2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ayyy el sallama işareti yapacağıma yanlış işaret çıkmışş

aaaaa
esinlere geçmiş olsun ya ben de arabaya her binidğimde bişey olcak diye cok korkuyorum ya kaza falan yapmadık hiç ama nerden geldi bu korku bilmiyorum :/
benm doktorum fito vermişti ben de ufaktan catlamaya basladım gecen hafta sabah fito aksam lierac sürüyorum durdu gibi hatta catlayanlar da belirsizleşiyo gibi geliyo inşallah büyümezler vallahi

canım o silikon kaplara baktım da intten...kalıpta 2 gün falan bekletmek gerekiyomuş sertleşene kadar e nası olcak ki o iş 1 tane kalıpla...bir sürü alayım desem tanesi 15 tl civarı olacak gibi değil yani onlar...

kızlar hayırdır bir sabun muhabbetidir gidiyor yaaa :) bize de özet geçiiinn :26:

hep pofikçinin yüzünden bebek şekeri yerine sabun yaptırıyomuş da bebek şekilli onun resmini koymuş benim de çok hoşuma gitti ama çok pahalılar kendim yapabilir miyim diye araştırıyorum...yukarı az özet yazmıştım canım ordan okursun o kadar çok muhabbet dönüyo ki insan unutuyo yaa :44:ama en son sütü gelenler,gelmeyenler ve gelmeyecek mi acaba diye endişelenenler vardı bugün

Aaaaaaaaaaaa çok üzüldüm bişiii olmamıştır inşallah?

kızlar hayırdır bir sabun muhabbetidir gidiyor yaaa :) bize de özet geçiiinn :26:
canım pofikçi bebek şekeri yerine sabun dağıtmaya karar vermiş onuda burda paylaştı onun mevzusu dönüyor :)
Ya 1 gün bile girmesem dedikodu hızına yetişemiorum çenemiz ve de parmaklarımız accaaaip sağlam
çocuklar doğunca duruluruz, kasım annelerinde kimse kalmamış vaktimiz olmayacak sanırım o zaman bu kadar çene yapmaya

ayyyy uyuz oluyorum çok bilmiş tiplere yaa... keşke soksaydın lafı "o eskidenmiş" ya da "kendinizden mi biliyosunuz" diye. hoş diyene bak.. sanki ben becerebiliyom da. laf çok bende de ama söleyebilen yok
tam soracaadım ki cvplamışsın
ben yüzünü hiç görmedim daha görmekte istemiyorum, doğduktan sonra göreyim sürpriz olsun istiyorum, büyüsü kaçmasın
kız sen bi gör bak "içimde insan var" diyosun
oohhh afiyet olsun. geçen hafta ben de yaptıydım ama az yaptım. kaynanamlar geldi oturmaya. gelirken eli boş gelmemiş yine bişeyler getirmiş sağolsun aşure de vardı heralde komşusu falan yapmış. yiyelim diye bize getirdiği aşureyi bıraktık benim yaptığımı bitirdik bi de mmh mmhh çok güzel olmuş nası yaptın diyo
benım kocam 11 de gelcek,onsuzda yemek ıcımden gelmıyo meyvyla gecıstırdım ama kesmedı de... ohhh afıyet olsun,bızım burda daha bı asure veren olmadı, sınırlerım bozuk ye cnm ya bıseycık olmazz :)
aynen ya benimki de o saatlerde gelicek ben de bekleyemiyom o saate kadar şeker çok düşüyo. yedik biz kızımla kız gel yapalım beraber yiyelim valla benim de cnm çekti yine zuzumm yüzünden
aynen biz de öyleyiz. bizim bıdık babasına benzicek galiba. gerçi ilk vesikalığında kendime benzetmiştim çok. şimdi sanki başka bebek aynen babasıı. ama bana benzemesini çok isterim. arada tembihliyom "kızım bana da benze biraz" diye.
kızlar,midenizi bulandırmak ıstemezdım ama solemezsem,olcemm evıme fare gırmıss oluyorum korkudan:18:

geçmiş olsun cnm. bişicik olmaz bebene merak etme. sen iyi ol da doğuma kadar iyileşsin dişin inş.
Kızlar bir şey soracagım çatlak kremi ne kullanıyorsunz benim karnım çatlamış ve çatlıyor nemlendirici krem kullanıyorum amaa fayda etmiyor
lierac kullanıyorum. bonal f de kullandım. ikisi de çok iyi.

vay be okadar pahlımıymış onlarda, e ozamna gereksiz tabiii.. valla benim aklım abaşka bişey gelmedi şekerimm..

sana msg attım canım saolasın cevap içinama bu bana verilen kaşıntı için olan kreme benziyor yani senin bahsettiğin

ayyy el sallama işareti yapacağıma yanlış işaret çıkmışş

aman öyle olsun görünce korktum valla...

ben de hamile kaldığımdan beri tek başıma arabayla çıkmaya korkuyodum daha yeni yeni aşıyorum korkumu...

Aaaaaaaaaaaa çok üzüldüm bişiii olmamıştır inşallah?

yok canım burunları bile kanamamış sadece bayağı bi korkmuşlar doğal olarak ama araba pert oldu ön tarafı dedi kırmızı ışıkta bi kadın duramayıp onlara çarpmış bi de ehliyeti de yanında yokmuş 'hatta galiba ehliyeti hiç yok' diyodu esin.kadın da bayağı bi korkmuş panikle fren yerine gaza basmış galiba...

:) herşey bıraktığım gibi yani :):)
vallahi iyiki varsınız ya :) herkes herşeyi güzellikle paylaşıyo herkes benzer şeyler yaşadığı için kimse kendini yalnız hissetmiyor :)
yaşasın anneler kulübü kardeşliğiiiiiiii

Doğru söylüosun canım ya bebek pışpışlamkatan pc yi elimize alamicas muhtemelen haliyle çenede çalamicas bugünlerin kıymetini bilmeli

sana msg attım canım saolasın cevap içinama bu bana verilen kaşıntı için olan kreme benziyor yani senin bahsettiğin

vay be okadar pahlımıymış onlarda, e ozamna gereksiz tabiii.. valla benim aklım abaşka bişey gelmedi şekerimm..

bi de böle kendim yapıyım, hatıra kalsın falan diye özeniyosun ama herkes aynı değeri vermiyo maalesef, biz düğün davetiyelerimizi değişik orjinal olsun diye kendi ellerimizle yapmıştık, bir sürü zaman harcamıştık ama kıymet vermeyen gene vermiyo sen de üzülüyosun. Bu sefer herşeyi hazır alcam ben hiç uğraşmaya niyetim yok açıkçası..

Ayy canım yaa hamile haliyle ne korkmuştur.Çok şükür onlara bişiii olmamış Allah korumuş.Çarpan kadında hem ehliyetsiz,hem acemi sanırsam.

kızlar ben de anasınıfı öğretmeni olrak kendim yaparım diye düşündüm Eki Görüntüle 565569
alın işte oğlum için bunları çok beğendim :):) keçe alıp yapcam şu doğum izni 6 ay olursa önümüzde hafta inşşşaaaaalllaahhh diğer pazartesi izne ayrılacam ben de oturup bunları yapacam olmazsaaaa yılbasından sonra gitmeyip sonra ücretsiz izin alacam yaza doğru kalan zamanda da hem belki o zamana kadar da cıkar su izin işi...
ama bu bebek şekeri konusunda siz ne düşünüosunuz ben aslında doğumda dagıtmıcaktım ama bunları cok begendm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…