- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.141
iyi aksamlar herkese baya oldu girrmedim, ben bu kac gündür bebegimi hissetmiyordum cok korkmusdum emin degilim ama galiba bügün hissetim
persembe günü ebe gelecek bana, biri tavsiye eti cok iyi biri dedi aradim konusduk persembe gelecek tanisacagiz dogumdan sonra o gelcek artik bana. persembe geldiginde dogumlan ilgili konusacagiz bakalim nasil gececek artik doktora soramadiklarimi ebeye sorarim hazir evime gelyior daha rahat olur
ama bacım onunkı ıthal ebeeeeeeohh ne ıyı valla bende benmkıne dun gttım yogunmus snra gel dedı dahada gdersem ne ebeler var
türkiyede böyle imkan varmi bilmyiorum, ama almanyada bu haftalardan sonra ebe bakiyorsun kendine ariyorsun gelyior evine tanisiyorsunuz dogum hakkinda konusuluyor ne sorunun varsa söyliyorsun dogumdan sonrada haftada iki deva gelyior bebege beraber banyo yapiyorsunuz bebegin kilosunu boyunu ölcüyor hediyeler getiriyor bebeege nasil emzirecegini söyliyor bebek ve annelen ilgileniyor mesela kanamani soruyor nasil oldugunu nekadar geldigini.. bu hismet devlenten gelyior kendi cebinden ödemiyorsun cok güzel bisey bence, telefonda sordu bana bi sorunum varmi diye bende sabahlari migde bulantilarim olyuor dedim migde yanmasi galiba bunlar icin birseyler getirecek banaohh ne ıyı valla bende benmkıne dun gttım yogunmus snra gel dedı dahada gdersem ne ebeler var
türkiyede böyle imkan varmi bilmyiorum, ama almanyada bu haftalardan sonra ebe bakiyorsun kendine ariyorsun gelyior evine tanisiyorsunuz dogum hakkinda konusuluyor ne sorunun varsa söyliyorsun dogumdan sonrada haftada iki deva gelyior bebege beraber banyo yapiyorsunuz bebegin kilosunu boyunu ölcüyor hediyeler getiriyor bebeege nasil emzirecegini söyliyor bebek ve annelen ilgileniyor mesela kanamani soruyor nasil oldugunu nekadar geldigini.. bu hismet devlenten gelyior kendi cebinden ödemiyorsun cok güzel bisey bence, telefonda sordu bana bi sorunum varmi diye bende sabahlari migde bulantilarim olyuor dedim migde yanmasi galiba bunlar icin birseyler getirecek bana
türkiyede böyle imkan varmi bilmyiorum, ama almanyada bu haftalardan sonra ebe bakiyorsun kendine ariyorsun gelyior evine tanisiyorsunuz dogum hakkinda konusuluyor ne sorunun varsa söyliyorsun dogumdan sonrada haftada iki deva gelyior bebege beraber banyo yapiyorsunuz bebegin kilosunu boyunu ölcüyor hediyeler getiriyor bebeege nasil emzirecegini söyliyor bebek ve annelen ilgileniyor mesela kanamani soruyor nasil oldugunu nekadar geldigini.. bu hismet devlenten gelyior kendi cebinden ödemiyorsun cok güzel bisey bence, telefonda sordu bana bi sorunum varmi diye bende sabahlari migde bulantilarim olyuor dedim migde yanmasi galiba bunlar icin birseyler getirecek bana
tÜRKİYEDE ÖYLE İMKANLAR YOK CNM DEVLET FALAN KARSILAMAZ! bize kendi cocugumuza bakmamız için bile verdigi izin avrupada en dusuk izinlerden komigiz biz sosyal devlet degiliz. Ablam almanyada aynen ona da senin gibi ebe geliyordu. Bilgi olsun diye söylüyorum ablamın meme bası artık emzirirken kopacak gibiydi ebe ne ilaç getirdiyse ne sürdüyse olmadılar. En sonunda alman ebe yün istedi annem bi yastıktan cıkarttı tülbent istedi verdi. Yünü tülbentin icine koydu ablamın gögsüne koydu burda dursun bu emmedigi zamanlarda dedi ve birkac gün icinde ablamın memesi düzeldi o kopmasına iplik kadar kalmıs meme bası eski haline geldi. Yani adamlar hem ilmi kullnıyor hem de olmayınca nine geleneklerinden de yararlanıyor. Böyle sorunumuz insallah olmaz ama olursa ve ilaclar fayda vermezse aklınızda bulunsun işe yarayabilir.
okurken mest oldum valla ne guzell bızde nerde guzelım bole seylerr dıyorum ya dun gıttım kendı ayaklarımla yogunum dedı sonra gel dedi o derece yani
merhaba bayanlar
dun ilk defa nts ye bağlandımmve ilk defa bebişin kalp atışlarını duydumm çok guzeldi ya
Hoşgeldiiinnn..yaa beni hiiç nağlamadılar nst ye:44:
rapor alıcam diye beni aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?