- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.321
ayyy el sallama işareti yapacağıma yanlış işaret çıkmışşvalla son 2-3 gün aynı muhabbetlerle geçti tek kötü haber esinlerin arabayla kaza yapması ama iyiler çok şükür onun dışında dişi ağrıyan,kasıkları ağrıyan,midesi yananlar var...bi ekip doğum şekli konuştu falan her zamanki olaylar yani...
aaa nası yapışmadı yaa büyük mü ki
niye ağlıyon bakayım sen bişey mi oldu?
iyidir canım takılıyoz işte herkesin derdi ayrı
ben lierac kullanıyorum daha göbeğim hiç çatlamadı ama göğüslerime sürmüyodum pek onlarda azıcık belirtiler var kaşınıyo çatlayacak gibi sanki
burzuya da yazdığım gibi herkes iyi sadece esinler kaza yapmış maalesef ama iyiler birazcık şokta sadece...başka kötü haber yok çok şükür...
1-2 hafta içinde ankda olcam inşallah doğuma kadr ordayım. haber verirsiniz görüşürzzz..:))
şeker hamuru malzemeleri satan dükknalarda vardı sanki bu kalıptan bi araştır istersen silikon bulursan kollaycacık çıkartırsınız hamde daha uygun fiyata gelir bence
sakın stres yapma, bebğin o anastezik maddeden zarar görmez ama senin stresli ve korkuyo olman onu daha çok etkiler, çok geçmiş olsun..
kızlar hayırdır bir sabun muhabbetidir gidiyor yaaa :) bize de özet geçiiinn :26:
valla son 2-3 gün aynı muhabbetlerle geçti tek kötü haber esinlerin arabayla kaza yapması ama iyiler çok şükür onun dışında dişi ağrıyan,kasıkları ağrıyan,midesi yananlar var...bi ekip doğum şekli konuştu falan her zamanki olaylar yani...
aaa nası yapışmadı yaa büyük mü ki
niye ağlıyon bakayım sen bişey mi oldu?
iyidir canım takılıyoz işte herkesin derdi ayrı
ben lierac kullanıyorum daha göbeğim hiç çatlamadı ama göğüslerime sürmüyodum pek onlarda azıcık belirtiler var kaşınıyo çatlayacak gibi sanki
burzuya da yazdığım gibi herkes iyi sadece esinler kaza yapmış maalesef ama iyiler birazcık şokta sadece...başka kötü haber yok çok şükür...
canım pofikçi bebek şekeri yerine sabun dağıtmaya karar vermiş onuda burda paylaştı onun mevzusu dönüyor :)kızlar hayırdır bir sabun muhabbetidir gidiyor yaaa :) bize de özet geçiiinn :26:
çocuklar doğunca duruluruz, kasım annelerinde kimse kalmamışYa 1 gün bile girmesem dedikodu hızına yetişemiorum çenemiz ve de parmaklarımız accaaaip sağlam
ayyyy uyuz oluyorum çok bilmiş tiplere yaa... keşke soksaydın lafı "o eskidenmiş" ya da "kendinizden mi biliyosunuz" diye. hoş diyene bak.. sanki ben becerebiliyom da.ben de araba kullanırken bir o yana gidiyor bir bu yana gıdıklıyor... oğlum napııyonn bir dur diyorum... ay nasıl hareket ediyor kuşum... çok merak etmeye başladım ben... merak hat safhada.. allahum bir insan benim bizim olacak... elleri ayalkları kıpır kıpır karşımda... neye kime benzeyecek???? konuşuyorum oy yerim ben o ayakları diyorumç bazen kafasını şişiriyor göbeğime doğru okşuyorum... tüp bebekle geldi bebeğim keşke babası da görseydi henz yeni hareketlendiğinde girmişti hiç yaKALAYMIYORDUK HAREKETLERİNİ O ZAMAN elleri karnımda geziyordu yok... şimdi olsaydı ne güzel görecekti.. neyse... hayırlısı.. buggün patavatsız bunak bir öğretmen arkadaş sen erken doğurabilirsin bu haftadan sonra her hafta bekle diyor.. deli mi ne.. ne insanlar var..
