- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.301
hoşbuldukkkk :) pofikçi kafama soktu şu sabun olayını onu araştırıp duruyorum çok pahalı geldi ama eşim kalıp bulursak ben normal sabundan yaparım böyle galiba dedi deniycez bakalım önce bi şekil verebiliyo muyuz diye ona göre üretime geçebiliriz
benım kocam 11 de gelcek,onsuzda yemek ıcımden gelmıyo meyvyla gecıstırdım ama kesmedı de... ohhh afıyet olsun,bızım burda daha bı asure veren olmadı, sınırlerım bozukye cnm ya bıseycık olmazz :)
heralde,sacı ve gozu bırak bız daha kafasının seklını anlayamadık :) kucagıma aldıgım gunlerı goreyım de canmm, kıme benzedıgı onemlı degıl
tamam canım hemen haber ederim ben size
amaaaan bende var verdiler detaylı ultrasonda ama hiç bişey belli olmuyo moralim bozuk hala onabiraz daha büyüsün de yine istiycem bi dahaki sefere falan hem iyice tipi anlaşılıyo olur kuzenim 9 aylık hamileyken ona vermişlerdi sanırsın çocuğun vesikalık fotoğrafı bi doğdu tıpkısının aynısı
eşim de diyo acıktıysan ye bekleme die ama dediğin gibi o olmadan olmuyo
bana annem bir tencere vermişti kocam bi kase bile yemeden hepsini bitirdim
komşunun biri göndermişti onu da yedim, üst katta yengem var o da nerdeyse
3 kaselik koca bi borcamla göndermişti onu da bitirdim biri bana dur demeli artık ama:)
kıyamam sana da kuzum anneme yaptırırım gönderirim sana cnm benim
ay sağlıkla sıhhatle gelsinler kime benzediği önemli değil inşallah
senin meleğin de o kadar sağlıklı gelirki herkesin ağzını açık bırakır.[/QUOTE ne guzel,ıste ıcın alıyosa ye gıtsın :) bebısede löp löp et olsunsagol canm benım, dusunmen yeter. insallah canm ya, tek ıstegım bu,ınsanlar dogum yaklastıkca sevınır benı daha cok stres sarıyo kotu dusunmemeye calısıyorum :/
Koru Hastanesinde doğum yapacak 3 kişimiyiz nasipse?
Ben de google hediyelik bebe sabunu diye arattım,inceliyordum.Bu bebek çokkk tatlıymış.
aranızda enson beimki gözüküyo 19 şubat..3 kişiyiz canım. benim bdt 29 ocak, sizin ne zaman?
Papapa TOBB taki doğum ve bebek bakım kurslarına katılacağım,sen de düşünür müsün?
Haftasonu oluyor,ücretsizde.Önümüzdeki kursu bana mail atacaklar,istersen burdan paylaşırım.
