- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.801
[h=5]Anne - BABA OLUNCA NELER DEĞİŞİR? :)
Şu anda anne veya baba olup olmadığınız önemli değil. İşte size anne –baba olduğunuzda değişecek şeylerin listesi! Bizim hazırladığımız listeyi okuduktan sonra altına siz de kendinizde değişenleri ekleyebilirsiniz.
- Nihayet kendi anne-babanızı anlamaya başlarsınız.
- Sürekli irtibat halinde olduğunuz pek çok insanı uzun zamandır aramadığınızı fark edersiniz.
- Çocuklarla ilgili problemler dışındaki her problem sıradanlaşır.
- Bebeğinizin ağrısının sizin ağrınızdan daha şiddetli olduğunu hissedersiniz.
- Kalbiniz daha kolay kırılır.
- Her gün bir sürprize dönüşür.
- Kendinizi kaka gördüğünüz için sevinirken bulabilirsiniz.
- Aynada kendinize değil bebeğinize bakmaya başlarsınız.
- Aslında çok güzel taklit yapabildiğinizi fark edersiniz.
- Bir diş için söylenecek ne çok söz bulduğunuza şaşarsınız.
- Nihayet, gerçek mutluluğun maddi şeylerden gelmediğini anlarsınız.
- Şeker ve çikolatanın -yapışkan ve kalorili olsa dahi- süper güçleri olduğunu öğrenirsiniz.
- Cumartesi akşamı 22:00’de yatağa girmek lütuf olur.
- Avaz avaz ağlayan bir çocuk gördüğünüzde “çocuğunu kontrol edemiyor musun” bakışı yerine “ne hissettiğini biliyorum” bakışı atarsınız.
- Ne kadar aceleniz olursa olsun onu öpmek ve sarılmak için mutlaka zaman yaratırsınız.
- Uzun bir duş almanın lüks olduğunu öğrenirsiniz.
- Dünyayı daha yaşanır bir yer yapmanın ve çevreciliğin önemli olduğunu düşünmeye başlarsınız.
- Daha önce ilk görüşte aşka inanmıyorsanız bile bebeğinizi görünce inanırsınız.
- Haberleri izlemek ızdırap haline gelir çünkü her şeyi anne-baba perspektifiyle izlemeye başlarsınız.
- Nihayet, göğüslerin aslında ne için olduğunu anlarsınız.
- Elinize işendiği için kahkaha atarsınız.
- Hiçbir şey sadece sizin olmaz, her şeyi paylaşmayı öğrenirsiniz.
- Hayatta ne başarırsanız başarın hiçbir şey çocuğunuza baktığınız andaki mutluluğa yaklaşamaz.
- Daha önce fark etmediğiniz tüm çukurlar, delikler ve sivri köşeler dikkatinizi çekmeye başlar.
- Çocuklu arkadaşlarınızla daha çok görüşmeye başladığınızı fark edersiniz.
- Cep telefonunuzun nereden kapatıldığını unutursunuz(acil aramalar için cep telefonunuz hep açık kalır).
- Japon turistler gibi sürekli fotoğraf çekmeye başlarsınız.
- Aslında “çok yetenekli bir yazar” olduğunuzu düşünmeye başlarsınız.
- Gürültüde ve ışıkta da uyuyabildiğinizi öğrenirsiniz.
- Tanımadığınız insanlar sizi daha fazla korkutmaya başlar.
- Bir oyuncağın üzerine çıplak ayak basınca ne kadar canınızın yanabildiğine şaşarsınız.
- Omzunuza kusulması komik gelir.
- Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini öğrenirsiniz.
- Gerekirse dünyayı yerinden oynatabileceğinize inanırsınız.
- Ne kadar sık vicdan azabı çekebildiğinize hayret edersiniz.
- Zamanla bütün çizgi film kahramanlarının adını öğrenirsiniz.
[/h]
bebişe isim arıorumm:26::26::26::26:bir an önce bulmak lazım ya offfZeynep düşünüorduk vaz geçtik çık çıkabilirsek işin içinden:18::18::18:
valla napimmm yarın kontrolum var bende idrar yolalrı enfeksiyonu varmış meğer 10 gun antibiyotik kullandım
birde tsh sağlık ocağına baktırdım onun sonucunu endokrin dr sine göstericem randevusuz bakarsa odaböle işte
ya bende bi süre önce aynı sıkıntıyı yaşadım ama enfeksiyon olduğunu bi ben anlamadımantibiyotik kullandım geçti çok şükür .bende yarın şeker için tahlillerimi yaptırıcam doktora gitmekten nefret ettim valla yaa.
