2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yok kız 2 kısı dogurmustu 3. kısı dogurcak

sorma yaaaaaa hıcbısey yıkanmadı alısverıs desen gecelık bıle almadımmm

ben geceliği aldım almasına da geceliğin boyu kısalacak, pijamanın da paçası terziye de gitmem gerek, terzide işi bitince yıkanıp ütülenecek. Amaaaaan boşveriyorum bugün her şeyi

off canım ya çok geçmiş olsun tekrar inşallah bugün daha iyisindir

geçmiş olsun arkadaşım çok üzme kendini bak Sinemde yazmış çok şükür Elamız büyüdü bile maşallah oyzden üzme kendini dua et

Kızlar ben çok susuyorum yaaa siz de de oluyor muuu :) ne çok soruyorum sizde de var mııııııı sorularını :)
bende eskiye oranla çok su içiyorum özelliklede geceleri sevtap sonrada wc ye ztn koştur koştur:)))

Bu arada yarın büyük olasılıkla af yasası görüşülecek dua edin nolur... Eşim gelsin artık çok özledim.... (((( nolurrr....

canım hayırlısı olur inşallah bi an önce netleşirde sen eşine, bebeğinde babasına kavuşursunuz Allahın izni ile.

ooooh canıma değsin hep söledim alın alın sonra iki ayağınız bir pabuca girer dedim... ben dedim şimdi düşünün kara kara gecelik pijama zart zurt:2::2::2:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl valla bugün kramplardan bir türlü uyuyamadım birde hava yağmurlu burda oğluşum da hava gürledikçe geceboyunca korktu galiba yavrum anne diyip yanıma geldi durdu uyuyacak yer arıyorum ofiste

günaydın kızlar nasılsınız biz geldik kızımla ağrılarım var benimmmm Allah hayır etsin bakalım sanki regli olacakmışım gibi kasılma gibide anlamadımmmm

heyy canlarrr biz geldikk ve çok mutluyummmm sağlık ocağına gittik bebeğimin kalp atımlarını dinledik maşallah çok iyimiş

anammmm :18:
böyle okuyup okuyup panikliyorum
sonra çarşıya çıkınca unutuyorum
kafa gitti iyice
bende aralığın 15 inde başlıcam alışverişe hastane çıkışı nı falan alıcam ve en sonunda park yatağa karar verdik chicconun onuda alıcam sanırımm sonra bitti bence bşde kendşme gecelik tamam dır

heheh aynı gün gitmişiz ama benimmm aslında 6 aralıkmış kağıtta yazanama benn şaşkınnnnnn :)) 4 aralıkta gittim bi baktım kağıda 6 yazıyır dedimki ebeme geldim artık bugün bakalımmm

bugün hepimizin sağlık ocağı günüydü galiba bende gittim sabah saolsun aile hekimim çok ilgili şikayetin varmı nasıl gidiyo hepsini sordu hemşireside zaten arkadaşım bacaklarımdaki şişliğe kadar baktılar tansiyonum biraz düşük çıktı ama bebeşimin kalp atışları gayet iyiydi prensesim zıp zıp durmadı zaten:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…