2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ben detaylıya gittiğimde de ordaki doktor aynı şeyi söylemişti
ben de çok istiyorum ama bizim de bütçe okadarına izin vermez o nedenle egepolle konuşacağım bir de kendi doktoruma soracağım araştırma hastanesinde de belki önerebileceği biri vardır diye
umarım bir an önce olurlar ve çabuk iyileşirler

behcet uzda yapıyor aklında olsun ama sıraya gırmek gerekıyormus

ben de oğluşumun sünnetini kırkı çıkmadan yaptırmak istiyorum. Bakalım doktorumuza sorucaz o ne derse artık

kızlar bugün doktor bebşimizi babamıza benzetti :))) ya bide bugün ilk sıralar özel hasatlar için bide araya reprezant girmeye çalışınca eşim baya sinirlendi bende yapma dedim doktorda ona sinirlendin sanıcak dedimm anam ter attırdı bana bugün eşim doktorumda sonra reprezantı almadı zaten haklıydı eşim ama sakinn bi senmisin bekleyen baba herkes bekliyor ama benimkinin sesi çıkıyor ben ise umrumda değil benden önce girmiş vs çünkü bebeğimi görücem önemli olan o sakin olmam lazım diye hiçbişeyi umursamadım eşim hiç sevmez hak yenmesini ve o anda başlar sinirlenmeye haklıda tamammenn ama ben hamileyim gelemiyoru gerginliğe öncedende gelemezdim zaten dünde kapı komşum benim kapı dibimdeki ayakbalarımın üstüne poşetini koymuş kendi kapı dipindeki ayakabılarının üstüne koymamış ama haklı gene eşim bu konudada oyy nası bi iki gündü yaaa

bizde bebekken sünnet ettiricen aslanımızı :)

:)))) aynısından bende de var 2 tane hem deee

:)))) aynısından bende de var 2 tane hem deee

Allah kolaylık versin bizlere hakkaten bide sende iki tanemiş :)) :)) zor vallahi tatlımmm yaaa bugün ne çektiğimi ben bilirim git sen dedim gitmedide bide ama ultrasondan çıktık pamuk olmuş dedim deydimi sonuç odaklı ol amacın bebeğimiz olsun görme yaaa :) ama bugünden hem sinirden gülüyom hem bebeğimi görecem diye mutluluktannn ama benimkini resmen böle yapasım geldi bi ara

ben de bugün 32 haftalık dye aldım. şimdi merak ettiğim ne zaman izne ayrılıyorum ben hesap edemedim bilen biri hesaplayabilir imi 37 ye kadar...

Canım tam olarak 32+1' de rapor aldıysan üzerine 35 gün sayıyorsun, yani 16 ocak çarşamba günü son günün olacak o zaman izne ayrılman lazım, sanırım izne ayrılırken yine bir rapor veriyormuş doktor onu yine kuruma veriyormuşuz, bana verilen evrakta öyle yazıyor

selam güzel anneler. bugün doktora gittik 32. haftada çalışabilir raporumuzu aldık.yarın okula teslim edicem. kuzum 1700 gr olmuş maşallah tosuncuğuma. 5 hafta daha çalışacağım Allahın izniyle.

Maşallah bebişine de sanada canımm evet beş hafta daha çalışacağım bende ama artık zor gelmeye başladı. Evdede oturmak istemiyorum sıkılacağımdan eminim, ama bu hafta her sabah geç kalktım, saatimi erteledim, uyuya kaldım, son haftalara doğru artık öğlene doğru giderim işe bu gidişle :)

Güle güle yatsın bebeğinn canım. Ben İstanbul' da değilim ama ben iki adet pjama, bir adet geceliğmi loya'dan aldım, çok uygun ve çok güzel. Oraya bakmanı tavsiye ederim

evet canım fark oluyor diye biliyorum bende benimde arkadaşım doğum yaptı dört kilo olduğu için normale cesaret edemedi, bebek 3700 falan doğdu

bis yemekten geldik şimdi karnımıs doydu ama midemizde alev alev yanmaya başladı tabi yine (

Buarada dün istirahatim için kağıt aldım artık bende özgürüm ama doğuma 3 hafta kalana kdr çalışabilir dedi drm ve bende devam ediyorum.Oğluşumun nanakları tombiş tombiş teyzeleri Meltem teyzemiz 1850 olmuş 31+3 deydik dün 42,21 cm de boyumuz sanki normaliz gibi geldi bana :))listemize kaydedersen sev,nirim.

Ya sadece şeye sinirlendim ben 15 günde bir çağırıyo biçoğunuzun doktoru benimki nst fln hiçbişey yok rutin bir kontrol yapıldı aksi bir durum olmadıkça 3 hafta sonrasına randevu almamı söledi yine. Ama ben oğlumu çok özlüyorum ee nolcak şimdi 5 ocakda kontrole gitcem şubattada Doğum olcak neyani 2 kez kontrole gidicem ve doğurcam öle mi ( Ha buarada doğum tarihim 10 şubattı 2 şubata çekti tarihi benim m,niğim kordonu boynuna dolamış kızlar sezeryan olcak böle olur düzelmezse dedi bide hala poposu aşağıda dönmemiş

bitanem sen iki haftada bir al geldim ben de cee ee yap doktora :) yada unutkanlık doktor bey iki hafta dediniz sandım de :) bu arada tatlım hayırlısı olsun herşeyin hayırlısı sağlıkla gelsinlerde bitanemm kordon belki açılır iki haftaya tatlım hiç belli olmaz hareket halindeler çünkü

figencim 35 günü neye göre hesaplıyosun benimde 31+3 dü dün raporu aldığımda son 3 haftaya kdr çalışır yazıyor kağıdımda hesaplarmısın gerçi benim öksürüğümden dolayı kasılmalarım fln var kendini kötü hissedersen gel işgöremezliğini hemen yazayım takip et bebeğin hareketlerini dedi. Riski üstüne almamak içinde kişinin isteği üzer,ine verilmiştir bu kağıt diyede eklediler

Dün akşam oğlumun odası geldi kızlar yerleştirdik odayı ayy sabah işe gelirken bile odasına girdim beşiğni sevdim çıktım kuzumun yaa

Doğuma kadarrr yanımda kimse olmayacak canım. Nezaman doğuruyorum koşun dedim o zaman birileri gelecek

aslında evet tatlım hamilelikde erken doğum riski yoksa yanında birilerinin kalmasına pekde gerek yok suyumm geldii koşunnn :)) ay o günleri görmemize sayılı günler var zamanında gelinn bebişlerrr üzmeyinn emi güzel meleklerimiz biz annelerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…