2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsunn kuzummm güzel günlerde sağlıkla sıhatle eskitsinn aminnnn :) bende sürekli beşiğini sallıyorumm dünde eşimin üstünde gaz çıkarma provası yaptımm

canım geçenlerde öle yaptım zaten adam bana 4 hafta diyosa 2,5 haftada fln aldım randevu uyanıklık yaptım D inş.sardığı gibi çıkartır o kordonu benim yaramazım

hayırlı olsunn kuzummm güzel günlerde sağlıkla sıhatle eskitsinn aminnnn :) bende sürekli beşiğini sallıyorumm dünde eşimin üstünde gaz çıkarma provası yaptımm

aminnnn inşallah hepsi sağlıklı günlerde kullansın inş. ay ajkşam bende sallıyorum beşğini bitaraftanda şey diyorum hani boş beşik sallayınca karnı ağrırmış ya bebeğin kız kötü yerde pratiğe dökmüşsün sende

Canım bende hiç gelemem gerginliğe ama erkekler bunu düşünmüyor işte, aslında haklıymış eşin,ama insan oraya doktora gidiyor güzel birşey için boşuna gerilmemek adına ben sesimi çıkartmazdım. Ama eşin mi haklı yoksa bizim düşüncemiz mi tartışılır

Belki 5 Ocak' dan sonra seni 10 günde bir çağırabilir

Canım işte üç haftaya kadar çalışabilir demiş yani raporunu vermiş, 32+0' dan itibaren saymaya başlıyorsun 35 gün yani 5 hafta * 7 =35 yapıyor, 35. gün hangi gün ise o gün işi bırakıyorsun son günün oluyor

anladım canım ama şimdi şöyle bişey var benim 31+3 de raporumu verdiğine göre benim kaybımmı oldu kafam karıştı

güle güle kullanınnn sağlıkla inşallah

bu arada izin olayı şöyle raporu verdiğin günden sonraki 5. aynı günde yani tam 5 hafta sonra ayrılabiliyorsun. kaç günlük olursan ol raporu verdiğin gün işyerine 32+0 sayılıyorsun sonrasında sadece 5 haftan kalıyor. yani ben raporumu iş yerime 30 kasımda verdim. o gün doktora gittiğimde 31+4 tüm. ama farketmiyor. 28 aralık son yani 30 kasımdan sonraki 5. cuma

anlatabilmişimdir umarım

esinim balım çok güzel anlatmışsın da sen de 4 ocakda ayrulcan ozaman izne eğer 4 ocak konusunda hemfikirsek eğer anlatabilmişsin diğer türlü ben anlamamışım buarada tşk.edeirz teyzesi iyiki mdf aldırdın esin ya içim rahat :))

Ay buna çok güldüm yastıkla felan deneseydin ya eşinin gazını çıkarmayı becerseydin nolcaktı he bide karışmak gibi olmasın ama boş beşik sallmak iyi değil derdi annem

kızlar peki 37. haftanın başında mı izne ayrılıyoruz yoksa 37. hafta dolunca mııı

merhabalar doktorumdan geldim şimdi oğlum 29 + 3 günlük 1.560 gr. boyu uzunmuş kuzumun öyle dedi doktorumuzun benide listenize eklerseniz sevinirim 20 şubat doğum tarihimiz hayırlısı bakalım

merhabalar doktorumdan geldim şimdi oğlum 29 + 3 günlük 1.560 gr. boyu uzunmuş kuzumun öyle dedi doktorumuzun benide listenize eklerseniz sevinirim 20 şubat doğum tarihimiz hayırlısı bakalım

hoş geldin aramıza
Allah sağlıklı sihhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş

benıde hastane kalabalık dıye delırtıyor neden sıra beklıyormusuz ver o zaman her ay 250 tl bekleme dedım 37 tl ıle bu kadar oluyor

ekledim canı m maşallah kuzuna

kızlar bı arada alı tezeli cagırıcam sayfaya mısafır hamıle olarak sızın butun dogum ıznı sorularınızı cevaplasın
ekledşm canım bızım 2 tane lıstemız var bırınde haftalara gore olcumlerı yapıyoruz buraya ekledım senı
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...aftalik-kac-kilo-kac-cmquot.html#post26574955

dıgerınde de de anne ve bebek bılgılerını tutuyoruz bılgılerını tamamla senıde ekleyeyım
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi.html

4 ocağı nereden çıkardın kızzz 28 aralıkta son günüm benim işte

kızlar peki 37. haftanın başında mı izne ayrılıyoruz yoksa 37. hafta dolunca mııı

32. hafta raporunu verdiğin günden tam 5 hafta sonra çok politik bi cevap oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…