2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aklımda kalanları yazayım
meltem hayırlı olsun arabanız çok güzelmiş güle güle kullansın rüzgar bey bı de subat cabuk gelsın yaa ben de gormek ıcın sabırsızlanıyorum bebişleri
gökce gecen benım ruyamın aynısını gormussun ben anneme emanet etmısım ama nerde oldugunu bılmıyodu delırmıstım
esın gecmıs olsun demıssın sagol tatlım eve gıdıp ıhlamur ıcmek ıstıyorum bı de :) evden bıle calısabılırım demıssın ya benım de aklım hep işte kalacak nolcak bılmıyorum yerıme bırı gelıcek ama ınan yapamaz cunku basta ben de cok bocalamıstım sormadan hıcbır ıs yapmazdım tek olmanın zorlukları

canım bende iki diye düşünmüştüm arkadaşlar kullanılmıyor diyodu.bende anlamadım nesi kullanılmıyor zaten hep kullandığımız şeyler emzirirken kolay olur.hemen iki yaptım sayıyı

kızlar yav stres yapmayın kötü anları hemen belleklerden atın. ben bu hafta iyice fark ettim. böle ağrım var yok öle oldu yok böle olu deyince bebiş yavaş hareket ediyor amaaan boşver deyince onunda keyfi yerine geliyor. benimde dişim hafiften ağrıyo ama boşveeeer bebişlerimiz iyi olsun

bende kullanmam gecelik o yüzden iki pijama al dediler ama kararsız kaldım bende mi öle alsam yada bu gidişle 2 pijama 2 gecelik alacam kociş battı

valla öyle sabahlasak daha rahat edermişiz hayr bide psikolojisini atamıyosun üstünden bisüre

Selam kızlarrrr..Dün birsürü süsleme malzemesi aldım..bugün sepetimizi süsledim daha doğrusu benim kına sepetini silbaştan yaptım oldu bebiş sepeti 100 tanede şeffaf plastik bardak aldım,mevlüt de lohusa şerbeti dağıtmak için..yarında onların süslemesine başlarım :)) iyi oldu bana da zaman geçirmek için bahane çıktı ...sizin hazırlıklar nasıl?

geçmiş olsun canım bol bol dinlemeye çalış benimde çalıştğım iş yeri itibari ile sürekli birileri girip çıkıyor sürekli ellerimi yıkıyorum hasta olmamaya çalışıyorum ama bu havalarda biraz kaçınılmaz olacak ama bu zamana kadar geldik alaha şükürr dikkat et kendine

Bende bir pjama iki gecelik koydum canım ilk gün gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum bu arada birşey soracağım herkezeee bu göğüs uçları varya silikon onlardan alan varmı

ellerine sağlık güle güle kullanın
biz daha o işlere başlamadık ailecek aheste aheste hareket etmeyi pek bi severiz daha bizim odamız bile yok

ohhh ne güsel güle güle kullan canım darısı bizim başımıza ben ne yapacağıma hala karar veremedim

ay ne güzel benimde başlamam lazım artık ya foto koyarsan sevinirim

Bende bir pjama iki gecelik koydum canım ilk gün gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum bu arada birşey soracağım herkezeee bu göğüs uçları varya silikon onlardan alan varmı

bakalım bende hafta sonu dolaşırken karar verecem artık. ben silikon olanlardan almadım onlar göğüs ucu çıkmayınca kullanılıyor galiba o konuda şansım var ama gögüs pedi aldım.

biz daha o işlere başlamadık ailecek aheste aheste hareket etmeyi pek bi severiz daha bizim odamız bile yok

tek değilsin. bizde odayı geçen hafta aldık ama daha boyanacak. çok iş var çooook:18:

ohhh ne güsel güle güle kullan canım darısı bizim başımıza ben ne yapacağıma hala karar veremedim

Ben sizi gaz'a getireyim haydi bakalım yavaş yavaş adımları atın :))) amann bakmayın bende ıncık cıncık işler peşindeyim hep :)) oda falan bizdede yok daha önümüzdeki ay inşallah bakıcaz.. ne demişler geç olsun, temiz iş olsun

Ben o konuda şanssızım canım :) göğüs ucum çok yokk yani ihtiyacım olabilir aklıma gelmemişti bugün bir yerde okudum

bende oyle tahmın ettım zaten,
sen tavuk suyu corba ıhlamur mandalın ıhmal etme , sımdıde kocıs baksn sana sıra sende

aynen öyle sıra onda eve kendini bi atabilse bakacak da eve gelemiyo ki zavallım...

valla öyle sabahlasak daha rahat edermişiz hayr bide psikolojisini atamıyosun üstünden bisüre

ayy cidden öyle yaa tamam kabus olduğunu anlayalı çok oldu kızçe de burdayım bak ben der gibi hiç olmadığı kadar hareketli bi gün geçiriyo ama o ruh hali geçmedi üzerimden yaa hep böyle olurum ben gece kötü bi rüya gördüysem...

yaa stres değil de işte o ruh halini geçiremedim evde yalnız da olunca hiç geçmiyo...

sağol canım...inan insanlarla içiçe olunca daha az hasta oluyosun...türkiyede eczanedeyken her gün kaç tane hasta insan geliyodu yüzüne öksürüyolar hapşırıyolar falan 2 senede 2 kere grip oldum sadece...kıbrısa geldiğimden beri de hava azıcık serin olunca ya da hasta birinin yanında durdum mu hasta oluyorum...vücut o kadar mikrobun içinde olunca bağışıklık geliştiriyo sanırım ya da hangi birini kapacağını şaşırıyodur

valla bir sürü iş var da benim koca çok rahat ben de ondan rahat takılıyoruz öyle
şaka bi yana gerçekten geç olsun da güç olmasın hayırlısı olsun bebeklerimiz sağlıklı doğsun varsın ince işler olmayı versin

kızlar bu akşam bari veda edip çıkayım hepinize iyi akşamlar yemeğinizi ilaçlarınızı meyvenizi sütünüzü ihmal etmeyin bol bol dinlenin hepinizi öptüm

işte kızlar yaptığım sepet bu...bardak hala yapım aşamasında bitane örnek yaptım sadece ..belki değiştiririm ama böylede güzel galiba :)))

Ben o konuda şanssızım canım :) göğüs ucum çok yokk yani ihtiyacım olabilir aklıma gelmemişti bugün bir yerde okudum

sen bu durumda bi tane al canım ne olur ne olmaz.

ben hep gaz halindeyim ama haftasonundan hafta sonuna hazırlık yapabilince işler yavaş ilerliyor amaaan dediğiniz gibi bebişler iyi olsun bi de para olsun hepsi halledilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…