- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.461
kıyamam sana:)ohh sonunda normal konulara dönülebildi Meltem bencede haklısın kadınlar zemini hazırladığı için bu durumda doğumla ilgili süreç
sınem sana burdan zuzum sanada feceten mesaj attım
arkadas geldı kahve ıctı benıde sınır ettı gıttı
kendısı 3 ay once benım dogum yapacagım hsatanede normal dogum yaptı
bana da dıyorkı nasılsa sezeryan ne vercen o kadar para gıt ssk da dogur dıyo sankı sezeryan cok basıt bır olaymıs gıbı davranıyo bu kadınlar yaaaa
ben hıc normal dogumun agrısı ıle sezeryanı kıyaslamadım elbette 2 sıde zor ama bırı adı ustunde normal yanı tek basına bıle yapabılıyorsun sonucta
dıgerı ıse amelıyat devet hastanesı normal dogumu aynı gun taburcu ederken sezeryanı yogun bakım + en az 3 gun hastanede tuutuyor ve ben en cok hastane suresı ıcın ıstemıyorum ssk yı
bence bu ulkedekı sezeryan oranları doktorlar yuzunden degıl kadınlar yuzunden artıyor zemını kadınlar hazırlıyor nedense kolaymıs gıbı davranıyorlar halbukı tam tersı ıyıleşme surecı en az 10 gun ben dogumdan tam 1 yıl sonra karnımı hıssetmeye basladım vucudumun verdıgı tepkılerde cabası ılk 2 gun yataktan esımın destegı ıle kalkıyordum 2. gun lavabodan cıktıgımda pıjamamı annem cekmek zoruda kaldı bunlar aklıma gelen en basıt seyler ................
bana da dıyorkı nasılsa sezeryan ne vercen o kadar para gıt ssk da dogur dıyo sankı sezeryan cok basıt bır olaymıs gıbı davranıyo bu kadınlar yaaaa
ben hıc normal dogumun agrısı ıle sezeryanı kıyaslamadım elbette 2 sıde zor ama bırı adı ustunde normal yanı tek basına bıle yapabılıyorsun sonucta
dıgerı ıse amelıyat devet hastanesı normal dogumu aynı gun taburcu ederken sezeryanı yogun bakım + en az 3 gun hastanede tuutuyor ve ben en cok hastane suresı ıcın ıstemıyorum ssk yı
bence bu ulkedekı sezeryan oranları doktorlar yuzunden degıl kadınlar yuzunden artıyor zemını kadınlar hazırlıyor nedense kolaymıs gıbı davranıyorlar halbukı tam tersı ıyıleşme surecı en az 10 gun ben dogumdan tam 1 yıl sonra karnımı hıssetmeye basladım vucudumun verdıgı tepkılerde cabası ılk 2 gun yataktan esımın destegı ıle kalkıyordum 2. gun lavabodan cıktıgımda pıjamamı annem cekmek zoruda kaldı bunlar aklıma gelen en basıt seyler ................
kıyamam sana:)
Benim bebisin kendini hissettirmedi an yok
banyoda, yatarken, isyerinde, yolda yururken surekli gobegim kipir kipir...
Hatta sadeve gobegimin bir saga bir sola oynamasi da degil olay.... Sanki her oynayisinda tirnaklarini etime batiriyormus gibi
5 ayda basladi bu oynaklik :) bir daha da gitmedi...
Tatli yiyince cok hareketli olurmus bebek ama ben hic tatli da yemem ki...
ben de sezeryan isteyenlerdenim mesela, bana göre her ikisi de zor. ben kendi adıma sölüyorum bari 12 saat sancı çekmiyim . o anları acı içinde kıvranarak yaşamıyım diye. sonuçta bir can getiricez dünyaya illaki zor olucak ikisi de. ama bu epidural bana cazip geldi öncesi ve sonrası çok acın olmuyomuş. ne güzel işte. avaz avaz bağırırken ailemin beni öyle görmesini istemem. acıklı sahne istememüzme canını meltem kadınların sezeryana karşı yaklaşımı gerçekten dediğin gibi
bu benim ilk doğumum olacak ben de normal doğum taraftarıyım arkadaş ortamlarında konuşuyoruz
ayyy nasıl doğurcan ben hayatta yapamam diyenler maalesef çoğunlukta
tamam ben de korkuyorum acı çekceksin vs ama sezeryan dediğin vakit bi ameliyat olucaksın sonuçta bu tarafını düşünen yok nedense
karnın 7 kat kesilecek vs kolay mı öyle ya parmağımız kesilse kaç gün nasıl sızlıyo
herkes yaşadığından mesul kimse kimseye karışmasa ne hoş olur ama konuşmadan olmuyo
Kızlar birşey soracağım suyumuz gelince hemen mi gitmek gerekiyor doktora yoksa üç beş saat sonra gitsek olur mu :) daha çok erken aama merak işte ne yaparsınız
ben de sezeryan isteyenlerdenim mesela, bana göre her ikisi de zor. ben kendi adıma sölüyorum bari 12 saat sancı çekmiyim . o anları acı içinde kıvranarak yaşamıyım diye. sonuçta bir can getiricez dünyaya illaki zor olucak ikisi de. ama bu epidural bana cazip geldi öncesi ve sonrası çok acın olmuyomuş. ne güzel işte. avaz avaz bağırırken ailemin beni öyle görmesini istemem. acıklı sahne istemem
kızlar şu gece kramplarına bi çözüm bulan var mı
geceden beri bacağım ağrıyor hala canım yanıyor((
Suyun gelince hemen git..
Suyun tamamen bosalmasindan sonra bebegin uzun sure iceride kalmasi iyi degil..
Sanirim solunumda sorun oluyor..
<br>canım bu da senin tercihin ben bişey diyemem ki <br>
sonuçta önümüzde iki seçenek var ya biri ya diğeri olacak<br>
ama insanların bunu sorgulaması aaa diye karşı cıkması ınsanın canını sıkıyo<br>
ben normal ıstoyorum ama bakalım olacak mı su an bebegın bası yukarda ve en son kontrolumde boynunda kordon vardı bakalım son zamanlarda ne olcak <br>
hepimiz için hayırlısı neyse o olsun gzüel doğumlar yaşayalım hepimiz
Immm bende bazen düşünüyorum suyum gelince duş alırım falan sonra giderim diye ondan merak ettim canım teşekkür ederim
Hep boyle planlar yapiyoruz ne yapariz diye ama buyuk ihtimalle o sancilar bir baslayinca biz baska bisey dusunemeyip hemen hastaneye atlayacagiz..
Suyun patladiginda buyuk ihtimalle senin de sancin artmis olur... ozaman da banyo falan istemezsin
o zaman son 10 gün hergün sabah akşam duş alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?