2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hayırlı akşamlar anneler...
bugün kontrolümüz vardı bebişim 1 haftada 200 gram daha almış 1250 olmuş. en önemliside şeker vardı bende sabah aç gittim açlık 70 tokluk 120 çıktı diyete aynen devam çok güzel dedi ama benim canım çikolata çekiyoo dedim arada kaçamak yapabilirsin ve ardından süt iç dedi ayrıca bitter çikolata ye şekeri az dedi sevindirik oldum zati bittere bayılırım doktor çıkışı soluğu markette almışım...

maşallah sıze sevgıcım ekledım bılgılerınıde

Meltemcim ogretmen yanlis yapmamak adina boyle bir yonlendirme yapmis tek basina cozemeyince. Bence dogru olani yapmis. Danisma almak kotu bisey degil, senin cocugun sorunlu demek hic degil. Sadece bu durum karsisinda ne yapilmasi gerektigini (salihe zarar vermeden) konusacaksiniz. Sakin bunun icin uzulme ve salihin onunde de aglayarak bu cok kotu biseymis gibi anlamasina yol acma. korkunu anliyorum ama salih de korkmasin. Aksine guclu davranip oyle gozukup sohbet etmeye gidicez havasi yaratirsan daha iyi olur. Sakin beni yanlis anlama niyetim seni suclamak ya da sana akil vermek degil, ne haddime. Sadece ben de ortaokulda problemler yasiyordum ve danisma almistim. Anne-babamin ve hatta ablamin tavri/ korkulari/ durumu garipsemeleri yuzunden kendimi deli sanmaya baslamistim. Halbuki yoktu oyle bisey ama durum iyi ya da kotu yonde fark etmez insan kendini farkli hissedince oluyor olan. Sonra da daha cok yara alip gecmesi cok zaman aliyor. O yuzden tavsiyem, salihe anne-babasi olarak bunun normal bisey oldugunu asilamaya calismaniz. Daha iyi olmasi icin degil, daha mutlu olmasi icin yapilacak bisey diyin mesela bu cok onemli. Merak etme danisma verenler cocuga kesinlikle bizim gibi davranmiyor

kızlar bişey sorcam hemen çıkcam çok yorgunumm

baby me nin çamaşır deterjanı nasıl hakkında bilgisi olan varmı:26::26:

bebeğimin boyu 35 cm, kilosuda 1222gr imiş
tombik mi hafiften kızlar ? :)

herkese iyi akşamlar günlerdir yokum...çünkü akşamları yorgunluktan serilip kalıyorum...
bugün miniğimi gördük yazayım dedim son gücümle...
zeynepcim yalovaya gittim atakent hastanesine nilgün hanıma. güleryüzlü bi bayan odalara baktık ücretleri sorduk.
gitmek istersen tavsiye ederim. sanırım orda yapıcam doğumu. bi de sendika üyesi olduğum için sadece 15 tl ödedim muayeneye.
normal doğum(1 gece)530 tl
zorunlu sezeryan 620tl
isteğe bağlı sezeryan 1700 tl dedi... odalar güzel bebeğin ilk muayneleri falan her şey dahilmiş fiyatlara...
yine sendiklaılara bu fitalardan %15 indirim varmışşş

kızımcım 2 haftada 400 gr almış 1400 gr. olmuş ben se hiç kilo almamışım yaşasınnn!
boyu da yanlış görmediysem 38 cm. tam emin değilim ama 32. haftada tekrar gel raporunu yazarız dedi. izine ayrılmıcaksak bile yazıyolarmış sanırım 32 haftalık gebedir diye....
öpüldünüz... her an uyuyabilirim...

