- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.001
ben de izledim ama kesi yapılan bi doğumdu, korkmuştum ama benim doktorum tıbbi zorunluluk olmadıkça kesi yapma taraftarı değilmiş
yok annem ağrı sancı istemiyorum ben eipdural sezeryanla güzel bir doğum geçirmek istiyorumhahah a Allah iyiliğini versinnama evet baya yarasa kanadı gibi
kardeşim doktor ona sordum o yırtılma acısı duyulacakmı diye oda deedi ağrı eşiğinden onu duymassın bile oh dedimm
subatın 5 ınde 41. haftaya gırıyorum ocagın ılk haftası 36 haftalık oluyorumama sen zaten sezeryan tarihini yazmamışmıydın oraya, normalde kaç haftaydınki çok erken olur. allah korusun..
yok annem ağrı sancı istemiyorum ben eipdural sezeryanla güzel bir doğum geçirmek istiyorum
sonrası ikisinde de aynı zati hepsinde dikiş oluyo
subatın 5 ınde 41. haftaya gırıyorum ocagın ılk haftası 36 haftalık oluyorum
günaydınn hanımlarrrr, ne güzel çoğunuzun nickinin altında bebişlerin iismi yazıyoor biz hala karar veremedikkkisimsiz kahramanım benim:) kızlar birde kan ilacını açken mi tokken mi içiyorsunuz ben doktora sormayı unutuyorum oda söylemiyor
e-tokere bak canım ben ordan almıstım uygundu fıyatıkızlar park yatak chicconun nerde en uygun diye bakarken sistem atmış beni ayyy çok uykum geldi yaa nası bişeydir içim fena
e-tokere bak canım ben ordan almıstım uygundu fıyatı
kızlar bugun bende temızlık var ,ben ıs yapmasamda bayana yardım etmek ıcın salak salak dolaşıyorum ortada arada size ceee der kacarım haberınız olsun
anammmm valla bende eksikleri internetten alacağım nasip olursa bakalım benim geceliklerde hazır değil daha yıkanıp ütülenecek bakalım
günayın kızlar.
hızınıza yetişemiyorumm
eğer bende iyi bi anestezist bulursam epidural anestezi ile normal doğum tercih edicemmyok annem ağrı sancı istemiyorum ben eipdural sezeryanla güzel bir doğum geçirmek istiyorum
sonrası ikisinde de aynı zati hepsinde dikiş oluyo
benimkide yatışda sıpavalla bizim sıpa en başından beri baş pozisyonunda, o yüzden de aşağı doğru bi ağırlık var hep vücudumda, paytak paytak yürütüyo
sabah aç karnına dedi bana doktorum tatlımmgünaydınn hanımlarrrr, ne güzel çoğunuzun nickinin altında bebişlerin iismi yazıyoor biz hala karar veremedikkkisimsiz kahramanım benim:) kızlar birde kan ilacını açken mi tokken mi içiyorsunuz ben doktora sormayı unutuyorum oda söylemiyor
e-tokere bak canım ben ordan almıstım uygundu fıyatı
kızlar bugun bende temızlık var ,ben ıs yapmasamda bayana yardım etmek ıcın salak salak dolaşıyorum ortada arada size ceee der kacarım haberınız olsun
benim de eksiklerin listesini çıkarıp almam gerekenleri almam gerekiyor amaaa nerde :)) daha kıyafet dolaplarını falan düzelticem bugün, hastane çantamızı yıkayacağım içine de yerleşeceğiz tabii kioff zor
listeyi yaptım ben eksik kalanları kıyafetler yıkanıp ütülenecek oyyyy oyyyy
burun aspiratörü, ıslak mendil kalmış bi tek :)) ben çoğunu yıkadım ütüledim, sadece 1 hastane çıkışı ve çorapları kaldı ütülenecek, onları da yarın temizlik varken yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?