2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bendede ağlama hissi vardı hamile oldugum halde oturup ağlardım delilik işte canını sıkma

ben de de var aynısı. özellikle yorulursam daha da çok oluyor.

Kızlar günaydın, uzun zamandır giremedim sayfalar baya ilerlemiş. Hamileliğin yanında bir de köpeklerimin üçü de hastalandı. Önce birinde başladı ikisine de bulaştırmış klinikteler, her gün onların yanına gitmek durumundayım, ben olmadan veterinere dokundurmuyolar. O yüzden giremiyorum bir hafta kadar daha böyle sürecek. Hem karnımdakiyle hem onlarla boğuşuyorum bu ara yani, onların durumu daha kötü, yaşama şansları %30 Onlar da benim evladım, üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Birine 10 yıldır bakıyorum nasıl üzülmeyeyim. Bu üzüntü yavruşumu etkilemez umarım

canımm seni çok iyi anlıyorum geçen sene de benim kedilerim hastaydıı çok zoorr evet onlar da evladım dediğin gibi...

Rabbim kolaylık şifalar versinnn

günaydın annişler napıyorsunuz bakalım.. beni sorarsanız ufaklık çok bulantı yapıyo özellikle de sabahları benim karnım çok az şiş anlam veremedim acaba ikiz mi

merhaba kızlar,
ben de şubat annesi olacam.
listeye beni de eklerseniz çok sevinirim.
muhtemel doğum 25 şubat.
hamile kaldığım kilo 64
2. bebeğim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız biz bebişimle düngece soluğu acilde aldık serumu yiyince kendimize geldik sayılır ama bu mide olayı beni mahfediyo duramıorum

günaydın kızlar
ben de 2-3 gün giremedim iyi değildim
çok şükür bugün iyiyim sıcaklar mahvediyo insanı

günaydın güzel anneler ve fındıkları
havalara sıcak hep yatıp uyumak istiyorum
kasıklarım çok agrıyor hiç iş yapamıyorum kızlar zaten 2 hafta herşeye dikkat etmem lazım agır iş yapmıcam diye iyice seriyorum bende
midemde ne bulanıyor ne bulanmıyor garip bir hava içten içten bir bulantı gibi bişi
Allahım hakkımızda hayırlısını versin
sizler nasılsınız

Günaydın tatlı hamişler

Midesi bulanan kendini kötü hisseden hasta olan herkese acil şifalar geçmiş olsun

Bebişler iyi olsunda bunlarıda çekicez artık ne yapalım

bende sabah erkenden gittim kan ,idrar ve tiroid testleri için kan verdim

öğleden sonra çıkıcakmış

cumarteside kontrol var ama bu hafta geçmek bilmedi daha bugün çarşamba

umarım minişim iyidir
ve tüm bebişler sağlıklıdır

günaydın kızlar nasılsınız biz bebişimle düngece soluğu acilde aldık serumu yiyince kendimize geldik sayılır ama bu mide olayı beni mahfediyo duramıorum

bende gecen hafta serum yedim küçük sarı bir torba dimi?ama bikaç gün idare edio serum insanı.bide bulantı hapı vermişti doktorum gecms olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…