Haa bide bugün bi yaş daha büyüdüüümmdoluuu doluuu 30 oldum
benimde öyleydi çoookkk istiyordum hemde ama kime sölesem çok inatcı olur dediler tırstımm açıkcasııinşallah bizim de öğrenmememize az kaldı...
benim baştan beri istediğim isimdi zeynep yanına bi isim daha arıyodum ama bulamadım, sonra zeynepte karar kıldık.. sen de bulursun inşallah bi an önce..
bebişi görcem die hevesleniorum tahlil kısmını bende sevmiorumya bende bi süre önce aynı sıkıntıyı yaşadım ama enfeksiyon olduğunu bi ben anlamadımantibiyotik kullandım geçti çok şükür .bende yarın şeker için tahlillerimi yaptırıcam doktora gitmekten nefret ettim valla yaa.
nice yaşlaraaa bebişinle birlikte...
benimde öyleydi çoookkk istiyordum hemde ama kime sölesem çok inatcı olur dediler tırstımm açıkcasıı
bebişi görcem die hevesleniorum tahlik kısmını bende sevmiorum
nice selere sağlıklı sıhhatli ve ailenle inş......
toplum arasında bi söylenti var duyan olmuştur mutlaka
lohusa kadın yanlız bırakılmaz diyolar genelde
ben annemi doğumdan sonra fazla tutmak istemiyorum
babamın sağlık sorunlarından dolayı
eşim ve tecrübeli komşularıma güveniyorum birazda ama şu yanlız kalma olayı kafamı çok karıştırıyo
aslı varmıdır acaba
saglıklı yaslara..........ya bende bi süre önce aynı sıkıntıyı yaşadım ama enfeksiyon olduğunu bi ben anlamadımantibiyotik kullandım geçti çok şükür .bende yarın şeker için tahlillerimi yaptırıcam doktora gitmekten nefret ettim valla yaa.
duzelttım yenı ısmı not found:)meltemmm bebek listesindeki bebiş ismini değiştirirsen iyi olurkarar verince yazarsın
saglıklı yaslara..........
duzelttım yenı ısmı not found:)
ay benim ismimde zeynep hiç inatçı değilim, tanıdığım hiç bir zeynep inatçı değildi azıcık çok bilmişlik vardır zeyneplerdebenimde öyleydi çoookkk istiyordum hemde ama kime sölesem çok inatcı olur dediler tırstımm açıkcasıı
zeynep çok istiyordum ya peygamberimizden ötürü değişik bir bağ olarak görüyordum yani tarif edememselam kızlaaar :) oku oku bitmedi yazdıklarınız geyiklerinizi atlaya atlaya anca bitirdim, izinler hakkında konuşulmuş bende yarın doktoruma bi sorayım
tuba geçmiş olsun canım yaa bir daha yaşatmasın Rabbim
ay benim ismimde zeynep hiç inatçı değilim, tanıdığım hiç bir zeynep inatçı değildi azıcık çok bilmişlik vardır zeyneplerdebakma sen onlara
yarın meleğimi görücem, kaşıntım iyice arttı her tarafım kaşınıyor onuda sorucam inş basit bişeydir karaciğerle ilgili fln değildir, rapor için ne zaman geleym diye de sorucam ayrıntılıarıyla
güzel bi isim aslında ama içine sinmiyorsa olmaz tabi canım bir sürü isim var onlardan birini seçersin inş :) ama inatçılığın zeynep ismiyle çok alakalı olduğunu düşünmüyorumzeynep çok istiyordum ya peygamberimizden ötürü değişik bir bağ olarak görüyordum yani tarif edememnoldu neden soğuttular böle anlamadım tırsttım valla:18::18:
geçmiş olsun canımvucudunda mı kaşıntılar:26:şöle iri iri çıkıp aşırı derecede kaşınıyor bende bir ara olmuştu genelde baldırlar sırt popo
güzel bi isim aslında ama içine sinmiyorsa olmaz tabi canım bir sürü isim var onlardan birini seçersin inş :) ama inatçılığın zeynep ismiyle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum
