- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.321
deli seviyorum tabi ki şükürler olsun bugünüme rabbim herkesi özene bezene yaratmış bana göre çirkin insan yoktur madi imkansızlık bide bakımsızlık vardır ama başkalarının güzel olduğumu söylemesi daha hoşuma gider kendim demem öyle çok güzelim filan diye buarada paylaş kız tühh maşallah deriz biz
iyi olmaya çalışıyorum canım biraz sancım var korkuyorum ilk hamile olduğum dönemde çoçuk doktoru ela emiyor diye erken doğum olabilir demişti gerçi kendi doktorum erken doğumla ilgili hiç birşey demedi ama ela da hiç sancım filan olmamıştı hemen hemen 2 aya yakındır doktora da gitmedim yarın gideceğim inşallah hayırlı haberler le gelirim bide son ayım işyerinde pazarları çıkarsam son 21 günüm işleri toparlıyorum kendim de toplanmaya başladım onun da yoğunluğu var anam benim de ne derdim varmış bi sordun döküldümsen nasılsın
buraya atda bızde gorelım yada fece te ekle bızı deeeeee:)76 ile hamle kalmıştım tatlımm :)
toplamda 14 kilo almışım bitanemmm :))) ama aynen yaa açmı kalallımm vallahi içim gidiyor benim yemesem olmuyor yesem olmuyor
canımmm topiğin neşesii :)) tatlılığını sevsinle tamam kuzum atıyorumm mail adresimi ama eminimm fıstık gibi hatunsunn :) bende eski fotolarımı atıyımm isterseniz şimdiki baya fecide
valla yoncacım agrın varsa yapma bırak yarın yap daha fena tutulur kalırsın sonra ben dun ayakta durmaktan pert olmusum akşam esım gelınce masaj yaptırdım artık belımız tasımıyor bebeklerı malesef
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü delüüü kulakları kupelüüüüüüüüüben derim bacım. aha yine diyorum ben dünyanın en güzel avradıyım
(meltem yine yazıcak delüüüü)
76 ile hamle kalmıştım tatlımm :)
toplamda 14 kilo almışım bitanemmm :))) ama aynen yaa açmı kalallımm vallahi içim gidiyor benim yemesem olmuyor yesem olmuyor
canımmm topiğin neşesii :)) tatlılığını sevsinle tamam kuzum atıyorumm mail adresimi ama eminimm fıstık gibi hatunsunn :) bende eski fotolarımı atıyımm isterseniz şimdiki baya fecide
buraya atda bızde gorelım yada fece te ekle bızı deeeeee:)
bekliyoeum canım :)face imi özleden atıyorum sana da tatlımm orda eylülde çekilmiş hamile halim var ama diğerleri fit halim :))
yonca mailimi yazdım sana
ben mesaj attım sana canım lınkımı sen ekle benı10 dakkada bir mesaj atabilirsiniz diyorr yaa ben 10 dakkaya atıcam bitanem eklersin sen
kuzummmm mail adresimi bende attımm sana deminn ve soyisimlerimiz aynı sanırımm :))
ben mesaj attım sana canım lınkımı sen ekle benı
eger az once ekledıgım kısı sensen 90 kılo olan baskası heraldeeee :) bu ara da ben adı yonca olan bırınden beklıyordum ıstek sasırdım:)10 dakkada bir mesaj atabilirsiniz diyorr yaa ben 10 dakkaya atıcam bitanem eklersin sen
eşin nereli sen benim neyimsin kız.....
ekledimm tatlımm mailinibenim kızlık soyismim yalovalıyım ben tatlımmm yalovadan varmı
akrabalık :)
eger az once ekledıgım kısı sensen 90 kılo olan baskası heraldeeee :) bu ara da ben adı yonca olan bırınden beklıyordum ıstek sasırdım:)
dur dur ben daha hala soktayım :))) ben baya tombıs bı hatun beklıyordummmmmmmekledimmmm canımmmbu arada maşallahhh sanaaaa canımmm
yok güzelim benim eşim arnavut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?