- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.681
biz geldikkkkkkk nasılsınız kızlarrr neler var neler yok bakalımmmm
bende bu bezler hakkinda bisey sormak istyiorum, ben bebek dogmadan 2-3 paket aliyim diyorum 1 nummara olan yeni doganlar icin acaba 3 paket cokmu? 3 paket alsam ya diyorum 3. paket olmasa kücük gelse yada 2 paketmi alsam cogu diyor hemen büyüorlar 3 paket alirsan bosuna almis olursun, 2 paket diyorum aliyim o cok gelmez dei?
arkadaşım bence 3 paket alma. benim abimler 1 numaradan sadece 1 paket kullanmışlar 2 ve 3 numaradan çok gidiyormuş. o yüzden ben yenidoğandan 1 tane aldım eğer gerek olursa tekrar alırız elimizde kalmasın.
bende bu bezler hakkinda bisey sormak istyiorum, ben bebek dogmadan 2-3 paket aliyim diyorum 1 nummara olan yeni doganlar icin acaba 3 paket cokmu? 3 paket alsam ya diyorum 3. paket olmasa kücük gelse yada 2 paketmi alsam cogu diyor hemen büyüorlar 3 paket alirsan bosuna almis olursun, 2 paket diyorum aliyim o cok gelmez dei?
canım ben hiç yeni doğan almamıştım 3x6 dan başladık zaten doktorlar büyük bez öneriyor kemik gelişimi için
kızlar sizde de sürekli "bebeğime birşeyler almalıyım" duygusu var mı? :)
ya şimdiden bi dolu kıyafeti oldu kızımın, Allah inşallah kullanmayı nasip eder. ama böyle inanılmaz bi alışveriş isteği var bende, sürekli kızıma ne alsam diye düşünüp duruyorum. daha odasını almadım, kendim için hastanede giyilecek pijamalarım da hazır değil. çalıştığım için ancak haftasonu ilgilenebiliyorum bunlarla, böyle işe gitmeyip deli gibi alışveriş yapasım var sanki çok param varmış gibi.
ya bi de bana şu mesajlarda kullandığınız smiley leri nerden bulduğunuzu söyleyin ne olur! habire :) yapıyorum, nerde bu gülen suratlar, mimikler filan ?
kızlar sizde de sürekli "bebeğime birşeyler almalıyım" duygusu var mı? :)
ya şimdiden bi dolu kıyafeti oldu kızımın, Allah inşallah kullanmayı nasip eder. ama böyle inanılmaz bi alışveriş isteği var bende, sürekli kızıma ne alsam diye düşünüp duruyorum. daha odasını almadım, kendim için hastanede giyilecek pijamalarım da hazır değil. çalıştığım için ancak haftasonu ilgilenebiliyorum bunlarla, böyle işe gitmeyip deli gibi alışveriş yapasım var sanki çok param varmış gibi.
ya bi de bana şu mesajlarda kullandığınız smiley leri nerden bulduğunuzu söyleyin ne olur! habire :) yapıyorum, nerde bu gülen suratlar, mimikler filan ?
canım ben hiç yeni doğan almamıştım 3x6 dan başladık zaten doktorlar büyük bez öneriyor kemik gelişimi için
Evet canım yalnız değilsin bendede sürekli var ve ne hikmetse hep küçük almak isteği var 0-3 aylık yani hemen giydirmek istiyorum, ama bir sürü şey oldu bunların hepsini nasıl giyecek bilmiyorum, bebek mağazalarına girmemeye çalışıyorum. Gülen yüz olayını bende bilmiyorum bende sürekli :) yapıp duruyorum
canım bende kızımda öyleydim ne görsem alasım geliyordu ve alıyordum dadoğumdan sonra aldığım kadar da hediye geldi gerçi her hediye kullanışlı olmuyor onları ayırıp dışarı verdiğim halde bi ton hiç giymeden kaldırdığım eşyaları oldu şimdi 4 takım aldım kızımdan da 5 takım var hiç giyilmemiş doğumdan sonra gelişimine göre alırım artık
ne güzel bi paylaşım olmuş. okurken ben bile eridim yahu :) bana da birileri burdaki gibi masaj yapsa :) masaja ben de bayılırım, kızım bana çekerse sürekli ister artık:)
şu miniklerimizi hayırlısıyla, sağlıkla bi kucağımıza alsak, mıncırsak, öpsek, masaj yapsak :) sabırsızlanıyorum kızımın ipek tenini koklamak, masaj yapmak için. hepimizin aynı şeyleri hissettiğini, istediğini düşünüyorum gerçi :)
Eki Görüntüle 569966
KIZLAR OLUŞUMLA GELMİŞ BULUNMAKTAYIZPAŞAM 1.470 gr olmuş heyecandan boyunu sormayı unuttum gelişimi çok iyimiş bi sorun çıkmadı yeni doğum yaptığım için doktorum dikişlerime baktı ve yaram tekrardan açılmaya müsaitmiş bi sorun olmaz dedi ve gene aynı yerden açılacak sol kasığım ağrıyordu paşam sırtını oraya dayıyormuş doktorum bi sorum olmaz dedi gene herzaman sol tarafına yatmaya çalış dedi son doğum tarihim 14 subat ama sezaryan olacağım için bi hafta öne alacaklarmış yani 39 da doğuma gidiyorum bide ocağın ilk haftası tekrar çağırdı ve doğuma kadar her hafta gidecekmişim ocaktan sonra doğum hazırlıklarına başlayacağız dedi yani 38 de olabilirmiş doğum
geçmişi okuyamadıımmmmm
ama sedayla sinem in kuzularını gördüm maşallah onlaraaaaa....
birsy hadi gözünaydın iyi olmuş rahatlamışsın sen dee
mucizem dün mesaj kutun doluydu boşaltmayı unutma canım
biz de okuldan geldik...yazılı yaptım dün ve bugün çok yorgunummmmm
öperim hepiniziiii
Eki Görüntüle 570290 Eki Görüntüle 570300 Eki Görüntüle 570299 Eki Görüntüle 570298 Eki Görüntüle 570297 Eki Görüntüle 570296 Eki Görüntüle 570295 Eki Görüntüle 570294 Eki Görüntüle 570293 Eki Görüntüle 570292 Eki Görüntüle 570291 Eki Görüntüle 570301 Eki Görüntüle 570302 bunlarda yeni aldıklarım kızlar park yatağı oto koltuğu süt sağma mak. uyku seti kaldı benimde geceliklerim sonra alacaklarımız bitiyorrr aaaaaaaaaa kıyafet çantasıda vardı unuttum onu
aşağıda yetkileriniz bölümü var orda "gülümsemeler" açık yazıyorsa mesaj yazarken o yüzler size görünür siz de istediğinizi seçip yayaınlayabilirsiniz
eğer kapalıysa kullanıcı kontrol paneli/seçenekleri düzenle/konu görünüm seçenekleri nden
imzaları göster
grafikleri göster
hepsini işaretleyin
aşkitom bide burdan söliyim deidm sana yakışıklı eymenim güzel pozlar vermiş teyzelerine maşallahhhhhh nazar nazar nazar
canımm paso boşaltıyorum msj kutusunu ama yine dolu anlamıyorum ki ben aldınmı kargomu noluuuuuur aldım de artık((
güle güle kullansın minik bebeğin biçok şeyimiz aynı onu farkettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?