bişey çıkmadı canım yaa öyle durup dururken deli gibi kaşınıyoneye benzediğini anlatamam bişeye benzemiyo çünkü, sürekli tatlı tatlı kaşınıyo bi kaşımaya başlayınca bütün vücudumu kaşıma ihtiyacı hissediyorum, şu ana kadar bulabildiğim tek çare duş almak, o da 1 saat etkili oluyo sonra yine başlıyo, üşücem diye sık sık giremiyorum zaten hemde
canım yaa sen kurtuldun kaşıntıdan tamamen geçmiştir inş. bende kurtulsam bir an önce, kaşıntı sanki söyleyince basit bişeymiş gibi duruyorda çeken bilir vallailginç senin ki:26:git bakalım yarın ne dicek doktor:26::26:bende yarın gidiorum erkendenenfeksiyon ne durumdaymış bakalım birde şu kaşıntı geçti ya doktora sölicem haberi yok kadının biliorsun cildiyeciye kadar gitmiştim ya:18::18:aylardır çin işkencesi gibiydi olamaz böle bişey
canım yaa sen kurtuldun kaşıntıdan tamamen geçmiştir inş. bende kurtulsam bir an önce, kaşıntı sanki söyleyince basit bişeymiş gibi duruyorda çeken bilir vallaanne gibi konuştum bi an
off bide milletin içinde kaşınmıyo mu sinir oluyorum, yada gece bi başlıyorum kaşınmaya ne uyku kalıyo ne huzur çok sinir bozucu
benide cildiyeciye yollayabilir gibi geliyor, inş yollamaz burda cildiye yok başka ilçeye gitmem gerekir yollarsa
evet canım benimde yapmadığım kalmadı özel sabun aldım, kremler aldım sürmediğim kalmadı nerdeyse tık yok, sanırm benimkide içeriden geliyor, östrojen hormonu yükselincede oluyormuş nette araştırdığımız kadarıyla, birde dediğim karaciğer sorunu oluyormuş hamilelerin %2 sinde görülüyormuş inş o değildirhala inanamıyorum bazen kaşır gibi yapıorum bakalım kaşınıyormu die
dediğin gibi olmadık yerde kaşınırdı Allam yaaayururken bile surtunmeyle kaşınırdı cildiyeci genital yıkama jeli önerdi onuda sebamed aldım banyodan banyoya kullandım ama oda fayda etmedi demek içten gelen bişeymiş
evet canım benimde yapmadığım kalmadı özel sabun aldım, kremler aldım sürmediğim kalmadı nerdeyse tık yok, sanırm benimkide içeriden geliyor, östrojen hormonu yükselincede oluyormuş nette araştırdığımız kadarıyla, birde dediğim karaciğer sorunu oluyormuş hamilelerin %2 sinde görülüyormuş inş o değildir
hımmm okuyayım o zaman onubenım babam da şimdiden anneme 12 gunden fazla kalmak yok diyormuş. erkek kardeşim de var evde. annemsiz yapamıyolar
lohusalık dönemi ile ilgili elif şafagın bi romanı var. siyah süt... ben okuyalı 2 sene olmuştur.çok hoşuma gitmişti kesin okuyun derim. eşiyle tanışması, evlenmesi ve lohusalığını romanlaştırmış.
ufff bır an once atlat canım su kasıntıyı yaselam kızlaaar :) oku oku bitmedi yazdıklarınız geyiklerinizi atlaya atlaya anca bitirdim, izinler hakkında konuşulmuş bende yarın doktoruma bi sorayım
tuba geçmiş olsun canım yaa bir daha yaşatmasın Rabbim
ay benim ismimde zeynep hiç inatçı değilim, tanıdığım hiç bir zeynep inatçı değildi azıcık çok bilmişlik vardır zeyneplerdebakma sen onlara
yarın meleğimi görücem, kaşıntım iyice arttı her tarafım kaşınıyor onuda sorucam inş basit bişeydir karaciğerle ilgili fln değildir, rapor için ne zaman geleym diye de sorucam ayrıntılıarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?