- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.961
ama sen zaten sezeryan tarihini yazmamışmıydın oraya, normalde kaç haftaydınki çok erken olur. allah korusun..ocak annalerındekı bayanın bdt sı 3 ocak yanı 36 haftalık doguruyor , benım ocak bası dogurmam gıbı ayyyy stres oldum ne canta ne gecelık hıc bısey hazır degıl yaaaa
yok kız 2 kısı dogurmustu 3. kısı dogurcak
sorma yaaaaaa hıcbısey yıkanmadı alısverıs desen gecelık bıle almadımmm
Sen nerdesin seeeeennn :) dedim ben girmeye başladım hatun bırakmış buraları :)) geçmiş olsun şekerim, annen gelmiş iyi olmuş bakmıştır kızına torununa :)) daha doğuran yok bakalım baksana ocak annelerinden 3 kişi yarın doğuracakmışSen napıyosun kızımız nasıl [/Q
sağoltatlımyaaa wallaa eladerin bomba gıbı surekli faalıyet halınde masallaah babasınaa sımdıden sımarıyo oelını koyunca neler neler yapıyo zillii.gecen dr gıtmıstık bu grıb yuzunden doğum hakkında konustuk bıraz sezeryan ıstıyom dedım ozaman 37 38 gıbı alırım dedı yanı ocak basıgıbı oluyo bende dıyorum 13.01.13olsun falan bakalım kısmet artık.durursa ozmana kdr inşş
Şımarık şımarık :) Bizimki de kendini babannesine hissettirmiyo, kim elini koysa kıpır kıpır, babannesi koyunca duruluyoayyy şurda ne kaldı doğurmamıza yaaa heyecan basıyo valla :)
teşkkür eedrm şekerim, dünden beri dediklerini yaptım ama banamısın demedi, enson dr umu uaradım bugün ilaç verdi, kola maden suy fala iç dedi. DR diyine rahatça içtm açıkçası ama gene aynıyım. bi de kilo vermek canmı sıktı yaa..
geçmiş olsun arkadaşım çok üzme kendini bak Sinemde yazmış çok şükür Elamız büyüdü bile maşallah oyzden üzme kendini dua etdoktorlar o kadar kötüsünü söylüyolar ki meltem inan donup kalıyosun hiç beklemediğimz bi anda bu cıtı diyalize baglı yasarmış,, böbrek yetmezliğinden dolayı büyük ihtimal ölümle sonuclanırmış bu tür bebekler.. bilmiyorum yaufacık sey o daha inşallah rabbim acır bizede bu sonuclarla karşılaşmayız sağolasın canım bana vakit ayırdıgın için inş düzelir benim oğlumda
bende eskiye oranla çok su içiyorum özelliklede geceleri sevtap sonrada wc ye ztn koştur koştur:)))Kızlar ben çok susuyorum yaaa siz de de oluyor muuu :) ne çok soruyorum sizde de var mııııııı sorularını :)
Bu arada yarın büyük olasılıkla af yasası görüşülecek dua edin nolur... Eşim gelsin artık çok özledim....(((( nolurrr....
anammmm :18:
böyle okuyup okuyup panikliyorum
sonra çarşıya çıkınca unutuyorum
kafa gitti iyice
37 erken degılmı neden o kadar erken alıyor?
ya 37-38 arası dedı 37 de gelırsın bı aksılık bı sıkıntı olmazsa 38 ı beklerız tabıkı daha once ddoğum olmadığı ıcınbı sıkıntı olmaz dedı ama bebek dönuk 1.5 aydır o yuzden karnım ıyıcedustu asağı onormal cıkıcaam dıye tutturuyo sanırım :)
ben geceliği aldım almasına da geceliğin boyu kısalacak, pijamanın da paçasıterziye de gitmem gerek, terzide işi bitince yıkanıp ütülenecek. Amaaaaan boşveriyorum bugün her şeyi
benımde pıjamalr yıkandı utulencek beklıyo bıde bıberonları kaynatmam lazım cantayı doldurmadık hala boşboş beklıyo orda
Şımarık şımarık :) Bizimki de kendini babannesine hissettirmiyo, kim elini koysa kıpır kıpır, babannesi koyunca duruluyoayyy şurda ne kaldı doğurmamıza yaaa heyecan basıyo valla :)
hımmmm benım babannenın ıcı almıyormus hc elını koyadı dahaaa fena oluyormus hasbammm amannn dedımmm carpıntı falanyapar ellemee uyuz oluyo zaten oğlu her fırsatta sevıyo dıye daha karnında rahat bıakmıyormus bılmem nee sananeeee sananeeee dıyom ıcımden:)
günaydın kızlar nasılsınız biz geldik kızımla ağrılarım var benimmmm Allah hayır etsin bakalım sanki regli olacakmışım gibi kasılma gibide anlamadımmmm
heyy canlarrr biz geldikk ve çok mutluyummmm sağlık ocağına gittik bebeğimin kalp atımlarını dinledik maşallah çok iyimiş
Rabbşimmm korusunn meleklerimizi aminnnnnn
bende aralığın 15 inde başlıcam alışverişe hastane çıkışı nı falan alıcam ve en sonunda park yatağa karar verdik chicconun onuda alıcam sanırımm sonra bitti bence bşde kendşme gecelik tamam dıranammmm :18:
böyle okuyup okuyup panikliyorum
sonra çarşıya çıkınca unutuyorum
kafa gitti iyice
ben de şimdi sağlık ocağından geldim kız
ohhhh ne güzel dinlenin bebişinin kalbini :) amin canım amin cümlemizin inş.
hehehaynı gün gitmişiz ama benimmm aslında 6 aralıkmış kağıtta yazanama benn şaşkınnnnnn :)) 4 aralıkta gittim bi baktım kağıda 6 yazıyır dedimki ebeme geldim artık bugün bakalımmm
şaka maka az kaldı gerçekten Rabbşmm sağlık sıhatle hepimize kucağımıza almayı nasip etsinn aminnnnnsonrada ısırır dururuz popişlerini :)
ya 37-38 arası dedı 37 de gelırsın bı aksılık bı sıkıntı olmazsa 38 ı beklerız tabıkı daha once ddoğum olmadığı ıcınbı sıkıntı olmaz dedı ama bebek dönuk 1.5 aydır o yuzden karnım ıyıcedustu asağı onormal cıkıcaam dıye tutturuyo sanırım :)
ben geceliği aldım almasına da geceliğin boyu kısalacak, pijamanın da paçasıterziye de gitmem gerek, terzide işi bitince yıkanıp ütülenecek. Amaaaaan boşveriyorum bugün her şeyi
benımde pıjamalr yıkandı utulencek beklıyo bıde bıberonları kaynatmam lazım cantayı doldurmadık hala boşboş beklıyo orda
hımmmm benım babannenın ıcı almıyormus hc elını koyadı dahaaa fena oluyormus hasbammm amannn dedımmm carpıntı falanyapar ellemee uyuz oluyo zaten oğlu her fırsatta sevıyo dıye daha karnında rahat bıakmıyormus bılmem nee sananeeee sananeeee dıyom ıcımden:)
Alemsin ha :)) tam kaynana gelin olmuşsunuz kıvama gelmişsiniz siz :)) bizimkini de oğlu zorluyo elini koysun diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?