2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
HHHEYYYYYY olacak bu is galiba.....
Tutamadim kendimi siktim sikabildigim kadar meme ucunu... Bendende cok cok ufak ufacicik da olsa suyumsu bisey geldi
hehehehehe
demekki sut kalannalrimin tamami tikali degilllllllll
hehehehehehehehe

YUPPIIIIIIIIIIIII

benmdee catlamaya baslamıs ykıldımovunuodum bıde ne vardı az daha dayanaydı sunun surasında doguma ne kaldı

yaaa o kadar ani olmasııııııın bende karnımı evire çevire bakıyodum şurada var mı burada var mı hah iyi yok deyip rahatlıyodum

ama ben çok su içiyorum, süt de içiyorum onların bi faydası olmaz mıydı?:26: bari az olsaydı

malesef acımasız gercekler annenızde catlak varsa yuzde 90 sızde de olacaktır eger annede yok sızde avrsa felegın sıllesını yemıssınızdır o zaman:)

kasılmalar fena yaaa 1 aydır benım nefesımı kesıyor kalbım sıkısıyor nefes alamıyorum o surede

sürdüğümüz şeylerdeki kimyasallar daha da mı artırıyo acaba kaşıntıyı dedim, hiç bişey sürmedim yine kaşındı
tek çare duş almak oluyor, şu çatlak kremleri bu konuda işe yarar mı ki? ben almamıştım gereksiz diye ama şimdi almayı düşünmeye başladım

Bende de panik atak gibi bir durum var
ne zaman gelip godecegi belli olmuyor.. oturdugum yerde duramiyorum.. Kalbim cok hizli atmaya basliyor
Doktora sordum normal dedi
Ilac falan yokmus kullanilabilinecek

valla ben bebeyago bıle kullanamamıstım alerjı yapmıstı

valla ben bebeyago bıle kullanamamıstım alerjı yapmıstı
evet normalde bişey yapmayan şeylerde kaşındırıyo kızartıyo dengemiz bozuldu iyice
şimdi aklıma geldi acaba yumuşatıcı kaşındırıyo olabilir mi :44: bazılarında yapıyomuş alerji

ya dedikleri gibi eğer bünyemizde varsa ne sürersek
sürelim kaşınacak ve çatlayacak kolay değilki derimiz
resmen balon gibi şişiyo o kadar balon gibi esnek olmadığı için de
biz de bişeyler sürerek yumuşatmaya çalışıyoruz, ay bu kışta sürekli duş
almak da sakıncalı hasta olursak daha fena olur, offf aşağı tükürsek
sakal yukarı tükürsek bıyık misali ne yapcaz bebişlerimiz için katlanıyoruz

kızlar perşembe gidiyorum görüşe x ray den geçmemek için rapor alacaktım ama dr. uma sordum gerek yok zararı yok dedi ona sonuna kadar güveniyorum... herkes öyle diyor yaaa birkaç dr. dahaa öyle dedi yanlış biliniyor zararlı değil dedi... napim.. perşembe sabah 5 te kalkıp gidicem 1 gbi dönünce aile hekimine gidip bugün rahatsızdım kalkamadım ancak gelebildim rapor istiyor okul benden resmi olarak diyip o saatte rapor alabilicem.. napim.. olur herlde di mi öğretmen arkadaşlar..

aynen öyle saçlarım uzun benim bide kestiricem sanırım bide saçla uğraş iyice sıkıntı oluyo duş almak

evet normalde bişey yapmayan şeylerde kaşındırıyo kızartıyo dengemiz bozuldu iyice
şimdi aklıma geldi acaba yumuşatıcı kaşındırıyo olabilir mi :44: bazılarında yapıyomuş alerji
olabılır ama catlama ıhtımalı daha yuksek gıbı daha once bu tarz bı seyle karsılasmadıysan catlama belırtısıdır

aile doktorun iyi bi insansa sorun etmez, alamayacak olursan özel hastanelerden birinden alırsın takma kafana sen onu,
bence mazeret izni bile alabilirsin ama müdürün nasıl biri bilmiyorum, geçerli bi sebebin var dilekçe yazıp izin isteyebilirsin durumu açıklayıp...

aynen öyle saçlarım uzun benim bide kestiricem sanırım bide saçla uğraş iyice sıkıntı oluyo duş almak

ay o saç işini ben eylülün başında hallettim
nerdeyse belime kadar olan saçlarımı bi çırpıda omuzlarıma
kadar kestirdim çok dökülüyodu çok üzüldüm ama bütün
enerjimi alıyodu neyse şimdi rahatım ama dediğin gibi
kurutması şekil vermesi de kolay oluyo.

olabılır ama catlama ıhtımalı daha yuksek gıbı daha once bu tarz bı seyle karsılasmadıysan catlama belırtısıdır
olmamıştı canım yaa amaaan çatlarsada artık yapacak bişey yok feda olsun oğluşuma napalım
yinede kaşındırmasaydı iyiydi

sinüzitimde var benim kurutmasan ayrı dert..
bende kestireyim, yarın bebek olunca da uğraşamıcaz zaten
hem bayadır kestirmiyorum bu bahaneyle kırıklar gider

sinüzitimde var benim kurutmasan ayrı dert..
bende kestireyim, yarın bebek olunca da uğraşamıcaz zaten
hem bayadır kestirmiyorum bu bahaneyle kırıklar gider

ayy annem kestirtmedi saçlarımıdoğumdan bir kaç gun önce kestireyim diorum kendi kendime hastanede rahat ederimviziteye gelen doktorlar oluyor en az 4 doktor rezil gibi çıkmayayım karşılarına

catlayınca kasınmasıda gecer derı esneyınce rahatlar
acı bi avuntu olacak ama neyse
ayy annem kestirtmedi saçlarımıdoğumdan bir kaç gun önce kestireyim diorum kendi kendime hastanede rahat ederimviziteye gelen doktorlar oluyor en az 4 doktor rezil gibi çıkmayayım karşılarına
amaaan onlar bize süslensin kız

ya benim sol göğsümün altı acaaip acıyo ayağıyla ittire kaktıra resmen ezdi geçti.ama bu kasılmam onun gibi bişii diildi.resmen kıpırdayamadım:44:

ya benimde kalbim sıkışıyo nefes alamadığımı hissediyorum korkuyorum bile bazen normalmi bilemedimde:44:

bende çatlak kremi almadım ama doktorum bepanthol kullan dedi onu kullandım 2 şişe kadar gerçi sadece nemlendiriyo oda işe yaradımı henüz onuda anlamadım şu an çatlak matlak görmüyorum ama hoop diye çatlarsam çok üzülürüm

bende acilen kestirmek istiyorum kaç gündür kulağamda sorun vardı sinir basmıştı meğer burnumla ilgili bi sorun varmış doktor dedi ıslak saçla yatmayı pek severdim ama yasakladı kestirmek een güzeli..kaşınmicas diye duş almaktan hasta ettim kendimi bi kutu antibiyotik içmek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…