2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. evde sağa sola sesleniyoruz kulağa nasıl gelcek diye ama... işte bu! dedirten bişey lazımm

fıstıklar ben yatıyorum sabah yine erken saatlerde
okul yolu görünüyo hepinize ii geceler öptüm

ıyı ysptın canım dok ıcını ben uzme kendını dıye soyluyorum farkında degılsın ama bu konu cok yıpratıyor

Diğeride ben.Oğluma netin başına geçip 5 dakikada koymuştum ama kız bebek olunca o kadar kolay olmuyormuş.

Zuzum kayınvaliden hık demiş benim kayınvalidem.Yapıları aynı,ortak çok yönleri var.Yalnız tedirgin olduğum bir mevzu var,umarım bu yönleri benzemez.Sen anlattıkça oğluma hamişliğim aklıma geldi ve doğumdan sonraki değişen kayınvalidem.O yumuşak ,mülayim,beni seven kadın gitti,yerine bebeğime anne olmaya çalışan bir kadın geldi.Hatta bana "bebeği ben memlekete götüreyim,gönlüme göre büyüteyim,siz rahat rahat çalışın dedi" ben dünyaya çalışmaya mı geldim,işimin hastasımıyım hayır,tam tersi anaç gurk tavuktan farkım yoktu ve dünyadaki en ters kayaya çarptı.En sonunda sabrım taştı ve benden hariç kimse annem bile demeyecek dedim.Çocuğumu size vereceğime istifayı çakarım oturur evimde misler gibi bebeme bakarım dedim.Kadın oğlumun hastası,hala daha.Kocamın adı ağzımın tadı diye sever bir milyonluk saç diplerim kabarır.İnş senin ki böyle olmaz canım.

aynen bende bakmadığım site kalmadıeşim elif istiyor aslında baştan beri istiyor ben olmaz diyordum çünki yeğeni var aynı isimdeama bu gidişle elif olacak sanırım bu seferde ben alışamadım bu ismeay ne zormuş yamelisa kulaga hoş gelio belki dedim eşime söledim onuda eşim beğenmedi

yine uykusuz bir gecenin sabahından hepinize günaydın canlarım bu gün son iş günü oley. geçen hafta kızımı görmeye gidemedim. yarın gidiyorum tek tesellim bu..:119:

huzursuz uykusuz bi geceden sonra merhabalar herkese

kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. evde sağa sola sesleniyoruz kulağa nasıl gelcek diye ama... işte bu! dedirten bişey lazımm

bizim oğlanın da adı belli değil daha
kız olsa hemen koyardık diyorum
elif inci zeynep beğendiğim isimler
ama erkek çocuğa isim bulmak çok zor

günaydııın :) o uykusuzlardan biri de benim :) bu akşam misafir geliyor yaaa kendimi taşıyamıyorum, nasıl hizmet edicem bilmiyorum. mutfak alt katta salon üst katta sürekli aşağı in yukarı çık olacak benim için. inşallah erken giderler.

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar..
bugün herkes uykusuz kalmış anladığım kadarıyla, bende hiç uyuyamadım bütün gece avuç içim ve ayaklarımın altı kaşındı deli gibi hemde sabahın 5inde duşa girdim yinede fayda etmedi, çok az uyuduğum halde uykusuz gibi fln değilim çok ilginç gayet dincim

