2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gecmıs olsun bacımmmm bende sabahtan berı sancılanıyorum eger boyle devam ederse ben akşam bı dr a gıdeyım dıyorum tırsmaya basladım

sende bol bol ıhlamur ıc ne gorrdun ruyanda?

bı dahakı kontrolun ne zaman ezel???

haftaya egede prof komşumuz var o çağırdı meltem ona da gideces üstüste olacak ama doğum yaptırayım ben sana dedi, üniversite hastanesi güvenli geliyo bana epidural bakımından
kızımda da orda olmuştum doktorum orda özeldi..şimdi dışarda muayenesi..
e bu komşumuz da yaptırıvereyim dedi prof adam, inşallah onda yapacaksam bundan sonra da onla devam ederim kontrollere
ama 2 hftada 1 mi ayda 1 mi sormamışım doktoruma dün.. telde soracam artık

esin mucizem kolay gelsin kızlar vallaa

gökçe geçmiş olsun eşin baksın iyileştirsin seni artık:)

bi baktım üç gündür girememişim topiğe 80 sayfa kaynatmışınız okuyamayacam şimdi en iyisi muhabbetin ortasına dalmak. umarım bi sorun yoktur herkes iyidir. biz bu akşam kızımı görmeye gidecez. Ama doktor amcamız yokmuş. seminere gitmiş. Asistanı bakacak. benim şeker ölçümüm sizden farklı olarak tok yapılmıştı vesonuçlarıma daha bakılmamıştı. bugün göstericez bakalım. refarans aralığı 70-110 benimki 118 çıkmış ama laborant ciddi bi sorunla karşılaşırsak sizi ararız demişti. eşim sonuçları alıncada bi sorun yok demiş. bakalım doktor ne diyecek. hafta sonuda pijama falan alacağım kızlar
2 gecelik
1 pijama
5 iç çamaşırı
1 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni

yeter mi sizce. bi yere sordum 2 pijama 1 gecelik daha mantıklı. hastanede pijamayla daha rahat ediliyor dedi. ama gecelik kan falan olursa değiştirmek isterim ve ilk günden pijama zor giyilir gibi geldi. çok konuştum çenem düştü

aaaaaa super olmusss , valla hanı derler ya 4 ayak ustune dusmek dıye aynı oyle olmus:)
bu arada akşam sedanın keyfı yoktu egeye gıdıyor oda demısler kuvez dolu oldugunda antalyaya sevk edıyoruz bebegı cok uzgundu oda bende dedım bor profa gıt o muhakkak ayarlar kuvez

atlet ve sudyenı 2 yap ıstersen

gecmıs olsun bacımmmm bende sabahtan berı sancılanıyorum eger boyle devam ederse ben akşam bı dr a gıdeyım dıyorum tırsmaya basladım

sende bol bol ıhlamur ıc ne gorrdun ruyanda?

ya erken doğum yapmışm ama bebiş çok iyiydi o ara uyandım hatta panikle bi kontrol ettim hala içimde mi diye sonra geri uyumuşum çok ilginç bi şekilde rüyamın devamını gördüm bebişi arayıp arayıp bulamıyodum biri bana gelip çok üzüldüm bebeğini kaybetmişsin ama yine hamilesin sonuçta falan diyo meğerse o bebiş gitmiş 2 aylık hamileymişim çok korkunçtu yaa ama ben gördüm o doğunca çok iyiydi hepiniz beni kandırıp bana yalan söylüyosunuz nereye götürdünüz bebeğimi falan diyorum ayyyy ağlaya ağlaya uyandım hala da kendimi tam toparlayamadım uzun zamandır bu kadar korkunç kabus görmemiştim

senin neyin var kız sancılı mısın? geçmişi daha okumadım aman dikkat et kendine çok kötüysen hemen doktorunu ara

aksam hurrem seyrettıysen nıgarın olayını bılıncaltımyapmıssınıdr
ya aslında ıyıyım amma sabahtan berı 5-6 kere oldu kasılmalarım doktorum cok rahat bısı olmaz modundaaaa ondan bende kararsızım gıdıp gıtmemeye

MELTEM nasıl kasılma bunlar korkutma beni. bebek geriniyo olmasın... olabilirmi acaba

geçmiş olsun canım bende de 2 gündür var ama öyle böyle bi ağrı değil gerçi benim stresten aman dikkat et 15 gündür olmadın şimdi de olma

off Esin netcez biz yaaa (( Rabbim yardımcımız olsun

bi bilsemm

saol canım valla

ben 1 gecelik , 2 pijama aldım canım gecelik normalde çok giymem çünkü sonrasını da düşündüm

yok kız dün hürremin olduğunu bile bilmiyodum ki çok halsizdim yattım bütün akşam...
benim de olmuştu ya kasılmalarım o zaman doktor sancın yoksa sorun olmaz normal bunlar üşütmeden bile olur demişti...ama senin sancın da varmış ya..neyse en iyi senin durumunu bilen yine doktorun. ama artarsa ya da geçmezse mutlaka git içimiz rahatlasın

