- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.341
sız hakkaten sopalıksınız ne kılosu beeee gayet ıyı duruyorsun gordum bahsettıgın fotoyuda hamıle oldugun bıle dıkkat edersen anlaşılıyor nerde saklıyorsunuz o kıloları ımrenıyorum valla sızeeeyoncaları severim küçüklüğümden ondan yonca bide sonuna ismimin baş hecesi mel yaptımm :))) 90 nımm tatlımm onlar fit olduğum dönemler ama bitane var kilolu halim oda 84 iken olan şimdi daha bi dubayımm :))
evet adas cıktık:))))))soyadaşım çıktınn kız :)) meltemde adaşımm :))
dur dur ben daha hala soktayım :))) ben baya tombıs bı hatun beklıyordummmmmmm
tamam tatlımmmmyonca yolladım maili
sız hakkaten sopalıksınız ne kılosu beeee gayet ıyı duruyorsun gordum bahsettıgın fotoyuda hamıle oldugun bıle dıkkat edersen anlaşılıyor nerde saklıyorsunuz o kıloları ımrenıyorum valla sızeee
kız yokkk yavrumm baya simit gibiyimmm :)) yakından gör bide sen :)) ama pofikciye maşallahhhhhhhhhhh yaaa gerçektenn süper süperr :))
sen neden çevrimdışısın gördüm seni iki canlıyız olucak o kadar sana da maşallah hepimize 41 kere maşallah tü tü tü tüpofikcimm canımm benim yolladımm kilolu halimi yüzümde baya şiş :)) ama sana maşallah maşallahhh vallahi
sen neden çevrimdışısın gördüm seni iki canlıyız olucak o kadar
meltemin de hakkını yemeyelim şimdi yani, o da daş gibi hatun :)) oğlunu da kendisinin aynısı yapmış :)))
zaten kızımı oğluna vericem. o fıstıktan güzel çocuklar doğuyo haberiniz olsun. kız analarımeltemin de hakkını yemeyelim şimdi yani, o da daş gibi hatun :)) oğlunu da kendisinin aynısı yapmış :)))
haahaha esıme okuttum fotonun altına yaptıgın yprumu senon arkadasının gozlerı bozuk dedi:))))))))meltemin de hakkını yemeyelim şimdi yani, o da daş gibi hatun :)) oğlunu da kendisinin aynısı yapmış :)))
hamılelık oncesı ıdare ederdı ınşallah donemrım o gunlere gerıııhakkatennn o daşşş gibinn maşallahh ve bence gayett formundasın adaşımmmmaşallahhhh maşallahh :) şimdi gördüm hamiş halinide meltemim daşsun daş papapanında dediği gibi
alcam kızını zaten anasına benzerse gelecegı bellı:)zaten kızımı oğluna vericem. o fıstıktan güzel çocuklar doğuyo haberiniz olsun. kız anaları
haahaha esıme okuttum fotonun altına yaptıgın yprumu senon arkadasının gozlerı bozuk dedi:))))))))
hamılelık oncesı ıdare ederdı ınşallah donemrım o gunlere gerııı
alcam kızını zaten anasına benzerse gelecegı bellı:)
haahaha esıme okuttum fotonun altına yaptıgın yprumu senon arkadasının gozlerı bozuk dedi:))))))))
hamılelık oncesı ıdare ederdı ınşallah donemrım o gunlere gerııı
alcam kızını zaten anasına benzerse gelecegı bellı:)
ayyy şakalar gerçek olursa çok şaşırırım
bana benzerse söz mü:) ama kocamda yakışıklı kııııız ona benzerse de al kızımı
herkes sarısınlıgı baba gerı kalan annesı dıyınce cok bozuluyorrrr:)))küçükken eşine benziyormuş, sonra sonra sana dönmüş :)) bütün mimiklerini senden almış anacım salih :))
herkes sarısınlıgı baba gerı kalan annesı dıyınce cok bozuluyorrrr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?