- 28 Mayıs 2009
- 432
- 0
- 116
- 41
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.821
aaaaaa super olmusss , valla hanı derler ya 4 ayak ustune dusmek dıye aynı oyle olmus:)
bu arada akşam sedanın keyfı yoktu egeye gıdıyor oda demısler kuvez dolu oldugunda antalyaya sevk edıyoruz bebegı cok uzgundu oda bende dedım bor profa gıt o muhakkak ayarlar kuvez
atlet ve sudyenı 2 yap ıstersen
ya erken doğum yapmışm ama bebiş çok iyiydi o ara uyandım hatta panikle bi kontrol ettim hala içimde mi diyesonra geri uyumuşum çok ilginç bi şekilde rüyamın devamını gördüm bebişi arayıp arayıp bulamıyodum biri bana gelip çok üzüldüm bebeğini kaybetmişsin ama yine hamilesin sonuçta falan diyo meğerse o bebiş gitmiş 2 aylık hamileymişim çok korkunçtu yaa ama ben gördüm o doğunca çok iyiydi hepiniz beni kandırıp bana yalan söylüyosunuz nereye götürdünüz bebeğimi falan diyorum ayyyy ağlaya ağlaya uyandım hala da kendimi tam toparlayamadım uzun zamandır bu kadar korkunç kabus görmemiştim
senin neyin var kız sancılı mısın? geçmişi daha okumadım aman dikkat et kendine çok kötüysen hemen doktorunu ara
geçmiş olsun canım bende de 2 gündür var ama öyle böyle bi ağrı değil gerçi benim stresten aman dikkat et 15 gündür olmadın şimdi de olma
bi bilsemm
saol canım valla
ben 1 gecelik , 2 pijama aldım canım gecelik normalde çok giymem çünkü sonrasını da düşündüm
o zaman bişey yokturbenimkine de nst taktıklarında acilde sıpa ayaklandı o yuvarlak ucu var ya nst nin onu istemedi tepikleyip durdu hep aynı yeri hemşire bi 20 dak uğraştı kalbinin olduğu yeri bulcam diye kadın kan ter içinde kaldı yerini değiştire değiştire en son artık bana yan dön sen yoksa bu durmıycak dedi resmen çocuğu köşeye sıkıştırıp da kalp atışını buldu sonra da bu kadar hareketle en az 1 hafta doğmaz bu dedi ben de alakası var mı dedim o da doğacak çocuk böyle fazla kıpırdanmaz o da rahimle beraber kasılır top olup kalır demişti....
sağol canım inşallah o kadar kötü olmam yaa...bu gece ikimiz uyumasak daha iyiymiş demek ki...bütün gece ayakta olsaydım bile o kabusun etkisiyle yaşadığım enerji azlığını yaşamazdım şu an...
ben geldimmmm
bugün çok kötüyüm kızlar her tarafım dökülüyo zaten dünden beri acayip bi baş ağrım var geçmeyen...sonunda eşim kendi iyileşirken beni hasta etmeyi başardı sanırım :2:
gece de çok kötü bi kabus gördüm kalktığımdan beri moralim bozuksizden naber neler yapıyosunuz bakalım bebişler nasıl?
tatlım meltemle bana mı sordun araba markasını?
bi baktım üç gündür girememişim topiğe 80 sayfa kaynatmışınız okuyamayacam şimdi en iyisi muhabbetin ortasına dalmak. umarım bi sorun yoktur herkes iyidir. biz bu akşam kızımı görmeye gidecez. Ama doktor amcamız yokmuş. seminere gitmiş. Asistanı bakacak. benim şeker ölçümüm sizden farklı olarak tok yapılmıştı vesonuçlarıma daha bakılmamıştı. bugün göstericez bakalım. refarans aralığı 70-110 benimki 118 çıkmış ama laborant ciddi bi sorunla karşılaşırsak sizi ararız demişti. eşim sonuçları alıncada bi sorun yok demiş. bakalım doktor ne diyecek. hafta sonuda pijama falan alacağım kızlar
2 gecelik
1 pijama
5 iç çamaşırı
1 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
yeter mi sizce. bi yere sordum 2 pijama 1 gecelik daha mantıklı. hastanede pijamayla daha rahat ediliyor dedi. ama gecelik kan falan olursa değiştirmek isterim ve ilk günden pijama zor giyilir gibi geldi. çok konuştum çenem düştü
Selam kızlarrrr..Dün birsürü süsleme malzemesi aldım..bugün sepetimizi süsledim daha doğrusu benim kına sepetini silbaştan yaptım oldu bebiş sepeti100 tanede şeffaf plastik bardak aldım,mevlüt de lohusa şerbeti dağıtmak için..yarında onların süslemesine başlarım :)) iyi oldu bana da zaman geçirmek için bahane çıktı ...sizin hazırlıklar nasıl?