Canım valla benim günde 10 defa falan kasılmam oluyor, 24. haftadan beri kasım kasım kasılıyorum :) benimki de sorun yok diyor, bi de doğum nefesinde kasılmanız geldiğinde ertelemek için göbeğinize derin derin nefes alıp verin diyodu kitapta, ben de derin nefes alıyorum 10 saniye falan sonra geçiyor.

MELTEM nasıl kasılma bunlar korkutma beni. bebek geriniyo olmasın... olabilirmi acaba
yok canım karnım sertlesip nefesım kesılıyor bır basınc oluyor doktora sordum olur artık dedı ama sankı bgun hergunde fazla gıbı bıraz bısey yoktur muhtemelen bıraz zorladım galıba kendımı kargoyu acıcam dıye sabahta vardı zaten ustune tuz bıber oldu

bı rahatlıgım var ruzgar kımıl kımıl dogacak olsa yaramazlık yapmaz dımı:))) ıcerde kımıl kımıl hummalı bır calışma ıcınde sıpa
kızlar yaaaaaa dogurup rahatlayalım yaaa

slm kaça yapıyosunuz kurabiyeleri?????

ay ne güzel olur kız bak bu lafta kalmasın herzaman beklerim kuşum benim
kalmaz merak etme geliriz inşallah:))

merhaba şekerler,

beşik ve dolap için karar veremedik hala. Sizce Belis mi daha iyi yoksa Çilek mi alsak?

bi belisden aldık ve çok araştırdım kötü bişey duymadım çileğinkiler çok çocuksu geldi ben biraz daha uzun süreli kullanılsın istedim tavsiye edebilirim kanserojen madde içermiyo mdf üstelik tabi karar sizin

canım maşallah diyelim bebişe

gökçe bende sabah kabusla uyandım bebeğimi kaybetmiştim çok kötüydüm çok ağladım hatta bidaha çocuğumda olmıcakmış fln çok kasılmıştım uyandığımda heryerim kilitlenmişti resmen( sonra tekrar uyudum ondada Allahım korusun tabide kanseer tedavisi görüyomuşum rüyamda nasıl bi geceydi öle yaa(

tşkler canımm

buarada geçmiş olsun Gökçe dikkat et bende okdr çok öksürüyorumki bebeğim kasılıyo içerde farkındayım yavrum ya (

slm güzel annişler ve güzel bebişleri :)))
umarım herkes iyidir
geçmişi okumaya çalıştım ama beceremedim sıkıldım (
meltemciğim geçmiş olsun canım dikkat et kendine ne diyeceğimi bilemedim
sen bizden daha tecrübelisin ne yapman gerektiğini daha iyi bilirsin
umarım kısa zamanda geçer bol bol dinlen canım

cok sağol canım bence zaman azaldıgı ıcın bedenım ve ruzgar hazılık calışmalarına basladılar , ah bı bılseler boşa bu hummalı çalışma:)))

bı rahatlıgım var ruzgar kımıl kımıl dogacak olsa yaramazlık yapmaz dımı:))) ıcerde kımıl kımıl hummalı bır calışma ıcınde sıpa
kızlar yaaaaaa dogurup rahatlayalım yaaa

o zaman bişey yoktur benimkine de nst taktıklarında acilde sıpa ayaklandı o yuvarlak ucu var ya nst nin onu istemedi tepikleyip durdu hep aynı yeri hemşire bi 20 dak uğraştı kalbinin olduğu yeri bulcam diye kadın kan ter içinde kaldı yerini değiştire değiştire en son artık bana yan dön sen yoksa bu durmıycak dedi resmen çocuğu köşeye sıkıştırıp da kalp atışını buldu sonra da bu kadar hareketle en az 1 hafta doğmaz bu dedi ben de alakası var mı dedim o da doğacak çocuk böyle fazla kıpırdanmaz o da rahimle beraber kasılır top olup kalır demişti....

sağol canım inşallah o kadar kötü olmam yaa...bu gece ikimiz uyumasak daha iyiymiş demek ki...bütün gece ayakta olsaydım bile o kabusun etkisiyle yaşadığım enerji azlığını yaşamazdım şu an...

bende oyle tahmın ettım zaten,
sen tavuk suyu corba ıhlamur mandalın ıhmal etme , sımdıde kocıs baksn sana sıra sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…