- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.381
Bir gecede mi eyvahhhh benim göğüslerim zaten hafif çatlak yani onu hissedemiyorum o yüzden eskiden mi yeni mi diye lisede iken çok kilo aldım sonra verdim o zaman çatladı Ama diğer bölğelerde yok gibi olur mu bilmiyorum kaşıntı işine gelince böyle bir zevk yokkk :): kaşıdıkça zevkten ölüyorum
senin ondan uzakta olmanın da etkisi vardır canım muhakkak. Bir de ben eskisinden daha tahammülsüz olmaya başladım
kestane şekeri yükseltir ama bende as sona yiceeeeemmmm
avucunun içiyle kaşı bari kız. çatlamayı hızlandırıp derinleştirmesinaynen yaa sokakta falan kaşıyorum daha önce doğurmuş olanlar halimden anlayıp tebessüm ediyolar çok hoşuma gidiyor :)
bende bende hiçbişeye tahammülüm yok bağırıp çağırıyorum aklıma estikce boşanıyorum
kızlar size bişey sormam lazım hamilelik evliliğinizi etkiliyo mu? ben acayip agresifim sürekli kavga cıkarıyorum sonra da pişman olup oturup aglıyorum eşim diyo ki hamilelikten.. mesela hep yanım da olsun istiyorum ya acayip bişey normal mi yoksa valla psıkologa gıdıcem 1 hafta antalyaya geldım ama aklım hep onda sureklı mesaj atıyorum
olmaazsa özelden alırım di mi raporu bir ara özelden geçmiyor dediler ama ne alaka yaaa öyle şey mi olurrr.. amaaann hiç alamadım idare etsin ya da naparsa yapsın yaaa napim 1 gün okula gidemedim diye okuldan atılck değilim ya...müdür mnyağın teki evrak dedlisi... herşey evraklı usulünce olacak... olamaz böyle bir evrak manyağı
ben de ters etkiyapti...
Hamilelikten once cok dedigim dedik ve agresifdim..
Simdi hic oyle degil kizsam bile genelde ilk sarilan taraf oluyorum yada sadece oturup agliyorum.......
Canım bende hamilelikten dolayı sinirliyim yani çok çabuk geriliyorum. Sanki tansiyonum çıkıyor böyleee ama sakin olmaya çalışıyorum. Bence sende sakin olmaya çalışş sonra pişman oluyorumm çünki ben. Gerek yok sinirlenmeye aslında biz nerelere sinirlenirsek sinirlenelim herşey olacağı yere varıyor. derin derin nefes alıyorum sinirlendiğimi fark edince hatta o ortamdan uzaklaşıyorum bir müddet sonra geçiyor zaten tavsiye ederim :)
Benim bebisin kendini hissettirmedi an yok
banyoda, yatarken, isyerinde, yolda yururken surekli gobegim kipir kipir...
Hatta sadeve gobegimin bir saga bir sola oynamasi da degil olay.... Sanki her oynayisinda tirnaklarini etime batiriyormus gibi
5 ayda basladi bu oynaklik :) bir daha da gitmedi...
Tatli yiyince cok hareketli olurmus bebek ama ben hic tatli da yemem ki...
avucunun içiyle kaşı bari kız. çatlamayı hızlandırıp derinleştirmesin
hamilelikten önce ben hep sarılan taraftım hatta hamileliğimin ilk 3 ayı da öyleydi ortalarına doğru azaldı son aylarda hiç kalmadı.. adam sanki hep beni aldatıyo ya da sevmiyo hatta bi keresinde ortada hiçbişey yokken oturup ağladım sırf beni sevmiyo diye sarıldı falan sevmez olurmuyum hiç dedi amaaa dinleyen kim... bide cinsellik var tabi son mu vermeliyim artık çünkü çok zorlanıyorum bide ilişkiden sonra yanma oluyor bende 10 15 dk kadar
nefes falan almıyorum kuzum aldıgım nefesı de adama ateş olarak püskürtüyorum bazen o kadar sinirleniyorum ki sigara yakıyorum
bende de ilişkiden sonra yanma oluyor ama istiyorum ne yapayımpozisyonlarda ben de zorlanıyodum tek pozisyon takılıyoruz artık, sen bi doğur neler olacak diyor
bende de ilişkiden sonra yanma oluyor ama istiyorum ne yapayımpozisyonlarda ben de zorlanıyodum tek pozisyon takılıyoruz artık, sen bi doğur neler olacak diyor
ayol kuşunuz size mesaj veriyo anlamadız mı
Merhaba kızlar bir yandan geçmişi okuyup yanıt verebildiklerime vererek sona doğru geliyorum. Ama bu arada birşey sormak istiyorum 32. haftada rapor alanh kızlarr ne gibi tetkikler yapıyorlar yoksa rutin ultrasona alıp rapor mu veriyorlar bilgisi olan varmı?
Canim bence cok normal
hepimiz normalde nasilsak hormonlar nedeni ile degisiyoruz sanirim..
Bu guvensizlik duygusu (aldatilma, sevilmeme) bunlarda normal.. vucudumuzda olan degisiklikleri zaten kimimiz biraz kimimiz fena halde kafamiza takiyoruz bunun ustune birde hormonel duygusallik eklenince is icinden cikilmaz bir hal aliyor... :)
Ben mesela tam bir psikopat oldum..... Tatli psikopat... cok uzun sure kus kalamiyorum ama yine de psikopatligi da birakamiyorum
Eskiden olsa ben esimi ufff 1.000 defa kapi disari etmis esyalarinida paketleyip gondermistim (daha once cok yaptim... ailesi esyalarini toplamaya gelmislerdi kac defa htta) :)
kuşumuz bize mesaj veriyo da yem yemeyince de ölürnapalımm doğuma girceğim güne kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?