2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ya kızlar ne demek..başımı öne eğiyor....bahsettiğiniz kişi kocanız..herkes kendi yaptığından sorumlu...lütfen böyle yada benzeri durumlar için kocanıza eziliyormuş hissini atın bi kenara..ve onlara bunun hissettirmeyin..kendinizden emin olun...tecrübe konuşuyor..

ben bugunku resmı tatılın suyunu cıkardım bır kırık yemek yok evde ve 20 dk sonra esım gelecek saat 4 ten berı rıtmık olarak arayıp yemek yapmadım ne yapayım dıye soruyorum:)

ben bugunku resmı tatılın suyunu cıkardım bır kırık yemek yok evde ve 20 dk sonra esım gelecek saat 4 ten berı rıtmık olarak arayıp yemek yapmadım ne yapayım dıye soruyorum:)

ah be güzelim..tatil senin hakkın..rüzgarıydı salihiydi..bi de koca oğlan..keşke yemek yapmadım değil de yemek yapamadım deseydin de eli kolu dolu gelseydi..buarada benim yemek hazır..ama kısmete bak..kayınvalidem arıyo yemeğe gelin diye..eşim istemedi..artı kendi dışardan getirecekmiş...beni düşündüğünden değil tabisi..evde çorba-ıspanak..annesinde lahana sarma...menüleri beğenmedi tabi ...koca adanalı nolcak..

bebişe isim arıorumm:26::26::26::26:bir an önce bulmak lazım ya offfZeynep düşünüorduk vaz geçtik çık çıkabilirsek işin içinden:18::18::18:

bebişe isim arıorumm:26::26::26::26:bir an önce bulmak lazım ya offfZeynep düşünüorduk vaz geçtik çık çıkabilirsek işin içinden:18::18::18:
ada,duru,naz,ela,bade,derin,lal
ay sız kız annelerı oldurdunuz benı bız oğlan anaları hemen koyduk ısımlerı sızın seceneklerınız derya denız ama ısımı bulamıyorsunuz:)))

çok geçmiş olsun
allah korumuş neyseki komşun çıkmış karşına

haydi ben de çıktım kızlar..yarın görüşmek üzere...hepinize iyi akşamlar..

iyi akşamlar canım

kızlaaaaaarr yemekle başım dertte. kendimi tutamıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum :S tombik oldum iyice. evde egzersiz, spor vs var mı ya bana yardımcı olacak biri?

kızlaaaaaarr yemekle başım dertte. kendimi tutamıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum :S tombik oldum iyice. evde egzersiz, spor vs var mı ya bana yardımcı olacak biri?
yapacak bısey yok sona geldık artık alcas kıloları sonra dıyet yapcas zayıflıcasssssss

bana yemek yapmak bazen zor geliyo
allah yardımcın olsun senin birde oğlun var
bugun yapasım yoktu esım gelınce hemen sıparıs verdı ama yarın sıl bastan yıne kacıs yok)

toplum arasında bi söylenti var duyan olmuştur mutlaka
lohusa kadın yanlız bırakılmaz diyolar genelde
ben annemi doğumdan sonra fazla tutmak istemiyorum
babamın sağlık sorunlarından dolayı
eşim ve tecrübeli komşularıma güveniyorum birazda ama şu yanlız kalma olayı kafamı çok karıştırıyo
aslı varmıdır acaba

ya malesef oyle bır soylentı var ama aslı astarı nedır bılmıyorum korkutırlar falan dıyorlar lohusa kadını

evet öyle derlerr malesefbenimde annem fazla kalamaz yanımda nolur bilemem:18::18::18:

canııımmm benimde aklımdasın ama bi türlü nete girmeye fırsat bulamadım bu ara işten güçten.napıosuunn?

valla napimmm yarın kontrolum var bende idrar yolalrı enfeksiyonu varmış meğer 10 gun antibiyotik kullandım

birde tsh sağlık ocağına baktırdım onun sonucunu endokrin dr sine göstericem randevusuz bakarsa odaböle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…