- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.681
cok sagol canımmmm
buyrun benım:)
kuvez dogumhane gırısınde gordum ama bılgım yok dogum 1000 tl nst ıcın ucret odenmıyor sen gıttınmı egepolesana bısuru bısuru sorum var, egepolde kuvez var mı bılıomusun, bıde muayene ve dogum ucretlerı ne kadar? hmm bıde nst ıcın ekstra ucret odenıyor mu?
canım hemen kapattım görmedim yazdığını, eğer o biliyosa söyleyebilirsin tabiki neden olmasın, zaten algılamayacağı bişey değil, diferansiyel denklem anlatmıcaz sonuçtaproblem surda o bana soyledı neden plazma halını soylemıyoruz dıye o yuzden arada kaldım bılemedım ne dıyecegımı
evet ya o an aklima gelmiyo da evde dusunuyom kendi kendime sonra.keske oyle deyip satin alip bi de ona hediye etseydim cikarken
Kuzu dr nasi gecti? İyi mi yigenim?
aynen ben de artik wclere girerken stres oluyorum. Ayni aksam gratisten once simit sarayina girmistim. Tek wc idi. Cikarken bilhassa arkamdan biri girer de gelir gene bana bagirir diye temizleyip ciktim bu sefer baskasinin pisligini.bundan sonra elimde camasir suyuyla girip bal dok yala yaparak cikarsam sasirmasin kimse. al kiz benim de öcümü valla ben de cok konusuyom bi dahakine soyle yaparim boyle derim diye ama o an nutkum tutuluyo anca pirtlamis diyebiliyom
he yaa az ogretin bana o kadar ogretmensiniz burda.3.sunu beklemicem artik kocamsiz gitmicem bi yere izin vermiyo
Gecmis olsun cnm kOcana. Ben de goremiyom artik yahu kOmik oluyo
Baba de 30. Hafta dedi diye hatirliyodum da bi panikleyip ateslenmisti iliskimiz. Kontrolde sorduk 34 dedi, simdi de saha acik ama müsteri gelmiyo anam
günaydın kızlar ne var ne yok ?
işlerim acayip yoğun geçmiş yapamadımherkes iyi mi ???
günaydın canım sabah sabah mide yanmasıyla başladık güne biz yine herzamanki gibi( bende aysonu birsürü işim var ve izne çıkcağımız için daha bi tempolu çalışmak lazım ( yeni gelen elemana işleri aktarmam lazım sonuçta
Çevren oldugu için sana öyle geliyor canım ama malesef çok soğuklar insandan insana değişir tabiki ama ne komşuluk var ne bir sıcaklık her yer buzzz :)
aayyyy okuyunca kendimi gördüm valla aynı beni anlatmışevt evlat bambaşka bişi ya onun sevgisi hiçbirşeye benzemiyor hele bir kez annemmmm dedimi bütün sıkıntılarımı,yorgunluğumu unutuveriyorum valla akşam olsada oğluşama gitsem öpsem diye bakıyorum
Bak ben buna pek katılmıyorum, ben öğrenciyken ankarada hep yalnız yaşadım bi sürü semtte, beştepe, cebeci, dikmen, emek, batıkent, bahçeli (sırasıyla) :)) her yerde de komşularım çok iyiydi, yemeğe çağırırlardı, eve pasta börek getirirlerdi, komşuda pişen bana da düşüyodu yani :)) Hele bahçelide 66 yaşında bi komşum vardı yalnız yaşayan, akşamları onunla takılırdık :)) Ben bu komşuluk olayında afyondayken çok sıkıntı yaşadım, kimsem yoktu insanlar merdivende karşılaştığında bile selam vermiyorlardı :)
ANNE DEMEK NE DEMEKTİR ?
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır...!
Bunu feyste gördüm ağlaya ağlaya okudum
son cümle beni bitirdi.....................
geçmiş olsun canımmgünaydınlarrr
ben de hasta oldum :2:
ıhlamur içme zamanım gelmiş :2:
canım ayın 12 sinde istirahatim açılcak yani 32.haftada açıcak izni ama ben 37 ye kdr çalışmak istediğimi söyledim ogün muayeneden sonra karar vercek sanırım sen kaçta ayrılıyosun?mucizem sen kaçıncı haftada çıkıcan izne
Bak ben buna pek katılmıyorum, ben öğrenciyken ankarada hep yalnız yaşadım bi sürü semtte, beştepe, cebeci, dikmen, emek, batıkent, bahçeli (sırasıyla) :)) her yerde de komşularım çok iyiydi, yemeğe çağırırlardı, eve pasta börek getirirlerdi, komşuda pişen bana da düşüyodu yani :)) Hele bahçelide 66 yaşında bi komşum vardı yalnız yaşayan, akşamları onunla takılırdık :)) Ben bu komşuluk olayında afyondayken çok sıkıntı yaşadım, kimsem yoktu insanlar merdivende karşılaştığında bile selam vermiyorlardı :)
ANNE DEMEK NE DEMEKTİR ?
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır...!
Bunu feyste gördüm ağlaya ağlaya okudum
kızlar bişey sorcam hemen çıkcam çok yorgunumm
baby me nin çamaşır deterjanı nasıl hakkında bilgisi olan varmı:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?