2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

slm cnm, masallah sıze ya cnm cd yı sız mı ıstıyorsunuz nasıl oluyo,bende cok ıstıyorum ama bı cd m bıle yokk

hosgeldinnn :) valla ne kalabalık olduk bızee

hoşbuldukkkk :) pofikçi kafama soktu şu sabun olayını onu araştırıp duruyorum çok pahalı geldi ama eşim kalıp bulursak ben normal sabundan yaparım böyle galiba dedi deniycez bakalım önce bi şekil verebiliyo muyuz diye ona göre üretime geçebiliriz

inşallah benim ki gibi nazlanmaz göstertiverir hemen kendini:) amaaaa çok güzel bişeyyyy ya halen içim kıpır kıpır:))
ben yüzünü hiç görmedim daha görmekte istemiyorum, doğduktan sonra göreyim sürpriz olsun istiyorum, büyüsü kaçmasın

ıyıyım, cnm bende yazdıklarınıza bakınıyodum masallah topıkte kalabalık

herkes akşam yemeğini yiyip geldi galiba cnm :)
ben hala kocişi bekliyorum yemek yemek için tabi bu arada
ağzım boş durmadı koca bi kase aşureyi götürdüm çıkmayan
şekeri çıkartcam yakında zaten:)

Sende sagol cnm benm, ıns. cnm Allah hepımızın evlatlarına ıyılık,saglık versın ınsallah. ahhh sorma o merak olayını benım esım sapsarı renklı gozlu hos a dan zye butun sulalesı ole, o yuzden herkes benden sarısın bı oglan beklıyo,bakalımm bakalım nasıl olcaklar. ben 6aylkken bırebır kendıme benzetıodum ultrsn goruntulerını gecen ay yanı 3hafta once gırdıgımde.tıpkı esımdı bakalım carsamba gunu gıdınce nasıl degısmısmı olcakk?

hoşgeldin canım
çok pahalı gerçektende, bencede denemelisiniz, sonuç olumlu olursa bizede söyle

slm cnm, masallah sıze ya cnm cd yı sız mı ıstıyorsunuz nasıl oluyo,bende cok ıstıyorum ama bı cd m bıle yokk

canım bebişin pozisyonu iyiyse renkliye geçiyor sonra kendiliğinden yazıyor benim dr.geçen gittiğimizde körebe oynadığı için yazmadı bu sefer görüntüyü beğendi bayağı çekim yaptı yane:) cd halinde verdi.senin dr ne yapar bilmem ama kendiliğinden vermezse çıtlat bi iste daha güzel oluyor böyle.

ben yüzünü hiç görmedim daha görmekte istemiyorum, doğduktan sonra göreyim sürpriz olsun istiyorum, büyüsü kaçmasın

anaammm ben çok merak ediyorum kız, benim hastanemde 3boyutlu yok
başka il merkezinde flan araştırıyorum oralarda var ama cd veriyorlamı bilmiyorum
ben de bebeğimden 3 boyutlu bir resim cd hatıra kalsın istiyorum büyüynce ona hediye etcem :)

doğuncaya kadar baya değişecek o zaman yaramaz çok net belli olmuyor zaten sanırım doğunca anlarsınız artık saç ve göz rengini

benım kocam 11 de gelcek,onsuzda yemek ıcımden gelmıyo meyvyla gecıstırdım ama kesmedı de... ohhh afıyet olsun,bızım burda daha bı asure veren olmadı, sınırlerım bozuk ye cnm ya bıseycık olmazz :)

canım dr um geçen seferde yüzünü iyi göstermediği için yazmadı bu sefer açı iyi dedi yaptı çekimini yazdı cd ye biz istemeden kendisi yazıyor ve yazmıyor ama sen dr uhna söyle eğer yazmıyorsa böyle canlı canlı daha güzel olur:=)

doğuncaya kadar baya değişecek o zaman yaramaz çok net belli olmuyor zaten sanırım doğunca anlarsınız artık saç ve göz rengini

heralde,sacı ve gozu bırak bız daha kafasının seklını anlayamadık :) kucagıma aldıgım gunlerı goreyım de canmm, kıme benzedıgı onemlı degıl

benim bebekliğim ve çocukluğum çok güzelmiş
sarışın kıvırcık saçlı beyaz tenli, şimdi kumral oldum ama
benden de herkes sarışın kıvırcık saçlı bi kız bekliyo, benim eşimde
esmer kalın kara kaşlı kimse eşime benzeme ihtimalini düşünmüyo
görümcelerim bile abilerinden çok bana benzeyeceğini düşünüyolar :)
aslında esmerlerin genleri daha baskın olurmuş ama biz de merak içindeyiz
eşim de sana benzesin diyo :)

heralde,sacı ve gozu bırak bız daha kafasının seklını anlayamadık :) kucagıma aldıgım gunlerı goreyım de canmm, kıme benzedıgı onemlı degıl
kesinlikle öyle sağlıkla gelsinler inş. gerisi hiç mühim değil tatlı telaşeler işte :)

kızlar hepinize iyi akşamlar okuyan bilir diş diş diş hayatımı maffetti iltabın gecmesini bekliyorum büyük ihtimalle pazartesi cektircem inşşşşşşşşşşş bebeğim zarar görmez ben görsemde sorun değil ne olur dua edin inşşşşşşşşşşşşş sorunsuz cektiririm

:) öncesinde cinsiyet meragı vardı simdi kime benzeyecegı... sona dogru yaklasıyoruz cıdden yarın 1aralık... hakkımızda hayırlısı olsun :)

canım bende hafif sarışın yeşil gözlüyüm ama kızım bana hiçmi hiç benzemiyor babaya benziyor esmer

hoşgeldin canım
çok pahalı gerçektende, bencede denemelisiniz, sonuç olumlu olursa bizede söyle

tamam canım hemen haber ederim ben size

amaaaan bende var verdiler detaylı ultrasonda ama hiç bişey belli olmuyo moralim bozuk hala ona biraz daha büyüsün de yine istiycem bi dahaki sefere falan hem iyice tipi anlaşılıyo olur kuzenim 9 aylık hamileyken ona vermişlerdi sanırsın çocuğun vesikalık fotoğrafı bi doğdu tıpkısının aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…