- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.581
Ben duydum canım bı yakınımı basına geldi 6. Ayda plasanta yaslanmış ve bebegin gelişimi Durmuş 1ay hastanede yattı son ana kadar içerde tuttular bebeği 1kg doğdu simdi kuvezde durumu iyi yani plasanta yaslaninca vazifesini tam yapamıyor ama senin doktorun normal dıyorsa vardır bir bildigi sen yinede kontroller arasını kıs tut
evet canım ben cok duydum dıger toğıkler de ama dogumuna daha var erken degılmı yaslanma ıcın daha?
bazı kısımlar yaşlanmış die gösterdi. of canım sıkıldı şimdi yaa:18:
bazı kısımlar yaşlanmış die gösterdi. of canım sıkıldı şimdi yaa:18:
Bazı kısımlar dediyse daha yeni başlamış yaslanmaya demekki doguma kadar ancak yaslanır belki biraz kilosu az olur doktorun ciddi bisey olsa normal biseymis gibi soylemezdi bu dediğim kisinin 6. Ayda yaslanmış ve 7. Ayda farkedilmisti senin haftan cok iyi sıkma canınıbazı kısımlar yaşlanmış die gösterdi. of canım sıkıldı şimdi yaa:18:
süpermiş anladımama tabi ben böyle harfler çıkaramam heralde ama patik yapmayı deneyebilirim. kaç para bacım bunun paketi 10 tane mi var demiştin?
sakın kaşımaaaa:26: geçmiş olsun cnm ama hemen dra görünsen iyi olur ççünkü bebeğe zarar veriyor diye biliyorum mantar enfeksiyonudur bi de ben kitaba bakayım bişii yazıyo mu?
canım ben çok sık yaşamıyorum ama bildiklerimi yazayım
kaşıntım olunca küçük bi parça yoğurt sürüyorum geçiriyo
birde sarımsak yutuyorum akıntı olunca sarımsak düşmanıymış o mantarların eğer tansiyon problemin yoksa sende dene, tansiyonu düşürüyomuş haberin olsun.
birde karbonatlı suyla yıkayabilirsin oda temizliyor orayı, bildiklerim bu kadar inş yardımcı olur sana
bende bunları kitaptan okudum herhangi bir zararı yoktur umarım... çok kötüyse ilaç kullanmanız gerekebilir yazıyordu birde
cnm dr fitil veriyomuş galiba mutlaka kullanın diyo başka da bişi bulamadım
Sunny Baby SB-330 Garden Tek Yönlü Bebek Arabası
kızlar şu araba hakkında yorum yapabilecek birileri varmı aranızda nasıl sizce
şimdi gördüm canım ya kusura bakma
Dalin aldım canım onunla yıkadım hiç solmadı miiiss gibi bebek koktu evin heeer bi yeri.ben memnun kaldım şimdilik
Benim diyetisten tatlandiricilarin bebege zarari olabilecegini soyledi. Sadece sukraloz olanlari kullanabilirmisiz. Splenda diye bi marka var sari kutulu. Bi de yanimda tasimalik t ile baslayan bi isimli(unuttum su an) kahverengi kutu var. Realden almistim ben. Zero icebilirmisiz ama light asla!!!kızlar tatlandırıcı kullanan varmı aranızda:26::26:çaya yada yapacağım tatlılara katayım diorum ne dersiniz:26:
ben kullanıyorum hafta sonu kahvaltılar da sohbetle cok cay ıcıyorum 2 -3 bardak ta seker kullanıyorum sonrakılerde tatlandırıcı e kolayıda zero ıcıyorum oda tatlandırıcılı
dalının renklısı beyazı var mı yoksa butun camasırlar ıcın aynı deterjanı mı kullandın
Behisecim söylemeyi unutmuşum, eğitim ücretsiz canım :) benim de evime yürüme mesafesinde, nerde oturuyorsun? :)
kızlar ben bazen böyle suyun içinde ağzınızla bırt yaparsınız ya... öyle bir şey hissediyorum göbeğimde. sanki suyu pırtlatıyor.böyle birşey yaşayan var mı... gerçi mantıksız geliyor ağızdan nefes almıyor sonuçta nasıl hava verip bırtlatacak di mi... ama o ne ki acep suyun içinde dönünde suda hava kabarcığı mı oluşuyor acep............
günaydın kızlar, geceden beri mide ağrısıyla uğraşıyorum sonunda ter içinde kalktım bidaha da uyuyamadımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?