olurmu oyle sey burada paylaşma sebebım hepınızın fıkrını almak ben cıkar yol bulamadıgım ıcın burada paylasıyorum zaten ,
zaten danısmanlıktan bahsetmedım salıhe bahsetmeye de gerek gormedım oraya gıttıgımızde sohbet ederken gardını alıp kendını savunma moduna gecmesını ıstemıyorum dostane bır ortam gıbı sohbet etsın benım nıyetım zaten bu mevzu ıle ılgılı olumlu olumsuz hıc bısey konusmuyorum yansıtmıyorum artık, danışmanlıgı alıcam ama en faz la 2 seans aldırabılırım o tedırgın edıyor benı yarım kalsın ıstemıyorum

sağol canım, ben zaten burda doğum yapmayı planlamıyorum bi sürpriz yaşamazsam eğer :)
kontrollerde şimdilik nazan hanımdan memnunum bugün gittim hatta, ocağa kadarda burdaymış ocakta bende gidiyorum zaten inş..
normal doğum istiyordun sende değil mi?

Gecmısı fazla okuyamadım ama anladıgım kadarıyla salıhın durumu eltımın ogluyla aynı. Ogretmenı bırıncı sınıftan berı kendıne cok guvenıyo dıyıp cocugu gormezden gelmıs. Sırf cok bılıyo havalarını kırmak ıcın. Bılerek notlarını dusuk vermıs. Eltım de ogretmene destek vermıs. Sımdı o kadar pısman kı. Cocuk artık ders fılan calısmıyo. Sımdı 7. Sınıfta. Unıversıte dusunmuyo. Kendıne hııııc guvenmıyo.

kızlar bişey sorcam hemen çıkcam çok yorgunumm

baby me nin çamaşır deterjanı nasıl hakkında bilgisi olan varmı

ee senin için sorun yok o zaman ne güzel... normal düşünüyorum becerebilirsem epidural normale de baya fiyat dedi 1600 falan...napcam bilmem...

canım okudum biraz çok canını sıkma normal bir şey çoğu çocuk böyle şimdi. sizin bilinçsiz bir aile olduğunuzu mu düşündü acaba öğretmen.hani çocuğu hırslandırıyosunuz falan diye...
benim bi velim vardı çocuğun notunu sordu 95 dedim -ki okul 2 siydi geçen sene- "eh sağlık olsun" diye cevap verdi. danışman 2. ye bile çağırmayabilir. tedavi gerektiren bişey değil bu, hastalık değil sadece velinin ve öğrencinin en doğru yolu bulmaya ihtiyacı vardır bu durumda,hatta öğretmenin de. bunu da en iyi bi uzman gösterir. sıkma canını büyüttüğün kadar bişey olmıcak korkma.çocukların başarısızlığı tatmaya da ihityacı var bunu salihe aşılamaya bak sen. hayatta hayal kırıklığı yaşamamak için... ve sen çok bilinçli bi annesin zatennn...

inş canım konyada olacak Allah izin verirse, ben özel hastane pek düşünmüyorum açıkcası, sende doktora her gittiğinde normal doğum yapmak istediğini vurgula, son anda bi sıkıntı çıkarırsa da mutlaka başka doktora git gerçekten sıkıntı var mı diye emin ol, yani isteğe bağlı sezaryenin 1700 lira olması bence çok normal bi durum değil ticari kaygılar var gibi görünüyor bu yüzden dikkat et derim ben :)

bacım sana ısım dustu sımdı odev de kı soru maddenın kac halı vardır
bız bunu maddenın 3 halı olarak ogrendık katı sıvı gaz halı , sımdı bırde plazma halı var ama kararsız kaldım morpa kampuste de 3 halını ıslemıs ne dıyeyım ben sımdı

canım bilimsel olarak aslında maddenin dört hali vardır, ateş dördüncü hale örnektir mesela plazma hali yani.. ama ders kitaplarında lise de anlatılıyor bu konu, ilkokulda değil, şu an bilmesi gereken 3 hal var yani diğerini hiç karıştırma istersen ilerde öğrenecek zaten

cok sagol canımmmm
buyrun benım:)

ben kaçtım kızlar haydi iyi geceler, rüyanızda bebişlerinizi görün

problem surda o bana soyledı neden plazma halını soylemıyoruz dıye o yuzden arada kaldım bılemedım ne dıyecegımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…