- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.641
günaydın herkese.......
Eki Görüntüle 569966
KIZLAR OLUŞUMLA GELMİŞ BULUNMAKTAYIZPAŞAM 1.470 gr olmuş heyecandan boyunu sormayı unuttum gelişimi çok iyimiş bi sorun çıkmadı yeni doğum yaptığım için doktorum dikişlerime baktı ve yaram tekrardan açılmaya müsaitmiş bi sorun olmaz dedi ve gene aynı yerden açılacak sol kasığım ağrıyordu paşam sırtını oraya dayıyormuş doktorum bi sorum olmaz dedi gene herzaman sol tarafına yatmaya çalış dedi son doğum tarihim 14 subat ama sezaryan olacağım için bi hafta öne alacaklarmış yani 39 da doğuma gidiyorum bide ocağın ilk haftası tekrar çağırdı ve doğuma kadar her hafta gidecekmişim ocaktan sonra doğum hazırlıklarına başlayacağız dedi yani 38 de olabilirmiş doğum
Eki Görüntüle 569966
KIZLAR OLUŞUMLA GELMİŞ BULUNMAKTAYIZPAŞAM 1.470 gr olmuş heyecandan boyunu sormayı unuttum gelişimi çok iyimiş bi sorun çıkmadı yeni doğum yaptığım için doktorum dikişlerime baktı ve yaram tekrardan açılmaya müsaitmiş bi sorun olmaz dedi ve gene aynı yerden açılacak sol kasığım ağrıyordu paşam sırtını oraya dayıyormuş doktorum bi sorum olmaz dedi gene herzaman sol tarafına yatmaya çalış dedi son doğum tarihim 14 subat ama sezaryan olacağım için bi hafta öne alacaklarmış yani 39 da doğuma gidiyorum bide ocağın ilk haftası tekrar çağırdı ve doğuma kadar her hafta gidecekmişim ocaktan sonra doğum hazırlıklarına başlayacağız dedi yani 38 de olabilirmiş doğum
aranızda kensi isteğiyle sezeryan isteyen varmı benden başka?
Hep boyle planlar yapiyoruz ne yapariz diye ama buyuk ihtimalle o sancilar bir baslayinca biz baska bisey dusunemeyip hemen hastaneye atlayacagiz..
Suyun patladiginda buyuk ihtimalle senin de sancin artmis olur... ozaman da banyo falan istemezsin
Valla canım aslında sanki ben istiyorum. Ama eminde değilim, yani korkularım nedeni ile istiyorum, ama çevrede yoğun bir baskı var norma doğum konusunda sanırım kendi sezeryan isteğimi bastırmaya çalışıyorum
ben soyle bılıorum su gelnce bebek 24 saat daha kalablyr ıcerde bı arkadasın gece suyu geldı ama sancı falan yoktu dırek suyu gelmıs ertesı gun gıttı doktora o geceyı gecırdı yanı snra yattı hastanede 2-3 gunden sonra dogumu oldu erken dogum oldugu ıcın beklettıler buarada
hep huyumdur abartırımmm:):)
ya kızlar buarada ıcımde sankı bır kurt var doymuyrumm açımmm nolcak bu boyle ufff:
sağol teyzesi hadi bakalım cumartesi güzel heberller bekliyoruz sizden debiz geldik nabıyonuz kızlarrr sinemmmm oyyyy yerim ben oğluşunu canım benimmmm maş. kuzuma kız bende bu cumartesi gideceğim ikimizin günleri hemen hemen aynı bakalım benimki ne kadar oldu geçen ay gittiğimde 1013 gr dı kızım
masallah canm ne guzel poz vermıs valla bole pozlaro grdukce kıskanyrum
ayyy maşallah ikinize de... ben de ctesi gidiyorum. ayyyyyyyyyyyyyy çok sevinçliyim
Teyzoşlarıı önce oğluma kocaman maaşallah istiyorumm...
