- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.261
slm canım güle güle kullan hediyeni :) mutlu günlerde inş... bende öğretmenler gününde aldım ilk bebek hediyemi, çok güzel bi hisslm kuzular yine çene patlaması olmuş sanırım
sayfalar uçmuş bugün okula bi kargo geldi
bi arkadaşım bebişime bi tulum bi de ceket hediye göndermiş
çok mutlu oldummm :):):)::):):)
vakit bulup çekersem resmini cicişler topiğimize eklicem
geçmişi oku oku bitiremedim valla
arada şunu yazayım bunu yazayım dedim ama hep unuttum
benim bebişin hareketleri çok değişti içerde geziniyo
kolunu bacağını poposunu içerden sürttürüyo resmen gıdıklanıyorum
belki deli diyeceksiniz ama bazen hiç çıkmasını istemiyorum çünkü
bu hissettiklerim bende acaip duygular uyandırıyo yani doğduktan sonra bunları
yaşayamayacağımı düşünüp şimdiden üzülüyorum, bir yandan da hemen doğsun
istiyorum çok merak ediyorum içerde sürttüğü kolunu bacağını poposunu ısırayım
diyorum ama bu anlarımız geçince bir daha bi sonrakine kadar yaşayamayacağım
için heranını yaşamak istiyorum o yüzden bebeğimle konuşuyorum zamanında
gel öncesinde ya da sonrasında gelme diye inşallah sözümü dinler meleğim :)
bu arada başka şeyler daha yazacaktım unuttum biraz daha geçmiş okuyayım aklıma gelince yazarım:)
söğütözünde, çevre yolu, beştepe ve atatürk orman çiftliğine yakın canım, akp ve chp nin oralarda
kızlar bu tontik bana çok ağır geliyor... otrup oturup kalkınca allahım belimi zor topluyorum belim kopuyor ağır geliyor :) ayyy taşınmıyor tontirik... ilerisi için korkmaya başladım. benim bel kemiğim mi zayıf nedir :)
geçmişi oku oku bitiremedim valla
arada şunu yazayım bunu yazayım dedim ama hep unuttum
benim bebişin hareketleri çok değişti içerde geziniyo
kolunu bacağını poposunu içerden sürttürüyo resmen gıdıklanıyorum
belki deli diyeceksiniz ama bazen hiç çıkmasını istemiyorum çünkü
bu hissettiklerim bende acaip duygular uyandırıyo yani doğduktan sonra bunları
yaşayamayacağımı düşünüp şimdiden üzülüyorum, bir yandan da hemen doğsun
istiyorum çok merak ediyorum içerde sürttüğü kolunu bacağını poposunu ısırayım
diyorum ama bu anlarımız geçince bir daha bi sonrakine kadar yaşayamayacağım
için heranını yaşamak istiyorum o yüzden bebeğimle konuşuyorum zamanında
gel öncesinde ya da sonrasında gelme diye inşallah sözümü dinler meleğim :)
bu arada başka şeyler daha yazacaktım unuttum biraz daha geçmiş okuyayım aklıma gelince yazarım:)
slm canım güle güle kullan hediyeni :) mutlu günlerde inş... bende öğretmenler gününde aldım ilk bebek hediyemi, çok güzel bi his
ah canım yaa..ben de aynı duyguları yaşıyorum...çok güzel bişi..allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları...
tek manyak benim diye düşünüyodumhani böyle içime sokasım geliyo derecesinde sever ya insan diyom zaten içimde orda kalsın bi yandan da dediğin gibi öpüp koklayıp ısırmak istiyom popişini. hem çıksın hem çıkmasın istiyom:44: gerçi doğuranlar görünce aşık oluyosun diyo. ama böyle de çok mutluyuz. her yerine dokunabiliyorum bebeğimin aynı anda. bi de 7/24 birbirimize bağlıyız. off yaa mükemmel bişey gerçekten Allah her isteyene nasip etsin inşallah.
ben de araba kullanırken bir o yana gidiyor bir bu yana gıdıklıyor... oğlum napııyonn bir dur diyorum... ay nasıl hareket ediyor kuşum... çok merak etmeye başladım ben... merak hat safhada.. allahum bir insan benim bizim olacak... elleri ayalkları kıpır kıpır karşımda... neye kime benzeyecek???? konuşuyorum oy yerim ben o ayakları diyorumç bazen kafasını şişiriyor göbeğime doğru okşuyorum... tüp bebekle geldi bebeğim keşke babası da görseydi henz yeni hareketlendiğinde girmişti hiç yaKALAYMIYORDUK HAREKETLERİNİ O ZAMAN elleri karnımda geziyordu yok... şimdi olsaydı ne güzel görecekti.. neyse... hayırlısı.. buggün patavatsız bunak bir öğretmen arkadaş sen erken doğurabilirsin bu haftadan sonra her hafta bekle diyor.. deli mi ne.. ne insanlar var..
herkese ıyı aksamlar nasılsınız kızlarrr?
iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın? bebeğin nasıl? biraz önce aklımdan geçtin bi baktım yazmışsın :) neden geçtiğin hakkında hiç bir fikrim yokherkese ıyı aksamlar nasılsınız kızlarrr?
hoşgeldin sende,maşallah bebeğineHerkese selaaam,bugün kontrolümüz vardı biz eşimle görüş var küçük sıpamızla diyoruz:) ayyyyyy 1600gr olmuş miniğim,sonraa bu sefer yüzünü gösterdi ama ağzını kapatmıştı neyse genede yüzünü gördük şükür bir elimizdeki çıktıya bir cd ye baktık eşimle o diyor bana benziyor ben diyorum hayır bana ama halen elimde resmi yaa ayyy kanım nasıl kaynıyor baktıkçaaa
iyi akşamlar cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?
iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın? bebeğin nasıl? biraz önce aklımdan geçtin bi baktım yazmışsın :) neden geçtiğin hakkında hiç bir fikrim yok hoşgeldin sende,maşallah bebeğinebende çok merak ediyorum bebeğimi
ben geldimmmmmmmmmm
ay ne çok misafirimiz var bu akşam bi baktım aşağıya yarısını tanımıyorumses verin aşağıdakiler şubat annesi misiniz
iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın? bebeğin nasıl? biraz önce aklımdan geçtin bi baktım yazmışsın :) neden geçtiğin hakkında hiç bir fikrim yok hoşgeldin sende,maşallah bebeğinebende çok merak ediyorum bebeğimi
:) pek böyle şeyler yaşamam aslında ondan şaşırdım sağol canım iltifatın için :), iyidir inş annesi, sevindim iyi olmanızacok sukur canım,ıyıyız bebegımde hareket halınde ıyıdır heralde demidoktor 12.12.2012 ye nst gunu verdı ayy nasıl bısey kı cok heycanlıyım. kalbının temızlıgı cnm, bak ustune ben gırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?