2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

inşallah bizim de öğrenmememize az kaldı...

bebişe isim arıorumm:26::26::26::26:bir an önce bulmak lazım ya offfZeynep düşünüorduk vaz geçtik çık çıkabilirsek işin içinden:18::18::18:

benim baştan beri istediğim isimdi zeynep yanına bi isim daha arıyodum ama bulamadım, sonra zeynepte karar kıldık.. sen de bulursun inşallah bi an önce..

ya bende bi süre önce aynı sıkıntıyı yaşadım ama enfeksiyon olduğunu bi ben anlamadım antibiyotik kullandım geçti çok şükür .bende yarın şeker için tahlillerimi yaptırıcam doktora gitmekten nefret ettim valla yaa.
Haa bide bugün bi yaş daha büyüdüüümm doluuu doluuu 30 oldum

nice yaşlaraaa bebişinle birlikte...

inşallah bizim de öğrenmememize az kaldı...

benim baştan beri istediğim isimdi zeynep yanına bi isim daha arıyodum ama bulamadım, sonra zeynepte karar kıldık.. sen de bulursun inşallah bi an önce..
benimde öyleydi çoookkk istiyordum hemde ama kime sölesem çok inatcı olur dediler tırstımm açıkcasıı
bebişi görcem die hevesleniorum tahlil kısmını bende sevmiorum
nice selere sağlıklı sıhhatli ve ailenle inş......

Son düzenleme:

İnşalaaaahhh canım yaa..teşekkür ederiiim

benım babam da şimdiden anneme 12 gunden fazla kalmak yok diyormuş. erkek kardeşim de var evde. annemsiz yapamıyolar

lohusalık dönemi ile ilgili elif şafagın bi romanı var. siyah süt... ben okuyalı 2 sene olmuştur.çok hoşuma gitmişti kesin okuyun derim. eşiyle tanışması, evlenmesi ve lohusalığını romanlaştırmış.

saglıklı yaslara..........
meltemmm bebek listesindeki bebiş ismini değiştirirsen iyi olur karar verince yazarsın
duzelttım yenı ısmı not found:)

selam kızlaaar :) oku oku bitmedi yazdıklarınız geyiklerinizi atlaya atlaya anca bitirdim, izinler hakkında konuşulmuş bende yarın doktoruma bi sorayım

tuba geçmiş olsun canım yaa bir daha yaşatmasın Rabbim
benimde öyleydi çoookkk istiyordum hemde ama kime sölesem çok inatcı olur dediler tırstımm açıkcasıı
ay benim ismimde zeynep hiç inatçı değilim, tanıdığım hiç bir zeynep inatçı değildi azıcık çok bilmişlik vardır zeyneplerde bakma sen onlara

yarın meleğimi görücem, kaşıntım iyice arttı her tarafım kaşınıyor onuda sorucam inş basit bişeydir karaciğerle ilgili fln değildir, rapor için ne zaman geleym diye de sorucam ayrıntılıarıyla

zeynep çok istiyordum ya peygamberimizden ötürü değişik bir bağ olarak görüyordum yani tarif edememnoldu neden soğuttular böle anlamadım tırsttım valla:18::18:
geçmiş olsun canım vucudunda mı kaşıntılar:26:şöle iri iri çıkıp aşırı derecede kaşınıyorbende bir ara olmuştu genelde baldırlar sırt popo

güzel bi isim aslında ama içine sinmiyorsa olmaz tabi canım bir sürü isim var onlardan birini seçersin inş :) ama inatçılığın zeynep ismiyle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum
bişey çıkmadı canım yaa öyle durup dururken deli gibi kaşınıyo neye benzediğini anlatamam bişeye benzemiyo çünkü, sürekli tatlı tatlı kaşınıyo bi kaşımaya başlayınca bütün vücudumu kaşıma ihtiyacı hissediyorum, şu ana kadar bulabildiğim tek çare duş almak, o da 1 saat etkili oluyo sonra yine başlıyo, üşücem diye sık sık giremiyorum zaten hemde

Son düzenleme:

ilginç senin ki:26:git bakalım yarın ne dicek doktor:26::26:bende yarın gidiorum erkendenenfeksiyon ne durumdaymış bakalımbirde şu kaşıntı geçti ya doktora sölicem haberi yok kadının biliorsun cildiyeciye kadar gitmiştim ya:18::18:aylardır çin işkencesi gibiydi olamaz böle bişey

canım yaa sen kurtuldun kaşıntıdan tamamen geçmiştir inş. bende kurtulsam bir an önce, kaşıntı sanki söyleyince basit bişeymiş gibi duruyorda çeken bilir valla anne gibi konuştum bi an
off bide milletin içinde kaşınmıyo mu sinir oluyorum, yada gece bi başlıyorum kaşınmaya ne uyku kalıyo ne huzur çok sinir bozucu
benide cildiyeciye yollayabilir gibi geliyor, inş yollamaz burda cildiye yok başka ilçeye gitmem gerekir yollarsa

hala inanamıyorum bazen kaşır gibi yapıorum bakalım kaşınıyormu die

dediğin gibi olmadık yerde kaşınırdı Allam yaaayururken bile surtunmeyle kaşınırdıcildiyeci genital yıkama jeli önerdi onuda sebamed aldım banyodan banyoya kullandım ama oda fayda etmedi demek içten gelen bişeymiş

evet canım benimde yapmadığım kalmadı özel sabun aldım, kremler aldım sürmediğim kalmadı nerdeyse tık yok, sanırm benimkide içeriden geliyor, östrojen hormonu yükselincede oluyormuş nette araştırdığımız kadarıyla, birde dediğim karaciğer sorunu oluyormuş hamilelerin %2 sinde görülüyormuş inş o değildir

kızlar ne yapıyorsunuz... kusura bakmayın kendi dertlerimden sizin nasıl olduğunuzu soramadığımı farkettim.. herkes iyi değil mi inşallah... bir sorunu olan yok????

ben de eşimi alıştırma turlarındayım... açıkcezaevine geçince ilk başta çok zorlandı. 200 klişilik yerde 500 kişi kalıyor. yemek kalmıyordu aç kalıyordu üşüyordu... bugün gittik annemle kalın kazaklar mont atkı bere eldiven aldık pazar günü vericez ... her gün 2 3 kere konuşuyoruz bugün alışmış keyfi yerinde gibi geldi.. benim için çok iyi oldu hem yakın hem konuşabiliyorum hem görüş pazar günü okul açısından sorun olmayacak... e daha ne istiyosun mustafa di miiii :))) amaaann allah kimseyi düşürmesin oralara... allahım biran önce bitirsin imtihanımızı... dün gece konuşurken çok kötü oldum... ben senin en zor zamanında yanında olamadım dedi ağladı... ben de önemli değil ben iyiyim bundan sonra güzel günlerimde yanımda olacaksın ve o güzel günlerin sebbei olacaksın dedim...

bebeğimin kilosu falan iyi değil mi kızlar yaaa 32. haftada 1877 g 40 cm ... minik dedi arkadaş

inş.bişey çıkmaz öylesinden

hımmm okuyayım o zaman onu

ufff bır an once atlat canım su kasıntıyı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…