2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hmmm şimdi anladm tatlm cok gecms olsun zaten kızamıkcık gecirmeyen anne adayına dkkat ediorlar madem ası olmussun bişi olmaz allahın izniyle içini ferah tut

benim kızamıkçık ıgg yüksek çıkınca tırstım
meğer o geçirdiğini gösteriyormuş
toksoplazma bağışıklığım yok ona çok dikkat etmem gerekiyo

günaydın demeden lafa giriş yaptım:)
figencim aşıdandır o, o kadar da zaman geçmiş aşıya rağmen hasta olamazsın ki içini ferah tut

kızlaaarrr 1.ye benzemeyebilir miden bulanmaz belki bunda diye yemişler beniiii
çok fenayım ben yine midem kötüü
1.de hiçbişi yiyemiyordum bunda salatalık sütlü dondurma falan yerken geçiyo
sonra hemen yine başlıyooooo
ilaç da kullanmamıştım öncekinde bunda da kullanmayacağım
doğal bişi sonuçta naapalım sürünerek yaşayacağız birsüre:))
ama 3. ay sonrası deli gibi iştah geliyo çok rahatlıyo insan yaz tatiline oldu olan:)))

benim de 5+4 çıktı dün
15 gün sonra gel dedi kalp atışı için..
ben de 7. hafta sonrası diye biliyorum kalp atışını
hatta cihaz tam algılayamadı bile kalp atışını benim dün
var ama ne sıklıkta ölçemedi minicik bişi zati:)

benim kalp atışı duyulursa inşallah ona göre sat belirleyecek
geç döllenme ya
adetim 9 mayıs ama mesela 20 mayıs diyecekmiş
o zaman daha iyi belli olurmuş
sezaryan olacağım falan ikili test şu bu hep ona göre yapılması gerekiyor çünkü
geç döllenme olanlar sizler neyaptınız bu konuda??

sanada mı kızamıkcık testi yaptılar canım niye?valla ben bulantı hapı mecbur kullanıorum yoksa hergün hastanelk oluyorum allahıma emanet artık bebegm neyapayımmm:26::26::26:

bişi soracam ben bu geç döllenme olayını tam anlamış değilim. yani yumurta mı geç çatlıyor yoksa başka bir yumurta mı gelişiyor çatlıyor sonradan:26:

sanada mı kızamıkcık testi yaptılar canım niye?valla ben bulantı hapı mecbur kullanıorum yoksa hergün hastanelk oluyorum allahıma emanet artık bebegm neyapayımmm:26::26::26:

yaa doktor vermiş zaten kullansan da bişi olmaz ki..
ben dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalışıyorum işte:)

kızamkçık rubella toksoplazma yapılıyor yaa onu yaptılar işte..
senin de öyle bişidir yüksek çıkması çok büyük ihtimal aşı olmuşsun zaten bağışıklığın illa ki olacak

bişi soracam ben bu geç döllenme olayını tam anlamış değilim. yani yumurta mı geç çatlıyor yoksa başka bir yumurta mı gelişiyor çatlıyor sonradan:26:

yumurta geç çatlıyor canım
hani adetten 12 gün sonra değil de diyelim ki 22 gün sonra çatlamış..
e tümm hesaplar da ona göre yapılıyor
benim adetlerim gecikirdi zaten geç çatlıyor hamile kalmayınca da gecikiyor demek ki:)

tatlm ben en son gecen hafta kontrole gittim 5.haftamı bitirmemiştm daha keseyi gördük.suan 6+3 üm bu hafta gidicez tekrardan doktora bakalım duyarz kalp atısını inş.duyamazsak diger haftaya kalır

hadi bakalım,inş. duyarsın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Senin, benim,hepimizin...

kalp atışlarını duyabilsem biraz olsun rahatlıcam.

duyarsın inşallah ben duymadım bile özel hastane değildi gittiğim doktorum..o yüzden o makinelerde öyle bi özellik yokmuş 4 aylık olunca büyük ultrasondan dinleyebilirim ama doktorum sağolsun gösterdi bana kalbinin attıgını beyaz bişidi çok güzeldi ya

MERHABA KIZLAR
ben de 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve bu 2. bebeğim. oğlum daha 10 aylık 2011 ağustos ta doğum yapmıştım süpriz bi gebelik yani bizimkisi.işim zor anlaşılan benim gibi yakın tarihlerde hamile kalan var mı? hepiniz sağlıkla alın kucağınıza işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…