2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
weewell marka buhar makinası aldım ben bu arada kim yazmıştı unuttum ama
nette de genelde çok memnun olduklarına dair yorumlara rastladım.. o da bir yana 2 arkadaşım kullanıyor gayet memnunlar tavsiye ettiler
kızımda kraft almıştım o eskidi bir de bunu deneyelim dedik bakalım artık...

slm kuzular biz geldik miniğimle bugün okuldan sonra
sağlık ocağına gittik ne zamandır arayıp taciz ediyolardı
gelin kontrole die bizde bugün gittik, tansiyonun biraz düşük dedi
galiba yorgunluktan kaynaklı dedi ama benim genelde hep düşük çıkyo
ama kaç çıktı die sormayı düşünemedim, sonra reflüm için bahsettiğiniz
gaviscon şuruptan yazdı 2 şişe günde 3 defa 2 ölçek tok karnına dedi ama
bana çok gibi geldi o yüzden sabah akşam yeter eczane de tanıdıktı o da aynı
şeyi söyledi çok da sık içme mecbur kaldıkça iç dedi, bide ben evde tartılıyorum 71-72
arası çıkıyorum orda tarttı 74 çıktım çok üzüldüm ama üzerimde kalın boğazlı kazak
kalın bi triko ceket tayt ve pantolon ayakkabılar derken o kadar çıkması normaldir
die düşünerek kendimi avuttum bide meleğimin kalp atışlarını dinledik çok ii dedi
ama son zamanlara yaklaşıyosun herşeye dikkat et dedi, bir de bugün unnadodan msj geldi
primadaki kampanya bi bakayım almayı düşünüyorum
çok konuştum siz neler napıyosunuz?

İkizler konuşması

- Allah kurtarsın kardeş...
- Eyvallah...

- Ehhihi bu çok eğlenceliymiş, chateau brillant nasıl
- Abi benim canım acaip şekilde mango turşusu çekti nerden söylüyoruz?
- Merak etme aşertiriz gelir şimdi...
- Süpersin baba yaaaa

- Şafak kaç hoca
- Sen sayıyorsun ya salak, aynı işte..

- Çıkarın beni buradan. Kırlarda koşmak, sevgilimle coşmak istiyorum...
- Yürümene 1 sene var daha, ne koşması ne sevgilisi...
- Yapma yaa... Daha çıkmadan depresyona giricem be kardeşim...

Arkadaslar msj hakkim yok, bunu sevtaporhana iletir misiniz?

Sevtaporhan maalesef akp onerge vermemis, yasa ocak ayina ertelenmis. Sozde bu hafta mesaiye kalacaklardi ama vazgecmisler. Zaten haftanin 3 gunu calisiyorlar, mesai dedikleri de cuma ve cmt. Cogunlukta onlarda, bu hafta sadece sermaye. Yasasini gorusecegiz diyor. Adamlar bir de butcelerden sonra meclisi tatil edeceklermis!!!! Allaha havale ettim.

kızlar biz çıkıyoruz şimdi hepinize iyi akşamlarrrr akşamın soın saatlerinde hatta dakikalarında topiğe takılabildim inş.yarın daha faal geçer öpüyoruz sizleri teyzecikler

ezelllllllllllllllllllll hoş geldın yaaaaaww sende bı face ac kendıne yaaaa

güle güle kullansın yavrun inşallah

aşkitom bide burdan söliyim deidm sana yakışıklı eymenim güzel pozlar vermiş teyzelerine maşallahhhhhh nazar nazar nazar

teyzelerini çok sevdi benim oğlum

ben yazdım bennn ben de weewell inkini almayı düşünüyodum ama intten aratınca onları buldum işte bi de gece lambası gibi ışığı var falan yazmışlar biri ikinci kullanışta bozuldu geri almadılar yazmış...biri de içini açıp baktım garanti kabul etmeyince 2 tane vidayla tutturmuşlar hiç bişeye benzemiyo yazmış 1 ay kullandım kapasitesi 3te birine düştü traktör gibi ses çıkarıyo diyen var...belki modelden modele değişiyodur ama o kadar kötü yorum okuyunca moralim bozuldu vazgeçtim almaktan

selam kızlar
nasılsınız?
bugün çalıştığım köyde çok kötü bir olay yaşandı, şizofren hastası bi adam karısını öldürdü, duyduğumdan beri etkisinden kurtulamadım, içim bi tuhaf unutamıyorum
birde okulumuzda çalışan kadının yan komşusuymuş bütün ayrıntılarıyla anlattı keşke dinlemeseydim

offff kıyamam keske dınlemeseydınn boyle olaylar cok zor sılınıyor hafızalardan
gecen sene yakın arkadasımın 26 yasında oğlu ıntıhar etmıstı genc fızıkcının olumu falan dıye de gazetelere cıkmıstı 6 ay kendıme gelemedım ben yaaaa
allahım affetsın artık cenaze ve hastalara daha az gıdıyorum etkısınden cıkamıyorum cunku ben hasta oluyorum

bende ilk duyduğumda çok etkilenmedimde kadın ne diye anlattıysa anlattı kızlar sakın dinlemeyin çıkın o ortamdan böyle bişey anlatıldığında, ya da susturun

herkese merhaba :)
Bizim bebiş ayağıyla alt tarafımı acayip karıştırıyor ayağı çıkacak sanıyorum o derece yani hem acı veriyor hem korku . Birde bu aralar çok aşağıya indi resmen kasiklarimda dün biraz yürüdüm kasiklarim parçalanmış gibi oldu resmen hala ağrıyor

benimde kasıklarımda az az ağrı var içime tayt giydim üşüttüm mü ne

benımkı arkeolojık kazı yapıyor:)

Merhaba
Burada yazılanlar ziyaretçiler tarafından okunduğu için sizden ricam özelinizi paylaşmamanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…