kurabiye((( istiyorum banane :))
kızlar,midenizi bulandırmak ıstemezdım ama solemezsem,olcemm evıme fare gırmıss oluyorum korkudan:18:
kızlar hepinize iyi akşamlar okuyan bilir diş diş diş hayatımı maffetti iltabın gecmesini bekliyorum büyük ihtimalle pazartesi cektircem inşşşşşşşşşşş bebeğim zarar görmez ben görsemde sorun değil ne olur dua edin inşşşşşşşşşşşşş sorunsuz cektiririm
ne ki canm, o sabun olayı bu ara cok gıremedım kacırmısım:26:
ben de şimdiye kadar hep niyetlendim ama
biraz daha büyüsün netleşsin dedim ama nerdeyse doğurcaz
artık zamanı gelmiştir gitmenin:) ama okuldan da fırsat bulamadım ki
normal kontollerimde hep doktor burası gözü burası ağzı flan die
gösteriyodu inşallah 3 boyutluya gittiğimde de öyle gösterir yüzünü
ayyyy aldık yapısmıyo manyakk, evımden sogudum bı gorsem bayılırım valla... hmm anladm cnm,sen bılırsın tabı deneyın ıstersenızz.ayyy kıyamam sana benim eve de uzun zaman tacizde bulundu bi tane fare duvarın içindeydi duyuyodum sesini ama çok şükür beceremedi 10 gündür de sesi yok vazgeçti galiba sonunda....hemen yapışkan al çok süper yapışıyolar
benim de dün gece çok ağrıdı yaa inşallah tekrarlamaz yoksa ben de kanal tedavisi yaptırmak zorunda kalcam...intte araştırdım tedavi edilmemesi daha kötüymüş hem de o yapılan lokal uyuşturucu iğnelerin bebişlerimize hiç bi zararı yokmuş için rahat olsun canım bi an önce hallolur da kurtulursun inşallah
aradım ama bulamadım konuşmayı google da görsellere bebek sabunu yaz çıkıyo resimleri canım...bebek şekeri yerine bebek şeklinde sabunlar varmış onlardan yaptırcam dedi pofikçi..ben de araştırdım hoşuma gitti ama çok pahalı geldi o yüzden eşimle biz mi yapsak acaba becerebilir miyiz diye düşündük bakalım olmazsa bi deniycez
inşallah canım...öyle bebişi görmeye gidip de yüzünü göstermeyince insanın morali çok bozuluyo bi daha 3-4 hafta bekle ki muayene tarihin gelsin....ben en son gittiğimde göstermedi kendini sıpa şimdi de daha 2 hafta var randevuma kafayı yiycem yaa en son yüzünü göreli 1.5 ay oldu
merhabalargeçmişe bakayım dedim atlaya atlaya bitirdimm
hoşgeldiniz kızlar, burzu herşey bildiğin gibi çeneden ibaret ciddi bir gelişme yok aynen devam dedikoduyahuuu huuuu
2-3 gündür giremedim ne var ne yok geçmiş yapiyim dedim ama biticek gibi değil maalesef:44::44:
Ankaralılar tobb da buluşuyor huuu huuuu
Umarım gün ve saat uyar da bir şubat anneleri buluşması gerçekleştiririz :)
hoşbuldukkkk :) pofikçi kafama soktu şu sabun olayını onu araştırıp duruyorum çok pahalı geldi ama eşim kalıp bulursak ben normal sabundan yaparım böyle galiba dedi deniycez bakalım önce bi şekil verebiliyo muyuz diye ona göre üretime geçebiliriz
kızlar hepinize iyi akşamlar okuyan bilir diş diş diş hayatımı maffetti iltabın gecmesini bekliyorum büyük ihtimalle pazartesi cektircem inşşşşşşşşşşş bebeğim zarar görmez ben görsemde sorun değil ne olur dua edin inşşşşşşşşşşşşş sorunsuz cektiririm
hoşgeldiniz kızlar, burzu herşey bildiğin gibi çeneden ibaret ciddi bir gelişme yok aynen devam dedikoduya
huuu huuuu
2-3 gündür giremedim ne var ne yok geçmiş yapiyim dedim ama biticek gibi değil maalesef:44::44:
ayyyy aldık yapısmıyo manyakk, evımden sogudum bı gorsem bayılırım valla... hmm anladm cnm,sen bılırsın tabı deneyın ıstersenızz.
slm milleeett napıosunuuzzz???
Kızlar bir şey soracagım çatlak kremi ne kullanıyorsunz benim karnım çatlamış ve çatlıyor nemlendirici krem kullanıyorum amaa fayda etmiyor
slm kızlar nasılsınız... geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...
geçmiş okumaklada atlamaklada bitmiyo fallaa :44:
Kızlar bir şey soracagım çatlak kremi ne kullanıyorsunz benim karnım çatlamış ve çatlıyor nemlendirici krem kullanıyorum amaa fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?