- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.701
mesaj geldi bugün kargo şubeye ulaştı evinize gelecektir diye ama ne zaman yazmamışlar gelir artık canım:) gelince haber veririm zaten ünlü hedayeyi:))
ezelllllllllllllllllllll hoş geldın yaaaaaww sende bı face ac kendıne yaaaaweewell marka buhar makinası aldım ben bu arada kim yazmıştı unuttum ama
nette de genelde çok memnun olduklarına dair yorumlara rastladım.. o da bir yana 2 arkadaşım kullanıyor gayet memnunlar tavsiye ettiler
kızımda kraft almıştım o eskidi bir de bunu deneyelim dedik bakalım artık...
güle güle kullansın yavrun inşallahEki Görüntüle 570290 Eki Görüntüle 570300 Eki Görüntüle 570299 Eki Görüntüle 570298 Eki Görüntüle 570297 Eki Görüntüle 570296 Eki Görüntüle 570295 Eki Görüntüle 570294 Eki Görüntüle 570293 Eki Görüntüle 570292 Eki Görüntüle 570291 Eki Görüntüle 570301 Eki Görüntüle 570302 bunlarda yeni aldıklarım kızlar park yatağı oto koltuğu süt sağma mak. uyku seti kaldı benimde geceliklerim sonra alacaklarımız bitiyorrr aaaaaaaaaa kıyafet çantasıda vardı unuttum onu
aşkitom bide burdan söliyim deidm sana yakışıklı eymenim güzel pozlar vermiş teyzelerine maşallahhhhhh nazar nazar nazar
weewell marka buhar makinası aldım ben bu arada kim yazmıştı unuttum ama
nette de genelde çok memnun olduklarına dair yorumlara rastladım.. o da bir yana 2 arkadaşım kullanıyor gayet memnunlar tavsiye ettiler
kızımda kraft almıştım o eskidi bir de bunu deneyelim dedik bakalım artık...
yeterbe 100 mesajı geçmişsin sen de mesaj atabi,lirsin artık canım
meltem hoşbulduk be yaa:)
offff kıyamam keske dınlemeseydınnselam kızlar
nasılsınız?
bugün çalıştığım köyde çok kötü bir olay yaşandı, şizofren hastası bi adam karısını öldürdü, duyduğumdan beri etkisinden kurtulamadım, içim bi tuhaf unutamıyorum
birde okulumuzda çalışan kadının yan komşusuymuş bütün ayrıntılarıyla anlattı keşke dinlemeseydim
offff kıyamam keske dınlemeseydınnboyle olaylar cok zor sılınıyor hafızalardan
gecen sene yakın arkadasımın 26 yasında oğlu ıntıhar etmıstı genc fızıkcının olumu falan dıye de gazetelere cıkmıstı6 ay kendıme gelemedım ben yaaaa
allahım affetsın artık cenaze ve hastalara daha az gıdıyorum etkısınden cıkamıyorum cunku ben hasta oluyorum
herkese merhaba :)
Bizim bebiş ayağıyla alt tarafımı acayip karıştırıyor ayağı çıkacak sanıyorum o derece yani hem acı veriyor hem korku . Birde bu aralar çok aşağıya indi resmen kasiklarimda dün biraz yürüdüm kasiklarim parçalanmış gibi oldu resmen hala ağrıyor
benımkı arkeolojık kazı yapıyor:)herkese merhaba :)
Bizim bebiş ayağıyla alt tarafımı acayip karıştırıyor ayağı çıkacak sanıyorum o derece yani hem acı veriyor hem korku . Birde bu aralar çok aşağıya indi resmen kasiklarimda dün biraz yürüdüm kasiklarim parçalanmış gibi oldu resmen hala ağrıyor
Aman dikkat et azıcık soğuk olsa beş katı ağrıyorbenimde kasıklarımda az az ağrı var içime tayt giydim üşüttüm mü ne
aynen öylebenımkı arkeolojık kazı yapıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?