2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
vallamı durum vahimmiş yani ay o bel ağrısı yaparmış duymuştum (

sağol bebeeem özelden mesaj attım sana:) sütü gelenler varmış benim sütümün geldiğini eşim farketmişti

temem bakemmm hemennn şekerimm

her akşam ne yemek yapsam diye düşünmekten bıktım, dışardan mı sipariş versem napsam??
bizde dün akşam dışardan yedik napim hergün hergün bi sıkıntı bu akşamda dışardan ye kızçem yaa

yazıyı gordum bende face te kopyaladım buraya atacaktım seytan durttu vazgectım sonrasında gordum aynısını sen paylaşmıssın:)))))

bende dedim meltem atlamazdı ihmal etmezdi bizi ama nasıl olduki acep dedim ben paylaştım biz senden doğum hikayeleri bekliyoruz halen şekerim bizi motive ediyosun doğuma

valla canım hem çalışıp hem hamile olmak zordur ya ben ev işi yaparken abarttığımda belim bacağım diye ağlıyorum. siz bütün gün çalışıyorsunuz allah kolaylık versn

amin amin Allah razı olsun oyyyy oyyyy yakınmıyorum ama artık yorulmaya başlıyorum galiba hem ev hem iş hem bebiş ama ne yapalım rabbim yardım etsin hepimize inş.

valla canım hem çalışıp hem hamile olmak zordur ya ben ev işi yaparken abarttığımda belim bacağım diye ağlıyorum. siz bütün gün çalışıyorsunuz allah kolaylık versn

kız sen evdemiydin hemen mutfağa gir bende çalışıyon sandım yazık dedim kendimi gördüm

yarınımı sıze adadım butun gunum boş nette pervasızca takılırım artık:)

Kızlar bu süt gelme olayı kişiden kişiye değişiyor mesela kızım ma hamileyken hiç gelmemişti hatta süt bezelerim bile yoktu kesin sütüm olmayacak dedim ama doğumdan sonra geldi hemen ve ilk 6 ay sadece beni emdi 17 ayda hiç kesilmedi tosunum 18 ay emdi annası uslu dursaydı kesin bizim kız okula gidene kadar emer di bu arada ben yalancı meme yi bebekler de çok seviyorum ama kızıma alıştıramadık küçükken son bi aydır ela hanım yalancı memeyle uyumaya başladı

kız sen evdemiydin hemen mutfağa gir bende çalışıyon sandım yazık dedim kendimi gördüm

yok kız onu diyorum ya ev işleri bile yoruyo çalışanları düşünemiyorum :) bugün başım da ağrıyo kimse sokamaz mutfağa beni :)

ev temızlendı bıttı ıcımı bor tatlı huzur kapladıııı:) yarın bol bol yatıcam ya onun huzuru heralde:))))

yarın da bende temizlik var, kadın geldiğinde yatıp uyusam diye düşünmeye başladım şimdiden :)) ya ütü yapcam ya uyuycam ya da atıcam kendimi dışarı eksikleri tamamlamaya :)

dun akşam bıtırmıstım utulerı ama bu akşam yıne yapıcam 2 makınelık utu cıktı yıne ama yarına bırakmayacagım kararlıyım bırde elım ererse kocısın dolap carsamba pazarına donmu onları duzenlıcem valla oglum babasından daha duzenlı haaa ben onun dolabını hic duzenlemıyorum nasıl koyarsam oyle kalıyor valla

ben dolap düzeltme işini bugün yaptım. Bizim de tam tersi, eşimin dolabı düzenlidir, en fazla bir iki kıyafet kenarlardan kıvrılmıştır. Ama benim dolap tam bir curcuna. Eşim hiç o kıyafet bununla olmadı, bu şöyle şu böyle oldu deyip deyip üstünü değiştirmez. çıkardıklarını ertesi gün giyecekse koltuğun üstüne koyar kirliyse sepete. ben ama ben !!! giy çıkar giy çıkar yapa yapa o dolap ne hale geliyor :)))

valla benım esım de o dedıgını yapmaz ama gıvıklık olsun dıye heralde hep en alttakı gıysıyı secer devrılenlerıde gerı teper , gecenlerde sınır oldum cekmecesınden atlt cıkardı bumburusuk nası yaaaaa dedım ben atlet kuloy hepsını utuleyıp koyarım , karman corman yapmıs orayı o kadar emek bosa yanı kot pantolonlar da oyle gorsen bunlar utulenıp kalkmıs demezsın

ay yok canım o konuda ben çok şanslıyım ama benim kociş şanssız :)) dağınık bi karısı var :) en sevdiğim huyu da gömlek dışında bişey ütületmek istemez (ben yine de tişörtlerini ütülerim, kotları da şöyle bi üstünden geçerim). zaten gömlek de giymez :)) rahatım yani o konuda

iyi aksamlar herkese baya oldu girrmedim, ben bu kac gündür bebegimi hissetmiyordum cok korkmusdum emin degilim ama galiba bügün hissetim
persembe günü ebe gelecek bana, biri tavsiye eti cok iyi biri dedi aradim konusduk persembe gelecek tanisacagiz dogumdan sonra o gelcek artik bana. persembe geldiginde dogumlan ilgili konusacagiz bakalim nasil gececek artik doktora soramadiklarimi ebeye sorarim hazir evime gelyior daha rahat olur

valla gomlek benımkıde gıymez ama ne hıkmetzse bırsuru gomlegı var, valla artık bende ıncelemeycegım oldugu kadar oğulcuklarımın donları kulotları utulu olsun babasıda avcunu yalasın
senın plesantadan dolayı hıssetmıyordun degılmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…