2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
zaten çoğumuz 30 u devirdik. gerisi geri sayım. allah diğer hamilelere yardım etsin. testler falan çok gergin bir dönemdi.

ay evt canım zor süreç inş bundan sonrası da allahın izniyle sorunsuz biter beni görenler ay sen ne zaman bu kadar oldun daha dün hamile kaldın gibi geliyo diyorlar ahhh ahhh birde bana sorun diyorum

sanırım kalmadı .NST olucak işte artık başka da bişe yok sanırım

ohh yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :)

kızlar park yatak chicconun nerde en uygun diye bakarken sistem atmış beni ayyy çok uykum geldi yaa nası bişeydir içim fena

bi selam verip kaçmış gibi oldum izne çıkayım da hepinizi chat manyağı yapayım diye dört gözle bekliyorum ama nerdeee geçmiyo zaman diyorum. hamilelik hormonlarım tavan yaptı kızlar zaman azaldıkça ben daralıyorum. korkuyorum anneeeeee :84::84::84::84::84::84::84:

Günaydınlar. Zaman azaldıkça paniklemeye başladım ben de. nasıl olacak diye merak ediyorum. ilk çocuk ondan mı bu heyecan acaba.

korkma kızzz korkmaaa diyorumda bende hepiçimden korkma ne olcakki bişe yok bunda sonrasını düşün diyorumm bide dün otrudumm normal doğumu izledimm durdummmm eşim bi kızdı banaa napıyosunn diye ama ben izleikçe korkumu yeniyorum gibi geldi oda izleme bilmemen daha iyi diyor

Bebeğinizin Tüm Bakım İhtiyacı Tek Bir Çantada! Chicco Bebek Bakım Ürünleri Seti 122 TL Yerine 39,90 TL! Renk Seçenekleriyle!

200 ml. göz yakmayan saç ve vücut şampuanı, 72'li temizleme mendili, 150 gr. bebek pudrası, 100 ml. pişik önleyici kremden oluşan set
Mavi ve pembe renk seçenekleriyle özel Chicco çanta
Chicco kalitesi ile bebeğinize en iyi bakım
Bebeğinizin bakım ihtiyacını karşılayacak her ürün tek bir çantada hep yanınızda

kızlar chicco bakım ürünleri fiyatı nasıl çantasıyla beraber bunu netten mail gelmiş şimdi eşim gönderdi ama civildede bu fiyattı tv de gösteriyordu? önerileriniz, eleştirileriniz??????

Bende normal doğumları izledim. Filmlerdeki gibi yırtınmıyorlar. Korkularım azaldı benim de. Ama bebek buna müsaade etmeyecek sanırım. Dönmedi bir türlü. Doğum pozisyonu almadı. Oturuyor içimde. Kendimi normale hazırlamıştım

uygunsa al. chicco sonuçta. ben de seba med aldım her şeyi..

:18::18::18: ben de izledim kadıının kuşu bildiğin yarasa oluyo

canımmm benimm kuzumda daha dönmedi öyle yatıyorr bende yarın 30. haftama giricem daha var zamanları annesi dönmek için

ben de izledim ama kesi yapılan bi doğumdu, korkmuştum ama benim doktorum tıbbi zorunluluk olmadıkça kesi yapma taraftarı değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…