- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.421
En rahati spiral sanirim...
ben hap almayi denedim ama olmadi...
unutuyorum yada agir geliyor..
gecen sefer Spiral taktirdim 7 yil kaldi hem de isini cok iyi gordu de.....
Bir daha spiralden sasmam..
Bu sefer belki koltuk altina takilanlardan isterim ama onlar max 3 yillikmis...
dövseydin canım bide.. bende mola vericem de ne zaman versem diye düşüncelerdeyim
En rahati spiral sanirim...
ben hap almayi denedim ama olmadi...
unutuyorum yada agir geliyor..
gecen sefer Spiral taktirdim 7 yil kaldi hem de isini cok iyi gordu de.....
Bir daha spiralden sasmam..
Bu sefer belki koltuk altina takilanlardan isterim ama onlar max 3 yillikmis...
emziren annelere tavsiye etmıyorlar canım sakıncalıymış.. işe de yaramaz zaten süt korur diyolar ama güvenemem
ayol sonu na kadar devam et sen normalde oluyor. ama benim psikolojim görüntüm komiğim ya şu anda adapte olamam yani .
canım süt koruyor olsa emziren anneler hamile kalamazdı ki.. ona ben de güvenemem
Kızlar bence konuyu kapatın çünkü çoğumuzun eşi bu sayfada konuştuğumuzu biliyor google 2013 subat anneleri yazıldığı zaman direk bu sayfa çıkıyor üye olmadan da sayfadakiler okunuyor düşünsenize birimizin eşinin bunları okuduğunu bi kaçımızda isimlerimiz le üye olmuşuz
Canim dogumdan sonra ki ilk yada 2ci kontrolumde takti doktor...
ufacicik yay gibi bisey.. varligini yoklugunu anlamiyorsun zaten taktirdiktan sonra..
Bazilari spiral takinca hic adet gormuyor ama ben adet gormeye devat ettim ama cok az 7 gun cok agir geceb adet donemim 2-3 gun azicik gelir oldu..
Spiralden hemen sonra hamile kalabilirsin diyemem ama dogru hap kullananlara gore hamile kalman daha kisa surer
Hap kullananlarda duydugum kadari ile vucudun ritmine donmesi 1 yil surebilirmis.. Spiral da bu sure cok cok daha kisa..
kızlar şu gece kramplarına bi çözüm bulan var mı
geceden beri bacağım ağrıyor hala canım yanıyor((
kızlar şu gece kramplarına bi çözüm bulan var mı
geceden beri bacağım ağrıyor hala canım yanıyor((
hiiiii direk boşanma sebebi :) kapattık kız korunma yöntemini de kapatalım hadi.. :) 7 ocak eşimin doğum günü ne yapsam acabaa 9 ocak da tanısma yıldönümümüz
ben de gece kramplarindan cok cektimm.. geceleri agladigim oldu ama kendiliginden gecti simd.
Esin biraz masaj yapsin yatmadan once kaslarina..
Benim derdim de bogaz yanmlari...
Suruplar kullandim yetmez dediler hapa gectik sonra daha kuvvetli hap lazim dediler onu da denedik olmadi.....
Cok fena
sureki oksuruyorum geceleri bogazim yandikca kronik olarak... migdeden kaynaklaniyormus..
ama uyutmuyor beni..
gunduzleri de yaniyor ama geceki kadar siddetli yada sik degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?