- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.741
bende how ı meet ypur mother ızlıcem ama hala macı bıtmedııı arada da oğluna yardım edıyor bugun seyredemeyız artık
yaaaa cok ozur bıdaha baktım donenceymış o yaaaakübraaa bir kız bir erkek ismi bulun siz de:))
meltemm hemen baktım 200 lira diyo kuzum sen nerden gördün fisher price yağmur ormanı anakucağı olduğuna emin misin?
Kraft taklidini yapmış o 100 lira acaba onu mu gördün..
Yok eğer 100 liraya düşmüşse şu saatte alıcas da ondan soruyorum
Mentalıst ıstıyorum başlamak ama bu ara dogum yaklastıkca yenı dızı ıstemıyorum seyredemezsem uzulurum hayatım bı dzene gırsındeona da bakmışlığımız var da komedi yerine bu tarz izlemek daha zevkli geliyo bana:)
house epey bitmeye yakın...lie to me çok severdim o bitti muhakkak tavsiye ederim bak...
good wife ile killing izliyos buara:) bir de her hafta yenisi düştükçe mentalist:))
Haha ayni biz. Bizde ne cinsiyetini ogrendik ne ISIN bulduk nede bisey almisiz. Demin esim diyor halen isim bulamadik Dedim ismi birak bebegimize halen bi corap bile almadik. Dedim bizim Gibi bukadar rahat Anne Baba yokdur kesinKarar vermenize sevindim isim de çok güzel hayırlı olsun :) karar veremeyen hala var . Mesela ben :) cinsiyetini de öğrenmedık biz ve isim de bulmadık biz alışverişte yapmadık biz hiç birşey yapmadık :) ayy sinirlerim bozuldu :) :)
Haha ayni biz. Bizde ne cinsiyetini ogrendik ne ISIN bulduk nede bisey almisiz. Demin esim diyor halen isim bulamadik Dedim ismi birak bebegimize halen bi corap bile almadik. Dedim bizim Gibi bukadar rahat Anne Baba yokdur kesin
kübraaa bir kız bir erkek ismi bulun siz de:))
meltemm hemen baktım 200 lira diyo kuzum sen nerden gördün fisher price yağmur ormanı anakucağı olduğuna emin misin?
kraft taklidini yapmış o 100 lira acaba onu mu gördün..
yok eğer 100 liraya düşmüşse şu saatte alıcas da ondan soruyorum
Haha ayni biz. Bizde ne cinsiyetini ogrendik ne ISIN bulduk nede bisey almisiz. Demin esim diyor halen isim bulamadik Dedim ismi birak bebegimize halen bi corap bile almadik. Dedim bizim Gibi bukadar rahat Anne Baba yokdur kesin
tembellleeeeeeeeeeer bız neredeyse torunlara almaya baslıcasKarar vermenize sevindim isim de çok güzel hayırlı olsun :) karar veremeyen hala var . Mesela ben :) cinsiyetini de öğrenmedık biz ve isim de bulmadık biz alışverişte yapmadık biz hiç birşey yapmadık :) ayy sinirlerim bozuldu :) :)
tembellleeeeeeeeeeer bız neredeyse torunlara almaya baslıcas
alışverısı yapıp yıkayıp utuleyemeden doguracaksınız benden demesıAlın alın geç kalmayın ben ettim siz etmeyin :)
alışverısı yapıp yıkayıp utuleyemeden doguracaksınız benden demesı
kızlarrr ya delı demeyın bana ama demınden berı guluyorummm
ruzgar 1 saattır oynamıyordu bende dışardan ruzgarrrrrrrr dedım yumusak sesle soyle bı kıpırdandı kıcını 2 oynattı sonra sakınledı
15 dk yıne tık yok yıne ruzgar dıye seslendım yıne uyandı ve ıkı oynadı resmen adını bılıyor ve bana tepkı verıyor sıpam yaaaaaaaaaa
kızlarrrr kuzumun adı belli artık söyleyim de rahatlayım:)
ilk eda dedik soğuttular bizi, nil dedik bana çok ince geldi tam ısınamadım, asya dedik ablasıyla babası beğenemedi gitti
vee sonrasında "DERİN" olmasına karar verdik...babamız da beğendi ben de ve en önemlisi ablamız da:) ablamızın adı NAZ ama uyumlu olması gibi bi derdim yok aksine uyumlu oldu pek hoşlaşmıyorum nedense...
