2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende çok öksürüyorum ((

kızlarrrrr kızım kıpır kıpır fırlayacak sanki yerinden ayyyy çalışamıyorum

maşallahhh benimkide bugün kıpır kıpır

canlarım benimde son tarih 20 şubat ama çoğu bebek bu tarih ile 15 gün öncesinde doğuyormuş ama tabi kimiside 40 da deviriyo hiç belli olmaz

kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum. çalışmakta yordu sanırım biraz. etraftaki insanları görmek bile istemiyorum. sanırım dinlenmek istiyorum ben bıktım zaten 2 yıl üst üste yıllık izin yapmamıştım.

kızlar benim sıpada kıpır kıpır maşallah annemm benimm :) bende çok hapşırıyorumm bugünde doktra gittikk oğluşumuz 30+1 de 1800 gr :)

canımm dayan kuzummm izne çıkarsınnn yaında arada lavobaya çık otur biraz dinlen ben vallaha en rahat lavobada kendimi en rahat orda hissediyorumm kalabalıktaysam ben bi lavoba yapcam diyorumm :))

döndüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
aksam 3,5 aylık bebegı olan arkadastaydık sureklı emmek ıstedı kız yemek bıle yıyemedı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ay Allahımmm ne güzel bizde görelim o günleri inşallahhhhhhhhhhhhhh
amin canım ama ben ufaktan tırsmaya basladı elveda lukusssssss hayatttttttttt:)
Meltemm bizim jip te geldi teyzesi
gerçekten süpermiş. basbaya jip ayol bu. diğerlerinden çok farklı ve gösterişli
su an ıcın oyle gozukuyor ınsallah kullanıslı olur ama her seyı ıyı hosda kapanma seklı kotu yaaa

meltemcim merhaba
sana bir şey soracaktım
oğlunu hemen sünnet ettirmeyi düşünüyor musn?
ben egepolle konuştum plastık cerrah yapıyor 600 tl dediler
yuhdedim
meğer bunların toplu sünnet günleri varmış genel cerrah yapıyor 150 tl hiç bunu söylemdiler ama arkadaşımdan duydum ben
isim yazdırılıyormuş
ben doğumdan önce yazdırayım dedim sıra 1-2 aya geliyormuş çünkü
bilgin olsun istedim sen de orda doğum yapacaksın diye

sağol canım haber verıdgın ıcın
ben buyuk oğlusumu mayıs sonunda sunnet yaptırdım karsıyaka cocuk cerrahısı aydın mevsim 900 tl ye yaptırdım muhtemelen ruzgarı da aynı cerrahta yaparım cunku bu adam bu ısın artık piri olmus bız sunnet olayını hıc yasamadan atlattık gıbı bırsey oldu , ozellıkle yenıdogan sunnetınde adam 1 numara muhtemelen ocak sonrası 1100 tl olcak ucretı ama ınan degıyor

anladım canım ben de bilgin olsun istedim
hemenn yaptıracakmısın sen de peki
ne kadar küçükse o kadar çabuk iyileşiyormuş da

al bende de o kadar inşallah zamanında gelirler de biz de rahat rahat hazırlanırız.

sabret canım az kaldı bebişler doğunca unutucaz bu günleri

anladım canım ben de bilgin olsun istedim
hemenn yaptıracakmısın sen de peki
ne kadar küçükse o kadar çabuk iyileşiyormuş da
aydın bey oğlumu sunnet yaptırırken( ben hamıle oldugumı bılmıyordum:) ) soyle soyledı
"etrafında bebegı olan arkadaslarına soyle , bu ısın hakkı bebekkendır ıyıleşme surecı psıkoloık boyutu , agrı hıssetmemelerı acısından en gec 6 ay olana kadar yapılma taraftarı"
ben cok ıstıyorum ama butcem ne kadar elverırır bılmıyorum abının dugun masrfaları falan baya zorladı bızı, ama ılk fırsatta ıstıyorum , haber verdıgın ıcın tekrar tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…