- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.621
kesınlıkle haklısın :) benımkı ıste goz alışkanlıgı kendımı mısafırlıge gıtmıs gıbı hıssettımaman ne olacak. biz yine beraberiz ya. taşınsın
aydın bey oğlumu sunnet yaptırırken( ben hamıle oldugumı bılmıyordum:) ) soyle soyledı
"etrafında bebegı olan arkadaslarına soyle , bu ısın hakkı bebekkendır ıyıleşme surecı psıkoloık boyutu , agrı hıssetmemelerı acısından en gec 6 ay olana kadar yapılma taraftarı"
ben cok ıstıyorum ama butcem ne kadar elverırır bılmıyorumabının dugun masrfaları falan baya zorladı bızı, ama ılk fırsatta ıstıyorum , haber verdıgın ıcın tekrar tesekkurler
behcet uzda yapıyor aklında olsun ama sıraya gırmek gerekıyormusben detaylıya gittiğimde de ordaki doktor aynı şeyi söylemişti
ben de çok istiyorum ama bizim de bütçe okadarına izin vermez o nedenle egepolle konuşacağım bir de kendi doktoruma soracağım araştırma hastanesinde de belki önerebileceği biri vardır diye
umarım bir an önce olurlar ve çabuk iyileşirler
kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum.
Pofikçi al benden de o kadar artık işe gelmek istemiyorum ama evde olsam da sıkılırım. 16 ocağa kadar çalışıcam sonra da izne başlıcam çooook yorgun ve isteksizim artık
kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum.
Pofikçi al benden de o kadar artık işe gelmek istemiyorum ama evde olsam da sıkılırım. 16 ocağa kadar çalışıcam sonra da izne başlıcam çooook yorgun ve isteksizim artık
ya tarif edememki duygularımı. ağlamaklı oluyorum bazen.. yani ben yokken de beni rahat bırakmayacaklarını bilemk te canımı sıkıyor açıkcası. benim yerimi idare edecek olan kişiye anlatana kadar da canım çıkıcak o ayrı
bizde bebekken sünnet ettiricen aslanımızı :)
:)))) aynısından bende de var 2 tane hem deeekızlar bugün doktor bebşimizi babamıza benzetti :))) ya bide bugün ilk sıralar özel hasatlar için bide araya reprezant girmeye çalışınca eşim baya sinirlendi bende yapma dedim doktorda ona sinirlendin sanıcak dedimm anam ter attırdı bana bugün eşim doktorumda sonra reprezantı almadı zaten haklıydı eşim ama sakinn bi senmisin bekleyen baba herkes bekliyor ama benimkinin sesi çıkıyor ben ise umrumda değil benden önce girmiş vs çünkü bebeğimi görücem önemli olan o sakin olmam lazım diye hiçbişeyi umursamadım eşim hiç sevmez hak yenmesini ve o anda başlar sinirlenmeye haklıda tamammenn ama ben hamileyim gelemiyoru gerginliğe öncedende gelemezdim zaten dünde kapı komşum benim kapı dibimdeki ayakbalarımın üstüne poşetini koymuş kendi kapı dipindeki ayakabılarının üstüne koymamış ama haklı gene eşim bu konudada oyy nası bi iki gündü yaaa
:)))) aynısından bende de var 2 tane hem deee
ben de bugün 32 haftalık dye aldım. şimdi merak ettiğim ne zaman izne ayrılıyorum ben hesap edemedim bilen biri hesaplayabilir imi 37 ye kadar...
selam güzel anneler. bugün doktora gittik 32. haftada çalışabilir raporumuzu aldık.yarın okula teslim edicem. kuzum 1700 gr olmuş maşallah tosuncuğuma. 5 hafta daha çalışacağım Allahın izniyle.
Kızlar herkese selam inşallah keyifler yerindedir. Bugün büyük bir meseleyi daha hallettim. Demirkapıya gittik kızımın odası için,çok şükür aşağı yukarı istediğim fiyatta ve modelde birşey bulduk.daha güzellerini modoko'da gördüm ama burada fiyatlar oraya göre daha makul olunca aldığımız odada karar kıldık.yarısını benim babam yarısını eşimin anne babası karşılayacak.5 ocakta teslim dediler eve geldiğinde fotoğrafını çekip buraya yüklerim inşallah.
