2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aynen yaa sokakta falan kaşıyorum daha önce doğurmuş olanlar halimden anlayıp tebessüm ediyolar çok hoşuma gidiyor :)

senin ondan uzakta olmanın da etkisi vardır canım muhakkak. Bir de ben eskisinden daha tahammülsüz olmaya başladım

bende bende hiçbişeye tahammülüm yok bağırıp çağırıyorum aklıma estikce boşanıyorum

Benim bebisin kendini hissettirmedi an yok
banyoda, yatarken, isyerinde, yolda yururken surekli gobegim kipir kipir...
Hatta sadeve gobegimin bir saga bir sola oynamasi da degil olay.... Sanki her oynayisinda tirnaklarini etime batiriyormus gibi
5 ayda basladi bu oynaklik :) bir daha da gitmedi...
Tatli yiyince cok hareketli olurmus bebek ama ben hic tatli da yemem ki...

Canım bende hamilelikten dolayı sinirliyim yani çok çabuk geriliyorum. Sanki tansiyonum çıkıyor böyleee ama sakin olmaya çalışıyorum. Bence sende sakin olmaya çalışş sonra pişman oluyorumm çünki ben. Gerek yok sinirlenmeye aslında biz nerelere sinirlenirsek sinirlenelim herşey olacağı yere varıyor. derin derin nefes alıyorum sinirlendiğimi fark edince hatta o ortamdan uzaklaşıyorum bir müddet sonra geçiyor zaten tavsiye ederim :)

Canım neden özelden geçerli olmuyormuş. Ay uyuz oluyorum böyle idarecilere, herşeyi yokuşa sürmelerine, kendilerinin başına gelince herşeyi tereyağından kıl çeker gibi yaparlar, ama senin işin düştümü idareci oldukları akıllarına gelir

ben de ters etkiyapti...
Hamilelikten once cok dedigim dedik ve agresifdim..
Simdi hic oyle degil kizsam bile genelde ilk sarilan taraf oluyorum yada sadece oturup agliyorum.......

hamilelikten önce ben hep sarılan taraftım hatta hamileliğimin ilk 3 ayı da öyleydi ortalarına doğru azaldı son aylarda hiç kalmadı.. adam sanki hep beni aldatıyo ya da sevmiyo hatta bi keresinde ortada hiçbişey yokken oturup ağladım sırf beni sevmiyo diye sarıldı falan sevmez olurmuyum hiç dedi amaaa dinleyen kim... bide cinsellik var tabi son mu vermeliyim artık çünkü çok zorlanıyorum bide ilişkiden sonra yanma oluyor bende 10 15 dk kadar

nefes falan almıyorum kuzum aldıgım nefesı de adama ateş olarak püskürtüyorum bazen o kadar sinirleniyorum ki sigara yakıyorum

canım benimki de çok hareketli hiç durmuyo yerinde, ben tatlı yiyince oynamıyo da et yersem hele kırmızı etse çıldırıyor, deli gibi dönüyo tekmeliyo ama tatlıya aynı tepkiyi vermiyo. dikkat ettim ben proteini yüksek olan gıdalara bu tepkiyi veriyo, mercimeğe de aynı tepkiyi verince öyle olduğunu düşündüm.

avucunun içiyle kaşı bari kız. çatlamayı hızlandırıp derinleştirmesin

ay avuç içi yetmiyo ki :)) ben de hafif hafif kıyafetin üzerinden tırnakla kaşıyorum :) pek güzel pek :)

bende de ilişkiden sonra yanma oluyor ama istiyorum ne yapayım pozisyonlarda ben de zorlanıyodum tek pozisyon takılıyoruz artık, sen bi doğur neler olacak diyor

bende de ilişkiden sonra yanma oluyor ama istiyorum ne yapayım pozisyonlarda ben de zorlanıyodum tek pozisyon takılıyoruz artık, sen bi doğur neler olacak diyor

hahhaaa hangi pozisyon kız o bizi de aydınlat :92::92:

Canim bence cok normal
hepimiz normalde nasilsak hormonlar nedeni ile degisiyoruz sanirim..
Bu guvensizlik duygusu (aldatilma, sevilmeme) bunlarda normal.. vucudumuzda olan degisiklikleri zaten kimimiz biraz kimimiz fena halde kafamiza takiyoruz bunun ustune birde hormonel duygusallik eklenince is icinden cikilmaz bir hal aliyor... :)
Ben mesela tam bir psikopat oldum..... Tatli psikopat... cok uzun sure kus kalamiyorum ama yine de psikopatligi da birakamiyorum
Eskiden olsa ben esimi ufff 1.000 defa kapi disari etmis esyalarinida paketleyip gondermistim (daha once cok yaptim... ailesi esyalarini toplamaya gelmislerdi kac defa htta) :)

her sey yolundaysa doktor soruo calscakmısın calısmıcakmısın dıe ozel bı sey yapmıolar

oOoO Tatlım sen de tam bi terminatörmüşsün iyi ki hamile kalmış diyodur adamcağız.. onu bende yaptım teli kapattım kapıyı da kilitledim görümcem gelmişti o aldı eve yoksa ben almıcaktım.. ya garip bişey canım benim ki hep yanım da olsun hiç gitmesin de istiyorum hep ilgilensin oynasın benimle falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…