- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.181
benmdee catlamaya baslamıs ykıldımovunuodum bıde ne vardı az daha dayanaydı sunun surasında doguma ne kaldı
yaaa o kadar ani olmasııııııınbende karnımı evire çevire bakıyodum şurada var mı burada var mı hah iyi yok deyip rahatlıyodum
ama ben çok su içiyorum, süt de içiyorum onların bi faydası olmaz mıydı?:26: bari az olsaydı
malesef acımasız gercekler annenızde catlak varsa yuzde 90 sızde de olacaktır eger annede yok sızde avrsa felegın sıllesını yemıssınızdır o zaman:)kaşıyorum ben yaa dayanamıyorumkaşıdıkça sıcaklık artıncada göbişi açıp geziyorum evin içinde
kızlar burda bahsediyodu bebek totosunu dayıyo gibi oluyo sanki koluyla gerdiriyo gibi oluyo ama kasılmaymış fln diye, şimdi banada olmaya başladı karnım bi geriliyo 4-5 sn sonra rahatlıyo kasılıyo sanırım :44:
sürdüğümüz şeylerdeki kimyasallar daha da mı artırıyo acaba kaşıntıyı dedim, hiç bişey sürmedim yine kaşındıayyy kızlar bende kaşınıyorum ama elimden geldiğince tırnaklamamaya
çalışıyorum zeysima nın dediği gibi öğrencilerin karşısında kaşıyorum artık :)
her gece yatmadan önce bebe yağı sürüyorum bilmiyorum iyi geliyomu
henüz çatlamadım ama heran çatlayacakmışım gibi geliyo çünkü bazen
gerilip acıyo çatır diye gidiverecekmiş bi geliyo
malesef acımasız gercekler annenızde catlak varsa yuzde 90 sızde de olacaktır eger annede yok sızde avrsa felegın sıllesını yemıssınızdır o zaman:)
kasılmalar fena yaaa 1 aydır benım nefesımı kesıyor kalbım sıkısıyor nefes alamıyorum o surede
valla ben bebeyago bıle kullanamamıstım alerjı yapmıstısürdüğümüz şeylerdeki kimyasallar daha da mı artırıyo acaba kaşıntıyı dedim, hiç bişey sürmedim yine kaşındı
tek çare duş almak oluyor, şu çatlak kremleri bu konuda işe yarar mı ki? ben almamıştım gereksiz diye ama şimdi almayı düşünmeye başladım
evet normalde bişey yapmayan şeylerde kaşındırıyo kızartıyo dengemiz bozuldu iyicevalla ben bebeyago bıle kullanamamıstım alerjı yapmıstı
sürdüğümüz şeylerdeki kimyasallar daha da mı artırıyo acaba kaşıntıyı dedim, hiç bişey sürmedim yine kaşındı
tek çare duş almak oluyor, şu çatlak kremleri bu konuda işe yarar mı ki? ben almamıştım gereksiz diye ama şimdi almayı düşünmeye başladım
aynen öyle saçlarım uzun benim bide kestiricem sanırım bide saçla uğraş iyice sıkıntı oluyo duş almakya dedikleri gibi eğer bünyemizde varsa ne sürersek
sürelim kaşınacak ve çatlayacak kolay değilki derimiz
resmen balon gibi şişiyo o kadar balon gibi esnek olmadığı için de
biz de bişeyler sürerek yumuşatmaya çalışıyoruz, ay bu kışta sürekli duş
almak da sakıncalı hasta olursak daha fena olur, offf aşağı tükürsek
sakal yukarı tükürsek bıyık misali ne yapcaz bebişlerimiz için katlanıyoruz
olabılır ama catlama ıhtımalı daha yuksek gıbı daha once bu tarz bı seyle karsılasmadıysan catlama belırtısıdırevet normalde bişey yapmayan şeylerde kaşındırıyo kızartıyo dengemiz bozuldu iyice
şimdi aklıma geldi acaba yumuşatıcı kaşındırıyo olabilir mi :44: bazılarında yapıyomuş alerji
aile doktorun iyi bi insansa sorun etmez, alamayacak olursan özel hastanelerden birinden alırsın takma kafana sen onu,kızlar perşembe gidiyorum görüşe x ray den geçmemek için rapor alacaktım ama dr. uma sordum gerek yok zararı yok dedi ona sonuna kadar güveniyorum... herkes öyle diyor yaaa birkaç dr. dahaa öyle dedi yanlış biliniyor zararlı değil dedi... napim.. perşembe sabah 5 te kalkıp gidicem 1 gbi dönünce aile hekimine gidip bugün rahatsızdım kalkamadım ancak gelebildim rapor istiyor okul benden resmi olarak diyip o saatte rapor alabilicem.. napim.. olur herlde di mi öğretmen arkadaşlar..
aynen öyle saçlarım uzun benim bide kestiricem sanırım bide saçla uğraş iyice sıkıntı oluyo duş almak
olmamıştı canım yaa amaaan çatlarsada artık yapacak bişey yok feda olsun oğluşuma napalımolabılır ama catlama ıhtımalı daha yuksek gıbı daha once bu tarz bı seyle karsılasmadıysan catlama belırtısıdır
burzuuu kestane yiyebiliyor muyuzçabuk cevaplar mısın şekeri etkilermi yaaaa
sinüzitimde var benim kurutmasan ayrı dert..ay o saç işini ben eylülün başında hallettim
nerdeyse belime kadar olan saçlarımı bi çırpıda omuzlarıma
kadar kestirdim çok dökülüyodu çok üzüldüm ama bütün
enerjimi alıyodu neyse şimdi rahatım ama dediğin gibi
kurutması şekil vermesi de kolay oluyo.
kestane şekeri yükseltir ama bende as sona yiceeeeemmmm
catlayınca kasınmasıda gecer derı esneyınce rahatlarolmamıştı canım yaa amaaan çatlarsada artık yapacak bişey yok feda olsun oğluşuma napalım
yinede kaşındırmasaydı iyiydi
sinüzitimde var benim kurutmasan ayrı dert..
bende kestireyim, yarın bebek olunca da uğraşamıcaz zaten
hem bayadır kestirmiyorum bu bahaneyle kırıklar gider
acı bi avuntu olacak ama neysecatlayınca kasınmasıda gecer derı esneyınce rahatlar
amaaan onlar bize süslensin kızayy annem kestirtmedi saçlarımıdoğumdan bir kaç gun önce kestireyim diorum kendi kendime hastanede rahat ederim viziteye gelen doktorlar oluyor en az 4 doktor rezil gibi çıkmayayım karşılarına
kaşıyorum ben yaa dayanamıyorumkaşıdıkça sıcaklık artıncada göbişi açıp geziyorum evin içinde
kızlar burda bahsediyodu bebek totosunu dayıyo gibi oluyo sanki koluyla gerdiriyo gibi oluyo ama kasılmaymış fln diye, şimdi banada olmaya başladı karnım bi geriliyo 4-5 sn sonra rahatlıyo kasılıyo sanırım :44:
malesef acımasız gercekler annenızde catlak varsa yuzde 90 sızde de olacaktır eger annede yok sızde avrsa felegın sıllesını yemıssınızdır o zaman:)
kasılmalar fena yaaa 1 aydır benım nefesımı kesıyor kalbım sıkısıyor nefes alamıyorum o surede
sürdüğümüz şeylerdeki kimyasallar daha da mı artırıyo acaba kaşıntıyı dedim, hiç bişey sürmedim yine kaşındı
aynen öyle saçlarım uzun benim bide kestiricem sanırım bide saçla uğraş iyice sıkıntı oluyo duş almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?