BEN daha yeni hamile kalmistim 4 haftalik falandim en duygusal ve hassas zamanimdi.benim gorumcem dogum yapti ve geldi bizde 10 gun kaldi.
bu donemde bebegi sunnet ettiler,cok agrilari vardi,bende annemi aradim (annem doktor),onun soylediyi dozda bebege agrikesici iyne vurdum.bebek sakinlesti ve cok rahat uyudu.ozaman bebek 20gunluk falandi.
uzerinden 1 ay gecti sonra ogrendilerki,bebegin sol ayaginda kemik egriliyi,birde felc varmis.neyse tedaviler,masajlar,olmasi gereken hersey baslandi ve doktorun anne karninda boyle oldugunu soylemesine ragmen acaba kim yapti sorulari basladi?cocuk dogdugunda her seyi sismisti,ve hastahenede masaj yapiyorlardi onlar bebegin ayagini felc etmis dediler,herkes 1 fikir yuruttu.
bende mutfakta kaynanamin yanina gittim acaba nasil olmus falan dedim,sonrada anne karninda olur boyle seyler dedim.
oda bana benim aklima 1 sey geliyor...sen bebegin hangi tarafina iyne vurmustun?doktor iynedende felc ola bilir dedi.
SOK OLDUM RESMEN suc bana yuklendi,icim okadar acidiki,okadar yandiki,bende 2-3 aylik hamileyim hamile insanin yuzune dang diye soylenirmi,bebegin ayagini sen iyne yapip felc ettin?ya boylke gunahin altina girilirmi,gunlerce agaldim,iyneden asla olmaz desemde kendimde subhelenmeye basladim.acaba benmi yaptim dIYE
oyle boyle diyil,buyuk 1 suc minik 20 gunluk bebeyi ben felcmi ettim hep agladim,esime dedim,oda kizib annesiyle kavga etti benim yuzumden iyikide etti.
ve ben hamile halimle bu vicdan azabiyla korkuyla yasadim hep o bebisi kucaklardim ve benmi yaptim seni boyle diye dusunurdum.beni ruhsal mahv ettiler.
tabi kizimi 4 aylik kayb ettim.aylar gecti.
VE VE VE yaklasik 2 ay once kaynanam yuzsuz yuzsuz bana dediki,bebegin bacagi cok onceden oyle olmus.1 kotu doktor vardi,onun olumunden sonra hemsire vicdan azabi cekmis ve ona bebegin bacaginin hastahanede oyle oldugunu soyledi.
sukr aklandim.ALLAH er gec gercegi ortaya cikarir.ama benim merak ettigim sey...
HAMILE KADINA KARNINDA BEBIS TASIMASINA RAGMEN BASKA BEBISI FELC ETTIN SUCUNU YUKLEMEK GUNAH DIYILMI???ALLAH BUNUN ACISINI CIKARMAZMI?
NEFRET EDIYORUM O KADINDAN NEFRET...