2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ne ki canm, o sabun olayı bu ara cok gıremedım kacırmısım:26:

benım kocam 11 de gelcek,onsuzda yemek ıcımden gelmıyo meyvyla gecıstırdım ama kesmedı de... ohhh afıyet olsun,bızım burda daha bı asure veren olmadı, sınırlerım bozuk ye cnm ya bıseycık olmazz :)

eşim de diyo acıktıysan ye bekleme die ama dediğin gibi o olmadan olmuyo
bana annem bir tencere vermişti kocam bi kase bile yemeden hepsini bitirdim
komşunun biri göndermişti onu da yedim, üst katta yengem var o da nerdeyse
3 kaselik koca bi borcamla göndermişti onu da bitirdim biri bana dur demeli artık ama:)
kıyamam sana da kuzum anneme yaptırırım gönderirim sana cnm benim

heralde,sacı ve gozu bırak bız daha kafasının seklını anlayamadık :) kucagıma aldıgım gunlerı goreyım de canmm, kıme benzedıgı onemlı degıl

ay sağlıkla sıhhatle gelsinler kime benzediği önemli değil inşallah
senin meleğin de o kadar sağlıklı gelirki herkesin ağzını açık bırakır.

ben de şimdiye kadar hep niyetlendim ama
biraz daha büyüsün netleşsin dedim ama nerdeyse doğurcaz
artık zamanı gelmiştir gitmenin:) ama okuldan da fırsat bulamadım ki
normal kontollerimde hep doktor burası gözü burası ağzı flan die
gösteriyodu inşallah 3 boyutluya gittiğimde de öyle gösterir yüzünü

Koru Hastanesinde doğum yapacak 3 kişimiyiz nasipse?

Ben de google hediyelik bebe sabunu diye arattım,inceliyordum.Bu bebek çokkk tatlıymış.

3 kişiyiz canım. benim bdt 29 ocak, sizin ne zaman?
aranızda enson beimki gözüküyo 19 şubat..

Papapa TOBB taki doğum ve bebek bakım kurslarına katılacağım,sen de düşünür müsün?

Haftasonu oluyor,ücretsizde.Önümüzdeki kursu bana mail atacaklar,istersen burdan paylaşırım.

banada haber verirmisiniz, araştırıyodum bende böle bi kurs.1-2 haftaya ankraya gelcem inşallah birlikte gideriz..

kurabiye ((( istiyorum banane :))

benim komşu getiridi az önce tatlım gönderiyim sanada:))

kızlar,midenizi bulandırmak ıstemezdım ama solemezsem,olcemm evıme fare gırmıss oluyorum korkudan:18:

ayyy kıyamam sana benim eve de uzun zaman tacizde bulundu bi tane fare duvarın içindeydi duyuyodum sesini ama çok şükür beceremedi 10 gündür de sesi yok vazgeçti galiba sonunda....hemen yapışkan al çok süper yapışıyolar

benim de dün gece çok ağrıdı yaa inşallah tekrarlamaz yoksa ben de kanal tedavisi yaptırmak zorunda kalcam...intte araştırdım tedavi edilmemesi daha kötüymüş hem de o yapılan lokal uyuşturucu iğnelerin bebişlerimize hiç bi zararı yokmuş için rahat olsun canım bi an önce hallolur da kurtulursun inşallah

ne ki canm, o sabun olayı bu ara cok gıremedım kacırmısım:26:

aradım ama bulamadım konuşmayı google da görsellere bebek sabunu yaz çıkıyo resimleri canım...bebek şekeri yerine bebek şeklinde sabunlar varmış onlardan yaptırcam dedi pofikçi..ben de araştırdım hoşuma gitti ama çok pahalı geldi o yüzden eşimle biz mi yapsak acaba becerebilir miyiz diye düşündük bakalım olmazsa bi deniycez

inşallah canım...öyle bebişi görmeye gidip de yüzünü göstermeyince insanın morali çok bozuluyo bi daha 3-4 hafta bekle ki muayene tarihin gelsin....ben en son gittiğimde göstermedi kendini sıpa şimdi de daha 2 hafta var randevuma kafayı yiycem yaa en son yüzünü göreli 1.5 ay oldu

ayyyy aldık yapısmıyo manyakk, evımden sogudum bı gorsem bayılırım valla... hmm anladm cnm,sen bılırsın tabı deneyın ıstersenızz.

ben cıkıorum kızlar, azcık su dogum hıkayelerını okuyayım snra kapatcam bılgısayarı bebısım cokk gerılıyo sanırım rahatsız olduuu optuldnzzz kocaamann.

Kızlar bir şey soracagım çatlak kremi ne kullanıyorsunz benim karnım çatlamış ve çatlıyor nemlendirici krem kullanıyorum amaa fayda etmiyor

Ankaralılar tobb da buluşuyor huuu huuuu

Umarım gün ve saat uyar da bir şubat anneleri buluşması gerçekleştiririz :)

1-2 hafta içinde ankda olcam inşallah doğuma kadr ordayım. haber verirsiniz görüşürzzz..:))

şeker hamuru malzemeleri satan dükknalarda vardı sanki bu kalıptan bi araştır istersen silikon bulursan kollaycacık çıkartırsınız hamde daha uygun fiyata gelir bence

sakın stres yapma, bebğin o anastezik maddeden zarar görmez ama senin stresli ve korkuyo olman onu daha çok etkiler, çok geçmiş olsun..

huuu huuuu
2-3 gündür giremedim ne var ne yok geçmiş yapiyim dedim ama biticek gibi değil maalesef:44::44:

valla son 2-3 gün aynı muhabbetlerle geçti tek kötü haber esinlerin arabayla kaza yapması ama iyiler çok şükür onun dışında dişi ağrıyan,kasıkları ağrıyan,midesi yananlar var...bi ekip doğum şekli konuştu falan her zamanki olaylar yani...

ayyyy aldık yapısmıyo manyakk, evımden sogudum bı gorsem bayılırım valla... hmm anladm cnm,sen bılırsın tabı deneyın ıstersenızz.

aaa nası yapışmadı yaa büyük mü ki

merhabalar geçmişe bakayım dedim atlaya atlaya bitirdimm

niye ağlıyon bakayım sen bişey mi oldu?

slm milleeett napıosunuuzzz???

iyidir canım takılıyoz işte herkesin derdi ayrı

Kızlar bir şey soracagım çatlak kremi ne kullanıyorsunz benim karnım çatlamış ve çatlıyor nemlendirici krem kullanıyorum amaa fayda etmiyor

ben lierac kullanıyorum daha göbeğim hiç çatlamadı ama göğüslerime sürmüyodum pek onlarda azıcık belirtiler var kaşınıyo çatlayacak gibi sanki

slm kızlar nasılsınız... geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...

burzuya da yazdığım gibi herkes iyi sadece esinler kaza yapmış maalesef ama iyiler birazcık şokta sadece...başka kötü haber yok çok şükür...

geçmiş okumaklada atlamaklada bitmiyo fallaa :44:

ben johnsoon baby bebe yağını sürüyorum çok gider die 2 tane almıştım daha 1.cisi yarı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…