- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.781
cnm aynen senin söylediğin gibi resmen benim başımı
kocamın karşısında eğdiriyolar, buna rapmen ben ailemi
savunmaya çalışıyorum tabi savunulacak bi tarafları yok ama
bu kez kocamla aramda huzursuzluk oluyor, ya insanlar geliyo
eşyalara bakıyo ben diyorum şunu kayınvalidem aldı bunu
kayınvalidem yolladı, sonra diyolar annen ne yaptı, o da yapacak daha
diyorum, valla bi altını alıp gelirlerse hiç almasınlar
cnm ben de kendi kendime öyle diyorum ama farkettimki
her boş anımda bunu düşünüyorum temizlik yaparken yolda yürürken
kendi içimde anneme kızıyorum ona hissettiklerimi söylüyorum
iyice paranoyaklaştım
ben bugunku resmı tatılın suyunu cıkardım bır kırık yemek yok evde ve 20 dk sonra esım gelecek saat 4 ten berı rıtmık olarak arayıp yemek yapmadım ne yapayım dıye soruyorum:)
ıyı akşamlar canım dıkkat et kendıneeehaydi ben de çıktım kızlar..yarın görüşmek üzere...hepinize iyi akşamlar..
ada,duru,naz,ela,bade,derin,lalbebişe isim arıorumm:26::26::26::26:bir an önce bulmak lazım ya offfZeynep düşünüorduk vaz geçtik çık çıkabilirsek işin içinden:18::18::18:
merhaba kızlar....suan oyle kotuyumkı daha yenı kendıme geldım bır yere gtmıstım bugun tam evın sokagına gırdım 5 tane kopek nasıl saldrdılar normalde yuruyemeyen ben nasıl kosuyrum bı yandan bagryrum allahm kabus gıbı bır komsu cıktı kovaladı onları ama 1 saat kendme gelemedm tır tır tıtredım daha yenı tıtreemem gectı aglamaktan gozlerım sıstı kadın dıokı allah korudu ben gelmesem senı yatrrlardı yere ısısrrlardı aklıma geldkce aglyrumm napardımm bukadar aglamaya korkmaya bebegıme bısı olcak dıe cok korktum allah korudu ama hala ustumden atamadımm
haydi ben de çıktım kızlar..yarın görüşmek üzere...hepinize iyi akşamlar..
ben bugunku resmı tatılın suyunu cıkardım bır kırık yemek yok evde ve 20 dk sonra esım gelecek saat 4 ten berı rıtmık olarak arayıp yemek yapmadım ne yapayım dıye soruyorum:)
yapacak bısey yok sona geldık artık alcas kıloları sonra dıyet yapcas zayıflıcassssssskızlaaaaaarr yemekle başım dertte. kendimi tutamıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum :S tombik oldum iyice. evde egzersiz, spor vs var mı ya bana yardımcı olacak biri?
bugun yapasım yoktu esım gelınce hemen sıparıs verdı ama yarın sıl bastan yıne kacıs yok)bana yemek yapmak bazen zor geliyo
allah yardımcın olsun senin birde oğlun var
ya malesef oyle bır soylentı var ama aslı astarı nedır bılmıyorum korkutırlar falan dıyorlar lohusa kadınıtoplum arasında bi söylenti var duyan olmuştur mutlaka
lohusa kadın yanlız bırakılmaz diyolar genelde
ben annemi doğumdan sonra fazla tutmak istemiyorum
babamın sağlık sorunlarından dolayı
eşim ve tecrübeli komşularıma güveniyorum birazda ama şu yanlız kalma olayı kafamı çok karıştırıyo
aslı varmıdır acaba
ya malesef oyle bır soylentı var ama aslı astarı nedır bılmıyorum korkutırlar falan dıyorlar lohusa kadını
toplum arasında bi söylenti var duyan olmuştur mutlaka
lohusa kadın yanlız bırakılmaz diyolar genelde
ben annemi doğumdan sonra fazla tutmak istemiyorum
babamın sağlık sorunlarından dolayı
eşim ve tecrübeli komşularıma güveniyorum birazda ama şu yanlız kalma olayı kafamı çok karıştırıyo
aslı varmıdır acaba
burzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu az önce aklımdan geçtin görünmüyor bu kız diye
bende penguenler usumesın ıstıyorummmmmmmmmmmmmmnetimm yavaş yaaa
başka isim arıorummm meltemonlar bilindik
canııımmm benimde aklımdasın ama bi türlü nete girmeye fırsat bulamadım bu ara işten güçten.napıosuunn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?