2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sız hakkaten sopalıksınız ne kılosu beeee gayet ıyı duruyorsun gordum bahsettıgın fotoyuda hamıle oldugun bıle dıkkat edersen anlaşılıyor nerde saklıyorsunuz o kıloları ımrenıyorum valla sızeee

kız yokkk yavrumm baya simit gibiyimmm :)) yakından gör bide sen :)) ama pofikciye maşallahhhhhhhhhhh yaaa gerçektenn süper süperr :))

meltemin de hakkını yemeyelim şimdi yani, o da daş gibi hatun :)) oğlunu da kendisinin aynısı yapmış :)))

meltemin de hakkını yemeyelim şimdi yani, o da daş gibi hatun :)) oğlunu da kendisinin aynısı yapmış :)))

hakkatennn o daşşş gibinn maşallahh ve bence gayett formundasın adaşımmm maşallahhhh maşallahh :) şimdi gördüm hamiş halinide meltemim daşsun daş papapanında dediği gibi

gelecek inşallahh topuklu ayakkabılı o 65 lik günlerimm :)))) haha sabırsılıkla bekliyorumm canlarımmm hepinizi çok seviyorumm ve çıkmam lazımm her an gelebilir arkadaşımmm sonra yine gelirimm kendinize ve kuzucuklarınıza çok dikkat edinn öptümm sizleri koccamannn güzellikler hepiniz bomba gibi hatunlarsınız maşallahh hepinize meleklerimiz güzellştiriyor bizleri

gelecek inşallahh topuklu ayakkabılı o 65 lik günlerimm :)))) haha sabırsılıkla bekliyorumm canlarımmm hepinizi çok seviyorumm ve çıkmam lazımm her an gelebilir arkadaşımmm sonra yine gelirimm kendinize ve kuzucuklarınıza çok dikkat edinn öptümm sizleri koccamannn güzellikler hepiniz bomba gibi hatunlarsınız maşallahh hepinize meleklerimiz güzellştiriyor bizleri

haahaha esıme okuttum fotonun altına yaptıgın yprumu senon arkadasının gozlerı bozuk dedi:))))))))

hakkatennn o daşşş gibinn maşallahh ve bence gayett formundasın adaşımmm maşallahhhh maşallahh :) şimdi gördüm hamiş halinide meltemim daşsun daş papapanında dediği gibi
hamılelık oncesı ıdare ederdı ınşallah donemrım o gunlere gerııı
zaten kızımı oğluna vericem. o fıstıktan güzel çocuklar doğuyo haberiniz olsun. kız anaları
alcam kızını zaten anasına benzerse gelecegı bellı:)

ayyy ben de en çok topuklu ayakkabılarımı özledim ( bi sürü de azıcık giydiğim topuklu çizmelerim vardı, bu kış giyemem diye taşınırken dolaba kaldırdım (

ayyy şakalar gerçek olursa çok şaşırırım
bana benzerse söz mü:) ama kocamda yakışıklı kııııız ona benzerse de al kızımı

küçükken eşine benziyormuş, sonra sonra sana dönmüş :)) bütün mimiklerini senden almış anacım salih :))

ayyy şakalar gerçek olursa çok şaşırırım
bana benzerse söz mü:) ama kocamda yakışıklı kııııız ona benzerse de al kızımı

küçükken eşine benziyormuş, sonra sonra sana dönmüş :)) bütün mimiklerini senden almış anacım salih :))
herkes sarısınlıgı baba gerı kalan annesı dıyınce cok bozuluyorrrr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…