- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.841
ah bu isim konusu beni öldürecek bakmadığım
site sormadığım kimse kalmadı en son asel die
bi isim buldum onu da beğendiremedim kocama
ben de daha önce nehir, tuana, öykü, nisa gibi
isimleri düşündüm sonra soğudum onlardan
şimdi elif ada dedim ama henüz tam işte bu dediğim
bişey olmadı bende şimşek çaktırması lazım ismin :)
ıyı ysptın canım dok ıcını ben uzme kendını dıye soyluyorum farkında degılsın ama bu konu cok yıpratıyoryok kuzum ihtiyaç meselesi değil çok şükür ben zaten öğretmenim
eşimde dershanede öğretmen özel dersleri de var durumumuz çok şükür ii
sadece bi sembolik iğne bile alsa bunu da annem aldı dicem sevincem hepsi bu sonrasında bişey
yapmasın düşünmesi beni mutlu edecek bunun için heyecanlanması benim duygularımı
paylaşmasıi yoksa ne aldığı eşyadayım ne de aldığının parası sadece yanımda olsun
neyse burda size biraz anlattım da içimi döktüm rahatladım valla iyiki burası var.
cnm ben zaten kendi içimde yaşıyorum ağlıyorsam da
üzülüyorsam da belli etmiyorum hiç savunulacak tarafları
olmasa bile savunuyorum ama bu psikoloji beni çok yoruyo
çünkü bi yandan kendi düşüncelerimle savaşırken diğer yandan
bunu kocamdan saklıyorum, rabbim yine sabrını veriyo
bununda benim sınavım olduğunu düşünüyorum öyle
içime söz geçiriyorum.
cnm o kız annelerinden biri de benim galiba :)
ya gerçekten kıza isim bulmak o kadar zor ki
valla erkek olsa kayra, yiğit, utku gibi isimleri çok
beğeniyorum hemen bunlardan birini koyardım ama kıza ne
kadar aradıysam bulamıyorum
ama en son kocama "elif ada" nasıl bir isim dedim o da güzel dedi
artık en sonunda yetti gari diyip saçma sapan bi isim koymazsam ii
bu aralar kendime elif ada ismini alıştırma yapıyorum bakayım eğer isimle
bi bağ kurarsam elif ada olabilir :)
hıııı bak bide anlatmayı unuttum geçen gün bana alışverişe gidecekmiş de
ben cumartesi günü bebeğim için alışverişe gidince vazgeçmiş benim neler aldığıma
göre karar verecekmiş hem zaten bebekler ilk aylarda çabuk büyüyolarmış çok bişey
almaya da gerek yokmuş, kız kardeşimden öğrendim bunları da ama ben alıverişe
gittiğimden beri aramadı kızım ne yaptın neler aldın ben de geleyim bi bakayım demedi
yani, bi yandan kaynanam aldığı kıyafetleri bile bebeği seviyo gibi seviyo
diğer yandan kendi annem bunları diyo
neyse kızlar kusura bakmayın ben de bu konuyla çok başınızı şişirdim ama biraz doluyum sizden
başka da kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazdım
doğuracaz daha isim yok ya baksana biri 35 haftada doğurmuş bende
32yi doldurdum 33. haftaya giriyorum valla bi anda 35 haftayı duyunca bende
biran yusuf yusuf oldum kocama dedim getir şu beşiği kuralım diye o da
daha erken dedi ben de ne erkeni kadın 35. haftada doğurmuş dedim :)
bu arada sence "elif ada" ismi nasıl ???
enteresan bır hıkaye ozellıkle plesentayı saksıya koyup cıcek dıkmek
Ela, Sepin ve Okan’ın Doğum Hikayesi
ah bu isim konusu beni öldürecek bakmadığım
site sormadığım kimse kalmadı en son asel die
bi isim buldum onu da beğendiremedim kocama
ben de daha önce nehir, tuana, öykü, nisa gibi
isimleri düşündüm sonra soğudum onlardan
şimdi elif ada dedim ama henüz tam işte bu dediğim
bişey olmadı bende şimşek çaktırması lazım ismin :)
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. evde sağa sola sesleniyoruz kulağa nasıl gelcek diye ama... işte bu! dedirten bişey lazımm
ahh ahh o para varyaa bazen diyorum kim bulduysa neyse kuzum sıkma canını bebiş nasibiyle gelir bi bakmışsın hepsi hallolmuşevet yaaaa yapmam lazım ama param da yokkkkk(((((((
bu hafta salıhın psıkolog olayı gocerttı benı 370 tl cık
evet maalesef var ama kimseniz yoksa da üzülmeyin kızlar koyun başucunuza bir kuran ı kerim. aklınıza geldikçe de bol bol felak ve nas surelerini okuyun. birşey olmaz Allah ın izniyle. ben 7 sene yalnız yaşadım tek tesellim bunlardıtoplum arasında bi söylenti var duyan olmuştur mutlaka
lohusa kadın yanlız bırakılmaz diyolar genelde
ben annemi doğumdan sonra fazla tutmak istemiyorum
babamın sağlık sorunlarından dolayı
eşim ve tecrübeli komşularıma güveniyorum birazda ama şu yanlız kalma olayı kafamı çok karıştırıyo
aslı varmıdır acaba
ya bende bi süre önce aynı sıkıntıyı yaşadım ama enfeksiyon olduğunu bi ben anlamadımantibiyotik kullandım geçti çok şükür .bende yarın şeker için tahlillerimi yaptırıcam doktora gitmekten nefret ettim valla yaa.
