- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.601
hadı gozun aydınnnnn:)Günaydın kızlarmeltem arabamız geldi kızzzzzzzzzzzzzz
bugün kimsecikler yok galiba artık her geçen gün daha
çok yoruluyoruz erkenden yatıyoruz galiba
yaaa bendeki şu öksürüğü kesemedim internette biraz baktım
öksürük bazen erken doğuma sebep olabiliyormuş inşallah öle bişey olmaz yaaa
kızlarrrrr kızım kıpır kıpır fırlayacak sanki yerinden ayyyy çalışamıyorum
canımm dayan kuzummm izne çıkarsınnn yaında arada lavobaya çık otur biraz dinlenkızlar kendimi çok yorgun hissediyorum. çalışmakta yordu sanırım biraz. etraftaki insanları görmek bile istemiyorum. sanırım dinlenmek istiyorum ben bıktımzaten 2 yıl üst üste yıllık izin yapmamıştım.
döndüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
aksam 3,5 aylık bebegı olan arkadastaydık sureklı emmek ıstedı kız yemek bıle yıyemedı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Meltemm bizim jip te geldi teyzesidöndüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
aksam 3,5 aylık bebegı olan arkadastaydık sureklı emmek ıstedı kız yemek bıle yıyemedı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
amin canım ama ben ufaktan tırsmaya basladı elveda lukusssssss hayatttttttttt:)ay Allahımmm ne güzel bizde görelim o günleri inşallahhhhhhhhhhhhhh
su an ıcın oyle gozukuyor ınsallah kullanıslı olur ama her seyı ıyı hosda kapanma seklı kotu yaaaMeltemm bizim jip te geldi teyzesi
gerçekten süpermiş. basbaya jip ayol bu. diğerlerinden çok farklı ve gösterişli
nası yanikızlar bızım topık tasınmıs yahuuuuu
Nasıl tasınmış nereye tasınmış.kızlar bızım topık tasınmıs yahuuuuu
sağol canım haber verıdgın ıcınmeltemcim merhaba
sana bir şey soracaktım
oğlunu hemen sünnet ettirmeyi düşünüyor musn?
ben egepolle konuştum plastık cerrah yapıyor 600 tl dediler
yuhdedim
meğer bunların toplu sünnet günleri varmış genel cerrah yapıyor 150 tl hiç bunu söylemdiler ama arkadaşımdan duydum ben
isim yazdırılıyormuş
ben doğumdan önce yazdırayım dedim sıra 1-2 aya geliyormuş çünkü
bilgin olsun istedim sen de orda doğum yapacaksın diye
nası yani
......
gebelık baslıgının altına tasınmıs anneler klubu kapanmısNasıl tasınmış nereye tasınmış.
sağol canım haber verıdgın ıcın
ben buyuk oğlusumu mayıs sonunda sunnet yaptırdım karsıyaka cocuk cerrahısı aydın mevsim 900 tl ye yaptırdım muhtemelen ruzgarı da aynı cerrahta yaparım cunku bu adam bu ısın artık piri olmus bız sunnet olayını hıc yasamadan atlattık gıbı bırsey oldu , ozellıkle yenıdogan sunnetınde adam 1 numara muhtemelen ocak sonrası 1100 tl olcak ucretı ama ınan degıyor
teşekkür ederiz teyzesi senin kuzunda güle güle yatsın battaniyesinde ay hiç sorma esin kız valla sen neysede anam sanki ben geç kalacak gibime geliyor şimdi ben 20 ocakta izine çıkıcam doktor 12 şubat doğum dedi sabahta şirketteki ark. konuşuyoruz kız bebek erken gelir diyorlar bir abi benim eşim doktorun verdiği tarihten 10 gün önce doğurdu demesin mi anammm dedim ben kesin yollarda doğuracağımmm
kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum. çalışmakta yordu sanırım biraz. etraftaki insanları görmek bile istemiyorum. sanırım dinlenmek istiyorum ben bıktımzaten 2 yıl üst üste yıllık izin yapmamıştım.
aydın bey oğlumu sunnet yaptırırken( ben hamıle oldugumı bılmıyordum:) ) soyle soyledıanladım canım ben de bilgin olsun istedim
hemenn yaptıracakmısın sen de peki
ne kadar küçükse o kadar çabuk iyileşiyormuş da
aman ne olacak. biz yine beraberiz ya. taşınsıngebelık baslıgının altına tasınmıs anneler klubu kapanmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?