2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın herkese.......

masallah canm ne guzel poz vermıs valla bole pozlaro grdukce kıskanyrum

ayyy maşallah ikinize de... ben de ctesi gidiyorum. ayyyyyyyyyyyyyy çok sevinçliyim

Hep boyle planlar yapiyoruz ne yapariz diye ama buyuk ihtimalle o sancilar bir baslayinca biz baska bisey dusunemeyip hemen hastaneye atlayacagiz..
Suyun patladiginda buyuk ihtimalle senin de sancin artmis olur... ozaman da banyo falan istemezsin

Valla insan ister istemez bir çok plan yapıyor ama yapılan bu planların ne kadarı hayata geçecek bilmiyorum, herşeyi oluruna bırakmak en güzeli ama olmuyor :)

günaydin herkese, ebe burdaydi gitti simdi, ne sorularim varsa hepsini sordum dr gittigimde hep unutuyordum soriyim bu iyi oldu böyle,
kadinin nst makinasi vardi kücük onlan kalp atisini dinledik yani daha dogrusu dinlemeye calistik olmadi arkadan kalp sezleri vardi ama kayd edemiyordu sirtini dönmüsdü .
bi torba getirmis bana icinde kitablar var kücük siselerde denemelik catlaklar icin bebek yagi var, denemelik gögüs pedi, denemelik 6 tane suyun icine birakilan haplar varya suyun icinde eriyen bebegin gelisimi iciin iyimis, bide haftaya persembe gelecek yine dogumu konusacagiz

Valla canım bende onu merak ediyorum işte bazılarının suyu geliyor ama açılma olmuyor sancısı olmuyor yani sancı yoksa acele etmemek mi lazım bir danışayım dedim teşekkür ederim cevabın için

Kızlar biberon muhabbeti olmuş biberonların kauçuk mu yoksa silikon mu alıyorsunuz emziğide tabi. Hani kauçukta koku var diye okumuştum anneye alışmakta zorluk çekiyormuş. O yüzden silikon daha iyiymiş ama sağlık açısından kauçuk. Yani ne karar verdiniz

sağol teyzesi hadi bakalım cumartesi güzel heberller bekliyoruz sizden de

masallah canm ne guzel poz vermıs valla bole pozlaro grdukce kıskanyrum

darısı senin başına canım ama kızlar nazlı oluyorlar bizim ela hanımda hiç yüzünü göstermez di

ayyy maşallah ikinize de... ben de ctesi gidiyorum. ayyyyyyyyyyyyyy çok sevinçliyim

sağol canım anam bütün topik cumartesi doktor da desenize cumartesi kuş uçmaz kervan geçmez topik te

tünaydın kızlaaarrrr.... ve ciciş bebikleeeerrrr

aslında sabah erkenden kalktım yine. bebişimin cicilerini yıkıyorum

dün okula gittim erkenden. tez malzemelerim gelicek diye hoca çağırmıştı. akşam anca dönebildim. çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk yorulmuşum. hele botlar ayağımda 10 kilo gibiydi mübarek. üstümde kaban falan. iyice ağırlaştım zor adım attım. bizim hastanenin yokuşu var bi de 2 dklık yol 15 dk fln sürmüştür