Selam kızlarrrr..Dün birsürü süsleme malzemesi aldım..bugün sepetimizi süsledim daha doğrusu benim kına sepetini silbaştan yaptım oldu bebiş sepeti100 tanede şeffaf plastik bardak aldım,mevlüt de lohusa şerbeti dağıtmak için..yarında onların süslemesine başlarım :)) iyi oldu bana da zaman geçirmek için bahane çıktı ...sizin hazırlıklar nasıl?
Bende bir pjama iki gecelik koydum canım ilk gün gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum bu arada birşey soracağım herkezeee bu göğüs uçları varya silikon onlardan alan varmı
ellerine sağlık güle güle kullanın
biz daha o işlere başlamadık ailecek aheste aheste hareket etmeyi pek bi severiz daha bizim odamız bile yok
ohhh ne güsel güle güle kullan canım darısı bizim başımıza ben ne yapacağıma hala karar veremedim
ellerine sağlık güle güle kullanın
biz daha o işlere başlamadık ailecek aheste aheste hareket etmeyi pek bi severiz daha bizim odamız bile yok
bakalım bende hafta sonu dolaşırken karar verecem artık. ben silikon olanlardan almadım onlar göğüs ucu çıkmayınca kullanılıyor galiba o konuda şansım varama gögüs pedi aldım.
tek değilsin. bizde odayı geçen hafta aldık ama daha boyanacak. çok iş var çooook:18:
bende oyle tahmın ettım zaten,
sen tavuk suyu corba ıhlamur mandalın ıhmal etme , sımdıde kocıs baksn sana sıra sende
valla öyle sabahlasak daha rahat edermişiz hayr bide psikolojisini atamıyosun üstünden bisüre
canım bende iki diye düşünmüştüm arkadaşlar kullanılmıyor diyodu.bende anlamadım nesi kullanılmıyor zaten hep kullandığımız şeyler emzirirken kolay olur.hemen iki yaptım sayıyı
kızlar yav stres yapmayın kötü anları hemen belleklerden atın. ben bu hafta iyice fark ettim. böle ağrım var yok öle oldu yok böle olu deyince bebiş yavaş hareket ediyor amaaan boşver deyince onunda keyfi yerine geliyor. benimde dişim hafiften ağrıyo ama boşveeeer bebişlerimiz iyi olsun
bende kullanmam gecelik o yüzden iki pijama al dediler ama kararsız kaldım bende mi öle alsam yada bu gidişle 2 pijama 2 gecelik alacam kociş battı
geçmiş olsun canım bol bol dinlemeye çalış benimde çalıştğım iş yeri itibari ile sürekli birileri girip çıkıyor sürekli ellerimi yıkıyorum hasta olmamaya çalışıyorum ama bu havalarda biraz kaçınılmaz olacak ama bu zamana kadar geldik alaha şükürr dikkat et kendine
bakalım bende hafta sonu dolaşırken karar verecem artık. ben silikon olanlardan almadım onlar göğüs ucu çıkmayınca kullanılıyor galiba o konuda şansım varama gögüs pedi aldım.
tek değilsin. bizde odayı geçen hafta aldık ama daha boyanacak. çok iş var çooook:18:
Ben sizi gaz'a getireyimhaydi bakalım yavaş yavaş adımları atın :))) amann bakmayın bende ıncık cıncık işler peşindeyim hep :)) oda falan bizdede yok daha önümüzdeki ay inşallah bakıcaz.. ne demişler geç olsun, temiz iş olsun
Eki Görüntüle 564703 Eki Görüntüle 564704 işte kızlar yaptığım sepet bu...bardak hala yapım aşamasındabitane örnek yaptım sadece ..belki değiştiririm ama böylede güzel galiba :)))
Ben o konuda şanssızım canım :) göğüs ucum çok yokk yani ihtiyacım olabilir aklıma gelmemişti bugün bir yerde okudum
Ben sizi gaz'a getireyimhaydi bakalım yavaş yavaş adımları atın :))) amann bakmayın bende ıncık cıncık işler peşindeyim hep :)) oda falan bizdede yok daha önümüzdeki ay inşallah bakıcaz.. ne demişler geç olsun, temiz iş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?