2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kübraaa bir kız bir erkek ismi bulun siz de:))

meltemm hemen baktım 200 lira diyo kuzum sen nerden gördün fisher price yağmur ormanı anakucağı olduğuna emin misin?

kraft taklidini yapmış o 100 lira acaba onu mu gördün..

yok eğer 100 liraya düşmüşse şu saatte alıcas da ondan soruyorum

bende how ı meet ypur mother ızlıcem ama hala macı bıtmedııı arada da oğluna yardım edıyor bugun seyredemeyız artık

ona da bakmışlığımız var da komedi yerine bu tarz izlemek daha zevkli geliyo bana:)

house epey bitmeye yakın...lie to me çok severdim o bitti muhakkak tavsiye ederim bak...

good wife ile killing izliyos buara:) bir de her hafta yenisi düştükçe mentalist:))

yaaaa cok ozur bıdaha baktım donenceymış o yaaaa((

Mentalıst ıstıyorum başlamak ama bu ara dogum yaklastıkca yenı dızı ıstemıyorum seyredemezsem uzulurum hayatım bı dzene gırsınde
hafta sonları 6 bolum dr house seyredıyoruz bu ara:)

Haha ayni biz. Bizde ne cinsiyetini ogrendik ne ISIN bulduk nede bisey almisiz. Demin esim diyor halen isim bulamadik Dedim ismi birak bebegimize halen bi corap bile almadik. Dedim bizim Gibi bukadar rahat Anne Baba yokdur kesin

Haha ayni biz. Bizde ne cinsiyetini ogrendik ne ISIN bulduk nede bisey almisiz. Demin esim diyor halen isim bulamadik Dedim ismi birak bebegimize halen bi corap bile almadik. Dedim bizim Gibi bukadar rahat Anne Baba yokdur kesin

tembellleeeeeeeeeeer bız neredeyse torunlara almaya baslıcas

Ben de kizima ismiyle hitap etmek istiyoruuuuummmmm....
Gecen sordum kaynadi arada kizlar, "busem" dedim en son, kocisi alistirmaya calisiyom. Nasi sizce? Ben cok sevdim cok sevimli geldi.

Kizlar facete bi foto gordum koptum fotoyu yukleyemiyom ama bi ogretmene verilmis kagitta sunlar yaziyo:

Kufur edenler
Mehmet xxx

Ayaktakiler
Tugba xxx

Gam gam star yapanlar
Mehmet xxx

Nobetci ogrenciyle kavga edip tenefuste disari cikmayanlar
Mehmet xxxxx

ne mehmetmis yaa en cok gam gam stari sevdim ben hahahahaaaaa

Son düzenleme:

Ben de kizima ismiyle hitap etmek istiyoruuuuummmmm....
Gecen sordum kaynadi arada kizlar, "busem" dedim en son, kocisi alistirmaya calisiyom. Nasi sizce? Ben cok sevdim cok sevimli geldi.

kızlar günaydın ikinizin isimlerde çok güzel bende kızım olursa buse koymayı düşüyodum adını birsy isimleriyle yaşasınlar inşallahhh

Gunaydinnnnn... En gec yatip en erken kalkanlardanim bu hafta. Nolecek benim bu uyuyamama halim?

Guzel hayirli bir cuma diliyorum herkese. Yasasin yarin haftasonuuuuuu

Dun gece kizim 3 sularinda oyle bir hareket etti ki karalikta bile gordum gobek deligimin hemen solunda resmen bir tepe, yok yok hatta dag olustu bikac kez. Artik neresini dayadiysa. saga dogru bi duzluk olustu sonra da en sagda yine bi kabarti. Oksadikca oralari indi, birakinca gene cikardi. galiba sevilmek istiyo artik, kedi gibi sirnasiyo kizim. bayaa sevistik dun gece kizimla anlicaniz.

Günaydın, hepiniz için mutlu musmutlu bi gün olsun. Dün akşam kasık ve bel ağrıma dayanamadım. doktorumu aradım hastaneye yönlendirdi. tamam dedim mustafa ayhan geliyo bu sefer. o kadar ağrım vardı. saat 4 gibi sol kasığıma şiddetli bi ağrı girdi, sonra diğer kasığıma, sonra da belime vurdu ağrı. hastaneye gittik, ultrasona bakıldı, tabii hastaneye gidince kasılmalarım geçti. rahim açıklığına uzunluğuna bakıldı bi problem görmedi nöbetçi doktor. ama ağrılarım devam ediyodu ara ara. nst ye bağladılar 20 dakika falan. Doğum sancısı olmadığını öğrendim. ağrılarım geçşin diye 2 şişe serum ve fitil verdiler. hastanede uyuyup kalmışım. gece 23 gibi çıktık hastaneden. Daha anlatamadığım şeyler var burada, canım çok sıkkın.

Gecmis olsun papapacim. uzme kendini. Yaramazlar arada boyle kandiriyolar korkutuyolar bizi. En azindan kotu bisey olmadigini ogrenmissin. Gecenlerde kati tasidinz ya yorulmussun iste belki de.

Papapa çok geçmiş olsun canım,umarım ciddi bir sancı değildir.Ümit Beyi i mi aradın? Nasıldı ilgisi,anlatamadığım şeyler var demişsin canını mı sıktılar yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…