2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Yaa o kaşıntı bende de var deli ediyo beni.ben duşa girip çıkmama yakın bebe yağı sürüyorum o iyi geliyo şimdilik bana ama ilerleyen zamanalarda ne oluruz bilmiorum.aslında kendimi kaşımamak için zor tutuyorum eşim dioki şşşş kaportayı çiziceksin kaşımaaa

:) eğer kaşıyınca çiziliyorsa benimki çoktaaan çizildi, bebek yağı, yüz nemlendiricisi, vücut kremi, el kremi, vazelin, göbişe buhar tutma hepsini denedim sadece duş alınca bi kaç saat rahatlıyorum sonra yine başlıyorum göğüslerim ve karnım çok fenayım, okulda çocukların karşısında kaşıyorum bazen tuhaf tuhaf bakıyolar

benmkıde kasınıodu bebe yagı kullanyrdum bu zamana kadar kasıntıma ıyı gelıodu ayrca bı cızgı dahı yoktu karnımda bugun aynda bı baktım karnımın alt kısmında o damar damar cızgılerden olusmus catlak galıba ne guzek sevnıodum catlamıcam dıe

cilt tipin yağlımıdır kurumu:26:

dik durmak gerekiyomuş canım yaa, arkaya kaykılır şekilde oturmak ağrıtıyomuş belimizi, uzanınca geçmiyor mu?
sırtımda agrıyor heralde yorgunluktan dık durunca azıcık gecıyor ama dık durmaktan agrıyo bu seferrr:)
ya canını sıkmak ıstemem ama catlıyacaksın galıba

Ya hani şu göbeğini kaşıyan adamlar vardır yaa sinir olurdum öle tiplere bende şimdi onlar gibiyim.karnımı çizmemeye dikkat ediyorum ama göğüslerimi resmen yoldum kaşırken.senin denemediğin hiiiç bişiii kalmamış:44: kaşıntı ölee illet bişiiiki elini değdirdiğin anda bi daha çekemiosun

bebek yağı sürüyorum bende duştan sonr ama bi faydası yok şu an
normal canım yaa çok kuru sayılmam normal şartlarda vücut losyonu fln kullanmam kışın çok soğukta fln sürerdim..
sırtımda agrıyor heralde yorgunluktan dık durunca azıcık gecıyor ama dık durmaktan agrıyo bu seferrr:)

ya canını sıkmak ıstemem ama catlıyacaksın galıba
ay dik duruncada ağrıyo aynen alışmışız yayıla yayıla oturmaya..
yaaa çatlamasaydı şimdiye kadar dayanmıştı ne güzeel offf offf aynen yaa göbeğini kaşıyan amcalar gibi olduk, aynen bi dokundunmu gerisi geliyo zaten, göğsüm acıdı kaşımaktan artıkk

Son düzenleme:

benmkıde kasınıodu bebe yagı kullanyrdum bu zamana kadar kasıntıma ıyı gelıodu ayrca bı cızgı dahı yoktu karnımda bugun aynda bı baktım karnımın alt kısmında o damar damar cızgılerden olusmus catlak galıba ne guzek sevnıodum catlamıcam dıe

benımde salıhte 6. aydan sonra catlamıstı malesef bı sabah kalktım ve ceeeeee

Az daha dayanıcas artık gerçi biraz zor olucak ama ya benim kaşıntımın dışında bide kasılmalarım başladı sabaha karşı uykumdan zıplattı dedim galiba doğuruyorum ödüm koptu.bi kaç dk sonra geçti göya ama tekrar tekrar oldu deidm kendi kendime ee bu ağrı böleyse doğum sancısı nasıl olcak acabaaa

kaşıyorum ben yaa dayanamıyorum kaşıdıkça sıcaklık artıncada göbişi açıp geziyorum evin içinde
kızlar burda bahsediyodu bebek totosunu dayıyo gibi oluyo sanki koluyla gerdiriyo gibi oluyo ama kasılmaymış fln diye, şimdi banada olmaya başladı karnım bi geriliyo 4-5 sn sonra rahatlıyo kasılıyo sanırım :44:

ayyy kızlar bende kaşınıyorum ama elimden geldiğince tırnaklamamaya
çalışıyorum zeysima nın dediği gibi öğrencilerin karşısında kaşıyorum artık :)
her gece yatmadan önce bebe yağı sürüyorum bilmiyorum iyi geliyomu
henüz çatlamadım ama heran çatlayacakmışım gibi geliyo çünkü bazen
gerilip acıyo çatır diye gidiverecekmiş bi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…