2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm canım güle güle kullan hediyeni :) mutlu günlerde inş... bende öğretmenler gününde aldım ilk bebek hediyemi, çok güzel bi his

geçmişi oku oku bitiremedim valla
arada şunu yazayım bunu yazayım dedim ama hep unuttum
benim bebişin hareketleri çok değişti içerde geziniyo
kolunu bacağını poposunu içerden sürttürüyo resmen gıdıklanıyorum
belki deli diyeceksiniz ama bazen hiç çıkmasını istemiyorum çünkü
bu hissettiklerim bende acaip duygular uyandırıyo yani doğduktan sonra bunları
yaşayamayacağımı düşünüp şimdiden üzülüyorum, bir yandan da hemen doğsun
istiyorum çok merak ediyorum içerde sürttüğü kolunu bacağını poposunu ısırayım
diyorum ama bu anlarımız geçince bir daha bi sonrakine kadar yaşayamayacağım
için heranını yaşamak istiyorum o yüzden bebeğimle konuşuyorum zamanında
gel öncesinde ya da sonrasında gelme diye inşallah sözümü dinler meleğim :)
bu arada başka şeyler daha yazacaktım unuttum biraz daha geçmiş okuyayım aklıma gelince yazarım:)

ah canım yaa..ben de aynı duyguları yaşıyorum...çok güzel bişi..allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları...

söğütözünde, çevre yolu, beştepe ve atatürk orman çiftliğine yakın canım, akp ve chp nin oralarda

ohhhh tanscaksınız bırde oluyomu boleee ordulu da kımse yokkı bende bulusma ayarlsam:)

ahhh canmm hepımızde aynı dert gecende yattm kalkamadım da kalkamadım dıe bır ton salya sumuk agladım:):)

tek manyak benim diye düşünüyodum hani böyle içime sokasım geliyo derecesinde sever ya insan diyom zaten içimde orda kalsın bi yandan da dediğin gibi öpüp koklayıp ısırmak istiyom popişini. hem çıksın hem çıkmasın istiyom:44: gerçi doğuranlar görünce aşık oluyosun diyo. ama böyle de çok mutluyuz. her yerine dokunabiliyorum bebeğimin aynı anda. bi de 7/24 birbirimize bağlıyız. off yaa mükemmel bişey gerçekten Allah her isteyene nasip etsin inşallah.

slm canım güle güle kullan hediyeni :) mutlu günlerde inş... bende öğretmenler gününde aldım ilk bebek hediyemi, çok güzel bi his

saol cnm, ya gerçekten hediyeler kendi aldığım eşyalardan daha çok mutlu ediyo beni bu gelen 3. farklı arkadaşımdan
süpriz hediyeydi hepsi de ayrı ayrı yerlerdeler hepsi de okula gönderdi okulda ben kargoyu
alınca diğer arkadaşlar bizde mi hamile kalsak ne yapsak flan die gülüyolar artık ama ben acaip mutlu oluyorum :)

ah canım yaa..ben de aynı duyguları yaşıyorum...çok güzel bişi..allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları...

amin cnm amin gerçekten çok güzel duygularmış o içerde
sürtünce bi taraflarını uzattıkça daha bi anne hissediyorum kendimi
bide neresini sürtüyor die tahmin etmeye çalışmak onu kafamda kurmak
acaip bi eğlence oldu bana derste bile çocuklara problem yazıyorum
onlar çözmeye çalışırken benimde elim karnımda acaba burası hangi
uzvu die diye elime değen hareketlerini çözmeye çalışıyorum :)

kızlar kasım annelerı tamamlandı sıra aralık annelerınde ki onlar zaten dgrmaya basladı aralık ocak hıcbısı kalmadıııı sonuna gelyruz yavas yavas

ben de araba kullanırken bir o yana gidiyor bir bu yana gıdıklıyor... oğlum napııyonn bir dur diyorum... ay nasıl hareket ediyor kuşum... çok merak etmeye başladım ben... merak hat safhada.. allahum bir insan benim bizim olacak... elleri ayalkları kıpır kıpır karşımda... neye kime benzeyecek???? konuşuyorum oy yerim ben o ayakları diyorumç bazen kafasını şişiriyor göbeğime doğru okşuyorum... tüp bebekle geldi bebeğim keşke babası da görseydi henz yeni hareketlendiğinde girmişti hiç yaKALAYMIYORDUK HAREKETLERİNİ O ZAMAN elleri karnımda geziyordu yok... şimdi olsaydı ne güzel görecekti.. neyse... hayırlısı.. buggün patavatsız bunak bir öğretmen arkadaş sen erken doğurabilirsin bu haftadan sonra her hafta bekle diyor.. deli mi ne.. ne insanlar var..

