2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben hala aynısından bı tane daha ıstıyorummmmmmm cokmu sey ıstıyorummmm:)

bi maviş daha olsa ne güzel olur :) salih gözlerini kimden almış? bizim bi tek eşimin halasında mavi göz var ( eşimin ela benim kahverengi bizden mavi çıksın istiyorum çok mu şey istiyorummmm :))

bi maviş daha olsa ne güzel olur :) salih gözlerini kimden almış? bizim bi tek eşimin halasında mavi göz var ( eşimin ela benim kahverengi bizden mavi çıksın istiyorum çok mu şey istiyorummmm :))
bızden cıktı ıste esım tarafında mavı goz yok esımde bende ela gozluyuz ama babam mavı gozlu heralde bende cekınık salıhte baskın oldu mavı goz ama tabı bı kac kusak ıcınde esınınde genlerınde olmsı sart renklı gozun

senin yine baban mavi gözlüymüş, benim tarafımda renkli göz yok. yani ananemin babasında var da uhuuuu ona gelene kadar :)) hiçbir şey olmazsa bari ela olsun diyorum :)) ağzı burnu hepsi babası, gözleri de babaya benzesin bari :)

bızımde beklentımız acık ela ıdı cunku ıkımızınde koyu degıl goz rengı ama ben butun hamılelıgımde dua ettım mavı gozlu olsun dıyeee rabbıme sukur verdı:)
ruzgarda o kadar sanslı olurmuyuz bılmem ama olursa cokkk mutlu olurum ılkınde hayalımdekı bebegı verdı rabbım ınş. 2 de de bu kadar comert davranır bıze:)

ay inşallah canım allah rüzgara da versin :)) ben de halaya gittiğimizde gözlerine bakıp duruyorum oğlum hareket ettikçe :) belki çeker diye :))

mrb ben dişimi cektirdim ALLAHIMA binlerce şükür şimdi iyiyiz bebeğimi daha görmedim ama gayet güzel hareket ediyor inşşşş hep böyle gider cuma yada cumartesi dr gitcem bebeğimi görim içim rahatlar ona zarar gelmesin diye ölüp ölüp dirildim nasıl bir duygudur annelik yarabbim

günaydın hanımlar napıyonuz yaw kımse konuşmiii benle sklıyom bak dogururuum görürsünüz

ay canım geçmiş olsun çok sevindim kurtulmana, apseli apseli de çok acımıştır bebişe bişey olmaz canım ben de siğillerimi yaktırmıştım 3 aylıkken hem de daha, lokal anesteziden çok korkmuştum ama doktorum bişey olmaz dedi. hastalandığımda da antibiyotik kullanmam gerekti, sadece hareketleri azalmıştı o dönem onun dışında sorun olmadı.

canım apseliydi antibiyotik bile gecirmedi şuan yarası çok derin ama o ağrılar yok 20 gündür sade sula beslenir oldum resmen bunun için cektim yoksa doğumu beklerdim birde acısıdan nerdeyse bayılacak gibi geziyordum çok cektim çok

aman aman kimse doğurmasın daha :)) hoşgeldin canım :)) ben de sıkılıyorum valla birazdan mutfak dolaplarını düzenleme işine mi girsem diyorum

hoşbulduk kuzum valla ben annemdeyim tatil verdim kendime :) ama evimi özledim temizlik yapmayı falan kociş evin altını üstüne getirmiştir şimdi oooff zaten aramız limoni agresifim ki sorma hamilelikten mi acaba

canım geçmiş gitmiş :)) o iltihabı sürekli çekeceğine bu yara 1 haftada kapanır. ben de 3 tane çektirdim önceden, bilirim diş ağrısını hele bi de apseliyse ( çok çok geçmiş olsun :))

Canım bende çok hissetmiyorum yani bazıları diyorya geceleri uykumdan uyanıyorum diye bende öyle birşey yok belli belirsiz hissediyorum bazen bebek mi onu bile anlamıyorum. böyle sanki sürtünüyor gibi oluyor tekme falan yok yani anlamıyorum neden öyle

hoşbulduk kuzum valla ben annemdeyim tatil verdim kendime :) ama evimi özledim temizlik yapmayı falan kociş evin altını üstüne getirmiştir şimdi oooff zaten aramız limoni agresifim ki sorma hamilelikten mi acaba

kesinlikle hamilelikten :)) biz de hiç tartışmayız, ama bu ara benim alınganlıklarım yüzünden sudan sebeplerle küsüşüyoruz :)) cumartesi uyandık, şakalaşıyorduk, yastık fırlattım, o da bana fırlattı falan neyse eğleniyoruz işte :)) sonra ben bugün kuzenime gidicem sen ne yapacaksın dedi. ben de alışverişe giderim dedim, uzun kollu badisi yok oğluşumuzun falan dedim, o da şakasına yaa gerek yok o kadar şeyi var falan dedi ben de ama kış bebeği olacak lazım onlar falan dedim. şu hava nemlendiriciyi de aldırdın bana kaç kere kullandın dedi. öyle bi bozuldum ki, o salona indi ben yarım saat daha kaldım odada, sonra kahvaltı hazırlayayım diye indim, baktım suratı beş karış olmuş, biraz laf attım falan cevap vermiyo ben de cevap vermedim. kahvaltıdan sonra ortalığı toparlamadan tuvalete girmiştim, masayı falan toparlamış (normalde hiç yapmaz). teşekkür ettim, sonra koltuğa yattım. akşama kadar konuşmadık sonra konuşalım da beni affet dedi ben de kızmadım ki falan deyince barıştık

Merhaba kızlar bir yandan geçmişi okuyup yanıt verebildiklerime vererek sona doğru geliyorum. Ama bu arada birşey sormak istiyorum 32. haftada rapor alanh kızlarr ne gibi tetkikler yapıyorlar yoksa rutin ultrasona alıp rapor mu veriyorlar bilgisi olan varmı?

bende öyleyim ya sudan sebeplerle kavga edıyorum nıye arkadasınla görüşüyosun o mu karın ben mi falan filan işte ama hep alttan alıyor garibim annemin yanına geldim burdan da yetiyorum canına mesaj atıyorum sürekli arıyorum yok ben iyi degılım yaa

benımde salıhte 6. aydan sonra catlamıstı malesef bı sabah kalktım ve ceeeeee

Bir gecede mi eyvahhhh benim göğüslerim zaten hafif çatlak yani onu hissedemiyorum o yüzden eskiden mi yeni mi diye lisede iken çok kilo aldım sonra verdim o zaman çatladı Ama diğer bölğelerde yok gibi olur mu bilmiyorum kaşıntı işine gelince böyle bir zevk yokkk :): kaşıdıkça zevkten ölüyorum

senin ondan uzakta olmanın da etkisi vardır canım muhakkak. Bir de ben eskisinden daha tahammülsüz olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…