2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

dr. jeyklle la mr. hyde gibi olduk valla gündüz ayrı gece ayrı bu ne ya üşütmüş olabilirsin ben de çok sık çekiyorum o sorunu yataktan kalkar kalkmaz çoraplarımı falan giymezsem o gün işkence oluyo bana

günaydın hanımlar

günaydınnnn

evet ben de mide agrisindan uyuyamadim. ne fena birsey yaaa. donmek desen gecit toreni gibi. once dogrul sonra yavasca yat. neyse 2 ay daha sabredecegiz.

evet ben de mide agrisindan uyuyamadim. ne fena birsey yaaa. donmek desen gecit toreni gibi. once dogrul sonra yavasca yat. neyse 2 ay daha sabredecegiz.

benim 3 ayım var daha neredeyse 28. haftamdayım ama sanki şu son 2 haftada birdenbire şiştim göbeğim bile çok daha büyük geliyo gözüme...eşime soruyorum sanki çok mu şiştim ne diye o da zavallım heralde üzülürüm sanıyo yok aşkım aynısın falan diyo ama kanmadım dönüşlerim bile zor artık geceleri daha da çok var nasıl olacak bu iş napcaz biz yaa

gunaydın ıyı pazarlar 31. haftayı teorik olarak bıtırıp pratık olarak 32. haftaya gecıyorum yarın:26::26::26::26::26::26::26:

Senden 2 hafta öndeyim aynısını yaşadım. Sürekli besleyemiyosun çocuğu az yeme karnın büyümüyo bıdı bıdı tepemdeydi herkes. Eşim yurtdışına çıkmıştı 15 gün sonra bir geldi o da nesi nolmuşşş sana ne kadar büyümüş deniz dedi. Yani aynı zamanlarda birden büyümüşüz. Demekki normal ama dedigin gibi kalkmak yatmak bot cizme giymek iskenceye dönüşmeye basladı.

gunaydın ıyı pazarlar 31. haftayı teorik olarak bıtırıp pratık olarak 32. haftaya gecıyorum yarın:26::26::26::26::26::26::26:

günaydın şekerim sen yoktun bugün ben açtım kepenkleri senin teorik pratik karıştı iyice anaaaaam zamanımız azalıyo kız

herkeste mi öyle oluyo acaba yoksa bizde mi bi sorun var ya büyüsünler tabi de birdenbire böyle bi atak beklemiyodum şok oldum 15 gün önce çok rahat yaptıklarımı şimdi ya sızlanarak yapıyorum ya da hiç yapamıyorum ilginç bişey oldu gerçekten

ptarık olarak 30+5 teyım teorık olark 31deyım ıste bacım ya yenı uyandım ıdare et:)

tesekkur ederim canim
ben arel universitesine yakin yasiyorum, sen nerede oturuyorsun?
maalesesef saatlere dikkat etmemisim. ben saat 15'e kadar isteyim. izin almam zor gibi gorunuyor
dogum iznine ayrildigim hafta kurs bitiyor olacak

Ben de senden daha ilerde armoniparktan daha sonra kiptas sefaköy evlerinde oturuyorum. Bilmiyorum biliyor musun burayı? Eğitime ben de 3. Haftasından sonra katılabileceğim gibi görünüyor. ben 32. Haftada ayrılmayı düşünüyorum doğum iznine, 37 ye kada çalışmayacağım. Ben de memurum senin gibi.devlet hastanesinde çalışıyorum.

biraz ağır gibi ama renkleri çok güzelmiş. senin ihtiyacın olan özellikler ne mesela? ben kendime alırken katlanmasına hafif oluşuna manevrasına fiyatına falan baktım...

günaydınlar herkese

bende ebat ve ağırlığı konusunda kararsız kaldım
şu anda çok sıcak bir ildeyim ve 2 yı daha burdayım
dolayısıyla çok fazla bi özellik aramıyorum çünkü haziran itibariyle araçsız dışarı çıkmak imkansız
arabanın bagajına sığsın ,bebiş içinde rahat etsin çift yön olsun birde çok ağar olmasın yeter gibi
çok oldu dimi:))
neyse ürünü mağzada bulursam incelerim inşallah

kızlarrrr... ümit ışıklarım yeşerdi yeniden :) belki bilmiyorsunuzdur anlatayım: haberlerde dönen ana dilde savunma tasarısını duymuşsunuzdur. o tasarının içinde birçok madde var. sadece ana dilde savunma değil. bunlardan biri de açık cezaevinde 1 ylın altında suçu olanlara yarayan madde. komisyondan geçmişti geçen hafta bu hafta gelmez meclise bütçe görüşmelerinden sonrasına sarkar diyorlardı ama bu hafta görüşülecekmiş mecliste... bir ümit işte buna bile seviniyoruz... eğer meclisten bu hafta geçer ve cumhurbaşkanı onaylarsa eşim dışarda... inşallahhhhhhhhhhh allahım ümitlerim boşa çıkmasın...

biliyorum orayi. ben 37 ye kadar calismak istiyorum. kizim da buna musaade ederse. ben katilmak istiyorum egitime saatleri degisirse bana haber verebilir misin?sen nerde dogum yapacaksin canim?

ayın 11 ine randevu aldım bursa çekirge devlet hastanesi dr. umun kardeşi yılmaz çetin e gideceğim ben de... 32 haftalıktır 37 ye kadar çalışacak yazacak. bu durumda 14 ocakta izne ayrılıyorum galiba hesabıma göre... zaten 25 ocakta da okul kapanıyor okulun kapanmasına 2 hafta kala çıkıyorum ... sorun çıkmazsa 15 nisanda başlamam lazım .... 9 hafta kalıyor yaz tatiline yaaaa... nasıl yapacaksam bu 9 haftayı

tanıdık doktor varsa rapor al canım genelde devlette çalışanlar öyle yapıyo

bende daha önce duydum ama ciddi bi sorun olsaydı doktorun atlamazdı bence

Allahım herşeyin hayırlısını versin, sabaha kadar uyuyamadım, ultrason görüntüsüne bakıp bakıp ağladım.internetten bazı bilgiler edindim.ben en iyisi 2 hafta sonra bir daha kontrole gideyim, bakayım yaşlanma devam ediyor mu?Allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin...
iyi pazarlar kızlar

mazeret izni, rapor bir sekilde idare edecegiz. benim de 21 ocakta baslayacak iznim. bir sekilde idare edecegim. seminer donemine kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…