2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hahah a Allah iyiliğini versinn ama evet baya yarasa kanadı gibi
kardeşim doktor ona sordum o yırtılma acısı duyulacakmı diye oda deedi ağrı eşiğinden onu duymassın bile oh dedimm
yok annem ağrı sancı istemiyorum ben eipdural sezeryanla güzel bir doğum geçirmek istiyorum
sonrası ikisinde de aynı zati hepsinde dikiş oluyo

valla bizim sıpa en başından beri baş pozisyonunda, o yüzden de aşağı doğru bi ağırlık var hep vücudumda, paytak paytak yürütüyo

günaydınn hanımlarrrr, ne güzel çoğunuzun nickinin altında bebişlerin iismi yazıyoor biz hala karar veremedikkk isimsiz kahramanım benim:) kızlar birde kan ilacını açken mi tokken mi içiyorsunuz ben doktora sormayı unutuyorum oda söylemiyor

Son düzenleme:
yok annem ağrı sancı istemiyorum ben eipdural sezeryanla güzel bir doğum geçirmek istiyorum

ben en baştan doktorla pazarlık ettim, doğal doğum istiyorum diye, ki aynı düşüncedeymişiz doktorcuğumla :)) ne ağrı kesici ne de epidural istemediğimi söyledim. ağrı duyacağımı düşünmüyorum dedim (çaktırmadan bilinçaltımı yönlendirmeye çalışıyorum :)) o da sen ağrı kesici istersen bize iletirsin sen istemediğin sürece ilaç vermeyiz dedi :)) bakalım bekleyip görecez

Biz eşimle daha evlenmeden pazarlığı yapmıştık, erkek olursa o kız olursa ben koyacaktım. Kız olsaydı Masal olacaktı, erkek olunca hem dedesinin (mustafa) hem de eşimin (ayhan) adını beraber aldı. önce yadırgamıştım ama sonra alıştım :))

kızlar park yatak chicconun nerde en uygun diye bakarken sistem atmış beni ayyy çok uykum geldi yaa nası bişeydir içim fena
e-tokere bak canım ben ordan almıstım uygundu fıyatı

kızlar bugun bende temızlık var ,ben ıs yapmasamda bayana yardım etmek ıcın salak salak dolaşıyorum ortada arada size ceee der kacarım haberınız olsun

Aman sakın bişey yapma sonra alışıyorlar hep bekliyorlar, ben ya ütü ve yemek yapıyorum kadın geldiğinde, ya da çıkıp alışverişe gidiyorum. ama afyondaki kadın " buraları da sen yapıver artık" deyip banyoyu bana bırakıp gidiyordu bişey de diyemiyordum. o kadından sonra bu işte kaşarlandım zaten :)

anammmm valla bende eksikleri internetten alacağım nasip olursa bakalım benim geceliklerde hazır değil daha yıkanıp ütülenecek bakalım

benim de eksiklerin listesini çıkarıp almam gerekenleri almam gerekiyor amaaa nerde :)) daha kıyafet dolaplarını falan düzelticem bugün, hastane çantamızı yıkayacağım içine de yerleşeceğiz tabii ki off zor

eğer bende iyi bi anestezist bulursam epidural anestezi ile normal doğum tercih edicemm çok rahatmış
valla bizim sıpa en başından beri baş pozisyonunda, o yüzden de aşağı doğru bi ağırlık var hep vücudumda, paytak paytak yürütüyo
benimkide yatışda sıpa DDD
sabah aç karnına dedi bana doktorum tatlımm

çok sağoll canımm benimm ben bakıymm hemen onadaa yorma sen kendini kuzummmm zatennçabuk yoruluyoruz

bu kan ilacını bana doktor aç karnına dedi, eczacı tok yazmış. Ben de yeni doktoruma sordum, o da farketmez ama süt ürünleri olan öğününde alma, etkisini yitirir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…