neyse ki değdi gittiğime çoooookkkkk şükür. danışman hocamla konuştum. diğer asistanıyla kavgalı olduğumuzu, bana neler yaptıklarını, onlar yüzünden hiç iş yapmıyo gözüktüğümü, işle ilgili şeyleri bana iletmediğini beni mağdur bıraktığını, onlara hiç ama hiç güvenmediğim için tez malzemelerimi (7.000 tl değerinde) burda bırakmak istemediğimi, bana nasıl iftiralar attığını (daha önce benim teslim alıp odaya kilitlediğim bi malzeme kaybolmuş onlar odayı açtıktan sonra, onu ben çalmışım muamelesi yapmıştı ki ben hamile ve okulu dondurduğum için evdeyim halbuki o sırada! üstelik geçenlerde de hocanın iki kitabı kaybolmuş artık ne dediyse hocaya kadın tel açıp bana soruyo kitaplarım sende mi diye.. pis iftiracııııı!!!), kısacası şimdiye dek yaptıkları pisliklerin %1'ini ve bundan sonra yapacağını beklediklerimi anlattım sonunda hocaya. ÜSTÜMDEN TIR KALKTI!!! hiç bana göre değildir böyle şikayet işleri falan ama ben artık başa çıkamadım, cevap verdim o da olmadı, her gittiğimde beni sinir krizlerine sokuyo, en son özel eşyalarımı bıraktığım dolabı-m-ı resmen çöp torbasına boşaltmış ve paçavra gibi kapının önüne atmıştı! sen misin bunları bana yapan!!!... en önemlisi de gerizekalı işimize yansıtıyo bunları, dedim hocam ben hiç bi yerde böyle profesyonelsizlik görmedim. sonuçta bilim yapıyoruz söz konusu olan da insan sağlığı hatta ve hatta embriyo sağlığı. işle aşkı karıştırmicaksın. hoca da dedi tamam senin malzemeleri ben kendi dolaplarıma kilitlicem, buzlukta durmaları gerekenleri de ordaki kendi kutularıma koyalım yine dedi. gittik laboratuvara, bi açtık buzdolabını, 700 liralık bi malzemem yok!!! hiç şaşırmadım! dün gelen malzemelerde bi yanlışlık olmuş heralde, benimkilerden biri onunkilerin arasına karışmış belli ki, onu gördük orda... ve her zamanki gibi söylemedi elbette, ben de gelsin diye beklicem, firma teslim ettik gözüküyo dicek fln, kalcam gene b.k gibi. hoca şahit olmuş oldu. Ohhhhhhh!!!!... bütün anlattıklarımı kendi elleriyle ispat etmiş oldu anında. kaybolan malzemeyi sordu onlara hoca. gene yamulttu suratını ben bilmiyorum diye. başka bi arkadaş bulmuş da, almış koymuş diğer dolaba bozulmasın diye. neyse... hoca da en son sen hiç bunları düşünme şimdi, hamileliğinin tadını çıkar dedi. PİS İFTİRACIYI ALT ETTİM!!! YİHHUUUUUUU!!!...

sefan olsun ohhh düşmanlar çat diye çatlasın :118:

Canım tansiyonun iyi ise bence panik yapma, oluyor çünki arada elim ayağım titriyor bazen ölçüyorum tansiyonumu normal bir süre sonra geçiyor.Kan ilacını falan düzenli kullanıyorsun değilmi çünki kansızlıkta bu şikayetlere yol açabiliyor

geçmişi okuyamadıımmmmm

ama sedayla sinem in kuzularını gördüm maşallah onlaraaaaa....

birsy hadi gözünaydın iyi olmuş rahatlamışsın sen dee

mucizem dün mesaj kutun doluydu boşaltmayı unutma canım

biz de okuldan geldik...yazılı yaptım dün ve bugün çok yorgunummmmm

öperim hepiniziiii

Gökçeeeeee naber bacım kotan mı doldu yoktun geçen gün?

kızlar bi site buldum. Fikirdenk - Annelerin Alışveriş Rehberi annelerin alışveriş rehberi. fikirdenke bakmadan bebek alışverişine çıkmayın. şeklinde sloganı var. ben çok güzel buldum siteyi. içeriği çok geniş değil ama çeşitli. bebek fotoğrafçıları, pastacılar ve parti malzemeleri, kurslar falan gibi konular da var. mesela bişey satın almışlar onu kullanıp fikirlerini yazmışlar editör ve üyeler. tavsiye ederim.

unnado da bugün prima kampanyası varmış.

canlar bu belirtiler bende şekerim yükseldiğinde oluyor.:26: sizde çıktı mı bilmiyorum ama açken ya da tatlı yedikten sonra mı oluyor bi dikkat edin bakalım. hamileler aç kalınca da hemen eli ayağı titrer. geçmişler olsun.

okumakla insan olunmuyo işte bi örneği de o asistandan çıkmış...

eveeeet maalesef kotam dolmuştu dün yenilendi ama sizin yazdıklarınızı okumaktan ben yazamadım ancak bugün bitti

bu arada deneyim yazmışsın da aklıma geldi...kızlar weewell markası var ya türk markasıymış alman teknolojisi fransız markası diyolar falan ama hem türk markasıymış hem de çinde üretiliyomuş yarım saattir onu araştırıyorum...braun un kulaktan ölçerini alcaktım intten weewell in kampanyasını gördüm temassız ölçüyomuş dedim dur bi araştırıyım olmazsa buhar makinesini de ondan alıyım diye iyiki buhar makinesini araştırmışım anaammmm millet neler yazmış....termometresini bilmiyorum ama buhar makinesini sakın almayın demişler..demek ki neymiş bildiğimiz markalardan şaşmayıp paşa paşa istedikleri parayı verip ucuzunu aramayacakmışız yoksa aynı önce ucuzunu alıp 2 günde bozulunca sonuç olarak yine pahalısını almak zorunda kalıyomuşuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…