Haa bide bugün bi yaş daha büyüdüüümmdoluuu doluuu 30 oldum
meltemmm bebek listesindeki bebiş ismini değiştirirsen iyi olurkarar verince yazarsın
kızlar ne yapıyorsunuz... kusura bakmayın kendi dertlerimden sizin nasıl olduğunuzu soramadığımı farkettim.. herkes iyi değil mi inşallah... bir sorunu olan yok????
ben de eşimi alıştırma turlarındayım... açıkcezaevine geçince ilk başta çok zorlandı. 200 klişilik yerde 500 kişi kalıyor. yemek kalmıyordu aç kalıyordu üşüyordu... bugün gittik annemle kalın kazaklar mont atkı bere eldiven aldık pazar günü vericez ... her gün 2 3 kere konuşuyoruz bugün alışmış keyfi yerinde gibi geldi.. benim için çok iyi oldu hem yakın hem konuşabiliyorum hem görüş pazar günü okul açısından sorun olmayacak... e daha ne istiyosun mustafa di miiii :))) amaaann allah kimseyi düşürmesin oralara... allahım biran önce bitirsin imtihanımızı... dün gece konuşurken çok kötü oldum... ben senin en zor zamanında yanında olamadım dedi ağladı... ben de önemli değil ben iyiyim bundan sonra güzel günlerimde yanımda olacaksın ve o güzel günlerin sebbei olacaksın dedim...
bebeğimin kilosu falan iyi değil mi kızlar yaaa 32. haftada 1877 g 40 cm ... minik dedi arkadaş
offff offff inşallah bizde ilerde o günleri
görürüz ben de kayınvalide ya da çocuğu evlenmiş
bir anne olduğumda inşallah böyle yapmıcam
bunların hepsi benim için ders şimdiden
kendime rol model belirliyorum :)
yine uykusuz bir gecenin sabahından hepinize günaydın canlarımbu gün son iş günü oley. geçen hafta kızımı görmeye gidemedim. yarın gidiyorum tek tesellim bu..:119:
huzursuz uykusuz bi geceden sonra merhabalar herkese
bizim oğlanın da adı belli değil daha
kız olsa hemen koyardık diyorum
elif inci zeynep beğendiğim isimler
ama erkek çocuğa isim bulmak çok zor
günaydııın :) o uykusuzlardan biri de benim :) bu akşam misafir geliyor yaaa kendimi taşıyamıyorum, nasıl hizmet edicem bilmiyorum. mutfak alt katta salon üst katta sürekli aşağı in yukarı çık olacak benim için. inşallah erken giderler.
günaydın herkese..uykusuz gecelerden herkes nasibini alıyor galiba..neyse bari günümüz güzel geçsin..
ya bende bi süre önce aynı sıkıntıyı yaşadım ama enfeksiyon olduğunu bi ben anlamadımantibiyotik kullandım geçti çok şükür .bende yarın şeker için tahlillerimi yaptırıcam doktora gitmekten nefret ettim valla yaa.
Haa bide bugün bi yaş daha büyüdüüümmdoluuu doluuu 30 oldum
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın. bizim de oğlumla pijamalarımız takım oldukızlar herkese günaydın
iki gün önce çalıştığım hastaneden soğuk algınlığı sebebiyle 3 gün rapor aldım, ilaç kullanmak istemediğimi belirttim ve olabildiğince istirahat etmek için rapor istedim. zaten 2 hafta sonra temelli doğum iznine çıkacağım inşallah. raporu aldım ama eve gitmek ne mümkün, raporun ilk günü mobilya için demirkapıya, dünse eminönüne gittim kalan eksikler için. alışveriş çok keyifli ama çok yorucu, 30. hafta itibariyle artık eksiklerimi tamamlamış oluyorum. çok şükür diyorum, bu alışverişi ilerleyen haftalarda asla yapamazdım. hala birşey almayan arkadaşlarımı acele etmeleri konusunda uyarıyorum, zira akşamları bel&sırt ağrısı ne oturmaya ne yatmaya imkan veriyor.