tam soracaadım ki cvplamışsınhoşbuldukkkk :) pofikçi kafama soktu şu sabun olayını onu araştırıp duruyorum çok pahalı geldi ama eşim kalıp bulursak ben normal sabundan yaparım böyle galiba dedi deniycez bakalım önce bi şekil verebiliyo muyuz diye ona göre üretime geçebiliriz
kız sen bi gör bak "içimde insan var" diyosunben yüzünü hiç görmedim daha görmekte istemiyorum, doğduktan sonra göreyim sürpriz olsun istiyorum, büyüsü kaçmasın
oohhh afiyet olsun. geçen hafta ben de yaptıydım ama az yaptım. kaynanamlar geldi oturmaya. gelirken eli boş gelmemiş yine bişeyler getirmiş sağolsun aşure de vardı heralde komşusu falan yapmış. yiyelim diye bize getirdiği aşureyi bıraktık benim yaptığımı bitirdikherkes akşam yemeğini yiyip geldi galiba cnm :)
ben hala kocişi bekliyorum yemek yemek içintabi bu arada
ağzım boş durmadı koca bi kase aşureyi götürdüm çıkmayan
şekeri çıkartcam yakında zaten:)
aynen ya benimki de o saatlerde gelicekbenım kocam 11 de gelcek,onsuzda yemek ıcımden gelmıyo meyvyla gecıstırdım ama kesmedı de... ohhh afıyet olsun,bızım burda daha bı asure veren olmadı, sınırlerım bozukye cnm ya bıseycık olmazz :)
aynen biz de öyleyiz. bizim bıdık babasına benzicek galiba. gerçi ilk vesikalığında kendime benzetmiştim çok. şimdi sanki başka bebek aynen babasıı.benim bebekliğim ve çocukluğum çok güzelmiş
sarışın kıvırcık saçlı beyaz tenli, şimdi kumral oldum ama
benden de herkes sarışın kıvırcık saçlı bi kız bekliyo, benim eşimde
esmer kalın kara kaşlı kimse eşime benzeme ihtimalini düşünmüyo
görümcelerim bile abilerinden çok bana benzeyeceğini düşünüyolar :)
aslında esmerlerin genleri daha baskın olurmuş ama biz de merak içindeyiz
eşim de sana benzesin diyo :)
kızlar,midenizi bulandırmak ıstemezdım ama solemezsem,olcemm evıme fare gırmıss oluyorum korkudan:18:
geçmiş olsun cnm. bişicik olmaz bebene merak etme. sen iyi ol da doğuma kadar iyileşsin dişin inş.kızlar hepinize iyi akşamlar okuyan bilir diş diş diş hayatımı maffetti iltabın gecmesini bekliyorum büyük ihtimalle pazartesi cektircem inşşşşşşşşşşş bebeğim zarar görmez ben görsemde sorun değil ne olur dua edin inşşşşşşşşşşşşş sorunsuz cektiririm
lierac kullanıyorum. bonal f de kullandım. ikisi de çok iyi.Kızlar bir şey soracagım çatlak kremi ne kullanıyorsunz benim karnım çatlamış ve çatlıyor nemlendirici krem kullanıyorum amaa fayda etmiyor
canım o silikon kaplara baktım da intten...kalıpta 2 gün falan bekletmek gerekiyomuş sertleşene kadar e nası olcak ki o iş 1 tane kalıpla...bir sürü alayım desem tanesi 15 tl civarı olacak gibi değil yani onlar...
1:
aaaaa
esinlere geçmiş olsun ya ben de arabaya her binidğimde bişey olcak diye cok korkuyorum ya kaza falan yapmadık hiç ama nerden geldi bu korku bilmiyorum :/
benm doktorum fito vermişti ben de ufaktan catlamaya basladım gecen hafta sabah fito aksam lierac sürüyorum durdu gibi hatta catlayanlar da belirsizleşiyo gibi geliyo inşallah büyümezler vallahi
ayyy el sallama işareti yapacağıma yanlış işaret çıkmışş
aaaaa
esinlere geçmiş olsun ya ben de arabaya her binidğimde bişey olcak diye cok korkuyorum ya kaza falan yapmadık hiç ama nerden geldi bu korku bilmiyorum :/
benm doktorum fito vermişti ben de ufaktan catlamaya basladım gecen hafta sabah fito aksam lierac sürüyorum durdu gibi hatta catlayanlar da belirsizleşiyo gibi geliyo inşallah büyümezler vallahi
Aaaaaaaaaaaa çok üzüldüm bişiii olmamıştır inşallah?
canım pofikçi bebek şekeri yerine sabun dağıtmaya karar vermiş onuda burda paylaştı onun mevzusu dönüyor :)çocuklar doğunca duruluruz, kasım annelerinde kimse kalmamışvaktimiz olmayacak sanırım o zaman bu kadar çene yapmaya
aaaaa
canım o silikon kaplara baktım da intten...kalıpta 2 gün falan bekletmek gerekiyomuş sertleşene kadar e nası olcak ki o iş 1 tane kalıpla...bir sürü alayım desem tanesi 15 tl civarı olacak gibi değil yani onlar...
1:
Doğru söylüosun canım ya bebek pışpışlamkatan pc yi elimize alamicas muhtemelen haliyle çenede çalamicasbugünlerin kıymetini bilmeli
aman öyle olsun görünce korktum valla...
ben de hamile kaldığımdan beri tek başıma arabayla çıkmaya korkuyodum daha yeni yeni aşıyorum korkumu...
yok canım burunları bile kanamamış sadece bayağı bi korkmuşlar doğal olarak ama araba pert oldu ön tarafı dedikırmızı ışıkta bi kadın duramayıp onlara çarpmış bi de ehliyeti de yanında yokmuş 'hatta galiba ehliyeti hiç yok' diyodu esin.kadın da bayağı bi korkmuş panikle fren yerine gaza basmış galiba...
eşime diorum 1 tane ıpad tabletlerden albebeği emzirirken uyuturken bir yandan nete kolay girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?