- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.981
zaten çoğumuz 30 u devirdik. gerisi geri sayım. allah diğer hamilelere yardım etsin. testler falan çok gergin bir dönemdi.
yapılacak başka test kalmadı artık dimi?
ya 37-38 arası dedı 37 de gelırsın bı aksılık bı sıkıntı olmazsa 38 ı beklerız tabıkı daha once ddoğum olmadığı ıcınbı sıkıntı olmaz dedı ama bebek dönuk 1.5 aydır o yuzden karnım ıyıcedustu asağı onormal cıkıcaam dıye tutturuyo sanırım :)
Alemsin ha :)) tam kaynana gelin olmuşsunuz kıvama gelmişsiniz siz :)) bizimkini de oğlu zorluyo elini koysun diye :))
ya bunlar nasıl insanlar hiç kendileri gelinlik yaşamadılar mı kadının kadına ettine bak kendi meh cinsimizden çekiyoruz be benim kayınvalidem izmirde ama saolsun faydasıda zararıda yok bakalım doğumda gelicekler bir iki durar giderler ilkinde öyledi çünkü bir gece kaldılar gittiler yazık anneciğim hem hizmet etti kayınvalidem misafir gibi davrandı valla bu sıkıntıları düşününce aman gelmesinler diyorum geliyorlarda ne oluyo kalkıp ben hizmet etmek zorunda kalıyorum millete ameliyatlı halimle
sanırım kalmadı .NST olucak işte artık başka da bişe yok sanırım
ya bunlar nasıl insanlar hiç kendileri gelinlik yaşamadılar mı kadının kadına ettine bak kendi meh cinsimizden çekiyoruz be benim kayınvalidem izmirde ama saolsun faydasıda zararıda yok bakalım doğumda gelicekler bir iki durar giderler ilkinde öyledi çünkü bir gece kaldılar gittiler yazık anneciğim hem hizmet etti kayınvalidem misafir gibi davrandı valla bu sıkıntıları düşününce aman gelmesinler diyorum geliyorlarda ne oluyo kalkıp ben hizmet etmek zorunda kalıyorum millete ameliyatlı halimle
:)) canım biz onları oğullarından ayırdık, çoğu olaya öyle bakıyor. benim nicki bilenler olduğu için açık açık yazamıyorum hiçbir şeyi :)) ahh ahhhhh
ha ha haaaayyy benim de 3 kız kardeşim var ben de onlara hizmet ediyorum hepbu işler böyle tatlım. gelmesinler daha iyi gerçekten. 8.ci ayımıza girdik. bana bu güne kadar bi kap yemek yapan olmadı. annem hariç
ha ha haaaayyy benim de 3 kız kardeşim var ben de onlara hizmet ediyorum hepbu işler böyle tatlım. gelmesinler daha iyi gerçekten. 8.ci ayımıza girdik. bana bu güne kadar bi kap yemek yapan olmadı. annem hariç
benim de en büyük ablam var saolsun beş tane bebek yeleği elbise falan almış geldi varmı yapılacak bişeyin dedi sorması bile yeterli en çok da bebek yeleklerine sevindim ama onların çocuklarıda küçük yardım edicez derken daha batırıp gidiyorlar
korkma kızzz korkmaaa diyorumda bende hepiçimden korkma ne olcakki bişe yok bunda sonrasını düşün diyorumm bide dün otrudumm normal doğumu izledimm durdummmmbi selam verip kaçmış gibi oldum izne çıkayım da hepinizi chat manyağı yapayım diye dört gözle bekliyorum ama nerdeee geçmiyo zaman diyorum. hamilelik hormonlarım tavan yaptı kızlar zaman azaldıkça ben daralıyorum. korkuyorum anneeeeee :84::84::84::84::84::84::84:
Bende normal doğumları izledim. Filmlerdeki gibi yırtınmıyorlar. Korkularım azaldı benim de. Ama bebek buna müsaade etmeyecek sanırım. Dönmedi bir türlü. Doğum pozisyonu almadı. Oturuyor içimde. Kendimi normale hazırlamıştımkorkma kızzz korkmaaa diyorumda bende hepiçimden korkma ne olcakki bişe yok bunda sonrasını düşün diyorumm bide dün otrudumm normal doğumu izledimm durdummmmeşim bi kızdı banaa napıyosunn diye ama ben izleikçe korkumu yeniyorum gibi geldi oda izleme bilmemen daha iyi diyor
Bebeğinizin Tüm Bakım İhtiyacı Tek Bir Çantada! Chicco Bebek Bakım Ürünleri Seti 122 TL Yerine 39,90 TL! Renk Seçenekleriyle!
200 ml. göz yakmayan saç ve vücut şampuanı, 72'li temizleme mendili, 150 gr. bebek pudrası, 100 ml. pişik önleyici kremden oluşan set
Mavi ve pembe renk seçenekleriyle özel Chicco çanta
Chicco kalitesi ile bebeğinize en iyi bakım
Bebeğinizin bakım ihtiyacını karşılayacak her ürün tek bir çantada hep yanınızda
kızlar chicco bakım ürünleri fiyatı nasıl çantasıyla beraber bunu netten mail gelmiş şimdi eşim gönderdi ama civildede bu fiyattı tv de gösteriyordu? önerileriniz, eleştirileriniz??????
Bende normal doğumları izledim. Filmlerdeki gibi yırtınmıyorlar. Korkularım azaldı benim de. Ama bebek buna müsaade etmeyecek sanırım. Dönmedi bir türlü. Doğum pozisyonu almadı. Oturuyor içimde. Kendimi normale hazırlamıştım
Bende normal doğumları izledim. Filmlerdeki gibi yırtınmıyorlar. Korkularım azaldı benim de. Ama bebek buna müsaade etmeyecek sanırım. Dönmedi bir türlü. Doğum pozisyonu almadı. Oturuyor içimde. Kendimi normale hazırlamıştım
hahah a Allah iyiliğini versinn:18::18::18: ben de izledim kadıının kuşu bildiğin yarasa oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?