aslında eminönüne gitmeyecektim ama dayanamadım. otobüse binince 65 yaş üstü ihtiyarların tüm koltukları kaptığını gördüm. bir allahın kulu şu halimle yer vermedi,çok canım sıkıldı.hatta bi adam bana yer vermek istemiş, karısı bırak boşver diye adamı oturtmuş,annem görmüş bunları. eminönüne gitmenin hiç iyi bir fikir olmadığını düşünmeye başladım o dakikalarda, sonrasında ben de zeytinburnunda inip tramvaya geçtim.iyi ki gitmişim diyorum, çok güzel şeyler buldum. meşhur havuzlu hana ben de gittim, gerçekten çok güzelmiş. gitmeyen arkadaşlara şiddetle öneririm. aradığınız ürünü aradığınız fiyatlarda mutlaka buluyorsunuz. benim aldığım ürünlerden merak ettiğiniz ne varsa fiyatını sorabilirsiniz.
geceliklerimden birini minicik defolu aldım (pembe olan) belli belirsiz bişey, defo dediği de minicik bi çay lekesi gibi bişey. ama kızımın bebek şekerlerinde ucuza kaçmadım. annelik şimdiden başladı
2 sabahlıklı gecelik,biri pembe biri mavi
bir sabahlıksız pijama takımı- lila renkte diye aldım, çünkü kızımın hastane çıkışları da lila renkte, takım olsun :),
anne (ya da atta çantası)- bu ürünün vişne rengine bayıldım, termosluğu da var, içini değişik bi malzemeyle kaplamışlar, alt değiştirme ıvır zıvırı da çıktı ama biraz küçük. çıtçıtlı poşeti de belki dışarda kirli bezleri muhafaza için kullanırım.-
ayrıca bebek şekeri,sepeti,kapı süsü ve takı yastığını aldım.sonra sepeti takı yastığını filan odasının dekorasyonunda kullanacağım.
işte fotoğraflarımız. ürünlerin yakından daha da güzel olduklarını düşünüyorum. fotoğrafları telefonumla çektim, o yüzden fotoğraf kalitesi idare eder. gecelikler biraz kırışık ama yıkayıp ütülememe biraz var. yine de hala alışveriş yapmamış arkadaşlara fikri olsun dedim.
Eki Görüntüle 576421 Eki Görüntüle 576422 Eki Görüntüle 576423 Eki Görüntüle 576424 Eki Görüntüle 576425 Eki Görüntüle 576426 Eki Görüntüle 576427 Eki Görüntüle 576428 Eki Görüntüle 576430
hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanalım inşallah.
herkese günaydınlar bende çok uykusuzum sabaha kadar öksür öksür birde mide yanması çıldırdım resmen sabaha karşı uyuyuncada servisi kaçırıyodum koştur koştur çok kötüyüm şimdi yine içtim gavisconu bişey yiyemiyorum korkudan ve her defasında kilo veriyorum dr a gittikçe((
canım doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar diliyorum çekirdek ailenle
günaydın canım, aman dur daha erken :) benim karnımda kasılıyor farkediyorum ama ağrısız, sanırım normalmiş artıkgünaydın kızlarrrr ayyyy bu sabah galiba doğuruyorum dedim Allahım eşim gececi sabah 5 te geldi eve allahtan yanımdaydı bir sancı girdi kasığıma anammmmm dedim ben doğuruyorum oda diyorki daha var doğmaz doğmazçocuğun cicileride yıkanmadı dedim gülermisin ağlarmısın ne komikti ya sonra evde biraz yürüdük geçti Allahtan çok şükür kumpirella bacım aldıklarım çok güzel güle güle kullan şimdi bana aldıklarının fiyatlarını yazarmısın tek tek eklediğin resimlerin bide şekeri kaç tane yaptırdın kuzu
günaydın kızlarrrr ayyyy bu sabah galiba doğuruyorum dedim Allahım eşim gececi sabah 5 te geldi eve allahtan yanımdaydı bir sancı girdi kasığıma anammmmm dedim ben doğuruyorum oda diyorki daha var doğmaz doğmazçocuğun cicileride yıkanmadı dedim gülermisin ağlarmısın ne komikti ya sonra evde biraz yürüdük geçti Allahtan çok şükür kumpirella bacım aldıklarım çok güzel güle güle kullan şimdi bana aldıklarının fiyatlarını yazarmısın tek tek eklediğin resimlerin bide şekeri kaç tane yaptırdın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?