- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.121
kaburgalarım acıyor valla kızan hırpalıyor beni sizede oluyormu kızlarrr
iki büklüm oturursam fena acıyor ama uzandığımda ya da dik oturduğumda pek hissetmiyorum
eve gidince birşey olmuyorda kuzu çalışıyorum ya onun için oluyor galiba yavrum ya
vallamı durum vahimmiş yani ay o bel ağrısı yaparmış duymuştumcanım benim göğüslerim o kadar büyüktü ki karnıma kadar iniyordu zaten 19 yaşımda ameliyat oldum. belime çok baskı yapıyordu. karnıma kadar sarktığı için ucu da aşağıdaydı, küçültünce mecbur ucunu da yukarı taşıdılar yoksa meme küçük ama ucu karınla memenin birleştiği yerde olacaktı
sağol bebeeem özelden mesaj attım sana:) sütü gelenler varmış benim sütümün geldiğini eşim farketmişti
bizde dün akşam dışardan yedik napim hergün hergün bi sıkıntı bu akşamda dışardan ye kızçem yaaher akşam ne yemek yapsam diye düşünmekten bıktım, dışardan mı sipariş versem napsam??
yazıyı gordum bende face te kopyaladım buraya atacaktım seytan durttu vazgectım sonrasında gordum aynısını sen paylaşmıssın:)))))
valla canım hem çalışıp hem hamile olmak zordur yaben ev işi yaparken abarttığımda belim bacağım diye ağlıyorum. siz bütün gün çalışıyorsunuz allah kolaylık versn
valla canım hem çalışıp hem hamile olmak zordur yaben ev işi yaparken abarttığımda belim bacağım diye ağlıyorum. siz bütün gün çalışıyorsunuz allah kolaylık versn
amin amin Allah razı olsun oyyyy oyyyy yakınmıyorum ama artık yorulmaya başlıyorum galiba hem ev hem iş hem bebiş ama ne yapalım rabbim yardım etsin hepimize inş.
yarınımı sıze adadım butun gunum boş nette pervasızca takılırım artık:)vallamı durum vahimmiş yani ay o bel ağrısı yaparmış duymuştum(
temem bakemmm hemennn şekerimm
bizde dün akşam dışardan yedik napim hergün hergün bi sıkıntı bu akşamda dışardan ye kızçem yaa
bende dedim meltem atlamazdı ihmal etmezdi bizi ama nasıl olduki acep dedim ben paylaştım biz senden doğum hikayeleri bekliyoruz halen şekerim bizi motive ediyosun doğuma
yarınımı sıze adadım butun gunum boş nette pervasızca takılırım artık:)
kız sen evdemiydin hemen mutfağa gir bende çalışıyon sandım yazık dedim kendimi gördüm
ev temızlendı bıttı ıcımı bor tatlı huzur kapladıııı:) yarın bol bol yatıcam ya onun huzuru heralde:))))
dun akşam bıtırmıstım utulerı ama bu akşam yıne yapıcam 2 makınelık utu cıktı yıneyok kız onu diyorum ya ev işleri bile yoruyo çalışanları düşünemiyorum :) bugün başım da ağrıyo kimse sokamaz mutfağa beni :)
yarın da bende temizlik var, kadın geldiğinde yatıp uyusam diye düşünmeye başladım şimdiden :)) ya ütü yapcam ya uyuycam ya da atıcam kendimi dışarı eksikleri tamamlamaya :)
dun akşam bıtırmıstım utulerı ama bu akşam yıne yapıcam 2 makınelık utu cıktı yıneama yarına bırakmayacagım kararlıyım bırde elım ererse kocısın dolap carsamba pazarına donmu onları duzenlıcem valla oglum babasından daha duzenlı haaa ben onun dolabını hic duzenlemıyorum nasıl koyarsam oyle kalıyor valla
valla benım esım de o dedıgını yapmaz ama gıvıklık olsun dıye heralde hep en alttakı gıysıyı secer devrılenlerıde gerı teper , gecenlerde sınır oldum cekmecesınden atlt cıkardı bumburusuk nası yaaaaa dedım ben atlet kuloy hepsını utuleyıp koyarım , karman corman yapmıs orayı o kadar emek bosa yanıben dolap düzeltme işini bugün yaptım. Bizim de tam tersi, eşimin dolabı düzenlidir, en fazla bir iki kıyafet kenarlardan kıvrılmıştır. Ama benim dolap tam bir curcuna. Eşim hiç o kıyafet bununla olmadı, bu şöyle şu böyle oldu deyip deyip üstünü değiştirmez. çıkardıklarını ertesi gün giyecekse koltuğun üstüne koyar kirliyse sepete. ben ama ben !!! giy çıkar giy çıkar yapa yapa o dolap ne hale geliyor :)))
valla benım esım de o dedıgını yapmaz ama gıvıklık olsun dıye heralde hep en alttakı gıysıyı secer devrılenlerıde gerı teper , gecenlerde sınır oldum cekmecesınden atlt cıkardı bumburusuk nası yaaaaa dedım ben atlet kuloy hepsını utuleyıp koyarım , karman corman yapmıs orayı o kadar emek bosa yanıkot pantolonlar da oyle gorsen bunlar utulenıp kalkmıs demezsın
valla gomlek benımkıde gıymez ama ne hıkmetzse bırsuru gomlegı var, valla artık bende ıncelemeycegım oldugu kadar oğulcuklarımın donları kulotları utulu olsun babasıda avcunu yalasınay yok canım o konuda ben çok şanslıyım ama benim kociş şanssız :)) dağınık bi karısı var :) en sevdiğim huyu da gömlek dışında bişey ütületmek istemez (ben yine de tişörtlerini ütülerim, kotları da şöyle bi üstünden geçerim). zaten gömlek de giymez :)) rahatım yani o konuda
senın plesantadan dolayı hıssetmıyordun degılmı?iyi aksamlar herkese baya oldu girrmedim, ben bu kac gündür bebegimi hissetmiyordum cok korkmusdum emin degilim ama galiba bügün hissetim
persembe günü ebe gelecek bana, biri tavsiye eti cok iyi biri dedi aradim konusduk persembe gelecek tanisacagiz dogumdan sonra o gelcek artik bana. persembe geldiginde dogumlan ilgili konusacagiz bakalim nasil gececek artik doktora soramadiklarimi ebeye sorarim hazir evime gelyior daha rahat olur
valla gomlek benımkıde gıymez ama ne hıkmetzse bırsuru gomlegı var, valla artık bende ıncelemeycegım oldugu kadar oğulcuklarımın donları kulotları utulu olsun babasıda avcunu yalasın
senın plesantadan dolayı hıssetmıyordun degılmı?[/QUOT
ediyoruma ama cok hafif, belki oyüzden emin olamiyorum bebekmi yoksa baska birseymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?