Eki Görüntüle 569680 Eki Görüntüle 569681 Eki Görüntüle 569682 Eki Görüntüle 569683 Eki Görüntüle 569684 Eki Görüntüle 569685 Eki Görüntüle 569686
selamlar kızlar
bugün iyi haberle döndük doktordan
sıvı artışı azalmış şükür
inş 36. haftaları kadar görürüz
tünaydın kızlaaarrrr.... ve ciciş bebikleeeerrrr
aslında sabah erkenden kalktım yine. bebişimin cicilerini yıkıyorum
dün okula gittim erkenden. tez malzemelerim gelicek diye hoca çağırmıştı. akşam anca dönebildim. çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk yorulmuşum. hele botlar ayağımda 10 kilo gibiydi mübarek. üstümde kaban falan. iyice ağırlaştım zor adım attım. bizim hastanenin yokuşu var bi de 2 dklık yol 15 dk fln sürmüştür
neyse ki değdi gittiğime çoooookkkkk şükür. danışman hocamla konuştum. diğer asistanıyla kavgalı olduğumuzu, bana neler yaptıklarını, onlar yüzünden hiç iş yapmıyo gözüktüğümü, işle ilgili şeyleri bana iletmediğini beni mağdur bıraktığını, onlara hiç ama hiç güvenmediğim için tez malzemelerimi (7.000 tl değerinde) burda bırakmak istemediğimi, bana nasıl iftiralar attığını (daha önce benim teslim alıp odaya kilitlediğim bi malzeme kaybolmuş onlar odayı açtıktan sonra, onu ben çalmışım muamelesi yapmıştı ki ben hamile ve okulu dondurduğum için evdeyim halbuki o sırada!üstelik geçenlerde de hocanın iki kitabı kaybolmuş artık ne dediyse hocaya kadın tel açıp bana soruyo kitaplarım sende mi diye.. pis iftiracııııı!!!), kısacası şimdiye dek yaptıkları pisliklerin %1'ini ve bundan sonra yapacağını beklediklerimi anlattım sonunda hocaya. ÜSTÜMDEN TIR KALKTI!!! hiç bana göre değildir böyle şikayet işleri falan ama ben artık başa çıkamadım, cevap verdim o da olmadı, her gittiğimde beni sinir krizlerine sokuyo, en son özel eşyalarımı bıraktığım dolabı-m-ı resmen çöp torbasına boşaltmış ve paçavra gibi kapının önüne atmıştı! sen misin bunları bana yapan!!!... en önemlisi de gerizekalı işimize yansıtıyo bunları, dedim hocam ben hiç bi yerde böyle profesyonelsizlik görmedim. sonuçta bilim yapıyoruz söz konusu olan da insan sağlığı hatta ve hatta embriyo sağlığı. işle aşkı karıştırmicaksın. hoca da dedi tamam senin malzemeleri ben kendi dolaplarıma kilitlicem, buzlukta durmaları gerekenleri de ordaki kendi kutularıma koyalım yine dedi. gittik laboratuvara, bi açtık buzdolabını, 700 liralık bi malzemem yok!!! hiç şaşırmadım! dün gelen malzemelerde bi yanlışlık olmuş heralde, benimkilerden biri onunkilerin arasına karışmış belli ki, onu gördük orda... ve her zamanki gibi söylemedi elbette, ben de gelsin diye beklicem, firma teslim ettik gözüküyo dicek fln, kalcam gene b.k gibi. hoca şahit olmuş oldu. Ohhhhhhh!!!!... bütün anlattıklarımı kendi elleriyle ispat etmiş oldu anında. kaybolan malzemeyi sordu onlara hoca. gene yamulttu suratını ben bilmiyorum diye. başka bi arkadaş bulmuş da, almış koymuş diğer dolaba bozulmasın diye. neyse... hoca da en son sen hiç bunları düşünme şimdi, hamileliğinin tadını çıkar dedi. PİS İFTİRACIYI ALT ETTİM!!! YİHHUUUUUUU!!!...
Arkadaşlar herkese günaydın. Bugün çok garip hissediyorum kendimi. Geceden bu yana bayılacakmışım gibi sersemlik halsizlik ve hafif de bulantım var. İşe gelir gelmez izin isteyip sağlık ocağına gittim tansiyon normal dedi. Niye böyle oldum ki evham yaptım şimdi. İşteyim hala hayırlısıyla şu gün bi bitseydi...İşten sonra doktora gitmeli miyim sizce??
