- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.081
Ben 1,5 yıl önce kürtaj olmuştum. Bebeğin kalp atışları oluşmadı, o zaman rutin kontrellerde kızamıkçığa karşı bağışıklığım olmadığı anlaşıldı ve doktor aşı olmamı önerdi, bende oldum. Yani aşı olalı bir yıl oldu, aşıyı olurken üç ay bekle yeterdediler. Ama ben zaten bir sene sonra hamile kaldım. Şimdi sekiz haftalık hamileyim, hani rutin testler varya rubella orada kızamıkçık virüsüm aktif çıktı, avidite testi istediler, yeni enfeksiyon mu eski enfeksiyon mu diye. ama çokkorkuyorum yeni enfeksiyon ise gebelik sonlandırılıyor. Çok korkuyorum
hmmm şimdi anladm tatlm cok gecms olsun zaten kızamıkcık gecirmeyen anne adayına dkkat ediorlar madem ası olmussun bişi olmaz allahın izniyle içini ferah tut
inşallah canım dua edin benim için pozitif çıkması beni yıktı zaten.
inşallah canım dua edin benim için pozitif çıkması beni yıktı zaten.
benim kızamıkçık ıgg yüksek çıkınca tırstım
meğer o geçirdiğini gösteriyormuş
toksoplazma bağışıklığım yok ona çok dikkat etmem gerekiyo
günaydın demeden lafa giriş yaptım:)
figencim aşıdandır o, o kadar da zaman geçmiş aşıya rağmen hasta olamazsın ki içini ferah tut
kızlaaarrr 1.ye benzemeyebilir miden bulanmaz belki bunda diye yemişler beniiii
çok fenayım ben yine midem kötüü
1.de hiçbişi yiyemiyordum bunda salatalık sütlü dondurma falan yerken geçiyo
sonra hemen yine başlıyooooo
ilaç da kullanmamıştım öncekinde bunda da kullanmayacağım
doğal bişi sonuçta naapalım sürünerek yaşayacağız birsüre:))
ama 3. ay sonrası deli gibi iştah geliyo çok rahatlıyo insan yaz tatiline oldu olan:)))
benim de 5+4 çıktı dün
15 gün sonra gel dedi kalp atışı için..
ben de 7. hafta sonrası diye biliyorum kalp atışını
hatta cihaz tam algılayamadı bile kalp atışını benim dün
var ama ne sıklıkta ölçemedi minicik bişi zati:)
benim kalp atışı duyulursa inşallah ona göre sat belirleyecek
geç döllenme ya
adetim 9 mayıs ama mesela 20 mayıs diyecekmiş
o zaman daha iyi belli olurmuş
sezaryan olacağım falan ikili test şu bu hep ona göre yapılması gerekiyor çünkü
geç döllenme olanlar sizler neyaptınız bu konuda??
kalp atısı için erken kızlar kime sorarsanız sorun nettede arastırın 6. ile 8.haftalar arasında kalp atısı duyulur
ciddimisin.. ee doktor bana geçen hafta baktığında haftaya kalp atışını dinleriz demişti..:44: neyse dinleyemezsek mecbur beklicez..
6.haftanı btirdiysen duyabilirsin tatlm duyamazsan telaslanma kişiden kişiye degişiyormus 8.haftaya kadar duyabilirmişsnnnn
inş canım. senin kaç haftalık bebeğin ?
sanada mı kızamıkcık testi yaptılar canım niye?valla ben bulantı hapı mecbur kullanıorum yoksa hergün hastanelk oluyorum allahıma emanet artık bebegm neyapayımmm:26::26::26:
bişi soracam ben bu geç döllenme olayını tam anlamış değilim. yani yumurta mı geç çatlıyor yoksa başka bir yumurta mı gelişiyor çatlıyor sonradan:26:
tatlm ben en son gecen hafta kontrole gittim 5.haftamı bitirmemiştm daha keseyi gördük.suan 6+3 üm bu hafta gidicez tekrardan doktora bakalım duyarz kalp atısını inş.duyamazsak diger haftaya kalır
kalp atışlarını duyabilsem biraz olsun rahatlıcam.
hadi bakalım,inş. duyarsın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Senin, benim,hepimizin...
slm Kızlr biz de hafta başı keseyi gördük.. darısı kalp atışlarına inşalllaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?