan kalıyorsan da ağrıyordur

Geçmiş olsun kuzum, yat dinlen bişey yapma. Birazdan rüzgar tepikler seni anne kendine gel diye :)

geçmiş olsun canım

valla ben ariel kullanıyorum yoksa çıkmıyor lekeler önce biraz lekeli eşyaları leke çıkarıcı ile su da bekletiyorum sonra bol suyla durulayıp yıkıyorum

benim o benim

hoşgeldiniz

geçmiş olsun meltem yat dinlen bugün
sağolun kızlar ılk once bas agrım ıcın cay ıctım sımdı de oğlusu okula gonderıp uzanırım pcmıde alırım yanıma oh mısssssss, bıraz gezındıkce kasık agrım da azaldı sankı
ya bırde ben gece sacma sapan pozısyonlarda uyuyorum soluma yatmaya calışıyorum ama sagda uyanıyorum gobegımın altına aldıgım yastıgın uzerıne abanmısım gorende tecavuz edıyorum yastıga sanacak o da yetmezmıs gıbı ayaklarım hep karnıma cekık cenın pozısyonunda oluyorum yazık ruzgarda 2 buklum kalıyor sabaha kadar acısınıda sbaah sabah yol sul elektrık olarak cıkardı kanımca

sağol canım
ben de ayın 10 nunda doktora gıdıcem soylucem 37 ye kadar calısmak ıstedıgımı bakalım o da karar verecek benımkı de bellı degıl
hadi hayırlısı olsun bakalım ozaman :)))

günaydın kızlar biz geldik kızımla nasılsınız
hoşgeldinnn minişim bebeğim :)

gunaydın bas agrısı ıle gune basladım yaaa ardından da kasıklarımın alt bolgesı ıle vajınam arasında adet sancısı gıbı sancı var arada belıme vuruyor oyuzden hıc keyfım yok bugun
geçmiş olsunn yat dinlen bugün biraz bugünde biz araştırmacı gazeteci oluruz senin yerine ))

kızlar merhaba nasılsınızz herkes ıyıdır umarım ya ben uzun zamandır gıremedım cok yogunum ne yazık ki biri bana özet geçebilir mi acaba olanları yoksa çatlıcaaam

fıstığım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn nasıl geçti yolculuk? dün görüşmedik tabi ben unuttum (

hayatta okumam gözlerime yazık özledim zaten sizi hasret gidermek varkeen neden zamanımı geçmişi okuyaraktan harcayımm.. nasıl olsa sen bana özet geçersin dimi caaaanıımm arkidişiiim

numaracı benden alıyodun havadisleri ara arada olsa

meltem bende öyleyim ya (( akşamdan soluma yatayım diye çırpındıkça sabah kalktığımda oooo yatak yorgan heryer heryerde nasıl bi yatış bide gece 50 defa uyanıyorum wc için ama yinede rahat olmak adına oğlumu üzüyorum sanırsam yavrum şekilden şekile giriyodur benim yüzümden

tuğba5286 tubilimm msj yazdım sanada Ezelede ohh be üstümden yük kalkdı sana yazamıyodum bile ne güzelmiş rahat olmak

yakalandımm yolculuk iyi değildi valla trafikte 2 saatim geçtii zar zor girdim evime

sinemmmm yaaaa o kızının ılk dogdugundakı fotografı ne oyle yaaaaaa kız kaldır onu face den nazar degecek kıza 41 kere maşalllah ceken de muhtesem yakalamıs bacım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…