kızlar herkese günaydın
iki gün önce çalıştığım hastaneden soğuk algınlığı sebebiyle 3 gün rapor aldım, ilaç kullanmak istemediğimi belirttim ve olabildiğince istirahat etmek için rapor istedim. zaten 2 hafta sonra temelli doğum iznine çıkacağım inşallah. raporu aldım ama eve gitmek ne mümkün, raporun ilk günü mobilya için demirkapıya, dünse eminönüne gittim kalan eksikler için. alışveriş çok keyifli ama çok yorucu, 30. hafta itibariyle artık eksiklerimi tamamlamış oluyorum. çok şükür diyorum, bu alışverişi ilerleyen haftalarda asla yapamazdım. hala birşey almayan arkadaşlarımı acele etmeleri konusunda uyarıyorum, zira akşamları bel&sırt ağrısı ne oturmaya ne yatmaya imkan veriyor.
aslında eminönüne gitmeyecektim ama dayanamadım. otobüse binince 65 yaş üstü ihtiyarların tüm koltukları kaptığını gördüm. bir allahın kulu şu halimle yer vermedi,çok canım sıkıldı.hatta bi adam bana yer vermek istemiş, karısı bırak boşver diye adamı oturtmuş,annem görmüş bunları. eminönüne gitmenin hiç iyi bir fikir olmadığını düşünmeye başladım o dakikalarda, sonrasında ben de zeytinburnunda inip tramvaya geçtim.iyi ki gitmişim diyorum, çok güzel şeyler buldum. meşhur havuzlu hana ben de gittim, gerçekten çok güzelmiş. gitmeyen arkadaşlara şiddetle öneririm. aradığınız ürünü aradığınız fiyatlarda mutlaka buluyorsunuz. benim aldığım ürünlerden merak ettiğiniz ne varsa fiyatını sorabilirsiniz.
geceliklerimden birini minicik defolu aldım (pembe olan) belli belirsiz bişey, defo dediği de minicik bi çay lekesi gibi bişey. ama kızımın bebek şekerlerinde ucuza kaçmadım. annelik şimdiden başladı
2 sabahlıklı gecelik,biri pembe biri mavi
bir sabahlıksız pijama takımı- lila renkte diye aldım, çünkü kızımın hastane çıkışları da lila renkte, takım olsun :),
anne (ya da atta çantası)- bu ürünün vişne rengine bayıldım, termosluğu da var, içini değişik bi malzemeyle kaplamışlar, alt değiştirme ıvır zıvırı da çıktı ama biraz küçük. çıtçıtlı poşeti de belki dışarda kirli bezleri muhafaza için kullanırım.-
ayrıca bebek şekeri,sepeti,kapı süsü ve takı yastığını aldım.sonra sepeti takı yastığını filan odasının dekorasyonunda kullanacağım.
işte fotoğraflarımız. ürünlerin yakından daha da güzel olduklarını düşünüyorum. fotoğrafları telefonumla çektim, o yüzden fotoğraf kalitesi idare eder. gecelikler biraz kırışık ama yıkayıp ütülememe biraz var. yine de hala alışveriş yapmamış arkadaşlara fikri olsun dedim.

hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanalım inşallah.

günaydın canlarrrr

evet yaaaa yapmam lazım ama param da yokkkkk(((((((
bu hafta salıhın psıkolog olayı gocerttı benı 370 tl cık
ahh ahh o para varyaa bazen diyorum kim bulduysa neyse kuzum sıkma canını bebiş nasibiyle gelir bi bakmışsın hepsi hallolmuş

evet maalesef var ama kimseniz yoksa da üzülmeyin kızlar koyun başucunuza bir kuran ı kerim. aklınıza geldikçe de bol bol felak ve nas surelerini okuyun. birşey olmaz Allah ın izniyle. ben 7 sene yalnız yaşadım tek tesellim bunlardı

daha nice yaşlara burzuuu iyiki doğmuşunnn

meltemmm bebek listesindeki bebiş ismini değiştirirsen iyi olur karar verince yazarsın

biz de de kız olaydı kolaydı biz zeynep i çok istemiştik ama benim aklımda hep zeynep , berra , reyyan , büşra ve nil arasında kalmıştı. elif de güzel ama

hiç de zayıf değil daha ne olsun canım takma kafana böyle şeyleriii

ya zuzum bu konu o kadar hassas ki eşin bişey demese bile senin içinde kalması yeter. kız kardeşin falan yok mu onunla konuşsan annenle uygun bi dille konuşsa :26:

yine uykusuz bir gecenin sabahından hepinize günaydın canlarım bu gün son iş günü oley. geçen hafta kızımı görmeye gidemedim. yarın gidiyorum tek tesellim bu..:119:

günaydın hadi hayır haberlerle inşallah

huzursuz uykusuz bi geceden sonra merhabalar herkese

bizim oğlanın da adı belli değil daha
kız olsa hemen koyardık diyorum
elif inci zeynep beğendiğim isimler
ama erkek çocuğa isim bulmak çok zor

anamm bugün kimse uyuyamamış sanırım :26:

günaydın herkese..uykusuz gecelerden herkes nasibini alıyor galiba..neyse bari günümüz güzel geçsin..