ay bende çok sevindim benim gibi düşünen biri olmasına:)
şu anda benimle birlikte yaşıyo benim kanımdan besleniyo içerde oynuyo
onunla bir bütün olma fikri içimde acaip hislere yol açıyo
onun nasıl olduğunu düşünmek kime benziyodur acaba die tahmin
etmeye çalışmak beni çok heyecanlandırıyo hani oyun oynayan
çocuğun sevinci vardır ya onun gibi hissediyorum kendimi
tabiki rabbim sağ salim doğurduğumuz günleri de göstersin ama
bunları da yaşayabilmek bambaşkaymış
rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah.

ben de senin gibi bazen bi taraflarını dayıyo burası poposumu başımı anlamaya
çalışıyorum elimle hafiften okşuyorum çok bastırsam canı acıcak die düşünüyorum
sonra içeri geri kaçınca üzülüyorum valla gören iyice deli dicek bana:)
cnm üzülme inşallah eşin de sağlılı bi şekilde dünyaya geldiği zaman yanında olur
inşallah, o zaman herşeyini hisseder yaşar asıl zaten o zaman o da babalığını anlayacak
yaşayaca, inşallah 2.sinde bütün bu duyguları da birlikte yaşarsınız.
ayrıca o bunak öğretmene kafanı takma tavsiyeniz için saolun de geç millet yorum yapmayı çok seviyo
bana da dün erkek bi hoca bu yıl gelmişti daha önce hiç konuşmamıştık yanıma geldi dediki
ceviz yiyormusunuz ben de elimden geldiğince yemeye çalışıyorum dedim bundan sonra sürekli
yemelisiniz dedi bana :) gülsemmi kızsammı anlayamadım :) herkes herşeyi çok biliyo.

Herkese selaaam,bugün kontrolümüz vardı biz eşimle görüş var küçük sıpamızla diyoruz:) ayyyyyy 1600gr olmuş miniğim,sonraa bu sefer yüzünü gösterdi ama ağzını kapatmıştı neyse genede yüzünü gördük şükür bir elimizdeki çıktıya bir cd ye baktık eşimle o diyor bana benziyor ben diyorum hayır bana ama halen elimde resmi yaa ayyy kanım nasıl kaynıyor baktıkçaaa

herkese ıyı aksamlar nasılsınız kızlarrr?
iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın? bebeğin nasıl? biraz önce aklımdan geçtin bi baktım yazmışsın :) neden geçtiğin hakkında hiç bir fikrim yok hoşgeldin sende,maşallah bebeğine bende çok merak ediyorum bebeğimi

ben geldimmmmmmmmmm

ay ne çok misafirimiz var bu akşam bi baktım aşağıya yarısını tanımıyorum ses verin aşağıdakiler şubat annesi misiniz

cok sukur canım,ıyıyız bebegımde hareket halınde ıyıdır heralde demi doktor 12.12.2012 ye nst gunu verdı ayy nasıl bısey kı cok heycanlıyım. kalbının temızlıgı cnm, bak ustune ben gırdım :)

inşallah benim ki gibi nazlanmaz göstertiverir hemen kendini:) amaaaa çok güzel bişeyyyy ya halen içim kıpır kıpır:))

:) pek böyle şeyler yaşamam aslında ondan şaşırdım sağol canım iltifatın için :), iyidir inş annesi, sevindim iyi olmanıza
bende acayip meraklıyım, benim gözlerim çekik yeğenlerimde çekik gözlü, böyle japon bişey bekliyo herkes bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…