adı gibi derinlikli dolu bir insan olur inşallah:)
sizler de koydunuz mu isimleri kesin? hala bulamayan var mı bir de:)))
kızlarrrr kuzumun adı belli artık söyleyim de rahatlayım:)
ilk eda dedik soğuttular bizi, nil dedik bana çok ince geldi tam ısınamadım, asya dedik ablasıyla babası beğenemedi gitti
vee sonrasında "DERİN" olmasına karar verdik...babamız da beğendi ben de ve en önemlisi ablamız da:) ablamızın adı NAZ ama uyumlu olması gibi bi derdim yok aksine uyumlu oldu pek hoşlaşmıyorum nedense...
adı gibi derinlikli dolu bir insan olur inşallah:)
sizler de koydunuz mu isimleri kesin? hala bulamayan var mı bir de:)))
Ben de kizima ismiyle hitap etmek istiyoruuuuummmmm....
Gecen sordum kaynadi arada kizlar, "busem" dedim en son, kocisi alistirmaya calisiyom. Nasi sizce? Ben cok sevdim cok sevimli geldi.
guzel canımmmmmmmmmmmBen de kizima ismiyle hitap etmek istiyoruuuuummmmm....
Gecen sordum kaynadi arada kizlar, "busem" dedim en son, kocisi alistirmaya calisiyom. Nasi sizce? Ben cok sevdim cok sevimli geldi.
gunaydınnnnnnnnnnn ben mesajını gec gormusum naptın hallettınmı?kızlar günaydın ikinizin isimlerde çok güzel bende kızım olursa buse koymayı düşüyodum adını birsy isimleriyle yaşasınlar inşallahhh
gunaydınnnnnnnnnnn ben mesajını gec gormusum naptın hallettınmı?
Günaydın, hepiniz için mutlu musmutlu bi gün olsun. Dün akşam kasık ve bel ağrıma dayanamadım. doktorumu aradım hastaneye yönlendirdi. tamam dedim mustafa ayhan geliyo bu sefer. o kadar ağrım vardı. saat 4 gibi sol kasığıma şiddetli bi ağrı girdi, sonra diğer kasığıma, sonra da belime vurdu ağrı. hastaneye gittik, ultrasona bakıldı, tabii hastaneye gidince kasılmalarım geçti. rahim açıklığına uzunluğuna bakıldı bi problem görmedi nöbetçi doktor. ama ağrılarım devam ediyodu ara ara. nst ye bağladılar 20 dakika falan. Doğum sancısı olmadığını öğrendim. ağrılarım geçşin diye 2 şişe serum ve fitil verdiler. hastanede uyuyup kalmışım. gece 23 gibi çıktık hastaneden. Daha anlatamadığım şeyler var burada, canım çok sıkkın.
Günaydın, hepiniz için mutlu musmutlu bi gün olsun. Dün akşam kasık ve bel ağrıma dayanamadım. doktorumu aradım hastaneye yönlendirdi. tamam dedim mustafa ayhan geliyo bu sefer. o kadar ağrım vardı. saat 4 gibi sol kasığıma şiddetli bi ağrı girdi, sonra diğer kasığıma, sonra da belime vurdu ağrı. hastaneye gittik, ultrasona bakıldı, tabii hastaneye gidince kasılmalarım geçti. rahim açıklığına uzunluğuna bakıldı bi problem görmedi nöbetçi doktor. ama ağrılarım devam ediyodu ara ara. nst ye bağladılar 20 dakika falan. Doğum sancısı olmadığını öğrendim. ağrılarım geçşin diye 2 şişe serum ve fitil verdiler. hastanede uyuyup kalmışım. gece 23 gibi çıktık hastaneden. Daha anlatamadığım şeyler var burada, canım çok sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?