- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.781
selammm:)selamlarrr şubat anneleri
Bankacı arkadaşım oluyo semra doğumuna 2 hafta kaldı
Türkiye'nin Disneyland'i olacak Vialand, İstanbul'da inşa ediliyor.
Şatolar, şelalaler, parklar ve oyuncakların yer alacağı dev eğlence parkı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.
100 stat büyüklüğünde olacak parkta çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.
Vialand Genel Müdürü Mehmet Emeç, "Macera bölgesinde bir çocuğun, yetişkinin, ailelerin yaşayacağı maceralar var. Historizon dediğimiz bölgede eski İstanbul sokakları var, cıvıl cıvıl. Ayrıca saniyede 100 km hızı aşan rollercosterlar, sulu üniteler olacak" dedi.
Eyüp'teki eğlence parkının, turizme de katkısının büyük olacağı öngörülüyor.
Emeç, "İstanbul'a gelen turist sayısının yüzde 10-15 artmasını bekliyoruz" dedi
kızlar bu süper oldu bizim için ağzımın dibine açılıyor
hemen eklıyorum mınnagımızı hadı gozumuz aydın sende atlattın ya sukurrrrayıp ama ayıp dünden beri kaç sayfa ilerlemiş acuk çenenizi tutsanız ya:))
okuyamıcam 5 sayfa okudum anca:)
dün doktora gittik kızlarrr
perinatalog olan doktorumuza gittik yine detaylı bakıldı kuzuma
çoook şükür her şey yolunda sorun yok şimdilik..çok rahatladık
çok da güldürdü bizi eliyle zafer işareti yapmış yanağına götürmüş doktor bile kahkaha attı tipine:)
meltem teyzesiiiii 1635 gr diğer sayfaya da yazarım ama 29+0 da tablo için yazıyorum
Türkiye'nin Disneyland'i olacak Vialand, İstanbul'da inşa ediliyor.
Şatolar, şelalaler, parklar ve oyuncakların yer alacağı dev eğlence parkı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.
100 stat büyüklüğünde olacak parkta çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.
Vialand Genel Müdürü Mehmet Emeç, "Macera bölgesinde bir çocuğun, yetişkinin, ailelerin yaşayacağı maceralar var. Historizon dediğimiz bölgede eski İstanbul sokakları var, cıvıl cıvıl. Ayrıca saniyede 100 km hızı aşan rollercosterlar, sulu üniteler olacak" dedi.
Eyüp'teki eğlence parkının, turizme de katkısının büyük olacağı öngörülüyor.
Emeç, "İstanbul'a gelen turist sayısının yüzde 10-15 artmasını bekliyoruz" dedi
kızlar bu süper oldu bizim için ağzımın dibine açılıyor
ohh her gelişimizde sana uğrarız çaya artık eymenle elayıda alırız evden
ayıp ama ayıp dünden beri kaç sayfa ilerlemiş acuk çenenizi tutsanız ya:))
okuyamıcam 5 sayfa okudum anca
çok da güldürdü bizi eliyle zafer işareti yapmış yanağına götürmüş doktor bile kahkaha attı tipine:)
meltem teyzesiiiii 1635 gr diğer sayfaya da yazarım ama 29+0 da tablo için yazıyorum
sinem yaaa sen de ne güzel yazmışsın hikayeni onu okuyabildim bak
çok duygulandım yine okuyunca
bu arada ben hikayeyi yazdıktan sonraki 1-2 sayfa açılmıyor kesinlikle...
valla sorma kuzum aynı sebepler aynı yoğunluk bende de başladı bi de ben malum raporu verip de 5 haftam kaldı değince iyice tutuştular ama sanırım benim için çözüm değil büyük ihtimal doğum izninde de evden çalışıcamgünaydın canım sabah sabah mide yanmasıyla başladık güne biz yine herzamanki gibi( bende aysonu birsürü işim var ve izne çıkcağımız için daha bi tempolu çalışmak lazım ( yeni gelen elemana işleri aktarmam lazım sonuçta
günaydınlarrr
ben de hasta oldum :2:
ıhlamur içme zamanım gelmiş :2:
ayıp ama ayıp dünden beri kaç sayfa ilerlemiş acuk çenenizi tutsanız ya:))
okuyamıcam 5 sayfa okudum anca:)
özele cevap var canımsinemmmmmmmmm beni niye eklemiyosun face teeee
sekerim 150 ciktipazartesi gunu 100 luk yukleme olucak:26:
ufffff belkı 100 luk ıyı cıkarsekerim 150 ciktipazartesi gunu 100 luk yukleme olucak:26:
artık sadece 75lik yapıyor çoğu yer neden öyle 2 kere uğraştırıyorlar yaa
hadi inşallah 100lük iyi çıkar bu ara çok abartma tatlıyı ekmeği hamurişini falan canım
ufffff belkı 100 luk ıyı cıkar
50 lık te 110 kalmıs aklımda ama yanlış bılıyor olabılırm3 gun dıkkat edıcem artık150 cok mu kı. Hangı degerler arasında olması lazım
bı dahakı kontrolun ne zaman ezel???140 diye kalmış benim aklımda da ama 5 yıl önce yaptırmıştım
çok yüksek değil sanırım canım en kötü sınırda çıkar dikkat ediverirsin tek derdin bu olsun takma hiç
valla sorma kuzum aynı sebepler aynı yoğunluk bende de başladı bi de ben malum raporu verip de 5 haftam kaldı değince iyice tutuştular ama sanırım benim için çözüm değil büyük ihtimal doğum izninde de evden çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?