- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.281
Herkese selaaam,bugün kontrolümüz vardı biz eşimle görüş var küçük sıpamızla diyoruz:) ayyyyyy 1600gr olmuş miniğim,sonraa bu sefer yüzünü gösterdi ama ağzını kapatmıştı neyse genede yüzünü gördük şükür bir elimizdeki çıktıya bir cd ye baktık eşimle o diyor bana benziyor ben diyorum hayır bana ama halen elimde resmi yaa ayyy kanım nasıl kaynıyor baktıkçaaa
hosgeldinnn :) valla ne kalabalık oldukbızee
ben yüzünü hiç görmedim daha görmekte istemiyorum, doğduktan sonra göreyim sürpriz olsun istiyorum, büyüsü kaçmasıninşallah benim ki gibi nazlanmaz göstertiverir hemen kendini:) amaaaa çok güzel bişeyyyy ya halen içim kıpır kıpır:))
ıyıyım, cnm bende yazdıklarınıza bakınıyodum masallah topıkte kalabalık
:) pek böyle şeyler yaşamam aslında ondan şaşırdım sağol canım iltifatın için :), iyidir inş annesi, sevindim iyi olmanıza
bende acayip meraklıyım, benim gözlerim çekik yeğenlerimde çekik gözlü, böyle japon bişey bekliyo herkes bakalım nasıl olacak
hoşgeldin canımhoşbuldukkkk :) pofikçi kafama soktu şu sabun olayını onu araştırıp duruyorum çok pahalı geldi ama eşim kalıp bulursak ben normal sabundan yaparım böyle galiba dedi deniycez bakalım önce bi şekil verebiliyo muyuz diye ona göre üretime geçebiliriz
slm cnm, masallah sızeya cnm cd yı sız mı ıstıyorsunuz nasıl oluyo,bende cok ıstıyorum ama bı cd m bıle yokk
ben yüzünü hiç görmedim daha görmekte istemiyorum, doğduktan sonra göreyim sürpriz olsun istiyorum, büyüsü kaçmasın
doğuncaya kadar baya değişecek o zaman yaramazSende sagol cnm benm, ıns. cnm Allah hepımızın evlatlarına ıyılık,saglık versın ınsallah. ahhh sorma o merak olayını benım esım sapsarı renklı gozlu hos a dan zye butun sulalesı ole, o yuzden herkes benden sarısın bı oglan beklıyo,bakalımm bakalım nasıl olcaklar. ben 6aylkken bırebır kendıme benzetıodum ultrsn goruntulerını gecen ay yanı 3hafta once gırdıgımde.tıpkı esımdı bakalım carsamba gunu gıdınce nasıl degısmısmı olcakk?
herkes akşam yemeğini yiyip geldi galiba cnm :)
ben hala kocişi bekliyorum yemek yemek içintabi bu arada
ağzım boş durmadı koca bi kase aşureyi götürdüm çıkmayan
şekeri çıkartcam yakında zaten:)
slm cnm, masallah sızeya cnm cd yı sız mı ıstıyorsunuz nasıl oluyo,bende cok ıstıyorum ama bı cd m bıle yokk
doğuncaya kadar baya değişecek o zaman yaramazçok net belli olmuyor zaten sanırım doğunca anlarsınız artık saç ve göz rengini
Sende sagol cnm benm, ıns. cnm Allah hepımızın evlatlarına ıyılık,saglık versın ınsallah. ahhh sorma o merak olayını benım esım sapsarı renklı gozlu hos a dan zye butun sulalesı ole, o yuzden herkes benden sarısın bı oglan beklıyo,bakalımm bakalım nasıl olcaklar. ben 6aylkken bırebır kendıme benzetıodum ultrsn goruntulerını gecen ay yanı 3hafta once gırdıgımde.tıpkı esımdı bakalım carsamba gunu gıdınce nasıl degısmısmı olcakk?
kesinlikle öyle sağlıkla gelsinler inş. gerisi hiç mühim değil tatlı telaşeler işte :)heralde,sacı ve gozu bırak bız daha kafasının seklını anlayamadık :) kucagıma aldıgım gunlerı goreyım de canmm, kıme benzedıgı onemlı degıl
kesinlikle öyle sağlıkla gelsinler inş. gerisi hiç mühim değil tatlı telaşeler işte :)
benim bebekliğim ve çocukluğum çok güzelmiş
sarışın kıvırcık saçlı beyaz tenli, şimdi kumral oldum ama
benden de herkes sarışın kıvırcık saçlı bi kız bekliyo, benim eşimde
esmer kalın kara kaşlı kimse eşime benzeme ihtimalini düşünmüyo
görümcelerim bile abilerinden çok bana benzeyeceğini düşünüyolar :)
aslında esmerlerin genleri daha baskın olurmuş ama biz de merak içindeyiz
eşim de sana benzesin diyo :)
benim bebekliğim ve çocukluğum çok güzelmiş
sarışın kıvırcık saçlı beyaz tenli, şimdi kumral oldum ama
benden de herkes sarışın kıvırcık saçlı bi kız bekliyo, benim eşimde
esmer kalın kara kaşlı kimse eşime benzeme ihtimalini düşünmüyo
görümcelerim bile abilerinden çok bana benzeyeceğini düşünüyolar :)
aslında esmerlerin genleri daha baskın olurmuş ama biz de merak içindeyiz
eşim de sana benzesin diyo :)
hoşgeldin canım
çok pahalı gerçektende, bencede denemelisiniz, sonuç olumlu olursa bizede söyle
anaammm ben çok merak ediyorum kız, benim hastanemde 3boyutlu yok
başka il merkezinde flan araştırıyorum oralarda var ama cd veriyorlamı bilmiyorum
ben de bebeğimden 3 boyutlu bir resim cd hatıra kalsın istiyorum büyüynce ona hediye etcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?