Canım tansiyonun iyi ise bence panik yapma, oluyor çünki arada elim ayağım titriyor bazen ölçüyorum tansiyonumu normal bir süre sonra geçiyor.Kan ilacını falan düzenli kullanıyorsun değilmi çünki kansızlıkta bu şikayetlere yol açabiliyor
tünaydın kızlaaarrrr.... ve ciciş bebikleeeerrrr
aslında sabah erkenden kalktım yine. bebişimin cicilerini yıkıyorum
dün okula gittim erkenden. tez malzemelerim gelicek diye hoca çağırmıştı. akşam anca dönebildim. çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk yorulmuşum. hele botlar ayağımda 10 kilo gibiydi mübarek. üstümde kaban falan. iyice ağırlaştım zor adım attım. bizim hastanenin yokuşu var bi de 2 dklık yol 15 dk fln sürmüştür
neyse ki değdi gittiğime çoooookkkkk şükür. danışman hocamla konuştum. diğer asistanıyla kavgalı olduğumuzu, bana neler yaptıklarını, onlar yüzünden hiç iş yapmıyo gözüktüğümü, işle ilgili şeyleri bana iletmediğini beni mağdur bıraktığını, onlara hiç ama hiç güvenmediğim için tez malzemelerimi (7.000 tl değerinde) burda bırakmak istemediğimi, bana nasıl iftiralar attığını (daha önce benim teslim alıp odaya kilitlediğim bi malzeme kaybolmuş onlar odayı açtıktan sonra, onu ben çalmışım muamelesi yapmıştı ki ben hamile ve okulu dondurduğum için evdeyim halbuki o sırada!üstelik geçenlerde de hocanın iki kitabı kaybolmuş artık ne dediyse hocaya kadın tel açıp bana soruyo kitaplarım sende mi diye.. pis iftiracııııı!!!), kısacası şimdiye dek yaptıkları pisliklerin %1'ini ve bundan sonra yapacağını beklediklerimi anlattım sonunda hocaya. ÜSTÜMDEN TIR KALKTI!!! hiç bana göre değildir böyle şikayet işleri falan ama ben artık başa çıkamadım, cevap verdim o da olmadı, her gittiğimde beni sinir krizlerine sokuyo, en son özel eşyalarımı bıraktığım dolabı-m-ı resmen çöp torbasına boşaltmış ve paçavra gibi kapının önüne atmıştı! sen misin bunları bana yapan!!!... en önemlisi de gerizekalı işimize yansıtıyo bunları, dedim hocam ben hiç bi yerde böyle profesyonelsizlik görmedim. sonuçta bilim yapıyoruz söz konusu olan da insan sağlığı hatta ve hatta embriyo sağlığı. işle aşkı karıştırmicaksın. hoca da dedi tamam senin malzemeleri ben kendi dolaplarıma kilitlicem, buzlukta durmaları gerekenleri de ordaki kendi kutularıma koyalım yine dedi. gittik laboratuvara, bi açtık buzdolabını, 700 liralık bi malzemem yok!!! hiç şaşırmadım! dün gelen malzemelerde bi yanlışlık olmuş heralde, benimkilerden biri onunkilerin arasına karışmış belli ki, onu gördük orda... ve her zamanki gibi söylemedi elbette, ben de gelsin diye beklicem, firma teslim ettik gözüküyo dicek fln, kalcam gene b.k gibi. hoca şahit olmuş oldu. Ohhhhhhh!!!!... bütün anlattıklarımı kendi elleriyle ispat etmiş oldu anında. kaybolan malzemeyi sordu onlara hoca. gene yamulttu suratını ben bilmiyorum diye. başka bi arkadaş bulmuş da, almış koymuş diğer dolaba bozulmasın diye. neyse... hoca da en son sen hiç bunları düşünme şimdi, hamileliğinin tadını çıkar dedi. PİS İFTİRACIYI ALT ETTİM!!! YİHHUUUUUUU!!!...
Gökçeeeeee naber bacım kotan mı doldu yoktun geçen gün?
kızlar bi site buldum. Fikirdenk - Annelerin Alışveriş Rehberi annelerin alışveriş rehberi. fikirdenke bakmadan bebek alışverişine çıkmayın. şeklinde sloganı var. ben çok güzel buldum siteyi. içeriği çok geniş değil ama çeşitli. bebek fotoğrafçıları, pastacılar ve parti malzemeleri, kurslar falan gibi konular da var. mesela bişey satın almışlar onu kullanıp fikirlerini yazmışlar editör ve üyeler. tavsiye ederim.
unnado da bugün prima kampanyası varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?