günaydın

herkese günaydınlar bende çok uykusuzum sabaha kadar öksür öksür birde mide yanması çıldırdım resmen sabaha karşı uyuyuncada servisi kaçırıyodum koştur koştur çok kötüyüm şimdi yine içtim gavisconu bişey yiyemiyorum korkudan ve her defasında kilo veriyorum dr a gittikçe ((

canım doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar diliyorum çekirdek ailenle

hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın. bizim de oğlumla pijamalarımız takım oldu

oyy geçmiş olsun kuzum dikkat et mide en kötüsü maalesef bende anama çekmişim 8 aydır burnumdan geldi valla

günaydın kızlar... haftanın son iş günü çabuk geçsin....
burzu doğum günün kutlu olsun. ailenle nice güzel günler geçrrsin umarım. ve kızlar isim bulamayan kız annelerinden biri de benim ben asel olsun diodum ama ikna edemedim babamızı. şimdi isim arıorum ama sevdiğim tüm isimler kuzenlerde yeğenlerde ((

günaydın kızlarrrr ayyyy bu sabah galiba doğuruyorum dedim Allahım eşim gececi sabah 5 te geldi eve allahtan yanımdaydı bir sancı girdi kasığıma anammmmm dedim ben doğuruyorum oda diyorki daha var doğmaz doğmaz çocuğun cicileride yıkanmadı dedim gülermisin ağlarmısın ne komikti ya sonra evde biraz yürüdük geçti Allahtan çok şükür kumpirella bacım aldıklarım çok güzel güle güle kullan şimdi bana aldıklarının fiyatlarını yazarmısın tek tek eklediğin resimlerin bide şekeri kaç tane yaptırdın kuzu

günaydın canım, aman dur daha erken :) benim karnımda kasılıyor farkediyorum ama ağrısız, sanırım normalmiş artık
benim bebeğin eşyalarıda yıkanmadı daha, kimin yıkaması gerekiyorsa artık çamaşır torbası almamışım ben, acaba o küçük parçalar makinanın bi yerlerine kaçar mı ki? şimdiye kadar hiç olmadı ama çoraplar fln hiç kaçmadı yani

canım sanırım bu sancılar önümüzdeki günlerde bizim günlük yaşantımızın ayrılmaz bir parçası olacak, o yüzden alışmaya başlayalım. ama süpersin yani, doğumu değil de cicilerin yıkanmasını düşünmek :)) su gelmeden, nişan gelmeden doğum geliyor denmez herhalde bacım, rahat ol en azından şimdilik. herkes doğumum yaklaşınca anlar mıyım diye endişe ediyormuş ama o suyun gelmesini anlamamak pek mümkün değilmiş.
aldıklarıma gelince, en baştaki pijama takımı lila renk, beli de güzel, aynen hamile pantolonları gibi kademeleri düğmesi var, ayarlanıyor filan-45 tl
sonraki mavi sabahlıklı gecelik takımı da 55 tl
sonraki pembe minik defolu gecelik takımı da geceliği 20 sabahlığı 20, ne eder?40! mhp'nin 40. yılı kutlu olsun!

canım bebek şekeri mağazasında o şekerlerden 42 tane kalmıştı, ben hepsini aldım,o kadar yeter gibi. ayrıca kapı süsü, takı yastığı ve sepetine toptan para ödedim,tek tek fiyatlarını hatırlamıyorum. 40-50tl bişeyler dediler sepete takı yastığına vs ama toplu alınca indirim yaptılar. hepsine 215 lira verdim. ben daha önce aldığıma benzer bi şeker görmüştüm nette ama o daha pahalıydı,benimkini tanesi 2.75ten hesapladılar. yanlış hatırlamıyorsam nette 3,5-4 lira falandı.
ahan da buldum linki burada http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...kek-bebek-sekeri-70287619#product-information

çantayı 50ydi, nakit diye 45e indirdiler. ama genel olarak beğendim çantayı, yani derli toplu, istediğim gibi dışında da 3-4 tane gözü var, telefon ıslak mendil vs hep kolay ulaşılabilir yerlerde olsun istedim. o yüzden dış kısmında cebi olmayan çantalara pek bakmadım. pek güzelmiş bu havuzlu han. ama nakitler suyunu çekiyor bu bi gerçek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…