2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bazı kısımlar yaşlanmış die gösterdi. of canım sıkıldı şimdi yaa:18:

bazı kısımlar yaşlanmış die gösterdi. of canım sıkıldı şimdi yaa:18:
Bazı kısımlar dediyse daha yeni başlamış yaslanmaya demekki doguma kadar ancak yaslanır belki biraz kilosu az olur doktorun ciddi bisey olsa normal biseymis gibi soylemezdi bu dediğim kisinin 6. Ayda yaslanmış ve 7. Ayda farkedilmisti senin haftan cok iyi sıkma canını

cnm dr fitil veriyomuş galiba mutlaka kullanın diyo başka da bişi bulamadım

kaşıntı yok ama kızarmış ve afedersiniz beyazlıklar var.hafiften sızlıyordu.
sirkeli su ile yıkıyorum.işe arıyor gibi.yaramazsa sizinkileride deneyeceğim.hepinize teşekkür ederim

sirkeli su

Biz bugun kamera aldik. ne zamandir istiyoduk anca sira geldi. Kizimizin hareketlerini cekicem karnimdayken. Sonra da dogum ve sonrasi iste. yasasiiiinnnn!!!

Camasir konusunda ezele katiliyorum. Deterjan sampuan ne varsa hepsi kokusuz parfumsuz katkisiz olmali. Dr da oyle dedi bana. Haci sakir sabun tozu ablam kullandiginda da(6yil once) erimemis. O zmn matikleri yokmus anladigim kadariyla. Ben matik olanini aldim yikadim, hic oyle artik kalinti hic hic hic gormedim. 1 tatli kasigi koyuyosun manyak köpürüyo. Hem saf dogal beyaz sabun. bebek degil ama mis gibi sabun koktu ev. bebisimin kendisi kokar gelince. ay bi de cok ucuza geliyo bu sekilde. Kalinti konusu kisa yikama programina da bagli olabilir kizlar. Uzun programda yikamak hem daha saglikli hem de oyle erimesini saglar yani bol bol bence. Pakette de beyazlar uzun program 60 derecede, renkliler orta program 40 derecede fln fln diye bayaa ayrintili yazmis. Uydum talimatlara hic yipranmadilar.

kızlar tatlandırıcı kullanan varmı aranızda:26::26:çaya yada yapacağım tatlılara katayım diorum ne dersiniz:26:
Benim diyetisten tatlandiricilarin bebege zarari olabilecegini soyledi. Sadece sukraloz olanlari kullanabilirmisiz. Splenda diye bi marka var sari kutulu. Bi de yanimda tasimalik t ile baslayan bi isimli(unuttum su an) kahverengi kutu var. Realden almistim ben. Zero icebilirmisiz ama light asla!!! doganayin diyet limonatasindaki tatlandirici da sukraloz. Yani alirken ona gore bakarak alin.
ben kullanıyorum hafta sonu kahvaltılar da sohbetle cok cay ıcıyorum 2 -3 bardak ta seker kullanıyorum sonrakılerde tatlandırıcı e kolayıda zero ıcıyorum oda tatlandırıcılı

Aciktiiiiiiimmmmmmm

Kizlar benim bebikim bikac gundur seyimde bayaa cok asagi indi yahu orda kipirdaniyo bi de yaramazlik pesinde haldir huldur nasi da tepiniyo nasi yapiyo hic anlamadim cok canim aciyo. Bugun yogada rezil etti beni cigligi bastim.

karnım çok kaşınıyo yaa ne iyi gelir ki, krem sürüyorum daha beter kaşındırıyo

Behisecim söylemeyi unutmuşum, eğitim ücretsiz canım :) benim de evime yürüme mesafesinde, nerde oturuyorsun? :)

tesekkur ederim canim
ben arel universitesine yakin yasiyorum, sen nerede oturuyorsun?
maalesesef saatlere dikkat etmemisim. ben saat 15'e kadar isteyim. izin almam zor gibi gorunuyor
dogum iznine ayrildigim hafta kurs bitiyor olacak

kızlar ben bazen böyle suyun içinde ağzınızla bırt yaparsınız ya... öyle bir şey hissediyorum göbeğimde. sanki suyu pırtlatıyor.böyle birşey yaşayan var mı... gerçi mantıksız geliyor ağızdan nefes almıyor sonuçta nasıl hava verip bırtlatacak di mi... ama o ne ki acep suyun içinde dönünde suda hava kabarcığı mı oluşuyor acep............

suda da hava kabarcığı olmuoy ki canım yani hava alacak hiç bi yer yok...belki dönerken pozisyon değiştirirken falan oluyodur...bende hiç olmadı şimdiye kadar bilemedim ki...

günaydın kızlar, geceden beri mide ağrısıyla uğraşıyorum sonunda ter içinde kalktım bidaha da uyuyamadımmm...

günaydın kızlar, geceden beri mide ağrısıyla uğraşıyorum sonunda ter içinde kalktım bidaha da uyuyamadımmm...

ben de geceleri midemden çok sıkıntılı uyuyorum çok yiyorum da ondan mı bu kadar rahatsız oluyorum diye erken saatte ve az yedim dün ama yine bi şişlik bi ağrı oldu anlamadım ben bu işten bişey gündüzleri hamile değilmişim gibi rahatım ama geceleri biri beni pompalamış gibi sağa sola bile zor dönerek yatıyorum

akşamları bende başka bi insana dönüşüyorum sanki bütün pilim bitiyo, heryanım ağrıyo. ama bu sefer faklı oldum ya mide ağrısı yanında çok afedersiniz barsaklarımda çok fena üşüttümmü naptım ki anlamdımmm((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…