2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende bu bezler hakkinda bisey sormak istyiorum, ben bebek dogmadan 2-3 paket aliyim diyorum 1 nummara olan yeni doganlar icin acaba 3 paket cokmu? 3 paket alsam ya diyorum 3. paket olmasa kücük gelse yada 2 paketmi alsam cogu diyor hemen büyüorlar 3 paket alirsan bosuna almis olursun, 2 paket diyorum aliyim o cok gelmez dei?

ne yapalım bizde bir yandan çay içiyoruz bir yandan size yetişmeye çalışıyoruz biz yandanda çalışıyoruz işte :) kızlar bez şimdilik bir paket alın her bebeğin bünyesi kabul etmiyormuş bazı bezleri mesela benim ark. prima premıun care almış ilk doğduğunda bebiş pişik olmuş yapamamış bez şimdi normal prima kullanıyor :) aklınızda bulunsun

arkadaşım bence 3 paket alma. benim abimler 1 numaradan sadece 1 paket kullanmışlar 2 ve 3 numaradan çok gidiyormuş. o yüzden ben yenidoğandan 1 tane aldım eğer gerek olursa tekrar alırız elimizde kalmasın.

kızlar sizde de sürekli "bebeğime birşeyler almalıyım" duygusu var mı? :)
ya şimdiden bi dolu kıyafeti oldu kızımın, Allah inşallah kullanmayı nasip eder. ama böyle inanılmaz bi alışveriş isteği var bende, sürekli kızıma ne alsam diye düşünüp duruyorum. daha odasını almadım, kendim için hastanede giyilecek pijamalarım da hazır değil. çalıştığım için ancak haftasonu ilgilenebiliyorum bunlarla, böyle işe gitmeyip deli gibi alışveriş yapasım var sanki çok param varmış gibi.
ya bi de bana şu mesajlarda kullandığınız smiley leri nerden bulduğunuzu söyleyin ne olur! habire :) yapıyorum, nerde bu gülen suratlar, mimikler filan ?

canım ben hiç yeni doğan almamıştım 3x6 dan başladık zaten doktorlar büyük bez öneriyor kemik gelişimi için

Evet canım yalnız değilsin bendede sürekli var ve ne hikmetse hep küçük almak isteği var 0-3 aylık yani hemen giydirmek istiyorum, ama bir sürü şey oldu bunların hepsini nasıl giyecek bilmiyorum, bebek mağazalarına girmemeye çalışıyorum. Gülen yüz olayını bende bilmiyorum bende sürekli :) yapıp duruyorum

canım bende kızımda öyleydim ne görsem alasım geliyordu ve alıyordum da doğumdan sonra aldığım kadar da hediye geldi gerçi her hediye kullanışlı olmuyor onları ayırıp dışarı verdiğim halde bi ton hiç giymeden kaldırdığım eşyaları oldu şimdi 4 takım aldım kızımdan da 5 takım var hiç giyilmemiş doğumdan sonra gelişimine göre alırım artık

kızlar yorum yazdığınız yerin altında sayfayı biraz aşşağı indirin

aşağıda yetkileriniz bölümü var orda "gülümsemeler" açık yazıyorsa mesaj yazarken o yüzler size görünür siz de istediğinizi seçip yayaınlayabilirsiniz
eğer kapalıysa kullanıcı kontrol paneli/seçenekleri düzenle/konu görünüm seçenekleri nden
imzaları göster
grafikleri göster
hepsini işaretleyin

Son düzenleme:

Aynı şeyler geçti aklımdan şçyle bir dogsada mıncırsam gerci ben yüzünden öpmeye kıyamam annemde beni öpmemiş. Dogsun o ellerini poposunu yiycem ben onun

aşkitom bide burdan söliyim deidm sana yakışıklı eymenim güzel pozlar vermiş teyzelerine maşallahhhhhh nazar nazar nazar

canımm paso boşaltıyorum msj kutusunu ama yine dolu anlamıyorum ki ben aldınmı kargomu noluuuuuur aldım de artık ((

güle güle kullansın minik bebeğin biçok şeyimiz aynı onu farkettimmm

bende aynı dertten müzdaribimm ::)))
yani gülümseme yapamıyorum.aşağıda açık görünüyor.
ama yazarken göremyorum nerde olduklarını :((

mesaj geldi bugün kargo şubeye ulaştı evinize gelecektir diye ama ne zaman yazmamışlar gelir artık canım:) gelince haber veririm zaten ünlü hedayeyi:))

-Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...

- Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...

- Verdiler teknoyu, dup tıs tempoyu kafamızı dinleyemiyoruz şurda iki dakka...

- Ulean 5 aydır tekmeliyom!!! Du ben bunu bi ısrayımm...

- Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa

- Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.

- Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?

- Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, bi de elektrik süpürgesi ne acaba?

- Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

- Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!

- Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…