Şimdi tek ihtiyacım kaldı, hastanede giymek için pijama& gecelik.size sormak istedim, aranızda bakırköye giden,meydandaki kompedan,loya gibi mağazalara bakan oldu mu?aslında fena halde eminönüne gidesim var,hem bebek şekeri de bakmak istiyorum.ama o kadar yoruluyorum ki gözümde büyüyor. Aklıma bakırkoy geldi. Orada içli dışlı,sabahlıklı filan takımlar var mı,fiyatlar nasıl?giden oldu mu aranızda?
kızlar merabalar benim ablamda hamileydi ve daha 2 haftası vardı doğumuna bugün nstye girmiş ve bebişimizin kalbi çok hızlı atıyomuş. hemen doğuma alınması gerekmiş suni sancı ile doğarsa bebek yaşayamaz demiş apar topar sezeryana alındı şimdi çok şükür ikiside iyiler yalnız gebelik şekerimiz olduğundan bebeğin şekeri çok düşmüş anne karnındayken şeker bebeği dengede tutarmış şimdi ise küvezde şekerini dengeliyen serum veriyolar. bu arada 12.12.2012 de doğmuş oldu...
bide 3800 demiş doktor kilosuna bi doğdu 2980arada baya fark var demi bu ultrasyonlarada güven olmuyo...
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
bugün dr kontrolümüz vardı sata göre 31+0 günlüğüz ama usg de 33+4 günlük görünüyoruz 2228 gr olmuşuz yaşıtlarının %88 inden iri bir bebek dedi dr amcamız
kızlar bişe sorucam doğuma ne kadar kala yanınızda biri olucak size yardımcı olmak için
bitanem sen iki haftada bir al geldim ben de cee ee yap doktora :) yada unutkanlık doktor bey iki hafta dediniz sandım de :) bu arada tatlım hayırlısı olsun herşeyin hayırlısı sağlıkla gelsinlerde bitanemm kordon belki açılır iki haftaya tatlım hiç belli olmaz hareket halindeler çünkübis yemekten geldik şimdi karnımıs doydu ama midemizde alev alev yanmaya başladı tabi yine(
Buarada dün istirahatim için kağıt aldım artık bende özgürüm ama doğuma 3 hafta kalana kdr çalışabilir dedi drm ve bende devam ediyorum.Oğluşumun nanakları tombiş tombiş teyzeleri Meltem teyzemiz 1850 olmuş 31+3 deydik dün 42,21 cm de boyumuz sanki normaliz gibi geldi bana :))listemize kaydedersen sev,nirim.
Ya sadece şeye sinirlendim ben 15 günde bir çağırıyo biçoğunuzun doktoru benimki nst fln hiçbişey yok rutin bir kontrol yapıldı aksi bir durum olmadıkça 3 hafta sonrasına randevu almamı söledi yine. Ama ben oğlumu çok özlüyorum ee nolcak şimdi 5 ocakda kontrole gitcem şubattada Doğum olcak neyani 2 kez kontrole gidicem ve doğurcam öle mi( Ha buarada doğum tarihim 10 şubattı 2 şubata çekti tarihi benim m,niğim kordonu boynuna dolamış kızlar sezeryan olcak böle olur düzelmezse dedi bide hala poposu aşağıda dönmemiş
Canım tam olarak 32+1' de rapor aldıysan üzerine 35 gün sayıyorsun, yani 16 ocak çarşamba günü son günün olacak o zaman izne ayrılman lazım, sanırım izne ayrılırken yine bir rapor veriyormuş doktor onu yine kuruma veriyormuşuz, bana verilen evrakta öyle yazıyor
Doğuma kadarrr yanımda kimse olmayacak canım. Nezaman doğuruyorum koşun dedim o zaman birileri gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?